- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.661
yakalama yok sanırım tellwe de istediğin zaman atıyosun sıraya giriyor ben 8.sıradaydım 4 gün bekledim soru içinde 2 gündür bekliyorum şimdi atsan ancak hafta sonuna doğru alırsın yorumunuKızlar merhaba geysuya bende fal baktırmak istiyorum online olduğu zamanları nasıl yakalıyorsunuz bir yerde yazıyor mu fal alımını açıcağı zamanı ?
yakalama yok sanırım tellwe de istediğin zaman atıyosun sıraya giriyor ben 8.sıradaydım 4 gün bekledim soru içinde 2 gündür bekliyorum şimdi atsan ancak hafta sonuna doğru alırsın yorumunu
Böyle olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim o zaman göndereyim.4 sene önceki fallarımı buldum tellwede okuyim hepsini çıkanlar olmuşsa yazarım foruma .yakalama yok sanırım tellwe de istediğin zaman atıyosun sıraya giriyor ben 8.sıradaydım 4 gün bekledim soru içinde 2 gündür bekliyorum şimdi atsan ancak hafta sonuna doğru alırsın yorumunu
Bakıyor ek soru olarak attıysan cevap veriyor. Benim bir ay önceki falima bile cevP vermistiFaldan sonra 2 hafta gecmis. Yine de bakar mi acaba biluyor musun ?
Fal atınca dönüyor. Uzakta görünse bileKızlar merhaba geysuya bende fal baktırmak istiyorum online olduğu zamanları nasıl yakalıyorsunuz bir yerde yazıyor mu fal alımını açıcağı zamanı ?
Bakıyor ek soru olarak attıysan cevap veriyor. Benim bir ay önceki falima bile cevP vermisti
Anladım bana dönmüştü hem de çok kısa sürede. Dönecektir diye düşünüyorumO zaman bekleyeyim ben. Burda kacinci sirada oldugun filan yazmiyor ya acaba gordu mu gormedi mi suphesi oldu :)
Zumra hanım çok naif bir yorum yapmış soruma da cevap verdi ama olumlu konuşuyor anladığım kadarı ile bizleri kırmamak adına neredeyse imkansız bir ilişkiye vade vermiş 3 vade içinde bir ilişki görüyorum yüzde bin beş yüz demiş .adam dan cit yok.sanmamBu arada Zumra'yi sormustunuz o bilmis oldu mu bu durumu merak ettim?
Dönecek maddi problemleri olacak dedikleri sende huzur bulacak dedikleri adam zengin olmuş kasim in ikinci haftasıdönecek iyiki ayrilmisim diyeceğiniz bir dönemolacak dendi adam beni umrunda takmıyor .hepsi patladiOlumsuz bir sey mi oldu?
Ilginc bir kisiden daha duydum bugun Zumra ona da olumlu yorum yapmis pek umudu yokmus hayret cunku olumlu yorum yapmaz pek genelde oyle pembeci bir falci degil.Zumra hanım çok naif bir yorum yapmış soruma da cevap verdi ama olumlu konuşuyor anladığım kadarı ile bizleri kırmamak adına neredeyse imkansız bir ilişkiye vade vermiş 3 vade içinde bir ilişki görüyorum yüzde bin beş yüz demiş .adam dan cit yok.sanmam
Vayy helal 1 ay onceki fal ,ama kartla cevap veriyor yine de uzun yaziyorBakıyor ek soru olarak attıysan cevap veriyor. Benim bir ay önceki falima bile cevP vermisti
Ben de 3 hafta falan sonra atmistim kart acilimi yaptim demistiFaldan sonra 2 hafta gecmis. Yine de bakar mi acaba biluyor musun ?
ilk kez baktırdığım için bende şaşırdım bu kadar olumlu konışmasına çok pembe dğnyalar bulutların üzerinde hisettim .bir umut işte bir kaç söylenen söz .Ilginc bir kisiden daha duydum bugun Zumra ona da olumlu yorum yapmis pek umudu yokmus hayret cunku olumlu yorum yapmaz pek genelde oyle pembeci bir falci degil.
son vadenin üzerinden çok geçtimi acaba 3 vade vermişte bana daValla zumra banaa hep olumlu bakti her falinda. ilk fali da soledigi vadede cikmisti sonra gelcek geri dedi hala da son falinda gelio dedi ama gelen giden yok daha
Vade verdiginde tuttu dedigim gibi ama son fallarinda vermedi ve 2 ay oldu sanirim gecen hafta yine baktirdim yine vade vermedi ama aynn gelecek dedi.. ama ben zumrayi severim yani...anda da baya biliyor banason vadenin üzerinden çok geçtimi acaba 3 vade vermişte bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?