tellwe.com'da bakılan fallar!

Pethulinqa ya baktiran varmi aranizda kaidn su zamana kadar tum olay orgusunu bilmis ana sistemde gozukmuyor nedeb goremiyorum.
Ben de kahinbetul vardi onu göremedim o da bilmişti bana. Hatta burda kopyala yapıştır olabileceği ihtimali üzerinde tartışılmıştı

nakta zaten olumsuz derken bilemedi mi,durumunla ilgili olumsuz yorum yaptı,bildi mi

Ben de kahinbetul vardi onu göremedim o da bilmişti bana. Hatta burda kopyala yapıştır olabileceği ihtimali üzerinde tartışılmıştı
Merhaba kahinbetul size neyi bildi bende yorum almıştım ondan bir sayfaydi baktığı fal ve evet kopyala yapıştır yapıyor demişlerdi ve ben öyle dendiği için fala itibar etmemiştim siteyide sildim aylar önce ne demişti bana okuyamıyorum da

nakta zaten olumsuz derken bilemedi mi,durumunla ilgili olumsuz yorum yaptı,bildi mi
Olumsuzdu yorumu ama su an icin dedi. Bir bes sene yedi sene sonra kaderimiz birleşecekmiş ama cok uzun bir zaman ne düşüneceğimi bilemedim

Sorun su ki ben de silmistim geri dönüp bakamıyorum. Cok uzundu. Sadece şunu hatırlıyorum . Süreci bilmiş dönüş var demişti ama vadeyi hatırlamiyorum

Olumsuzdu yorumu ama su an icin dedi. Bir bes sene yedi sene sonra kaderimiz birleşecekmiş ama cok uzun bir zaman ne düşüneceğimi bilemedim

çok uzunca bir süre o kadar zamandan sonra gelse ne olur ki şartlar herşey değiştikten sonra ,

gerçi olmaz değil deli gibi aşık olduğum adam 10 yıl sonra dönmüştü ama o zamanda ben istemedim ))

çok uzunca bir süre o kadar zamandan sonra gelse ne olur ki şartlar herşey değiştikten sonra ,

gerçi olmaz değil deli gibi aşık olduğum adam 10 yıl sonra dönmüştü ama o zamanda ben istemedim ))
Yani o zamana kim öle kim kala. Dediki aşk anlaminda zaten su an karşıma biri çıkmayacakmış.

Tellwede bir zamanlar Ugga isimli bir falcı vardı. Eski fallarımı okudum da baktırdığım 2 fal da çıkmış, keşke geri dönse

150 tl mi olmuş
Ben falı bıraktım ama Bilge yi biliyorum hiç sevmem olay olumsuzsa iyice olumsuz konuşur ukala ukala sizi aşağılar gibi saygısız kızım oğlan seni istemiyor işte istemiyor demediği kaldı ki içinden demiştir problemli biri olduğunu düşünüyorum hani acınızdan zevk alır gibi
Tatlı bir üslupla söylese nerdee

Fal sepeti Duygu Auaraya fal atanlar bir yorum yazsa kızlar..? Bildiği detay ,nokta atışı,çıkan herhangi bir durum,verdiyse vade, verdiği harf,ya da karşının anlık durumu, pskolojisi ile ilgili gibi.. ?

sizin falınızın sonucu da çıkmış mıydı yoksa anlık durumda kalmış mıydı

Merhaba ; geçen hafta geysuya baktırdığım faldan bahşetmiştim ve en sonda soru hakkımı kullanmıştım anlık düşüncelerini doğru tahmin etmişti ve vade olarak 1 hafta 10 gün demişti .

Geçtiğimiz cumartesi bahsi geçen kişiyle görüştük düşüncelerini bizzat teyit etme şansımda oldu ve doğruydu hatta hissedeceksin dediği şeyi de gerçekten hissettim yanındayken .

ben bu falı çıktı kabul ediyorum

bir fikirolur diye sizlere de iletmek istedim yaşadığım olumsuz süreçte o kadar çok fal baktırdım ki .
çıkmayanları paylaşmak istiyorum

41BAKLA
MEDYUM TARa

41 bakla malesef sakız falı gönderiyor diğer hanfendi de esma yazıp gönderiyor iade istediğimde konuşmaları hitapları o kadar çirkin ki site yönetimine yazdım artık .aldıkları parayı hak ettiklerine inanıyorlar mı acaba.

bir yolun var .com da malesef can çınar a ikinci kez baktırayım dedim kadar hüsran bir fal dı kı kendisine ilettim göreceksin çıkacak benim falım dedı ve tam tersi oldu ve ilk falındaki söylemiş olduğu hissiyatı nı öngrüsünü de yalanlamış oldu .
yine bie yolun var da ki GERÇEKLER KAHİNİ inanılmaz kötü bir yorumdu.
bana yazdığı cevap "seni yorumum tatmin etmemiş olabilir .ama böyle umarım kötü kaderini yaşamaktan kurtulursun "bu kalple zor yazmış

ben telwe de banu yılmaz bir de taraca dan memnunum

ELFİN4
AYEVİ bunlarla ilgili düşünceniz nedir bu iki kişiye fal gönderdim ben süreci bekliyorum

Ben de 41bakla ve tarayi merak ediyordum iyi oldu söylediğin. Ayevi ve eflin4 e atmıştım. Ikisi de agustos sonu demisti. Ikisinin de vadesi çıkmadı. Ama anlık durumda iyiydiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…