- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.621
Ben de kahinbetul vardi onu göremedim o da bilmişti bana. Hatta burda kopyala yapıştır olabileceği ihtimali üzerinde tartışılmıştıPethulinqa ya baktiran varmi aranizda kaidn su zamana kadar tum olay orgusunu bilmis ana sistemde gozukmuyor nedeb goremiyorum.
nakta zaten olumsuz derken bilemedi mi,durumunla ilgili olumsuz yorum yaptı,bildi miKaan çıkmadı bana. Nakta zaten olumsuz. Efsunine de evlendirdi beni temmuz ilk on günüydü vadesi. Patladı yani . Diğerlerine baktirmadim. Telwedeki cogu falcı zaten patladı bende. Temmuz ağustos vadesiydi sözleşmiş gibi bana da hep o ayları gösterdiler ama olmadı. Sıkma canını bence
Merhaba kahinbetul size neyi bildi bende yorum almıştım ondan bir sayfaydi baktığı fal ve evet kopyala yapıştır yapıyor demişlerdi ve ben öyle dendiği için fala itibar etmemiştim siteyide sildim aylar önce ne demişti bana okuyamıyorum daBen de kahinbetul vardi onu göremedim o da bilmişti bana. Hatta burda kopyala yapıştır olabileceği ihtimali üzerinde tartışılmıştı
Olumsuzdu yorumu ama su an icin dedi. Bir bes sene yedi sene sonra kaderimiz birleşecekmiş ama cok uzun bir zaman ne düşüneceğimi bilemedimnakta zaten olumsuz derken bilemedi mi,durumunla ilgili olumsuz yorum yaptı,bildi mi
Sorun su ki ben de silmistim geri dönüp bakamıyorum. Cok uzundu. Sadece şunu hatırlıyorum . Süreci bilmiş dönüş var demişti ama vadeyi hatırlamiyorumMerhaba kahinbetul size neyi bildi bende yorum almıştım ondan bir sayfaydi baktığı fal ve evet kopyala yapıştır yapıyor demişlerdi ve ben öyle dendiği için fala itibar etmemiştim siteyide sildim aylar önce ne demişti bana okuyamıyorum da
Teşekkür ederim bende sadece çok uzun olduğunu hatırlıyorum başka bir şey de kalmadı aklımdaSorun su ki ben de silmistim geri dönüp bakamıyorum. Cok uzundu. Sadece şunu hatırlıyorum . Süreci bilmiş dönüş var demişti ama vadeyi hatırlamiyorum
Olumsuzdu yorumu ama su an icin dedi. Bir bes sene yedi sene sonra kaderimiz birleşecekmiş ama cok uzun bir zaman ne düşüneceğimi bilemedim
Yani o zamana kim öle kim kala. Dediki aşk anlaminda zaten su an karşıma biri çıkmayacakmış.çok uzunca bir süre o kadar zamandan sonra gelse ne olur ki şartlar herşey değiştikten sonra ,
gerçi olmaz değil deli gibi aşık olduğum adam 10 yıl sonra dönmüştü ama o zamanda ben istemedim))
Geysuya anlik bir soru icin fal attim ama cok sira var yinee
Kaç güne geldiBen gecen attigim zaman 8. ydim
Kaç güne geldi
150 tl mi olmuşBilge özdoğruda 1 mg his yok sadece kafası çalışıyor i.
Burdaki insanlara fal bakarken hepsine olumsuz dersem %99 tuttururum zira alınmayın ama çoğunuzun durumu olumsuz karşınızdaki adam olsaydı bunca yıldır fal baktırmazdınız zaten
Olumlu konuştuğu tek kişi benim sanırım 40yılda bir iyi saatine denk geldionda da hiçbir ayrıntı zaman vs yoktu zaten çıkmadı
150tl asla etmez ben 30tl vermiştim o bile çok
sizin falınızın sonucu da çıkmış mıydı yoksa anlık durumda kalmış mıydı
Ben de 41bakla ve tarayi merak ediyordum iyi oldu söylediğin. Ayevi ve eflin4 e atmıştım. Ikisi de agustos sonu demisti. Ikisinin de vadesi çıkmadı. Ama anlık durumda iyiydiler.bir fikirolur diye sizlere de iletmek istedim yaşadığım olumsuz süreçte o kadar çok fal baktırdım ki .
çıkmayanları paylaşmak istiyorum
41BAKLA
MEDYUM TARa
41 bakla malesef sakız falı gönderiyor diğer hanfendi de esma yazıp gönderiyor iade istediğimde konuşmaları hitapları o kadar çirkin ki site yönetimine yazdım artık .aldıkları parayı hak ettiklerine inanıyorlar mı acaba.
bir yolun var .com da malesef can çınar a ikinci kez baktırayım dedim kadar hüsran bir fal dı kı kendisine ilettim göreceksin çıkacak benim falım dedı ve tam tersi oldu ve ilk falındaki söylemiş olduğu hissiyatı nı öngrüsünü de yalanlamış oldu .
yine bie yolun var da ki GERÇEKLER KAHİNİ inanılmaz kötü bir yorumdu.
bana yazdığı cevap "seni yorumum tatmin etmemiş olabilir .ama böyle umarım kötü kaderini yaşamaktan kurtulursun "bu kalple zor yazmış
ben telwe de banu yılmaz bir de taraca dan memnunum
ELFİN4
AYEVİ bunlarla ilgili düşünceniz nedir bu iki kişiye fal gönderdim ben süreci bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?