- 4 Şubat 2022
- 3.194
- 7.666
- 108
Lunara kısa vade bakıyor 1.5-2 aylık süreçler. Enerji değişken bir şey olduğu için de değişiyor tabii ama Lunaraya kadar kısa vadenin bu kadar kısa olduğunu bilmiyordum benBen de ilk fal ve ikinci fark çok farklıydı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lunara kısa vade bakıyor 1.5-2 aylık süreçler. Enerji değişken bir şey olduğu için de değişiyor tabii ama Lunaraya kadar kısa vadenin bu kadar kısa olduğunu bilmiyordum benBen de ilk fal ve ikinci fark çok farklıydı
Lunara kısa vade bakıyor 1.5-2 aylık süreçler. Enerji değişken bir şey olduğu için de değişiyor tabii ama Lunaraya kadar kısa vadenin bu kadar kısa olduğunu bilmiyordum benen az 6 aylık süreç diye biliyordum fal açılımlarını.
Ama iki hafta içinde çok farklıydı falı, bu kadar kısa olmamalıLunara kısa vade bakıyor 1.5-2 aylık süreçler. Enerji değişken bir şey olduğu için de değişiyor tabii ama Lunaraya kadar kısa vadenin bu kadar kısa olduğunu bilmiyordum benen az 6 aylık süreç diye biliyordum fal açılımlarını.
1. çıktı mı peki? gerçekten bu kadar kısa sürede böyle bir değişim oldu mu?Ama iki hafta içinde çok farklıydı falı, bu kadar kısa olmamalı![]()
3 - 6 hafta demişti. 3. Haftadayım şu an, henüz birşey yok1. çıktı mı peki? gerçekten bu kadar kısa sürede böyle bir değişim oldu mu?
Yapay zekaya baktırıp kendi dillerine göre çeviriyorlar ve sahte üyeliklerle yorum yapıyorlar. fal uygulamaları falcılara %30 veriyor 40tl den kendilerine 12tl kalıyor bu para için sanıyor musunuz ki gerçekten emek verip yeteneklerini konuşturuyorlar? mümkün değil.Dikkatinizi çekti mi arkadaşlar, uygulamadaki yeni falcıların yorumlarında dedikleri çıktı ikinci defa fal baktırmaya geldim yazan yorumlar var. Hangi ara baktırdılar da çıkıyor falları anlamadım. Yorumlar sahte midir nedir.
İşte bi şey olmadan tekrar baktırıyoruz olacağı olan da olmuyor enerji bozuluyor :)3 - 6 hafta demişti. 3. Haftadayım şu an, henüz birşey yok
Şimdi nerede o kişiler? Bizde deneyelim :)Ben en cok 6 diye biliyorum cogu 6 aydan sonrasi yaniltir diyo ama cok iyi iki kisiye baktirmistim seneler sonrayi bile gormuslerdi cikmisti. uygulama falcilari kafalarina gore takiliyo![]()
Şimdi nerede o kişiler? Bizde deneyelim :)
Sürec derken yani ani mi bildi bende iyidi birseyler bildi söylemedim halde ama vadesi bakalimsüreçte iyi vadesi çıkmadı.
karşı tarafın duyguları konusunda ve yakın zamanda karşı tarafın aksiyon almayacağı konusunda iyiydi, yani an da iyiydi evet.Sürec derken yani ani mi bildi bende iyidi birseyler bildi söylemedim halde ama vadesi bakalim
Tamam ama dedigi cikmadi yani öylemikarşı tarafın duyguları konusunda ve yakın zamanda karşı tarafın aksiyon almayacağı konusunda iyiydi, yani an da iyiydi evet.
iletişim yok dedi ve olmadı işte :)Tamam ama dedigi cikmadi yani öylemi![]()
Olmicak dedi ve olmadi hic öylemi kusura bakma cok sordum ama merak ediyorum ama ozaman bilmis yani sonuc itibariyle ? Öyle mi anladimiletişim yok dedi ve olmadı işte :)
Evet yakın zaman da geri dönüş yok ama uzun vade de olabilir dedi.Olmicak dedi ve olmadi hic öylemi kusura bakma cok sordum ama merak ediyorum ama ozaman bilmis yani sonuc itibariyle ? Öyle mi anladim
internet falcılarının her şeyi tuhaf, yani ben 44 yaşındayım ve kasabada büyüdüm mahalle kadınlarının fal olayını gayet net hatırlıyorum falcılık böyle bir şey değildi ya. yok 2 ay yok 6 ay yok bilmem ne.. fal dediğin bir hayatı kapsar, tüm detaylarıyla sana hayatın boyunca ne zaman ne yaşayacağını söylerler, bambaşka bir enerji ve durumdur bu. ama yeni nesil falcılar tuhaf.
Nezaman bakdirdin en son ona olmadimi peki hic iletisim sornaEvet yakın zaman da geri dönüş yok ama uzun vade de olabilir dedi.
benim geçmişte tanıdığım bir durugören benim 10 yıl sonraki işimin ayrıntılarını, annemin 5 yıl sonra yapacağı kazayı, dedemin 4 yıl sonraki ölümünü tüm detaylarıyla sahne sahne bize anlatmıştı. enerjilerin değiştiğine inanmıyorum, salladıkları çıkmayınca bahane üretmek için kullanıyorlar, enerjiler değişkendir diye.Yapay zekaya baktırıp kendi dillerine göre çeviriyorlar ve sahte üyeliklerle yorum yapıyorlar. fal uygulamaları falcılara %30 veriyor 40tl den kendilerine 12tl kalıyor bu para için sanıyor musunuz ki gerçekten emek verip yeteneklerini konuşturuyorlar? mümkün değil.