- 14 Temmuz 2017
- 146
- 214
- 103
- 39
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.741
Bana da aynı şekilde yorum yaptı. Yesilcingene bence ornli biri iyi niyetli de bir yorumcu ben seviyorum ama çok fazla olasılık uzerinden ve soyle yaparsan boyle olur tarzında yorumluyor. Bilmiyorum ben biraz daha netlik istiyorum mesela gelecek mi yine gorusme olacak mı dedigimde senin davranışına bağlı, o guveni verirsen olur tarzı bir cevap almak istemiyorum her şey olasılı zaten ve bu olasılıklardan hangisi olacak diye fal atıyoruz.
Geysu bende bilemedi ama aşk konusunda atmamıştım daha once, sadece kariyer iş ve genel hayatımla ilgili hicbir soyledigi olmamıstı.Şöyle ki benim falda da gelecekmiş ama ilişkinin sürmesi bana bağlıymış gibi olasılıklarla dolu net bir durum Yok ama şuna karar verdim anlık hisler ve düşünceler konusunda geysuyu tek geçerim daha net bir faldı sonuç olur yada olmaz anlık süper
Geysu bana da bilemedi bilmeyi gec evlendirdi beni bi de bana yesilcingene daha bi tutturuyo aramiycak diyosa aramiyo mesela :)Geysu bende bilemedi ama aşk konusunda atmamıştım daha once, sadece kariyer iş ve genel hayatımla ilgili hicbir soyledigi olmamıstı.
Bana yesilcingene sordugum seylere ihtimal dahilinde, yuksek ihtimal demis yani bu olacak demek mi oluyor acaba.Geysu bana da bilemedi bilmeyi gec evlendirdi beni bi de bana yesilcingene daha bi tutturuyo aramiycak diyosa aramiyo mesela :)
geysu pek cikmiyo sanirim anda da biz teyit edemeyenler olarak boyle soru isaretleriyle bekliyoruzŞöyle ki benim falda da gelecekmiş ama ilişkinin sürmesi bana bağlıymış gibi olasılıklarla dolu net bir durum Yok ama şuna karar verdim anlık hisler ve düşünceler konusunda geysuyu tek geçerim daha net bir faldı sonuç olur yada olmaz anlık süper
Geysu anda iyiydi aslında, belki de vadeleri sarkıyordurgeysu pek cikmiyo sanirim anda da biz teyit edemeyenler olarak boyle soru isaretleriyle bekliyoruz
geysu pek cikmiyo sanirim anda da biz teyit edemeyenler olarak boyle soru isaretleriyle bekliyoruz
Ay ciksa da gerisi umrumda degilGeysu anda cok iyi. Vadesi sarkiyor olabilir. Vadeye takikma derim :)
Az kaldi mi senin vadeye? :)Bende ayni fikirdeyim :)
şartlı falda oy veremiyor .soru soramıyorsunuz .o kadar kötü bir fal ki gerçekten sinir oldumŞartlı fal ne oluyor? Kısa ve ozensiz bakıyor Banu artık onceleri biraz daha iyiydi hayta soyledigi seyleri yasadım ama sonra inanılmaz kısa ve belirsiz yorumları oldu, artık atmıyorum.
Ya hanımlar çok saçma bir şey oldu. Birine tarot baktırdım ameliyatlık bir durumun olabilir dedi. İşin kötü tarafı diğer dedikler uyumlu olabilecek şeylerdi. Aşırı moralim bozuldu. Başınıza geldi mi böyle şeyler, ne yapacağım ben
Size de hayırlı kandiller haklısınız kötü düşünmemek lazım iyileri çağırayım diyorum ama çok sinir oldum. Hem de endişelendim. Keşke söylemeseydi
Ya hanımlar çok saçma bir şey oldu. Birine tarot baktırdım ameliyatlık bir durumun olabilir dedi. İşin kötü tarafı diğer dedikler uyumlu olabilecek şeylerdi. Aşırı moralim bozuldu. Başınıza geldi mi böyle şeyler, ne yapacağım ben
çook teşekkür ederim. Aklıma getirmemeye çalışıyorum bir daha da birine fal baktırmayacağım. Çok rahatsız oldum. Falcı ismini de özelden söyleyebilirm isteyen olursa ama bu saçma deneyimden sonra kimseye fal önermiyorum. İnsanın enerjisini alıp götürüyor.S Supanglee tarotta her kartın bicok anlamı var tek bi anlama gelen kart sayısı bi elin parmagını gecmez ve ameliyat kartı yok...tahminen kılıç kartlarından birini ameliyat olarak yorumlamıs olabilir eger diger seyler uygun yorumlanmıssa bu da cıkabilir ama kartın anlatmaya calıstıgı baska bi anlamı bu sekilde yorumlamıs da olabilir cok dusunup enerjiyi cekmeyin derim ben nacizane
Bana özelden kim olduğunu yazar mısın?çook teşekkür ederim. Aklıma getirmemeye çalışıyorum bir daha da birine fal baktırmayacağım. Çok rahatsız oldum. Falcı ismini de özelden söyleyebilirm isteyen olursa ama bu saçma deneyimden sonra kimseye fal önermiyorum. İnsanın enerjisini alıp götürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?