- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.021
perseisteki falım 2 aydır birinci sıradaydı artık dayanamadım cektim geri ecem23 ün bana hic bir söylediği cıkmadıecem23 ben de çok sevdim, ona fal baktırdıgımda pozitif enerji almıştım iyi gelmişti falları, çıkıp çıkmaması onemli degil ki anlık ve yakın gelecek bilmişti. Perseis’i de severim.
Perseis çok nadir giriyor galiba ben de onu sevdim ama soyledikleri olmadı en azından soyledigi zamanda olmadı, Agustos demişti.perseisteki falım 2 aydır birinci sıradaydı artık dayanamadım cektim geri ecem23 ün bana hic bir söylediği cıkmadı
Ecem ben de bir kez tutturmuştu, hakkını yemek istemem. Zaten çoğu geleceği bilmiyor ama saydığım falcılar gerçekten özenliler ve haksız kazanç elde etmek istemeyeceklerini düşünüyorum. Tellwe'de 6 hesabı olanı bile gördüm. Bu yüzden falın çıkmasından çok emeğe veririm ben parayı. Hepsine helali hoş olsun.ecem23 ben de çok sevdim, ona fal baktırdıgımda pozitif enerji almıştım iyi gelmişti falları, çıkıp çıkmaması onemli degil ki anlık ve yakın gelecek bilmişti. Perseis’i de severim.
Resmen kul hakkına giriyorlar o zaman altı hesap açıp.insanlari kandırıp..Ecem ben de bir kez tutturmuştu, hakkını yemek istemem. Zaten çoğu geleceği bilmiyor ama saydığım falcılar gerçekten özenliler ve haksız kazanç elde etmek istemeyeceklerini düşünüyorum. Tellwe'de 6 hesabı olanı bile gördüm. Bu yüzden falın çıkmasından çok emeğe veririm ben parayı. Hepsine helali hoş olsun.
Geysuyu ben de çok begendim ya hatta gereksiz bahsi geciyor saniyordum herkes geysu diyodu ama hakliymissiniz bide sorularima da usenmemis upuzun yazmis ilkkez attigim biri icin kesinlikle yanimda yasamis gibi yazmis hani cok degisik biri bence , zamanda herkesin ortak dusuncesi sarkmasi ona takilmicam zaten umarim cikar.Birde bana imknsiz utopik yazmamis hatta dobrada yazmis ve uzun sure baktirmama gerek kalmayack sekilde yazmis cok begendim .Kızlar geysu yorumlarını görünce yazmak istedim. Çok fazla fal attım geysuya ve bazı fallarda biraz zamanda sarkma olsa da hep dediği gibi ilerledi bide her falında bu kadın çok ekstrem detaylar bildi. Bence tellwede en iyi. Binnazda pahalı ama doğa dan eeen birince favorim. Oda çok değişik detaylar bilip öyle ayrıntılar veriyor ki ağzım açık kalıyorum.
Neyse bu ikisini çok yazdım ben beğendiğim için geçmişte, tellwede eveline var. 2 yıldır yoktu, dönmüş. Denemediyseniz deneyin derim. 2 yıl önceki falı birebir zamanlarıyla çıkmıştı, bilginize:)
Beğenmene sevindim. Evet ütopik yazmıyor bence pembecide değil bu aradaGeysuyu ben de çok begendim ya hatta gereksiz bahsi geciyor saniyordum herkes geysu diyodu ama hakliymissiniz bide sorularima da usenmemis upuzun yazmis ilkkez attigim biri icin kesinlikle yanimda yasamis gibi yazmis hani cok degisik biri bence , zamanda herkesin ortak dusuncesi sarkmasi ona takilmicam zaten umarim cikar.Birde bana imknsiz utopik yazmamis hatta dobrada yazmis ve uzun sure baktirmama gerek kalmayack sekilde yazmis cok begendim .
Bana sonunu pembeye bağlıyor gibi geldi ama bu zamana kadar baktırdıklarım arasında özellikle geçmiş hakkındaki ufak bi detayı geysu söyledi bir de medyumcetin söylemişti. Benim sonum pembeye bağlanacak kadar ümitli değil maalesef ama geysu pembeye bağladı. Hakkını yemeyeyim kesin olarak değil benim çabama bağlı olduğunu söyledi. Geysuyu cidden tavsiye ederim. 3 sorum vardı o sorularım dışında gördüğü farklı 2-3 şeyden de bahsetmiş ve bahsettiği şeyler güzel şeyler. Asıl konu çıkmasa bile onun dışında söylediklerini yaşamak isterimBeğenmene sevindim. Evet ütopik yazmıyor bence pembecide değil bu arada
Bana sonunu pembeye bağlıyor gibi geldi ama bu zamana kadar baktırdıklarım arasında özellikle geçmiş hakkındaki ufak bi detayı geysu söyledi bir de medyumcetin söylemişti. Benim sonum pembeye bağlanacak kadar ümitli değil maalesef ama geysu pembeye bağladı. Hakkını yemeyeyim kesin olarak değil benim çabama bağlı olduğunu söyledi. Geysuyu cidden tavsiye ederim. 3 sorum vardı o sorularım dışında gördüğü farklı 2-3 şeyden de bahsetmiş ve bahsettiği şeyler güzel şeyler. Asıl konu çıkmasa bile onun dışında söylediklerini yaşamak isterim
Benim bütün fallarımı pembeye bağladı ve çıkmadı maalesefBana sonunu pembeye bağlıyor gibi geldi ama bu zamana kadar baktırdıklarım arasında özellikle geçmiş hakkındaki ufak bi detayı geysu söyledi bir de medyumcetin söylemişti. Benim sonum pembeye bağlanacak kadar ümitli değil maalesef ama geysu pembeye bağladı. Hakkını yemeyeyim kesin olarak değil benim çabama bağlı olduğunu söyledi. Geysuyu cidden tavsiye ederim. 3 sorum vardı o sorularım dışında gördüğü farklı 2-3 şeyden de bahsetmiş ve bahsettiği şeyler güzel şeyler. Asıl konu çıkmasa bile onun dışında söylediklerini yaşamak isterim
peki tatlım eveline ne atalım kahve mi katina mı tarot mu? ne atmıstın sen?Kızlar geysu yorumlarını görünce yazmak istedim. Çok fazla fal attım geysuya ve bazı fallarda biraz zamanda sarkma olsa da hep dediği gibi ilerledi bide her falında bu kadın çok ekstrem detaylar bildi. Bence tellwede en iyi. Binnazda pahalı ama doğa dan eeen birince favorim. Oda çok değişik detaylar bilip öyle ayrıntılar veriyor ki ağzım açık kalıyorum.
Neyse bu ikisini çok yazdım ben beğendiğim için geçmişte, tellwede eveline var. 2 yıldır yoktu, dönmüş. Denemediyseniz deneyin derim. 2 yıl önceki falı birebir zamanlarıyla çıkmıştı, bilginize:)
Ben katina atmıştım önceki günde attım görünce, öyle çok ince şok edici bişey bilmemiş hani ama bilmiş gene bakalım bu falıda çıkar mı tabi.peki tatlım eveline ne atalım kahve mi katina mı tarot mu? ne atmıstın sen?
Merhaba uzun zamandır fal baktırmıyordum geçenlerde bir bakayım dedim ne var ne yok diye. havadisefredegonda yorumları cok dikkatimi çekti ve dayanamadım Kader falı gönderdim 6gün sonra yorum geldi. Yorumuna gelirsek Kader taşı evlilik taşı sağlık taşı vs o şekil bilgiler veriyor ilk olarak.. Geçmişte olan arkadaşımın ismini verdi.. Gelecekte karşıma cıkacak olan kişilerin ismini verdi. Ve ayrıca sordugum kişinin o an oldugu mekanı söyledi ki bunu bilmesi imkansız teyit ettimki doğru. Boş biri değil. Yanlış bildiği isimde oldu ama yakın harflerdi. Ve gelecekten öngörüler verdi. Uzun bir faldı. Çıkarmı bilmiyorum. Ama ben beğendim
cogu falcı buraya girip genelde insanları azarlar gibi sert tepkilerini yazıyorlar. bu nedenle samimi oldugunuz icin tesekkur ederim kendi adıma.Öncelikle Selamlar
Ben Telwe sitesi yorumcusu Havadise fredegonda
Öncelikle ilk defa bu siteyi kullandığımı ve tek amacımın da yapılan yorumlara cevap vermek ve bir nebze olsun aydınlatmak istediğimi belirtmek istedim.
Doğru yere yazıyorumdur umarım.
Simdi olumlu olumsuz tüm yorumlar var..Bzaılarına cevap vermek istedim.
1-)Sıra çok ve hep çevrim içi...
Sıra aslında sizin gördüğünüzden de fazla olabiliyor bazen kesinlikle aldatmaca yok ama sürekli ekleniyor fakat ben fal bakımını max 25 de tutmaya calısıyorum,bu sebeple hep rakam aynı imiş gibi kalıyor.
Çevrim içi durumu ise tabiki bir bakım bitiyor o arada diğer üyeye soru soruyorum yada hosgeldınız yazıyorum bu sebeple hep cevrım ıcı kalıyor yada en basitti fincana bakıyorum,kapatıyorum geri bakıyorum cunku not alıp yazdıgım yer oda ayrı bir yerde..
Birde herkes için enerji temizleme yapıyorum bu da süreyi uzatıyor
2-)Neden buraya açıklama yapıyorum..
Şimdi daha önce cinci,medyum,cadı ...gibi sözlere maruz kalmış ama hiç şarlatan ve karı sözlerine maruz kalmamıstım:)
Bunları yazmak istedim ki işin aslını anlatabileyim çünkü ben bana danısan herkese deger veriyorum.
3-)Burada bir üye enerjisi bana uymadı iade istedim verdi yazmış...İademi yapmısım ama yinede o hanıma bunu okursa en düşük ücretten yine bakım yapmak tekrar birbirimize şans vermek isterim,hatırlamıyorum kendisini ama olabiliyor bazen bu sekilde telafi edelim isterim..
4-)Bazen hakkımda karalamara maruz kaldıgım oluyor .oradan bakıyordur yada bizi arastıyor gibi...ben bunlara takılmıyorum çünkü eskiden kesin polis vs tanıdıgı var onu sorduyordur bile dendi...:) Hiç önemli değil bakım yaptıklarım bilir ki bilinmesi imkansız bilgiler verdim...o an kişi le ilgili yada sağlıgı ile ilgili....ama bu görüleri pek kontrol etmek kolay olmuyor yani benden bagımsız bir eberjı bılgı akısı gibi dusunun...
5-)Simdi gelelim alındığım kırıldıgım ama aslında bir yandan da komik buldugum Havadise hanım çirkef masallah gibi sözlere ...:)Siz duvarı ve yorumları farklı görüyorsunuz şahsen ben bazı duvar yazılarını siliyorum cunku fal bu sonucta yas aralıgı 18 ile 60 a kadar gidiyor ve her kişi sabırlı olmuyor..sürekli öne alınmak isteyen vs oluyor yada ısrarcı insanlar haliyle bir kaç düzgün rica ile anlatamayınca daha ciddi bir uslup kullandıgım dogrudur ama asla niyetım kırmak degıl...ki inanın gercek bakımcılar hislere daha acık oldugundan aslında kendileri daha cok kırılgandır.
6-)Ben bu siteye bir daha girer miym bilmiyorum takip etmesi zor oluyor yazıları lakin sorunu istediği olan varsa telwe dekı duvarıma yazabılır..
7-)Birde ben isterim ki birlikte günler yada aktivetiler planlayalım...mesela AŞK persembesi...persembe günleri ask falı olsun ücreti daha düşük olsun....vb bunun gibi fikirler yazarsanız ortak bir kararda uygulayalım...
yada çok sık gelen bir danısana misal daha indirimli bakalım...NEDEN olmasın? :)
Buradandedığim gibi takip edemem ama duvarıma yazarsanız okurum ve cevap veririm.
Son konu ve bununla kapatmak isterim..Değerli üyeler hiç hayatınızda eşinin onu aldattıp aldatmadıgını soran birine sevgilisinin oldugunu nasıl KIRMADAN UZMEDEN anlatırım diye ardarda 3 sigara içtiniz mi?????
Sizleri anlıyorum sorularınızı ve eleştirileriniizi inanın ben sizden daha hassas biriyim aslında ama gercekten yaptıgımız sey malesef cok kolay birsey degil..yasımkac oldu hala bu ilahi bir hediye mi yoksa benim sınavım da bu mudur hayatta ?diye süheleniyorum bazen...ama yinede danısılmak dua istenmek cok guzel bir duygu ve yardımcı olabilmek...
Son olarak klasik bir sözümle kapatmak isterim ki kader degıskendır ve yasanabilecek olasıkları barındırır cunku kısı degısır fıkır degısır enerjıler degısır...
Hepiniz degerlisiniz
Allaha (c.c) emanet olun
Hoşçakalın
Bende gönderdim ama bakmıyor cekecem galiba kimi onerirsin canimgünaydın :) eveline kaç günde bakıyor ? Dün gönderdim ama sıram da değişmedi henüz :)
Ay kizlar tellwe havadise..den falim geldi once 5 yildiz verdim isimler dogru falan filan diye sonra soyisimleri de istedigi icin killanmistim zaten soyledigi isimler ve olaylarin facebookumda sadece herkese acik olan postlarimdan soyledigini farkettim... birkac postum acikti o da onlari solemis zaten... baska da bi halt yazmamis sonra yorum yazdim cok komik o yakin falci arkadasiniza selam soyleyin hakkimi helal etmiyorum demis falan ahahaha falci arkadasim olsa tellwede ne isim olur yaaa ahahah cok komikler ya nediim... baktiracak arkadaslar biraz daha dusunsun derim...
Ya o falcının duvarına baktım, birisi ne zaman bakabilirsiniz diye sormuş öyle bi cevap vermiş ki cevabından negatiflik akıyor resmen. ‘Falınızı çekin, bundan sonra da size asla bakmayacağım.’ demiş. Alt tarafı ne zaman bakacağını soran birisine bile böyle cevap veriyorsa size verdiği cevapları düşünemiyorum.
Öncelikle Selamlar
5-)Simdi gelelim alındığım kırıldıgım ama aslında bir yandan da komik buldugum Havadise hanım çirkef masallah gibi sözlere ...:)Siz duvarı ve yorumları farklı görüyorsunuz şahsen ben bazı duvar yazılarını siliyorum cunku fal bu sonucta yas aralıgı 18 ile 60 a kadar gidiyor ve her kişi sabırlı olmuyor..sürekli öne alınmak isteyen vs oluyor yada ısrarcı insanlar haliyle bir kaç düzgün rica ile anlatamayınca daha ciddi bir uslup kullandıgım dogrudur ama asla niyetım kırmak degıl...ki inanın gercek bakımcılar hislere daha acık oldugundan aslında kendileri daha cok kırılgandır.
Falcıların bu siteye üye olmaları yasak zaten. Yeni moda oldu buraya gelip falcının kendisini savunması.Şu paragraf sebebi ile sanırım cevap hakkım doğdu...
Asıl söylemek istediğinizi şu paragrafta söylemeden evvel, duvarınızın aksine çok minnoş girizgahlar yapmış, vaadlerde bulunmuşsunuz. Bunun için teşekkür ederim.
Sizin mevzunuz burada danışanlardan isim soyisim talebinde bulunmanız ile başlamıştı.
Bu mevzu buraya taşındıktan sonra sizi takip etmeye başladım. Bu arada sizden hiç yorum almadım. Yani ben sizi tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz.. Ama sizlerden yorum alan insanların varlığı sizin o insanlara istediğiniz şekilde davranıp bunu da '' ciddi üslup '' diye tanımlayarak hafifleştirmeye çalışmanız ne etik ne de adil..
@Sakcil arkadaşın yorumunun yapıldığı akşam duvarınıza inanılmaz başka falcıları afişe edip hedef göstererek ve size aslında kendisinin sosyal medya hesabından kotardığınız bilgilerle fal baktığınızı burada beyan eden arkadaşa tehditler savuran mesajlar yazdığınızı sonra arkadaş yönetime şikayet edince hemen kaldırdığınızı ekran görüntüleri alarak an be an takip ettik birkaç arkadaş... Sizden yorum alan arkadaş başka bir falcıyı o falcının duvarında memnuniyetini bildirip ve sizin ad soyad istemenize anlama veremediğini belirttiği için yerden yere vurduğunuz mesajlar hani..
Polemik de istemiyorum. Siz dahil yorum alan arkadaşlarında rencide olmasını istemediğim için o ekran görüntülerini burada paylaşmak da istemiyorum...
Sadece yazdığınız minnoş mesajda samimi olmadığınızı bildiğimizi ve bilmeyen arkadaşların bilmesi gerektiğini düşündüğüm için yazdım şu kadarını da..
Polemiklerle değil de, yorumculuğu ile gündem olan iyiniyetli tüm yorumcular adına da yazmış olayım.
Onlarca yorum alan biriyim. Hiç bir yorumcu ile de bana çıkmadı-çıktı dışında bir mesaim olmadı...
Bu sebeple fazla uzatmak istemiyorum.. Farkındayız neler olup bittiğinin...
Bana da hiç samimi gelmedi yazdıkları.5yildir baktirıyorum telwede ne falcilarla karşılaştım.yani buraya üye olması cevap vermesi samimi gelmedi.sonucta baktirdigimizda bize davranış şekilleri çok fevri olanlarda oldu.Falcıların bu siteye üye olmaları yasak zaten. Yeni moda oldu buraya gelip falcının kendisini savunması.
aa??? hadi cnmArkadaslar bi hator vardi tellwede cok eskiden. Onu bulan irtibatta olan var mi? Gercekten iyiydi.
Benim de bu ara favorim kalayci. Fotosu kendisininse kadin, ciddi ciddi saatine kadar tutturdu hic beklemiyordum.
Bi de falaniyethakkaniyet cidden vefat mi etmis???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?