- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.601
Telefonda bakiyo mu acabaCanım haklısın da öyle boyle şeyler demedi takılmayacak gibi değil arkadaşıma da bakti görüştügun adam evlenmiş ayrılmış dedi bunu sana demiyor dedi bugün sormus adama evet demiş evlendim ayrildim 3 gün evli kaldim demiş.
Hiç bilmiyorum canım evinde baktı.Telefonda bakiyo mu acaba
Canım haklısın da öyle boyle şeyler demedi takılmayacak gibi değil arkadaşıma da bakti görüştügun adam evlenmiş ayrılmış dedi bunu sana demiyor dedi bugün sormus adama evet demiş evlendim ayrildim 3 gün evli kaldim demiş.
Çok teşekkür ederim canım.....bence sen ilk önce kendini o çemberin içinden bi çıkar kafanı toparla sonra değerlendir bu üzüntü ile değerlendirme kadının yorumunu en çıkılmaz durumlardan çıkılır en kötü anlar biter buna emin olarak yapıyorum bu yorumu inan canım çıkıyor nefes alamıyorum dediğim durumlardan geçtim gitti ve emin ol senin içinde geçecek hepsi sırf aşk konusu olarak demiyorum sadece kendini dibe çekme lütfen..
sizin falınızın sonucu da çıkmış mıydı yoksa anlık durumda kalmış mıydıŞöyle ki benim ondan değil ama bizzay duyduğum şeylerdi söyledikleri hatta o dönem sorunları bilsem de emin değildim ama sonrasında emin oldum .
bide şöyle bir şey var faldan 1 hafta sonra bir gelişme oldu ve onun bana dediği cümleyi söyleyip açıklamasını yaptı (doğruydu da )
ben artık anlık olaya bakıyorum fal olacak diye beklemiyorum hatta artık falda atmıyorum
yuuuhhh bu neee falcılar günah mı çıkartıyorKizlar son fallarimda cogunlugun donmez demesi bi de agizbirligi gibi baska kadin var demeleri cokertti valla beni ilk defa bekle diyenler yok demekki bu kadar insan ayni seyi solediyse ben de donmeyecegine aramayacagina ve baska kadin olduguna inandim..
Elif hanzade: 1bucuk 2 ay sonra iletisim olur ama baskasini sececeksin olmaz bu is
Pelin bilge: iletisim olur ama iliski adina olmayacak olmaz bu is
Yesilcingene:5 vadede iletisim olacak ama iliski olmaz. Baska bir kadin var.
Fama: aralik iletisim
Nakta: o aramaz senin araman lazim yine de olmaz bu is
Kaan: pisman olacak. Donme ihtimali var. Aralik 12
Serkan tek: baska bi kadin var. 5 vakit icinde donecek.
Sufali: notr adam o yuzden iade etti
Efsunine: aramayacak donmeyecek
Tempus: baskasi var donmeyecek
elif hanzade-fama-yeşil çingene -serkan tek olcak dedi mutlu son ama olmadı takma kafana çıkmıyor fallarKizlar son fallarimda cogunlugun donmez demesi bi de agizbirligi gibi baska kadin var demeleri cokertti valla beni ilk defa bekle diyenler yok demekki bu kadar insan ayni seyi solediyse ben de donmeyecegine aramayacagina ve baska kadin olduguna inandim..
Elif hanzade: 1bucuk 2 ay sonra iletisim olur ama baskasini sececeksin olmaz bu is
Pelin bilge: iletisim olur ama iliski adina olmayacak olmaz bu is
Yesilcingene:5 vadede iletisim olacak ama iliski olmaz. Baska bir kadin var.
Fama: aralik iletisim
Nakta: o aramaz senin araman lazim yine de olmaz bu is
Kaan: pisman olacak. Donme ihtimali var. Aralik 12
Serkan tek: baska bi kadin var. 5 vakit icinde donecek.
Sufali: notr adam o yuzden iade etti
Efsunine: aramayacak donmeyecek
Tempus: baskasi var donmeyecek
Valla resmen ya bana patladilar olumsuz donemleri ya da gercekten benim is olumsuz ki bana da olumsuz gibime geliyo zatenyuuuhhh bu neee falcılar günah mı çıkartıyor
Kaan çıkmadı bana. Nakta zaten olumsuz. Efsunine de evlendirdi beni temmuz ilk on günüydü vadesi. Patladı yani . Diğerlerine baktirmadim. Telwedeki cogu falcı zaten patladı bende. Temmuz ağustos vadesiydi sözleşmiş gibi bana da hep o ayları gösterdiler ama olmadı. Sıkma canını benceValla resmen ya bana patladilar olumsuz donemleri ya da gercekten benim is olumsuz ki bana da olumsuz gibime geliyo zaten
Ben teyit ettim hatta Geysu'nun karşı taraf ile alakalı söylediklerini en iyi teyit edebilen olduğumu düşünüyorum. Tüm dedikleri doğruydu. Zaman tutmasa da dediklerini çoğu yaşadım. Başka birini sorduğumda da olmaz demişti olmamıştı. Doğru anlatmıştı.peki geysunun söylediklerinin doğru olduğunu teyit etme şansınız var mı? yani genelde durum analizi yapıldığında karşı tarafın hislerinden falan bahsediliyor ama çoğu zaman biz duyup inanıyoruz ama asıl öyle olup olmadığını bilen yok :) o açıdan sordum acaba teyit edebilme şansın var mı olay durum neyse diye
o zaman chitra nasıldır, çıkar mı falları? ve ne baktırıyorsunuz diye soruyo ve susuyorum
sizin falınızın sonucu da çıkmış mıydı yoksa anlık durumda kalmış mıydı
chitrayla geysu çelişir diye korkup atamıyorumBen teyit ettim hatta Geysu'nun karşı taraf ile alakalı söylediklerini en iyi teyit edebilen olduğumu düşünüyorum. Tüm dedikleri doğruydu. Zaman tutmasa da dediklerini çoğu yaşadım. Başka birini sorduğumda da olmaz demişti olmamıştı. Doğru anlatmıştı.
Bana tarihiyle birlikte tutturan bir kaç kişiden biri.
Ben o doneme yetisemedim ya sonra nooldu onavalla ben medyum selenayı çok özlüyorum ne baksa biliyordu
chitrayla geysu çelişir diye korkup atamıyorum
Üç defa mail attım hiç dönüş yapmadıvalla ben medyum selenayı çok özlüyorum ne baksa biliyordu
ahah yok chitra 8 gündür girmiyomuş cnm ondan atmadımChitraya attin mi canim :) valla bende oyle bir durum olur diye beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?