- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.961
Sezgi’den haberin var mı? İki defa mail attım ama dönüş alamadım hiçevet oldu bilenler , şevdar - biray demir - nakta - zümra lal ama en detaylı nakta diyebilirim bahsettiği bi çok şey oldu ben beklemedim açıkçası daha önceki falları açıp dinlediğimde dediği şeyler oturdu .. ecem e baktırmıştım bende tutmadı başka varmı :)
bence geysuyu bi dene der,m..bu arad tellwe hesabını kapatınca, tamamen kapatabiliyo muyuz?Önerilen çoğu falcıyı denemiştim geysu hariç. Tereddütlerim vardı çünkü sadece anı biliyor gelecek çıkmıyor diyen çoktu. Son kez tellwede geysuyu deneyip tellwe hesabımı kapatacaktım. Tarot attım iade etti enerji alamadığı için bakamadığını ama kahve falı yollayabileceğimi, belki ondan enerji alabileceğini söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Şöyle düşündüm tarottan enerji alamadıysa kahveden de alamaz sırf bakmak için mi bakar yoksa özenir mi? Onun dışında inanılmaz ilgili ve tatlı biri bence. Faldan önce ne kadar sürede bakacağını bekletme durumu varsa açıklıyor, falı iade ettiği için de çok tatlı bir şekilde açıklamış. Yaklaşımını ve üslubunu çok beğendim
Sezgi’den haberin var mı? İki defa mail attım ama dönüş alamadım hiç
Baska baktirmadim son zamanlarda :) eski fallarima bakinca az cok Ellynore ve Uyumsuzz bilmis bazi seyleri. Bu ara binnaz Ares Levi begeniliyor, o benim listemde kredi biriktiginde ona bir deneyecegim.evet oldu bilenler , şevdar - biray demir - nakta - zümra lal ama en detaylı nakta diyebilirim bahsettiği bi çok şey oldu ben beklemedim açıkçası daha önceki falları açıp dinlediğimde dediği şeyler oturdu .. ecem e baktırmıştım bende tutmadı başka varmı :)
Karıştırdım muhtemelen o zaman. Sanki sizde baktırdınız gibi hatırlıyordum kusura bakmayın :)ben hiç sezgiden yorum almadım, bilgim yok ne yazık ki..
Baska baktirmadim son zamanlarda :) eski fallarima bakinca az cok Ellynore ve Uyumsuzz bilmis bazi seyleri. Bu ara binnaz Ares Levi begeniliyor, o benim listemde kredi biriktiginde ona bir deneyecegim.
Karıştırdım muhtemelen o zaman. Sanki sizde baktırdınız gibi hatırlıyordum kusura bakmayın :)
Uyumsuz a ben 7 ay önce baktirmistim. Birisiyle ilgili sordugum bir durum onun söylediği gibi oldu. Ben de beğeniyorum onuBaska baktirmadim son zamanlarda :) eski fallarima bakinca az cok Ellynore ve Uyumsuzz bilmis bazi seyleri. Bu ara binnaz Ares Levi begeniliyor, o benim listemde kredi biriktiginde ona bir deneyecegim.
ya ben yeni gordum harika gelismeler :)evet oldu bilenler , şevdar - biray demir - nakta - zümra lal ama en detaylı nakta diyebilirim bahsettiği bi çok şey oldu ben beklemedim açıkçası daha önceki falları açıp dinlediğimde dediği şeyler oturdu .. ecem e baktırmıştım bende tutmadı başka varmı :)
Geysu sonucta cikti mi siz debence geysuyu bi dene der,m..bu arad tellwe hesabını kapatınca, tamamen kapatabiliyo muyuz?
daha önceki yorumlarda adı geçti baktıran olmuş hatta bende seninle aynı soruyu sormustum:)Merhabalar,havadise baktıran oldu mu? belki birisi tecrübesini paylaşır diye uzun zamandır sayfayı takip ediyordum en sonunda üye olup sorayım dedim :) iyi akşamlar
Umarım birisi bizim için yorum yapar :)daha önceki yorumlarda adı geçti baktıran olmuş hatta bende seninle aynı soruyu sormustum:)
anda superdi ama ckmadı yinede ilgili an icin guzel bakan biri..Geysu sonucta cikti mi siz de
Anda evet masallah cok populer geysu ama gelecegi birebir cikan da var ben beklemedeyim suananda superdi ama ckmadı yinede ilgili an icin guzel bakan biri..
ins guzelse cikarAnda evet masallah cok populer geysu ama gelecegi birebir cikan da var ben beklemedeyim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?