- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.001
Ya aslinda şoyle sabir diyince hayati durdurmak degil de yolun kenarina atmak gibi oluyor.Ilgini kaybetmek ben yine oyle yapicam sanirim ozaman kesin donuyolar cunku ama sen de sogumus oluyosun demekki kismetAynen bende ikilemdeyim falda denenler ile gerçekler farklı.ne sabırlı olcam sabır taşına döndüm.
Ahh keşke atabilse insan.ama olmuyorYa aslinda şoyle sabir diyince hayati durdurmak degil de yolun kenarina atmak gibi oluyor.Ilgini kaybetmek ben yine oyle yapicam sanirim ozaman kesin donuyolar cunku ama sen de sogumus oluyosun demekki kismet
Zaman ver kendine kendini de sıkmaAhh keşke atabilse insan.ama olmuyor
Teşekkür ederim benim durumlar çok karışık.Zaman ver kendine kendini de sıkma
Ya aslinda şoyle sabir diyince hayati durdurmak degil de yolun kenarina atmak gibi oluyor.Ilgini kaybetmek ben yine oyle yapicam sanirim ozaman kesin donuyolar cunku ama sen de sogumus oluyosun demekki kismet
Ben de yeni uzmanmedyuma attim. Profilde yazdıkları dikkatimi çekti. Resmen iki satır faldı. Soruma da cevap vermedi . Ben anlayamadım gercektenya geysudan baska telweden baktır dediğiniz yok mu kızlar, yesilcingene ve nakta hariç.
Gerçekten falcı kalmadı artık.
iş için baktırıcam canım var mı begendiğinBen de yeni uzmanmedyuma attim. Profilde yazdıkları dikkatimi çekti. Resmen iki satır faldı. Soruma da cevap vermedi . Ben anlayamadım gercekten
Ben hiç iş için baktirmadim canım . Son dönem beğendiğim aman aman biri de yok. Cinnabar denenebilir denemediysen. Birden medyum hestia en azından mantıklı şeyler söylüyor.iş için baktırıcam canım var mı begendiğin
Falcialim , ruhani nasıl denediniz mi?Ben hiç iş için baktirmadim canım . Son dönem beğendiğim aman aman biri de yok. Cinnabar denenebilir denemediysen. Birden medyum hestia en azından mantıklı şeyler söylüyor.
Ben hiç iş için baktirmadim canım . Son dönem beğendiğim aman aman biri de yok. Cinnabar denenebilir denemediysen. Birden medyum hestia en azından mantıklı şeyler söylüyor.
Ikisini de denemedim canim. Bir ara ruhaniye baktirmak istedim. Ama burda olumsuz yorum okuyunca vazgeçmiştim. Belli de olmuyor tabi.Falcialim , ruhani nasıl denediniz mi?
Bugüne kadar karşı taraf düşüncesinde yanıldığını hatırlamıyorum. Hatta hoşlandığım adamın yeni bir işe atıldığını ilk kez ondan duymuştum,doğru çıktı. Ayrıldığım erkek arkadaşımın da babasıyla sorun yaşayıp işten ayrıldığını aylar öncesinden o demişti bana. Bu da tuttu ama gelecek hiç çıkmadı maalesef. Pembeye bağlıyor.Ben de geysuya yeni baktırdım. Çok uzun ve özenli bir faldı. Anı cidden çok güzel yorumlamış, geçmişi de aynı şekilde. Gelecek hakkında pek ümidim yok ama karşı tarafın düşünceleri için olumlu konuşmuş anı ve geçmişi bu kadar iyi yorumladığı için inşallah karşı tarafın düşünceleri hakkında da yanılmıyodur diye düşünüyorum.
Uzak durun derim. Bir kaç hesabı olan ve hiçbir dediği çıkmayan biri. Tellwe’de geysu, yeşilçingene, ecem23, falinustası, chitra, perseis işlerini hakkıyla yapan falcılar. ( Benim baktırdıklarım arasında). Çoğunda gelecek çıkmadı ama anlık durumu bilirler ve copy-paste fal bakmazlar.Ikisini de denemedim canim. Bir ara ruhaniye baktirmak istedim. Ama burda olumsuz yorum okuyunca vazgeçmiştim. Belli de olmuyor tabi.
Falcialim de mi çoklu hesap.ruhani de mi?Uzak durun derim. Bir kaç hesabı olan ve hiçbir dediği çıkmayan biri. Tellwe’de geysu, yeşilçingene, ecem23, falinustası, chitra, perseis işlerini hakkıyla yapan falcılar. ( Benim baktırdıklarım arasında). Çoğunda gelecek çıkmadı ama anlık durumu bilirler ve copy-paste fal bakmazlar.
Tellwe ruhaniFalcialim de mi çoklu hesap.ruhani de mi?
Ben de dört sene önce falan çoklu hesabı olan bir falcı ya denk gelmiştim telwede 35krediydi üstelik.yazmistim yönetime harfiyen aynı falı atmıştı.yani neden bu kadar basit fal bakıyorlar orda.Tellwe ruhani
Hem de bir hesabında bayan diğerinde erkekti.coklu hesabı olan yorumcu.Tellwe ruhani
ecem23 ben de çok sevdim, ona fal baktırdıgımda pozitif enerji almıştım iyi gelmişti falları, çıkıp çıkmaması onemli degil ki anlık ve yakın gelecek bilmişti. Perseis’i de severim.Uzak durun derim. Bir kaç hesabı olan ve hiçbir dediği çıkmayan biri. Tellwe’de geysu, yeşilçingene, ecem23, falinustası, chitra, perseis işlerini hakkıyla yapan falcılar. ( Benim baktırdıklarım arasında). Çoğunda gelecek çıkmadı ama anlık durumu bilirler ve copy-paste fal bakmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?