- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.841
Evet bir yıl önceki falı çıktı sorduğum kişiyle alakalı.ama devamında farklı biriyle tanışacağımı söylemiş o kısmı çıkmadı.Geysu size çıktı mı?
ben kahve attim genelde:)Cok tesekkurler :) hangisine atmaliyim sizce tarot mu ? Kahve mi
Nesibe hangi sitede:)Geldi bu konuda iyi , birde nesibe bende iyiydi
Ben de geysu yu oneririmAnda iyi olan karşı tarafın düşüncelerini iyi okuyabilen kimi önerirsiniz
Duru goru demek istedim yanlis yazmisimYalniz arkadaslar Nakta'nin aylar once dedigi bi nokta(kahve falindan degil de ongorude bulundugu hissettgi bisey) cikti bugun... Her sey cikmasa da ongoru ile hissettigi sey cikiyo ..
Falsepetinde nesibe tekbaşer oda karşı tarafı iyi analiz ediyor anda iyiNesibe hangi sitede:)
Geysu geçmiş ve anda çok iyidir. Süper nokta atışları olan bir kadın ama geleceği hala çıkmadı banaGeysu size çıktı mı?
Peki o kişiyle devam edebildiniz mi. Yani baska biri olduguna göre olumsuz muydu görüsüEvet bir yıl önceki falı çıktı sorduğum kişiyle alakalı.ama devamında farklı biriyle tanışacağımı söylemiş o kısmı çıkmadı.
Bana yorumu olumsuzdu geysunun..bahsettiği kişiyle bir daha bir araya gelmedik süreç onun dediği gibi oldu ..inşallah yanılırım dedi,benim o kadar üzüldüğümü hissedince ama yanılmadı maalesef.bu arada yeni bir falda atmıştım iki hafta önce süreç yaklaşıyor çıkarsa yazarımPeki o kişiyle devam edebildiniz mi. Yani baska biri olduguna göre olumsuz muydu görüsü
falım daha gelmedi bekliyorum.ilk defa baktırıyorum.Vadesi çıkıyor mu?Evet bir yıl önceki falı çıktı sorduğum kişiyle alakalı.ama devamında farklı biriyle tanışacağımı söylemiş o kısmı çıkmadı.
Dediği şekilde dediği gibi oldu ama onun dediği zamandan daha sonra oldufalım daha gelmedi bekliyorum.ilk defa baktırıyorum.Vadesi çıkıyor mu?
En fazla 2 ay dedi lütfen yaaa çıksın artık bir şey...çok ihtiyacım var..Dediği şekilde dediği gibi oldu ama onun dediği zamandan daha sonra oldu
Ne kadar sarkıyor vadesi arkadaşlar???Geysu’nun vadesi çok sarkıyor diyen çok kişi vardı. Vadelere takılmayın bence hisli bir kadın özenerek bakıyor ama tarih beklemeyin
Ya benim ilk baktırdığım kişidir Geysu. Şubat ayında baktırmıştım en geç mayıs demişti ama olmadı. Analizleri ve geçmişi çok iyiydi ama hakkını yemeyeyim o konudaNe kadar sarkıyor vadesi arkadaşlar???
Yani hiç vadesinde çıkan yok mu yaaaa lütfen arkadaşlar...Ya benim ilk baktırdığım kişidir Geysu. Şubat ayında baktırmıştım en geç mayıs demişti ama olmadı. Analizleri ve geçmişi çok iyiydi ama hakkını yemeyeyim o konuda
Siz beğendiniz mi analizlerini Geysu’nun, yani vade için birşey diyemiyoruz inanın söylediği zamanda çıkmadı daha sonralarda olmuştu bana söylediği,ama süreç onun dediği gibi olumsuz ilerlediEn fazla 2 ay dedi lütfen yaaa çıksın artık bir şey...çok ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?