tellwe.com'da bakılan fallar!

Sezgi’den haberin var mı? İki defa mail attım ama dönüş alamadım hiç

bence geysuyu bi dene der,m..bu arad tellwe hesabını kapatınca, tamamen kapatabiliyo muyuz?

Baska baktirmadim son zamanlarda :) eski fallarima bakinca az cok Ellynore ve Uyumsuzz bilmis bazi seyleri. Bu ara binnaz Ares Levi begeniliyor, o benim listemde kredi biriktiginde ona bir deneyecegim.

Baska baktirmadim son zamanlarda :) eski fallarima bakinca az cok Ellynore ve Uyumsuzz bilmis bazi seyleri. Bu ara binnaz Ares Levi begeniliyor, o benim listemde kredi biriktiginde ona bir deneyecegim.

uyumsuz u deneyebilirim o zaman ve ares levi yi merakettim bi girip yorumlarına bakayım :)

Uyumsuz a ben 7 ay önce baktirmistim. Birisiyle ilgili sordugum bir durum onun söylediği gibi oldu. Ben de beğeniyorum onu

dilaraasen diye bir kız vardı geçen sene ya bana falı birebir tutmuş yeni karşıma çıktı 6 ay öncesindden ilişkimizin nasıl noktalanacağını kimin ayrılacğını falan söylemiş o zaman takmamıştım o kızı instagramda arattım cıkmadı en son tellweye bir sene önce girmiş cok az fal bakmış eğer burayı okuyorsa geri dönsün cidden bunu nasıl bilmiş ya falında yazdıkları birebir cıkmış eğer sonucu da onun dediği giibi olursa gerçekten hayran kaldım ya burayı okuyorsan dön benim gibi başka baktıran var mı ?

ya ben yeni gordum harika gelismeler :)

peki biray demir kim? baska baktıran var mı acaba?

V vaselin teşekkür ederim , buradan bi arkadaşım baktırmıştı biray demire o beğenmedi binnazda biray demir..

birde fal işi birazda baktırıp zamana bırkamakta sanırım bizler şafak sayıyoruz fal baktırınca şafak saymayı bırakınca süreçte geçip gidiyor :) ..

Uyumsuzz isimli bir falcıya baktırdım. Hayatımda bu kadar saçma sapan bir fal görmedim. Anlık durumu bile bilememiş. 2 dk’da baktı zaten fala,zerre emek yok. Keşke şartlı bakımı kabul etmeseydim. Boşa gitti param.

Merhabalar,havadise baktıran oldu mu? belki birisi tecrübesini paylaşır diye uzun zamandır sayfayı takip ediyordum en sonunda üye olup sorayım dedim :) iyi akşamlar

Merhabalar,havadise baktıran oldu mu? belki birisi tecrübesini paylaşır diye uzun zamandır sayfayı takip ediyordum en sonunda üye olup sorayım dedim :) iyi akşamlar
daha önceki yorumlarda adı geçti baktıran olmuş hatta bende seninle aynı soruyu sormustum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…