- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.781
Valla yesilcingene bana kim icin baksa hep baska kizlara da bakiyo ama olmayacagini gorup sana geliyo diyo :)) hep bi kadin var yani benim falimda 2 ayri kisi icin de baktirdim ikisi icin de soledi hatta harf verdi kadini tarif etti ama nebilim gidip arastiricak halim yok valla zat3n ayriyiz naparsa yapsin cok da umrumda diil :)Banada zaten iste bunlari goze aliyorsan ve ilerleyen surecteki surecleride yok tekrar ikiletme yapmayiz diyorsan basla tekrar bu kisiyle iliskiye dedi. Ama baskalarini deniyor bu surecte (bu manaya gelen cumle) valla benim kafami kurcaladi acikcasi. Benim tanidigim kisi boyle bir insan degil. Ama geysunun dedikleri bu kisiye daha uygun . Acaba dedim cok mu olumlu bakti geysu ama anda en iyisi galiba :)
Valla yesilcingene bana kim icin baksa hep baska kizlara da bakiyo ama olmayacagini gorup sana geliyo diyo :)) hep bi kadin var yani benim falimda 2 ayri kisi icin de baktirdim ikisi icin de soledi hatta harf verdi kadini tarif etti ama nebilim gidip arastiricak halim yok valla zat3n ayriyiz naparsa yapsin cok da umrumda diil :)
Kiz bisey soracagim sizlere. Yorum yapabilirseniz cookk sevinurim :)) ben geysuya bi fal atmistim. Yesilcingeneye yolladim birde. Hani burda gercekci olarak yorumlarini gordugumden. Geysu ile sonuc olarak ayni seyleri soyledi ama bana bu adamin baska kisileri de deneme cabasinda oldugunu ama guvenilir olarak tanidigi benim oldugumu yazmis. Geysu bundan hic bahsetmedi . Benim burda kafam karisti acikcasi ..
Yani fal diyip onume bakmak istiyorum ama aklimin bi ucunda da kaldi ..
Yeşilçingene bana başlarda iyiydi yalnız sonradan tamamen yorum yapma kötüleme moduna geçti. Şu olacak bu olacak bile demedi, geysu anda efsanedir. Ben bazen gecikmelide olsa hep yaşadım. Son falınıda inşallah yaşarım daha yeni baktı
Kizlar ben falcilar olumsuz soylediklerinde "bu falci kotu" diyecek bir kisi degilim.Valla yesilcingene bana kim icin baksa hep baska kizlara da bakiyo ama olmayacagini gorup sana geliyo diyo :)) hep bi kadin var yani benim falimda 2 ayri kisi icin de baktirdim ikisi icin de soledi hatta harf verdi kadini tarif etti ama nebilim gidip arastiricak halim yok valla zat3n ayriyiz naparsa yapsin cok da umrumda diil :)
Kizlar ben falcilar olumsuz soylediklerinde "bu falci kotu" diyecek bir kisi degilim.
Ama yazdiklariniza istinaden ben de belirtmek isterim.
Yesilcingene bana da, sordugum kisiye olumsuz dedi ve baskalariyla gorustugunu de ekledi.
Ve hesaplamalarim islami usule dayaniyor dedigi icin moral bozuklugunu artiriyor sanirim ya da kesin dogruymus gibi algiliyorsun.
Siz bahsedince ben de okudum sanirim cogu kisiye erkek arkadasinin baskalariyla gorustugunu soyluyor ya da gercekten oyledir bilemem,suclamak da istemiyorum ama bana da boyle dedi,bilginize.
Acilmiyo bende deFalsepetine giriş yapamayan tek ben miyim kızlar?
Bana başka hissi olarak kafasında biri yok, oylesine de gorustugu başka hickimse yok dedi sordugumda, herkese var demiyor yani.Kizlar ben falcilar olumsuz soylediklerinde "bu falci kotu" diyecek bir kisi degilim.
Ama yazdiklariniza istinaden ben de belirtmek isterim.
Yesilcingene bana da, sordugum kisiye olumsuz dedi ve baskalariyla gorustugunu de ekledi.
Ve hesaplamalarim islami usule dayaniyor dedigi icin moral bozuklugunu artiriyor sanirim ya da kesin dogruymus gibi algiliyorsun.
Siz bahsedince ben de okudum sanirim cogu kisiye erkek arkadasinin baskalariyla gorustugunu soyluyor ya da gercekten oyledir bilemem,suclamak da istemiyorum ama bana da boyle dedi,bilginize.
Zaten herkese var demez yani.Bana başka hissi olarak kafasında biri yok, oylesine de gorustugu başka hickimse yok dedi sordugumda, herkese var demiyor yani.
Bence benim baktirdigim adamlar kesin gorusuyodur ben o yuzden inandim yani :))Bana başka hissi olarak kafasında biri yok, oylesine de gorustugu başka hickimse yok dedi sordugumda, herkese var demiyor yani.
Hahaha benim 3 eski geri geldi hicbi ise yaramayanlar yani :)) diger gelen de retroyla gitti elde kaldi sifir hahah insallah merkur geri gidip gidip bi tane koyar ona diye dusunuyorum hahahahaee kızlar hadi merkür retrosu var hala yok mu gelenler eskilerinizdenbiraz umut ışığı lazım
ahahah ooo hayırlı işlerHahaha benim 3 eski geri geldi hicbi ise yaramayanlar yani :)) diger gelen de retroyla gitti elde kaldi sifir hahah insallah merkur geri gidip gidip bi tane koyar ona diye dusunuyorum hahahaha
Giden geri gelmiyo ne retroymus ya retroyla gelen retroyla gidiyo bitse de kurtulsak... gelenler de bekledigimiz dil ki üfffahahah ooo hayırlı işler
geysu benim için anı hiç düşünemediğim hiç hayal edemediğim şekilde söylüyor o kadar derin bir sessizlik varki esas oğlanla aramızda , bu yorumlar nerden çıkıyora geliyor mesela haber alıyor diyor ama haber alıcak kaynağı yok gibi gibi... son ek sorumda da tüm bunları görüceksin diyerek emin konuşmuşYeşilçingene bana başlarda iyiydi yalnız sonradan tamamen yorum yapma kötüleme moduna geçti. Şu olacak bu olacak bile demedi, geysu anda efsanedir. Ben bazen gecikmelide olsa hep yaşadım. Son falınıda inşallah yaşarım daha yeni baktı
Ya ben aylar aylar once ona bi fal atmistim cok seviyo ayrilmiycaksiniz evleneceksinize kadar getirdi durumu ki biz ayrildik onda da bitti bende de aylar gecti ustunden cunku... herkese bilmis en azindan anı bana anı bile bilemedi ya valla cok kiskaniyorum okudukca bi daha mi atsam geysuya diyorum sonra vazgeciyorum :)geysu benim için anı hiç düşünemediğim hiç hayal edemediğim şekilde söylüyor o kadar derin bir sessizlik varki esas oğlanla aramızda , bu yorumlar nerden çıkıyora geliyor mesela haber alıyor diyor ama haber alıcak kaynağı yok gibi gibi... son ek sorumda da tüm bunları görüceksin diyerek emin konuşmuş
Ya neguzel en azindan cikan biseyler olmus yagmura ben de baktirdim kasimin ilk haftasi birlesiyosunuz dedi ne gelen var ne giden :))kızlar çıktı saydığım bir fal haberinden bahsedicem fal sepeti yagmur ana konu haricinde bana falda kasımın ikinci yarısında hareketleneceğimi neşemin yerine geleceğini bir kararda alacagımı ve bu kararın da beni mutlu edeceğini söylemiş ben 17sinde aniden işten ayrılma kararı aldım.ödemelerim de olucaktı ama baya gözümü karartıp birden böyle bir karar aldım.ana konu bu değildi ve ben aşkla ilgili bir karar alıcam sanırıma yormuştum ama buraya çıktı ilginç:)
çok sağol canım işe girdiğimde acayip mutluydum sonra geçen hafta zor geçti ve pat diye ayrıldım şuanda da baya mutluyum eheheh garip bir süreç oldu . sen , yağmura zamanda hiç güvenme hiç, 4 sene de bu işten çıkmamı sayarsak 2 kere zaman tutturdu bana.Ya neguzel en azindan cikan biseyler olmus yagmura ben de baktirdim kasimin ilk haftasi birlesiyosunuz dedi ne gelen var ne giden :))
senin durum benim çingene de yaşadığım gibi olmuş. çingene de burda birçok kişiye iyiydi şuan da da fena değil sanırım , 2 sene önce ben de bir heves atmıştım bende de o hiç olmamıştı,Ya ben aylar aylar once ona bi fal atmistim cok seviyo ayrilmiycaksiniz evleneceksinize kadar getirdi durumu ki biz ayrildik onda da bitti bende de aylar gecti ustunden cunku... herkese bilmis en azindan anı bana anı bile bilemedi ya valla cok kiskaniyorum okudukca bi daha mi atsam geysuya diyorum sonra vazgeciyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?