tellwe.com'da bakılan fallar!

ben de falsepeti yağmur patladı kızlar 18 bitmeden haber gelicek demişti nepnet patladı. yine aradayım chitra mı nakta mı diye.

dayanamadım geysuya attım anlık bişileri bilmem gerekiodu çünkü umarım güzel şeyler der :( geysuya atınca kaldı 17 kredim, önerisi olan var mı?

Arkadaşlar evelineden tekrar yorum almam lazım benim herşeyi olduğu gibi bilen bi o oldu bana. Ama uzakta görünüyor. Bakıp bakmadığını yada hangi uygulamada olduğunu bilen var mı? Çok ihtiyacım var :(

Ben de şuan naktaya mı atsam diyordum da sadece instgram üzerinden mi bakıyormuş benim hesabım yok mesela instgramda
Yok almamıştım dün bi düşündüm sonra yine herkese çıkar bana çıkmaz vade gelene kadar yine hayatı durdurum sonra çıkmaz gibi gibi olumsuz deneyimleri aklıma getirip dürtümü gönderdim , iyiki göndermişim yoksa son yazan arkadaşın dediği de üzecekti beni falım olumlu olsaydı , olumsuz olsa zaten parama da fala da üzülcektim :D ne güzel içimizi açtım:D

Merhaba arkadaşlar fallarınızda tarih bilen birilerini tavsiye edebilir misiniz lütfen? Bende şimdilik iki kişi bildi biri binnazda Doruk Ege mayıs ortasında yeni biri girecek hayatınıza demiş beklediğim eski sevgilim döndü. Diğeri de yıldıznamede Aysel Yüce mayısın 20 sine kadar görüşürseniz görüşürsünüz demiş ve evet görüştük. Gel gör ki bu falcılar sayfalarını kapatmış. Bekledim bekledim aylardır tekrar sayfalarını açmıyorlar. Hala fal bakan ve tarih tutturan kişi önerilerinize ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar fallarınızda tarih bilen birilerini tavsiye edebilir misiniz lütfen? Bende şimdilik iki kişi bildi biri binnazda Doruk Ege mayıs ortasında yeni biri girecek hayatınıza demiş beklediğim eski sevgilim döndü. Diğeri de yıldıznamede Aysel Yüce mayısın 20 sine kadar görüşürseniz görüşürsünüz demiş ve evet görüştük. Gel gör ki bu falcılar sayfalarını kapatmış. Bekledim bekledim aylardır tekrar sayfalarını açmıyorlar. Hala fal bakan ve tarih tutturan kişi önerilerinize ihtiyacım var.
Tam olarak tarih bilen kimse olmadı şimdiye kadar ama süreci, karakter analizlerini büyük nokta atışlarıyla bilen eveline ve yeşilçingene oldu bende. Eveline nin söylediği çoğu şey söylediği zaman aralığında gerçekleşti, yeşil çingenenin vadesine daha var ama süreç olarak o da bildi

Bizim şu fal işini birakmamiz lazim. Taraca patladi galiba. O paralarla bir sadaka versek hayır yapsak hi olmazsa sevaba girerdim
Çok haklısınız bağış yapıyorum o uygulamaya göndereceğime. ben bıraktım resmen bağımlılık yaptı bende hepsi baska konuştu ve hiç bilen olmadi.

Tam olarak tarih bilen kimse olmadı şimdiye kadar ama süreci, karakter analizlerini büyük nokta atışlarıyla bilen eveline ve yeşilçingene oldu bende. Eveline nin söylediği çoğu şey söylediği zaman aralığında gerçekleşti, yeşil çingenenin vadesine daha var ama süreç olarak o da bildi

Aa denk gelmiş, eveline ve yeşil çingene bende de vade bekliyor. Hem anlık hem süreçleri tutturdular şimdilik. Net tarih vermediler. Teşekkür ederimm.

Back
X