- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.041
Aaaaa ben az önce duvarına baktım onbeş dakika önce aktifmis.yillar önce 2013 de bktirmistim.falaniyethakkaniyete 5kere adını hakan demişti.simdi baktım fallarına hiçbir şey bilememis.coklu hesapliydi zaten.Arkadaslar bi hator vardi tellwede cok eskiden. Onu bulan irtibatta olan var mi? Gercekten iyiydi.
Benim de bu ara favorim kalayci. Fotosu kendisininse kadin, ciddi ciddi saatine kadar tutturdu hic beklemiyordum.
Bi de falaniyethakkaniyet cidden vefat mi etmis???
Ya ben mi karistiriyorum bilemedim bu baslikta eski yazilari okuyordum falci onerisi almak icin. Tekrar bakicamAaaaa ben az önce duvarına baktım onbeş dakika önce aktifmis.yillar önce 2013 de bktirmistim.falaniyethakkaniyete 5kere adını hakan demişti.simdi baktım fallarına hiçbir şey bilememis.coklu hesapliydi zaten.
Kalaycı nasil ne zaman atmıştınız çıktı mi sizeYa ben mi karistiriyorum bilemedim bu baslikta eski yazilari okuyordum falci onerisi almak icin. Tekrar bakicam
Bu yazıyı okudugumda önce begen tusuna bastım......Sonra yıne okudum....Ben burayı pek takıp edemıyorum lafına takılıp kaldım....Wallahı....Yazı ıyı nıyetle yazılmış.....Ama....Tutarsız bır cumle var çok göze batan....."Ben burayı pek takıp edemıyorum"...Done done acaba gunah mı alıyorum dedım ama yok....Öncelikle Selamlar
Ben Telwe sitesi yorumcusu Havadise fredegonda
Öncelikle ilk defa bu siteyi kullandığımı ve tek amacımın da yapılan yorumlara cevap vermek ve bir nebze olsun aydınlatmak istediğimi belirtmek istedim.
Doğru yere yazıyorumdur umarım.
Simdi olumlu olumsuz tüm yorumlar var..Bzaılarına cevap vermek istedim.
1-)Sıra çok ve hep çevrim içi...
Sıra aslında sizin gördüğünüzden de fazla olabiliyor bazen kesinlikle aldatmaca yok ama sürekli ekleniyor fakat ben fal bakımını max 25 de tutmaya calısıyorum,bu sebeple hep rakam aynı imiş gibi kalıyor.
Çevrim içi durumu ise tabiki bir bakım bitiyor o arada diğer üyeye soru soruyorum yada hosgeldınız yazıyorum bu sebeple hep cevrım ıcı kalıyor yada en basitti fincana bakıyorum,kapatıyorum geri bakıyorum cunku not alıp yazdıgım yer oda ayrı bir yerde..
Birde herkes için enerji temizleme yapıyorum bu da süreyi uzatıyor
2-)Neden buraya açıklama yapıyorum..
Şimdi daha önce cinci,medyum,cadı ...gibi sözlere maruz kalmış ama hiç şarlatan ve karı sözlerine maruz kalmamıstım:)
Bunları yazmak istedim ki işin aslını anlatabileyim çünkü ben bana danısan herkese deger veriyorum.
3-)Burada bir üye enerjisi bana uymadı iade istedim verdi yazmış...İademi yapmısım ama yinede o hanıma bunu okursa en düşük ücretten yine bakım yapmak tekrar birbirimize şans vermek isterim,hatırlamıyorum kendisini ama olabiliyor bazen bu sekilde telafi edelim isterim..
4-)Bazen hakkımda karalamara maruz kaldıgım oluyor .oradan bakıyordur yada bizi arastıyor gibi...ben bunlara takılmıyorum çünkü eskiden kesin polis vs tanıdıgı var onu sorduyordur bile dendi...:) Hiç önemli değil bakım yaptıklarım bilir ki bilinmesi imkansız bilgiler verdim...o an kişi le ilgili yada sağlıgı ile ilgili....ama bu görüleri pek kontrol etmek kolay olmuyor yani benden bagımsız bir eberjı bılgı akısı gibi dusunun...
5-)Simdi gelelim alındığım kırıldıgım ama aslında bir yandan da komik buldugum Havadise hanım çirkef masallah gibi sözlere ...:)Siz duvarı ve yorumları farklı görüyorsunuz şahsen ben bazı duvar yazılarını siliyorum cunku fal bu sonucta yas aralıgı 18 ile 60 a kadar gidiyor ve her kişi sabırlı olmuyor..sürekli öne alınmak isteyen vs oluyor yada ısrarcı insanlar haliyle bir kaç düzgün rica ile anlatamayınca daha ciddi bir uslup kullandıgım dogrudur ama asla niyetım kırmak degıl...ki inanın gercek bakımcılar hislere daha acık oldugundan aslında kendileri daha cok kırılgandır.
6-)Ben bu siteye bir daha girer miym bilmiyorum takip etmesi zor oluyor yazıları lakin sorunu istediği olan varsa telwe dekı duvarıma yazabılır..
7-)Birde ben isterim ki birlikte günler yada aktivetiler planlayalım...mesela AŞK persembesi...persembe günleri ask falı olsun ücreti daha düşük olsun....vb bunun gibi fikirler yazarsanız ortak bir kararda uygulayalım...
yada çok sık gelen bir danısana misal daha indirimli bakalım...NEDEN olmasın? :)
Buradandedığim gibi takip edemem ama duvarıma yazarsanız okurum ve cevap veririm.
Son konu ve bununla kapatmak isterim..Değerli üyeler hiç hayatınızda eşinin onu aldattıp aldatmadıgını soran birine sevgilisinin oldugunu nasıl KIRMADAN UZMEDEN anlatırım diye ardarda 3 sigara içtiniz mi?????
Sizleri anlıyorum sorularınızı ve eleştirileriniizi inanın ben sizden daha hassas biriyim aslında ama gercekten yaptıgımız sey malesef cok kolay birsey degil..yasımkac oldu hala bu ilahi bir hediye mi yoksa benim sınavım da bu mudur hayatta ?diye süheleniyorum bazen...ama yinede danısılmak dua istenmek cok guzel bir duygu ve yardımcı olabilmek...
Son olarak klasik bir sözümle kapatmak isterim ki kader degıskendır ve yasanabilecek olasıkları barındırır cunku kısı degısır fıkır degısır enerjıler degısır...
Hepiniz degerlisiniz
Allaha (c.c) emanet olun
Hoşçakalın
Okusana su sayfaları,ben buradakı mangalda kul bırakmayan yazılarını gorunce Medyum Hestia'nın dogrucuDavut oldugunu dusunmustm ama sayfasında fallara verdıgı yanıtlarda pek oyle gorunmedı...Havadis Hanıma bir ay önce fal atmıştım sanırım. 50 krediydi. İki yada üç saat beklettiğini anımsıyorum. Fal geldi ilk başta bildiği bir şey oldu hayatımla ilgili daha önce hiçbir falcının söylemediği bir şeydi. Dedim tamam 50₺’yı hak ediyor bunu bildiyse devamıda fevkalede olacak fakat daha sonra dört yada beş satırı vardı hanımefendinin ve 2020’den başka bir şey yazmamıştı bana. Hal böyle olunca Banu Yılmaz’a da 10₺ verip aynı uzunlukta bir yorum alınca bende 1 yıldız verip iade istedim sağolsun kırmadı beni anında iademi yaptı.
Medyumhestia var birde buradan bir arkadaşın yorumu üzerine fal atmıştım kendisine. Daha sorumda karşı tarafın doğum tarihini yazdım adam ikizler burcu hanımefendi başak burcu diye başlamış ama falına ve sonrasıda çok saçma sakız falı gibi olunca yine 1 yıldız verdim. O kadar saçma bir üslubu vardı ki anlatamam iadeyi yapmadı. Geçen hafta yine yazmış birde talebime cevap nasıl bir kinlendiyse anlayamadım
Kalayci olayyy ben ona uc kere baktirdim hep tutarli oldu ve hizli bakti. Burda da yazmislar genelde olumsuz yorum yapiyor diye bana da olumsuz yazdi esimle alakali bir is durumu sormustum cok hevesliydim kalayci olumsuz dedi moralim bozuldu cok da kizdim. ancak hersey olumlu gorunurken bir anda is bozuldu. Bununla ilgili yorum yapmisti neden bozulacagina kimin yuzunden bozulacagina dair. Esim olmaz oyle sey falci ne demek o da insan ne bilecek sallamis uzulme falan demesine ragmen Hepsi teker teker cikti zamanla ogrendik. Ben baska falcilara fal atarken onun yorumunu gene okuyordum ve her okuyusumda yeni birseyler daha tutmus oluyordu. Sonra baska bir durum icin baktirdim hastalik olayiydi. Tarih verdi ve tuttu. Ben yine tesaduf dedim onemsemedim. En son kendi is durumumla ilgili baktirdim iki hafta oldu. Dun artik yok artikkkk dedim kendi kendime anlattigi durumun aynisi gerceklesti. Tovbe tovbe ya cok iyi salliyor tutturuyor ya da hisleri gercekten guclu bu arada face kullanmiyorum hani ordan bakma durumuda yok.Kalaycı nasil ne zaman atmıştınız çıktı mi size
Gecen sefer bilgim olmadigi icin yazamamistim ama bende bu konuda sana hak veriyorum.ŞoylekiŞu paragraf sebebi ile sanırım cevap hakkım doğdu...
Asıl söylemek istediğinizi şu paragrafta söylemeden evvel, duvarınızın aksine çok minnoş girizgahlar yapmış, vaadlerde bulunmuşsunuz. Bunun için teşekkür ederim.
Sizin mevzunuz burada danışanlardan isim soyisim talebinde bulunmanız ile başlamıştı.
Bu mevzu buraya taşındıktan sonra sizi takip etmeye başladım. Bu arada sizden hiç yorum almadım. Yani ben sizi tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz.. Ama sizlerden yorum alan insanların varlığı sizin o insanlara istediğiniz şekilde davranıp bunu da '' ciddi üslup '' diye tanımlayarak hafifleştirmeye çalışmanız ne etik ne de adil..
@Sakcil arkadaşın yorumunun yapıldığı akşam duvarınıza inanılmaz başka falcıları afişe edip hedef göstererek ve size aslında kendisinin sosyal medya hesabından kotardığınız bilgilerle fal baktığınızı burada beyan eden arkadaşa tehditler savuran mesajlar yazdığınızı sonra arkadaş yönetime şikayet edince hemen kaldırdığınızı ekran görüntüleri alarak an be an takip ettik birkaç arkadaş... Sizden yorum alan arkadaş başka bir falcıyı o falcının duvarında memnuniyetini bildirip ve sizin ad soyad istemenize anlama veremediğini belirttiği için yerden yere vurduğunuz mesajlar hani..
Polemik de istemiyorum. Siz dahil yorum alan arkadaşlarında rencide olmasını istemediğim için o ekran görüntülerini burada paylaşmak da istemiyorum...
Sadece yazdığınız minnoş mesajda samimi olmadığınızı bildiğimizi ve bilmeyen arkadaşların bilmesi gerektiğini düşündüğüm için yazdım şu kadarını da..
Polemiklerle değil de, yorumculuğu ile gündem olan iyiniyetli tüm yorumcular adına da yazmış olayım.
Onlarca yorum alan biriyim. Hiç bir yorumcu ile de bana çıkmadı-çıktı dışında bir mesaim olmadı...
Bu sebeple fazla uzatmak istemiyorum.. Farkındayız neler olup bittiğinin...
Ayyy bende ona takılmıstim ilk okuduğumda yaziyi.uc sigara yakiyormus bir de dalga geçiyorlardir bizim sıkıntılarımızla...zaten sıkıntımız olmasa fal mi baktiririz yahu el insaf...Gecen sefer bilgim olmadigi icin yazamamistim ama bende bu konuda sana hak veriyorum.Şoyleki
Ilk olarak falcilarin buraya gelip uye olmasi yasak.ne yazarsaniz yazin bu kurali delmis oluyorsunuz
2.siz fal bakiyorsunuz.Sanki vahiy inmis gibi sevgilisi olduguna eminsiniz bir de elin derdi icin 3 sigara yakiyorsunuz.Güzel bir duygu sömürüsü oldugunu düsunuyorum.
3.olarak altan altan soyle iyiyim boyle iyiyim bana CIAsin sen diye iftiralar attilar yazmissiniz oralara çok güldum.Sizdeki bilgiler bir poliste bir tapu kadastroda bir de bizzat sahista var yani Maşallah Hocam.
4.Lutfen internet ortaminda gelisi guzel konusmayin gercekten hepsi kayit altinda. Iyi aksamlar
Astroloji bilgimle sizinle yarışamam dedi bana ama bilmiyor ki bende altı aydır kurs alıyorumOkusana su sayfaları,ben buradakı mangalda kul bırakmayan yazılarını gorunce Medyum Hestia'nın dogrucuDavut oldugunu dusunmustm ama sayfasında fallara verdıgı yanıtlarda pek oyle gorunmedı...
http://forum.tellwe.com/discussion/2481/iade-sisteminin-kalkmasini-istiyorum
http://forum.tellwe.com/discussion/2472/bi-bakin-hele-d
Kiz senin gelAnda evet masallah cok populer geysu ama gelecegi birebir cikan da var ben beklemedeyim suan
peki hangisi iyi?? Anda en azindan ??Ben şunlara baktırdım medyumcetin(tarot),banu yılmaz (katina) ,taraca (katina-kahve),yiramir (kahve),filiz (katina),kırmızıkapson(katina,osmanlı tarotu),nakta (kahve),revşen(özelfal),gaipten sesler (katina),aryamira(kahve),beddrunisa (kahve),ayevii(hayathartitası),eflin4(katina),yesilcingene(dumanfalı),thellweci(kahve)
Arkadaşlar Merhaba uzun süredir forumda yazılıp cizilmiyor.Dun yaşadığım bir fal deneyimini aktarmak istiyorum ki bu kişiye fal atmayı düşünenler iki kere dusunsunler ve aldatıcı yorumlara inanmasinlar!Uzun süredir Tellwe de fal baktirmiyorum ki dün Yasemin abla adlı yorumcu dikkatimi cekti ve fal attım.İlk zamanlarda baktirdigim fallarda acemiligin verdiği saflik ile çok detay veriyordum falcilara ama dün attığım falda hiç detay vermedim.Neyse falım geldi ve okuyunca resmen şok oldum cunki bilinmesi çok çok zor olan şeyleri soylemis ve açık açık isim vermiş kendisi,şaşkınlığımdan dolayı forum da çok samimi olduğum bir arkadaşımla paylaştım fal yorumunu ve diğer falları didik didik Edip bu detayları nasıl bilebilmis olacağını arastirmaya koyulduk.Derkennn gelen fal yorumu Medyum Çetin adlı yorumcunun bana göndermiş olduğu fal yorumu verilmis detaylar ile birebir örtüşüyor.Yok arkadaş yok,resmen enayi yerine koyuluyoruz.İade felan istemedim çünkü beş kredi için uğraşmak istemiyorum.Ama bu yazıyı okuyan her arkadaşım bu yazıyı dikkate alarak göndersin bu siteye fal.
Nerden nereye....Medyum Çetin'e cıktı bır yol daha ama bu kez Yasemın abla degıl cunku o hesap tellwe tarafından degıl falcının sanırım kendınce kapandı cunku burada eskı yazılarda bahsedılmıstı,bu durum tellweye ıletılmıs ama falcı ortadan kaybolunca telwenın yanıtı bılgımız yok olmustu....Canim ayni sekilde ben de fal attim bikac gun once ve ben de direkt suphelendim. Yalniz ben onceki tum fallarimin okundugundan suphelendim. Sadece medyumcetin in dedigi bir cumleyi birebir araya serpistirmisti. Ben de fazla detay vermedigimi dusunuyordum fallarda fakat hesabimda cok fal oldugu icin yaklasik 2 yildir ve simdi farkediyorum ki senin de dedigin gibi medyumcetin e fal konusu ve sorularimda belirttigim hersey yeterince ayrintili olmus ve de medyumcetin de 4-5 falim var sanirim. Yani sadece Medyumcetin fallarim bana gelen yorum icin icerik olarak son derece yeterli aslinda. Medyumcetin in uslubu cok farkli. Bence bu kadin Medyumcetin'in sifresini kirdi. Bence ozelden birbirimize fal kod numaralarimizi da gonderelim ve sikayet edelim. Hani KHV12345 gibi fal kodlari oluyor ya ve de arkadasima da Medyumcetin e baktirdigi faldan bilgi almis diye birbirimizin fal kodlarini yazalim yonetime ve incelenmesini isteyelim. 5TL diye dusunme burada hem ulke cok vahim bir Forex krizi yasiyorken her kurus onemli hem de gizlilik ihlali var. Ayrica bu kisinin oyunu ortaya ciksin. Hem insanlarla dalga gecsin hem de haksiz kazanc elde etsin. Oh ne ala...
Canim Sezgisel güçler adlı falciya iki kere fal attım ve ikisini de iade etti.Ben de onun Yasemin abla denen kadın oldugunu geçirdim bugün içimden ve şu anda senin bu yorumunu okuduktan sonra iyice suphelenmeye başladim.Nerden nereye....Medyum Çetin'e cıktı bır yol daha ama bu kez Yasemın abla degıl cunku o hesap tellwe tarafından degıl falcının sanırım kendınce kapandı cunku burada eskı yazılarda bahsedılmıstı,bu durum tellweye ıletılmıs ama falcı ortadan kaybolunca telwenın yanıtı bılgımız yok olmustu....
Sımdı ben bunu neden hortlattım...Telwee'de Sezgıselgüçler dıye bır falcı var. Gecenlerde ona bır fal gonderdım...Gelen yoruma hayret ettım AYNEN USTTEKI 2 UYE GIBI...Bana gelen o fal da MedyumÇetın'ın bana baktıgı fala benzıyordu...Daha fazla ayrıntı vermeyecegım, ama yuh denecek kadar benzerlık var....Isın ılgıncı yazım bıcımlerı aynı degıl ama tarıfler çok spesıfık ve benzıyor...Onlıne olma durumları da dıkkatımı çekıyor ama bılıyorsunuz kı teknolojık backroundum,hacker gecmısım yok.Sadece tecrubeler,hısler....De....farklı zamanlarda benzer durumlar ve 1 falcının ortak paydada olması....Garıp sankı....
Bence şüphelenme:) Ben bayagı eminim. Sana falları göndersem sen bıle "yuh" dersin...Canim Sezgisel güçler adlı falciya iki kere fal attım ve ikisini de iade etti.Ben de onun Yasemin abla denen kadın oldugunu geçirdim bugün içimden ve şu anda senin bu yorumunu okuduktan sonra iyice suphelenmeye başladim.
Ah yasa:)))Enerjilerimizin neden uyusmadigi belli oldu hanfendi ile,yalnız bugün itibariyle Yüz elli falı geçip fahiş bir fiyat zammı yapacagi aşikarBence şüphelenme:) Ben bayagı eminim. Sana falları göndersem sen bıle "yuh" dersin...
Sımdı 2 keredir sana iade etmesi......:)
Sen ne baktiriyorsun ona canimKalayci olayyy ben ona uc kere baktirdim hep tutarli oldu ve hizli bakti. Burda da yazmislar genelde olumsuz yorum yapiyor diye bana da olumsuz yazdi esimle alakali bir is durumu sormustum cok hevesliydim kalayci olumsuz dedi moralim bozuldu cok da kizdim. ancak hersey olumlu gorunurken bir anda is bozuldu. Bununla ilgili yorum yapmisti neden bozulacagina kimin yuzunden bozulacagina dair. Esim olmaz oyle sey falci ne demek o da insan ne bilecek sallamis uzulme falan demesine ragmen Hepsi teker teker cikti zamanla ogrendik. Ben baska falcilara fal atarken onun yorumunu gene okuyordum ve her okuyusumda yeni birseyler daha tutmus oluyordu. Sonra baska bir durum icin baktirdim hastalik olayiydi. Tarih verdi ve tuttu. Ben yine tesaduf dedim onemsemedim. En son kendi is durumumla ilgili baktirdim iki hafta oldu. Dun artik yok artikkkk dedim kendi kendime anlattigi durumun aynisi gerceklesti. Tovbe tovbe ya cok iyi salliyor tutturuyor ya da hisleri gercekten guclu bu arada face kullanmiyorum hani ordan bakma durumuda yok.
bana hitaben yazdığınızda ne dediğinizi anlamadım?Kiz senin gel
peki hangisi iyi?? Anda en azindan ??
merhaba özel mesajlarınız kapalı olduğu için yazamadım.astrolojide kurs alıyorum demişssiniz hangi kursa gidiyorsunuz acaba?Astroloji bilgimle sizinle yarışamam dedi bana ama bilmiyor ki bende altı aydır kurs alıyorumben iade edin lütfen diyede yazmadım bir yıldız verip soruyu okuyamadınız galiba yazdım.
Fal evet enerji işi isteyen kabul eder, isteyen etmez. Hestia’dan memnun olan biri vardı ben kalmadım ama maalesef
bende anlamadim yanlis oldu demek istedigim anda hangi falci daha iyi bildi senin icinbana hitaben yazdığınızda ne dediğinizi anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?