tellwe.com'da bakılan fallar!

beklentin olmaması ço kiyi canım. geysu bana başka biri için 3-4 ay falan demişti, kaldı 1-2 ayı bakalım neler olcak. o yüzden vadeyle ilgili bişi diyemiyorum. umarım çıkar sana da hayırlısıysa ben yeşilçingeneye de bi atıcam

Geysunun anda ve analiz konusunda muhteşem biri olduğunun hepimiz hemfikiriz sanırım zihin okuyor yazmışlardı da inanmamıştım :) ayrıca bi çok kişi vade sarksa da söylediklerinin çıktığını söylüyor, bende beklemedeyim. Gelecek çıkmasa bile herkesin en az bi kere geysuya bakım yaptırması gerektiğini düşünüyorum ben :) peki yule nasıl bakımda, memnun kalmış mıydın?

yeşilçingene sanırım baya bi olumsuzluk gördü şartlı teklif etmiş bana umarım çok kötü senaryo çizmez 3. sıradayım

iyiydi duygu olarak ama tabi geysu gibi ne yaşadığımı anlatmadı o kadar.

sizce yeşilçingene nası bu arada? çok çıkan var mı?patlayan ya da?

Bende ilk defa aralıkta baktırdım. Şartlı bakımdı. Aslında o kadar olumsuz yazmamıştı ama niye şartlı baktı anlamadım. Karakter analizi, anlık doğruydu. Hatta beklediğim kişi bunları yapmış istemem dersen yeni biri var demişti ki ben kaale almadım. Anlattığı özellikte ve harflerde olan üniversiteden eski arkadaşım yılbaşında aşkını itiraf etti. Falda şu an tek yaşamadığım şey vade. Vade tutmasa bile baktırabileceğim kişiler arasına girdi. Ben sevdim yeşilçingeneyi.

Bana bakmadi yesilcingene

sizce yeşilçingene nası bu arada? çok çıkan var mı?patlayan ya da?
Yeşilçingeneye 3 kez baktırdım 3 ü de tutarlıydı. Olumsuz konuşuyor diye pek sevilmiyor kendisi ama enteresan bi şekilde bana çok olumlu şeyler söyleyip vade verdi. Yani herkese korkutucu şeyler söylemiyor.anlatım tarzı, ilgisi, samimiyeti ve nokta atışlarıyla benim favorilerim arasında kendisi. Zaten benim için önemli olan gelecek değil an

Vade ne kadar verdi acaba? Benimkiyle aynı mı merak ettim.

Sebebini öğrendiniz mi? Belki o sıra bir şey öngörememiştir. İlla ne der diye merak ediyorsanız bir iki hafta sonra tekrar denersiniz . Şunun şurası fal yine bakmasa da takılmayın.
Olabilir ama ben en son bir onceki yil denemistim. Benden goru alamamismis ama tabii dediginiz gibi birsey ongorememis olabilir ama sordugum konuda bir gelisme olmayacigini hissetmis olmasi muhtemel. Uzerinden cok zaman gecti konular degisti, bu durumda belki tekrar denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…