tellwe.com'da bakılan fallar!

Aaaaa ben az önce duvarına baktım onbeş dakika önce aktifmis.yillar önce 2013 de bktirmistim.falaniyethakkaniyete 5kere adını hakan demişti.simdi baktım fallarına hiçbir şey bilememis.coklu hesapliydi zaten.

Aaaaa ben az önce duvarına baktım onbeş dakika önce aktifmis.yillar önce 2013 de bktirmistim.falaniyethakkaniyete 5kere adını hakan demişti.simdi baktım fallarına hiçbir şey bilememis.coklu hesapliydi zaten.
Ya ben mi karistiriyorum bilemedim bu baslikta eski yazilari okuyordum falci onerisi almak icin. Tekrar bakicam

Havadis Hanıma bir ay önce fal atmıştım sanırım. 50 krediydi. İki yada üç saat beklettiğini anımsıyorum. Fal geldi ilk başta bildiği bir şey oldu hayatımla ilgili daha önce hiçbir falcının söylemediği bir şeydi. Dedim tamam 50₺’yı hak ediyor bunu bildiyse devamıda fevkalede olacak fakat daha sonra dört yada beş satırı vardı hanımefendinin ve 2020’den başka bir şey yazmamıştı bana. Hal böyle olunca Banu Yılmaz’a da 10₺ verip aynı uzunlukta bir yorum alınca bende 1 yıldız verip iade istedim sağolsun kırmadı beni anında iademi yaptı.
Medyumhestia var birde buradan bir arkadaşın yorumu üzerine fal atmıştım kendisine. Daha sorumda karşı tarafın doğum tarihini yazdım adam ikizler burcu hanımefendi başak burcu diye başlamış ama falına ve sonrasıda çok saçma sakız falı gibi olunca yine 1 yıldız verdim. O kadar saçma bir üslubu vardı ki anlatamam iadeyi yapmadı. Geçen hafta yine yazmış birde talebime cevap nasıl bir kinlendiyse anlayamadım

Bu yazıyı okudugumda önce begen tusuna bastım......Sonra yıne okudum....Ben burayı pek takıp edemıyorum lafına takılıp kaldım....Wallahı....Yazı ıyı nıyetle yazılmış.....Ama....Tutarsız bır cumle var çok göze batan....."Ben burayı pek takıp edemıyorum"...Done done acaba gunah mı alıyorum dedım ama yok....

Madem burayı takıp etmıyorsunuz,ilgınç bır sekılde çok da konuşulan bır falcı olmadıgınız halde hakkınızda yazılan herseyı bılıyorsunuz..... Söz ve hareket uyuşmazsa orada gerçek yoktur en hafıf anlatımla.

Bır uye falımı begenmemıs,isterse dusuk ucretten tekrar bakabılırm demışsınız. Bana ıade ettgınız falı sıldım,keske sılmeseydım ama benım bıraz adam gıbı bır huyum var.Bırsey bana uymamıssa, an ve sımdı ıle alakası yoksa....Sızın falınız kına gecesıne gıdeceksın,etrafında kotu 1 kadın var,ben bu ısı para ıcın yapmıyorum ve kısısel gelısım tavsıyelerı ıceren bır seydı,kımısı de nazar var,oku kendıne dıye fal oldugunu ıddıa ettıgı seyler gonderıyor...Begenmedım der,genelde de ıade ıstemem kı yorumum sılınmesın,okuyanlara,fal atacaklara fıkır olsun.Ama genelde ıade edılır.....Sonrasında da o falcıya tekrar gıtmem... MADEM BEGENMEDIM NE DEMEYE GIDIYORUM O FALCIYA YAHU...

Bunun tek ıstısnası bIR Nakta ıdı bır de, Yesılcıngene'dır bende.Bu kadar övulen bırı...belkı o an enerjı alamadı....dıye....Çunku adam kendını ınsanlıgıyla,falcılıgıyla ıspat etmıs,bu durumda acaba benmı yanlıs dusundum dıye kendımı sorguladım....Ve gecenlerde özur dıledım bu sayfalarda.... Artık yılların tecrubesı neyın ne oldugunu anlamak çok da zor degıl....O ıstısna sadece sadece çıngeneyle sınırlı kalır,duşuk ucretle vs. degıl bedava da olsa yollarımız tekrar bırlesmez. Bu ıkıyuzluluk, ınsanlıgını 3 kurusa satmak olur...

Hem fala dunynın parasını harcarken dusuk ucret vs degıl....benım doğruyu söylemekten korkmayan,öngörusu kuvvetlı bırıne ıhtıyacım var.. Fal dedıgın şey ıse ekmek,su gıbı zarurı bır sey de degıl üstelık...

Son düzenleme:
Okusana su sayfaları,ben buradakı mangalda kul bırakmayan yazılarını gorunce Medyum Hestia'nın dogrucuDavut oldugunu dusunmustm ama sayfasında fallara verdıgı yanıtlarda pek oyle gorunmedı...
http://forum.tellwe.com/discussion/2481/iade-sisteminin-kalkmasini-istiyorum
http://forum.tellwe.com/discussion/2472/bi-bakin-hele-d

Kalaycı nasil ne zaman atmıştınız çıktı mi size
Kalayci olayyy ben ona uc kere baktirdim hep tutarli oldu ve hizli bakti. Burda da yazmislar genelde olumsuz yorum yapiyor diye bana da olumsuz yazdi esimle alakali bir is durumu sormustum cok hevesliydim kalayci olumsuz dedi moralim bozuldu cok da kizdim. ancak hersey olumlu gorunurken bir anda is bozuldu. Bununla ilgili yorum yapmisti neden bozulacagina kimin yuzunden bozulacagina dair. Esim olmaz oyle sey falci ne demek o da insan ne bilecek sallamis uzulme falan demesine ragmen Hepsi teker teker cikti zamanla ogrendik. Ben baska falcilara fal atarken onun yorumunu gene okuyordum ve her okuyusumda yeni birseyler daha tutmus oluyordu. Sonra baska bir durum icin baktirdim hastalik olayiydi. Tarih verdi ve tuttu. Ben yine tesaduf dedim onemsemedim. En son kendi is durumumla ilgili baktirdim iki hafta oldu. Dun artik yok artikkkk dedim kendi kendime anlattigi durumun aynisi gerceklesti. Tovbe tovbe ya cok iyi salliyor tutturuyor ya da hisleri gercekten guclu bu arada face kullanmiyorum hani ordan bakma durumuda yok.

Gecen sefer bilgim olmadigi icin yazamamistim ama bende bu konuda sana hak veriyorum.Şoyleki
Ilk olarak falcilarin buraya gelip uye olmasi yasak.ne yazarsaniz yazin bu kurali delmis oluyorsunuz
2.siz fal bakiyorsunuz.Sanki vahiy inmis gibi sevgilisi olduguna eminsiniz bir de elin derdi icin 3 sigara yakiyorsunuz.Güzel bir duygu sömürüsü oldugunu düsunuyorum.
3.olarak altan altan soyle iyiyim boyle iyiyim bana CIAsin sen diye iftiralar attilar yazmissiniz oralara çok güldum.Sizdeki bilgiler bir poliste bir tapu kadastroda bir de bizzat sahista var yani Maşallah Hocam.
4.Lutfen internet ortaminda gelisi guzel konusmayin gercekten hepsi kayit altinda. Iyi aksamlar

Ayyy bende ona takılmıstim ilk okuduğumda yaziyi.uc sigara yakiyormus bir de dalga geçiyorlardir bizim sıkıntılarımızla...zaten sıkıntımız olmasa fal mi baktiririz yahu el insaf...

Astroloji bilgimle sizinle yarışamam dedi bana ama bilmiyor ki bende altı aydır kurs alıyorum ben iade edin lütfen diyede yazmadım bir yıldız verip soruyu okuyamadınız galiba yazdım.
Fal evet enerji işi isteyen kabul eder, isteyen etmez. Hestia’dan memnun olan biri vardı ben kalmadım ama maalesef

Anda evet masallah cok populer geysu ama gelecegi birebir cikan da var ben beklemedeyim suan
Kiz senin gel
peki hangisi iyi?? Anda en azindan ??

Nerden nereye....Medyum Çetin'e cıktı bır yol daha ama bu kez Yasemın abla degıl cunku o hesap tellwe tarafından degıl falcının sanırım kendınce kapandı cunku burada eskı yazılarda bahsedılmıstı,bu durum tellweye ıletılmıs ama falcı ortadan kaybolunca telwenın yanıtı bılgımız yok olmustu....

Sımdı ben bunu neden hortlattım...Telwee'de Sezgıselgüçler dıye bır falcı var. Gecenlerde ona bır fal gonderdım...Gelen yoruma hayret ettım AYNEN USTTEKI 2 UYE GIBI...Bana gelen o fal da MedyumÇetın'ın bana baktıgı fala benzıyordu...Daha fazla ayrıntı vermeyecegım, ama yuh denecek kadar benzerlık var....Isın ılgıncı yazım bıcımlerı aynı degıl ama tarıfler çok spesıfık ve benzıyor...Onlıne olma durumları da dıkkatımı çekıyor ama bılıyorsunuz kı teknolojık backroundum,hacker gecmısım yok.Sadece tecrubeler,hısler....De....farklı zamanlarda benzer durumlar ve 1 falcının ortak paydada olması....Garıp sankı....

Canim Sezgisel güçler adlı falciya iki kere fal attım ve ikisini de iade etti.Ben de onun Yasemin abla denen kadın oldugunu geçirdim bugün içimden ve şu anda senin bu yorumunu okuduktan sonra iyice suphelenmeye başladim.

Canim Sezgisel güçler adlı falciya iki kere fal attım ve ikisini de iade etti.Ben de onun Yasemin abla denen kadın oldugunu geçirdim bugün içimden ve şu anda senin bu yorumunu okuduktan sonra iyice suphelenmeye başladim.
Bence şüphelenme:) Ben bayagı eminim. Sana falları göndersem sen bıle "yuh" dersin...
Sımdı 2 keredir sana iade etmesi......:)

Bence şüphelenme:) Ben bayagı eminim. Sana falları göndersem sen bıle "yuh" dersin...
Sımdı 2 keredir sana iade etmesi......:)
Ah yasa:)))Enerjilerimizin neden uyusmadigi belli oldu hanfendi ile,yalnız bugün itibariyle Yüz elli falı geçip fahiş bir fiyat zammı yapacagi aşikar

Sen ne baktiriyorsun ona canim

merhaba özel mesajlarınız kapalı olduğu için yazamadım.astrolojide kurs alıyorum demişssiniz hangi kursa gidiyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…