tellwe.com'da bakılan fallar!

selamlar kızlar iki gündür taraca ya fal atsammı diye düşünüp duruyorum baktıran yada yorumcu ile ilgili düşüncesi olan varmı acaba?

ben sezgisel ve medyum çetine baktirdim bende farklıydı biri olumlu biri olumsuz kişi tarifleri benzerlik vardı sadece bakalım kimin çıkacak

selamlar kızlar iki gündür taraca ya fal atsammı diye düşünüp duruyorum baktıran yada yorumcu ile ilgili düşüncesi olan varmı acaba?
taraca ilgili ve kibar birisi. Ama bende tüm söyledikleri ve vadeleri patladı :)

Ikisi icin ayni kisi diyorlar zaten en azindan birinden cek bence :) Ikisi de ozensiz bakar ama az cok uyumsuzz olarak baktigi fallari yasadim banu yilmaz hesabina uzun zamandir atmadim.
Tamam tessekurler banu yilmazi iptal ettim :) 20 kredim var kime onerir sin tellwede ? Kiz zumra lal bana cok iyi gibi geldi onunki cikarsa burda yazarim insallah

Yesilcingene nenin fali ne oldu sonuc olarak ?

Yesilcingene nenin fali ne oldu sonuc olarak ?
Yeşilçingeneye 3 kez fal attım 3ü de kendi içinde tutarlıydı. İlk ikisinin vadeleri tuttu ve dediği şekilde ilerledi. 3.sünün vadesine daha çok var ama o da dediği şekilde ilerliyor. benim tavsiyem çok sık atmamak gerekiyor çünkü faldan çok öneri halini almaya başlıyor.Ama yinede benim favorim yeşilçingene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…