tellwe.com'da bakılan fallar!

Ah ah keske bana da çıksa ya. Birinden biri çıksa bari o kadar fal attim ki bes aydır. Vade otelemekten baska bir işe yaramıyor

Yeeeyy cok sevindim

Ben de 41bakla ve tarayi merak ediyordum iyi oldu söylediğin. Ayevi ve eflin4 e atmıştım. Ikisi de agustos sonu demisti. Ikisinin de vadesi çıkmadı. Ama anlık durumda iyiydiler.
(eflin 4 ve ayeviçıkmadı ise tekrar fal göndermek anlamsız ...
taraca uzun süredir baktırıyorum haftada 2 kez mutlaka kadına cinnet geçirtiyorum :)
önerebileceğiniz falcı var mı?

(eflin 4 ve ayeviçıkmadı ise tekrar fal göndermek anlamsız ...
taraca uzun süredir baktırıyorum haftada 2 kez mutlaka kadına cinnet geçirtiyorum :)
önerebileceğiniz falcı var mı?
Taraca çıkıyor mu peki. Ben bir sekiz ay kadar önce atmıştım. Baska birini sormuştum. Ilişki yasanacak dedi. Bir ay kadar sonra ben vazgecmistim. Ondan da böyle bir adım gelmedi zaten. Tekrar da atmadım. Sezgisel güçler beni şaşırttı. Şöyle ki bu bahsettiğim eski kişinin isminde olan harfleri tek harfi dışında vermis. Senle ilgilenirken biranda kendini geri çekmiş demis. Yeni yilda yollarınız tekrar kesişecek yazmış. Bu anlattığı beni şaşırttı çünkü sormamıştım. Aynen dediği gibi pesimde koşarken bir anda kendini geri cekmisti. Bir de canını sıkacak şeyler duyacaksın falan dedi o da oldu.

Sonuç olarak asıl konum cıktı vadesi tuttu diyebilecegim biri yok. Biraz karışık yazmış olabilirim :)

taraca erkek arkadaşımla ayrılacağımı bilmişti.maddi problemlerimi bilmişti. iş durumlarımı anlık durumu çok iyi betimliyor vs vadesi tuttu diyemiyorum .sarkma oldu çünkü enerji meselesi geridöneceğini söyledi .hatta herkes arayacak dedi o hayır aralık ayına kadar aramaz dedi aynı dediği gibi oldu.

Sezgisel Hisler in sana yazdığı bu konuları daha önce MedyumÇetin'e anlatmış mıydın? Ya da soru bölümünde sorarken açıklamalar yapmış mıydın? Bu falcının MedyumÇetin'in portföyünden yararlandığı düşünülüyor. Kendisi (MedyumÇetin) bu konuda sabıkalı, daha önce bir başka yorumcu MedyumÇetin'in fallarından bilgi alıyordu ve hesabı kapatıldı. Bilgin olsun...

Hımm olabilir öyleyse. Medyum çetine daha önce o kişiyle ilgili baktirmistim. Ondan bilgi alıyorsa bilebilir. Ama soru kısmında ben bilgi vermedim. Çünkü onunla ilgili degildi falım baska biriyle ilgilydi

Ha bu arada durduk yere Sezgisel güçler'in adından bahsetmek istemedım ama bu baglamda bır seyden bahsedecegım. Sezgısel gucler bana "uzaktan gelecek bır arkadasım oldugunu ve bana baska bırını tanıstıracagını" söylemıstı...... Medyum Zeus da falında bana "uzaktan gelecek olan bır arkadasım oldugunu ve bunun arkadaslık baglarımızı guclendırecegını,sohbet edecegımızı ve çok keyıflı vakıt gecırecegımızı" soylemıstı....

ŞİMDI, bıraz sakın olun demek ıstedıgım bu ıkı kısı aynı demıyorum bunu söyleyerek yahu....hele bır lafımı tamamlayayım....

Hakıkaten de "uzaktan gelecek bır arkadasım" var IDI......Ama Sezgısel gucler'ın dedıgı gıbı benı bırıyle tanıstırma ıhtımalı ASLA yoktu AMA yıne de bılmıs sayılır dedım.....Medyum Zeus ıcın ıse "aa bılmıs bak" demış ıdım.....

SONUÇ ne oldu bılıyormusunuz....Uzaktan gelecegını ısrarla söyleyen "o arkadas" hiç gelmedi....Arkadaslık baglarımız guclenecektı degıl mı?....Yooo....tamamen bıtırdım....

Pekı bu durumdan ne cıkardınız veya ben ne cıkardım? Falcılar bızım o ankı konuyla ılgılı duygu ve dusuncelerımızı okuyup-gelecege daır de ona gore YORUM yapıyorlar...KEHANET DEGIL...Ya tutarsa hesabı....O yuzden de CIKAN FAL HABERI burada sayfalarca okunsa da tek-tuk ..2 farklı falcı da bu sekılde bekledıgım bır arkadasım oldugunu ve ona daır o ankı hıssıyatımın olumlu oldugunu hıssedıp sonucu olumluya bagladı AMA GELECEK....ÇOK FARKLI OLDU...

Ha bu arada telwe Havadıse dedıgımız falcının baktıgı falı buldum, maılle bır arkadasıma gondermısım. Ben yandım sen yanma dıye,olur da ona fal atarsa ne alacagını bılsın dıye. Sımdı o arkadasıma maıl atmak ıcın sayfayı actm, aa sıldıgım fal buradaymıs...Aynen kopyalıyorum kı havadısefredeganda'nın fal bakma stılını görmüş olun ve DURDUK yere kımseye ıftıra atmadıgımı da göstermıs olayım...Buna fal dıyen berı gelsın,fallık bırsey yok o kına gecesı durumu dısında kı o da olmadı zatenkı olmazdı cunku hıc sevmem:)

"
Havadisefredegonda

Kahve falı / KHV-79654958 / Falcı iade etmiş
7 saat önce

Fal sorunuz : Hoşgeldınız telweye.Soru sorup yorumunuzu etkılemek ıstemıyorum ama sızın kısısel yorum seklınız ıcın soru gereklı ıse msj atın sorayım ve baska bılgı gereklı mı?Gorsmek uzere.Durust olun yeter bana.Zaten masal anlatanlar zamanla unutlyor,gecmıse bakıldgnda durust olanlar hatrlanıyor

İade nedeni : Merhaba tekrar,bende açık sözlü girişin için teşekkür ederim.Fal dediğimiz şey zaten karışıklı enerji alisverisidir benim senin enerjine yaklaşıp senin dünyanda olanlara duru görü ile bakabilmemdir bu biraz da yetenek ve alıştırma ile olur ..Uzun uzun sana ait bir falda nundan bahsetmek istemem ama aslında tamamen bilimsel birşeydir:)Ben bunu para vs için yapmıyorum zaten toplumda saygın olarak nitelendirilen başka bir kariyerim var kendime karşı bi challenge ve bir yakınımı onurlandırmak onu unutmamak için bu :)Ara ara da tavsiyelerde bulunabilirim çünkü işimden kalan bir alışkanlık:) Evet şimdi geçelim falına...kahve yetmeyip kart açıyorum ve duru görü ile bakıyorum O yüzden bunlar telve de nasıl görünüyor diye düşünmeyelim;Yakın bir zamanda kına gecesi,bekarlığa veda partisi gibi bir etkinlik görüyorum çok da ilgili değilsin ama sanırım etik olmak adına katılacaksın sosyal aktiviteler sana iyi gelebilir tavsiye ederim gitmeni..Geçmişinde seni tabiri caizse sağlamlaştıran seytanlastiran bir adam olmuş yanı seni o kadar emmiş o kadar canına yetmiş ki artık sende hiç olmadığın şekilde tam anlamiyla ona karşı acımasız olmuşsun...o ise düşmüş her dustugundeyse elini sana uzatmış yardim et der gibi...bu artık bi klasik olmuş belki ..ama işin ilginç tarafı artık sende sanırım bunu görev olarak yapıyor olmussun aman basimdan gitsin gibi...belki geçmişinde kalan bir ilişkidir..bu tarz uzun süren ilişkilerde taraflar hala iletişim halinde ise bazen birbirlerine karşı artık görev gibi yaklaşıyor ve malesef taraflardan biri enerji emiji oluyor..bunun sana zararını göremedim seni daha güçlü yapmış ama zamanla psikolojini yorabilir .Özellikle yalnız kaldığında dileklerini daha çok içinden geçiriyorsun..adaklarini yada yasayamadiklarini...dileklerinle onu büyütmüşsün içinde kocaman bir dilek havuzun olmuş,olmayan yasayamadigin şeyler için....ama biliyor musun olmama sebeplerinden biri aslında yine sensin yanı senin gölge yönün.....Gölge yön baskı altında çıkan yonlerimizdir bazen çok acımasız çok kaba olabilen yonlerimizdir daha vahşidir....Kendini engelleyen yine kendin olmuşsun...Bu bir canavar gibi dilek havuzunun ve senin arkanda büyümüş..Onunla ne yapacağına yine sen karar vermelisin ben birşey tavsiye edemem çünkü gölge yönler bazen bizi hata yapmaktan korur...Veee birşey daha malesef ki herkesin olduğu gibi senin de kocaman bir şeytanın var ben buna daha çok cazgır derim bu bir kadındır kötü gözlüdür ve kıskanır eleştirir negatifligi ile yorar...onu def etmenin tek yolu ondan kaçmak yada savaşmak olduğunu düşünüyorsan yanıldın...böyle daha çok büyür....O ve onun negatifligi yok gibi davranacaksin...o zaman bir süre sonra farkedeceksin ki gitmiş..senin algın dışında kalacak ..Boyle insanlar çoğu zaman bekledikleri ilgi karşılamayınca böyle davranır onları yakınında tutmayi dene ,seni çok elestirilenleri çünkü gerçekten ilgisizlikten dikkat çekmek için yaparlar..Bir tacın var üzeri taşlarla kaplı bu mecaz bir görü yanı birşey ile ödüllendiren biri olacaksın ama zamanı var..malasef süre bitmiş:) oyumu unutma:)

NOT: FAL yorumu 7 saat once yapılmıs gıbı gorunuyor ama falcı daha vıpplus bıle olmamıstı, falın alınan ekran goruntusu aldıgımda saat bu sekılde gorunuyordu.

Muhalefet olsun diye söylemiyorum fakat mesela tempus geri dönmüş burda da konuşuldu. Hatta olumsuz yorumları falan olmuştu. Ben de attim ama düşüncem çok olumsuzdu. Hem sordugum kişiyle ilgili hem tempusun olumsuz yorum yapacağından çok emindim niyeyse falı atarken. By arada tempusu örnek olarak verdim. Bana aynen şunu dedi düşüncelerin seni hasta edecek boyuta gelmis ama sonu olumlu olacak dedi. Son zamanlarda attigim tüm fallari zaten karamsar bir ruh haliyle atıyorum. Ama hala aynı şeyi söylüyorlar. Cok yoruldum artık . Bir umut işte

Hımmm
O ara Jung okuyorsa demek.. gölge yönler, karanlık güçler, cesur yanımız, gölgemizle yüzleşme, kahramanın yolculuğu...
Kitap falı olmuş bu

Kına gecesinde hayal etmeye çalıştım seni..,
Ihhhh olmadı...

ya bende ilk zamanlar baktırmıstım bana baktığı tarz cok farklı şaşırdım şu an

an itibari ile telwe de baktırdığım bütün fallar patladı acaba bir ümit ile beklediğim kendimi kandırdığım sürece mi yanayı m bilemedim.

Ben bu tarz yorumlara fal demiyorum. Hic bir bilgi vermeyince psikolojik analizler, betimlemelerle sayfa doldurmus ama bu bombos. Bana da benzer yorumlar geliyor arada her ne kadar sakınsam da: Maya mıydı Maya Demir mi ne onunkini hiç unutmam. Siyah beyaz kahve falında bana mavi göller, yemyeşil ormanlar falan da görmüştü. Gerçekten fal "IMSI" bile olmayan bu tarz yorumlar gelince çok sinirleniyor insan. Üstüne para ver sonra böyle ne olduğu belli olmayan soyut tanımlamalar... Palavra yani :/ ıyyykkk çok gıcık

Ay o Maya hic bilemezz yani bana hic bilemedi

Benim bütün fallarım patladı ne zaman artık karşı tarafı gözden çıkardım fal baktırmayı bıraktım o zaman karşı taraftan hamle gelmeye başladı en iyisi düşünmemek herhalde olacağı varsa olur diyip önümüze bakmak . Bayaadır fal atmıyorum tellwede on kredim kalmış son kez harcayıp kurtulmak istiyorum önereceğiniz bir isim var mı?

ay bu beni çok mutlu etti beee! ay hadi inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…