- 14 Temmuz 2017
- 146
- 214
- 103
- 39
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.761
41baklaya fal baktıran var mı?
tavsiye etmem ben memnun kalmamıştım.v memnun kalmadığımı söylediğimde bana hakaret yağdırmıştı telwe destek masasına ilettim öyle kaldırdı. yorum içeriği çok kısa ve özensiz di41baklaya fal baktıran var mı?
ben baktırdım değişik bir tarzı var çok net değildi ama bildiği şeylerde vardı .
tavsiye etmem ben memnun kalmamıştım.v memnun kalmadığımı söylediğimde bana hakaret yağdırmıştı telwe destek masasına ilettim öyle kaldırdı. yorum içeriği çok kısa ve özensiz di
Onun profil resmi bana çok negatif geliyor niyeyse41baklaya fal baktıran var mı?
Geçmiş zamanla alakalı dehşet bir şey bıldı ama sonucu bılmedı. Olmaz dedi bu bu yüzden ama aksı yaşanacak.ne falı baktırdınız peki?
ben kahve baktırmıştım siz ? sonucu bilemedi derken ?
Onun profil resmi bana çok negatif geliyor niyeyse
Yani dediği şeyin aksi olacak. O ortada olan şeylere bakarak “ bunlat varsa olmaz” demiş ama sonuç hiç de öyle olmayacak. Kahve baktırdım bende
şimdi falı tekrar okudum çarşamba yada perşembe oda olmadı pazar günü için bir iletişim olacak demiş ama öyle bir durum olmadı , ek soru almadığı için tek bir soru sorabildim ondada aldığım cevap gayet karışıktı .
kısa bir fal olmuş zaten anlık olarak olan şeyler dışında gelecekle ilgili pek bir şey yokmuş .
İlginç bir kadın çok iddialı konuşup, şartlı fal yolluyor. Bu da tellwenin yeni saçmalığı.
bu şartlı fal olayı nedir zaten anlamıyorum hiç samimi gelmiyor bana ..
Akşam bir kahve kapatıp deneyeyim canım. Şartlı mı yolluyor hep? Şartlı falı sevemedim ben soru soramıyoruzNegatif zaten, içine öcü girmiş gibi foto koymuş. Fal atsan ya fikrini merak ediyorum.:)
ben kahve falı gönderdim 41bakla ya ama beğenmediğimde seni kim yönlendirdi de bu şekilde beğenmedin falımı beni karalamaya çalışmayın gibi ithamlarda bulundu.yetmedi benim içinde bulunduğum durumla beni yargılamış .kalbinze göre bir hayat yaşıyorsunuz demişYorum yapmayacaksın, soru sormayacaksın ve falı iade etmem diye şartları var. Sanırım yorumlu olanlar vs hep tanıdıkları bu insanların.
ben kahve falı gönderdim 41bakla ya ama beğenmediğimde seni kim yönlendirdi de bu şekilde beğenmedin falımı beni karalamaya çalışmayın gibi ithamlarda bulundu.yetmedi benim içinde bulunduğum durumla beni yargılamış .kalbinze göre bir hayat yaşıyorsunuz demiş
nacizane fikrimi söylemek isterim biz kadınlar çok irdeliyoruz herşeyi ona atıyoruz tatmin olmuyoruz buna atıyoruz tatmin olmuyoruz olmadı karşılaştırıp beklenti içine giriyoruz sonuç olumluysa hayır inandırıcı gelmedi olumsuzsa oturup üzülüyoruz beklentilerimiz asla bitmiyor biz kadınlar zor varlıklarız vesselam 1 tane baktır ve önüne bakıp beklentiye girme çünkü inan tecrübeyle sabit uzun zamandır burdayım hiçbir beklentin karşılanmıyorKiz bisey soracagim sizlere. Yorum yapabilirseniz cookk sevinurim :)) ben geysuya bi fal atmistim. Yesilcingeneye yolladim birde. Hani burda gercekci olarak yorumlarini gordugumden. Geysu ile sonuc olarak ayni seyleri soyledi ama bana bu adamin baska kisileri de deneme cabasinda oldugunu ama guvenilir olarak tanidigi benim oldugumu yazmis. Geysu bundan hic bahsetmedi . Benim burda kafam karisti acikcasi ..
Yani fal diyip onume bakmak istiyorum ama aklimin bi ucunda da kaldi ..
Yeşilçingene bana başlarda iyiydi yalnız sonradan tamamen yorum yapma kötüleme moduna geçti. Şu olacak bu olacak bile demedi, geysu anda efsanedir. Ben bazen gecikmelide olsa hep yaşadım. Son falınıda inşallah yaşarım daha yeni baktıKiz bisey soracagim sizlere. Yorum yapabilirseniz cookk sevinurim :)) ben geysuya bi fal atmistim. Yesilcingeneye yolladim birde. Hani burda gercekci olarak yorumlarini gordugumden. Geysu ile sonuc olarak ayni seyleri soyledi ama bana bu adamin baska kisileri de deneme cabasinda oldugunu ama guvenilir olarak tanidigi benim oldugumu yazmis. Geysu bundan hic bahsetmedi . Benim burda kafam karisti acikcasi ..
Yani fal diyip onume bakmak istiyorum ama aklimin bi ucunda da kaldi ..
nacizane fikrimi söylemek isterim biz kadınlar çok irdeliyoruz herşeyi ona atıyoruz tatmin olmuyoruz buna atıyoruz tatmin olmuyoruz olmadı karşılaştırıp beklenti içine giriyoruz sonuç olumluysa hayır inandırıcı gelmedi olumsuzsa oturup üzülüyoruz beklentilerimiz asla bitmiyor biz kadınlar zor varlıklarız vesselam 1 tane baktır ve önüne bakıp beklentiye girme çünkü inan tecrübeyle sabit uzun zamandır burdayım hiçbir beklentin karşılanmıyor
Yeşilçingene bana başlarda iyiydi yalnız sonradan tamamen yorum yapma kötüleme moduna geçti. Şu olacak bu olacak bile demedi, geysu anda efsanedir. Ben bazen gecikmelide olsa hep yaşadım. Son falınıda inşallah yaşarım daha yeni baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?