tellwe.com'da bakılan fallar!

Canımsın... Düz mantıkta örnek verirdim bende ya neyse
Valla fala para vermem bu saatten sonra. 5 TL bile çok Telwe'ye.. ( 1 tane 5 TL'lik falım var bekleyen Telwe'de. Falcı girmiyor bende çekmiyorum falı ).. Çokkkk böyle ekstrem biri olursa belki.. Binnaz'dan 1,5 yıldır kredi almadım ama biriktirdiklerimle atıyorum arada.. Üyeliğim her an iptal olabilir ..Umurumda olmaz..
Olmayacak şeyler için fal atıp ne enerjimi ne kesemi ne de zihnimi zora sokarım..

Birde Kamu Spotu koyalım şuraya :))
Utanarak yazıyorum bunu ama ilham alanlar olur belki diye yazmalıyım diye düşündüm. 2018 de paralı falım neredeyse yok gibi ( 70 TL kadar ) o yüzden 2017 de ödediğim fal bütçesini kriter alıp topluca LOSEV'e yolladım Aralık sonu.. Bağışımın harcandığı yerlerin bilgisi ve fotosu geldikçe faldan daha fazla motive oluyorum..

Son düzenleme:

Vay guzelmis yalniz hemen fali kesmen de guzel. Heri ben de baktirmam sik sik para ile Arada reddit de cikiyor bedava bir de bir donem fal krizim tutuyor o aralar kotu ama:)

Ben de bugun yollayacagim tellweye bakalim ben de siraya gireyim. Evde kahve olmayinca sona kaldim:)

Falı kesmedim de fala para vermeyi kestim desek daha doğru.. Ama ne var ki para vermediğin fala kafayı takmıyorsun.
Yolla bakalım.. Bakılırsa kritiğini yaparız... 5 TL'lik falın .. Biri daha var ama kim ?

Falı kesmedim de fala para vermeyi kestim desek daha doğru.. Ama ne var ki para vermediğin fala kafayı takmıyorsun.
Yolla bakalım.. Bakılırsa kritiğini yaparız... 5 TL'lik falın .. Biri daha var ama kim ?

Biri haric digerlerini taniyorum. Yapariz yapariz ozelden yazacagim sana birazdan/

Telwede bir falcının aynı tiple iki profili vardı onları kapamış bu sefer saçıbaşı dağıtıp yan profilden resim çekip tekrar çıkmış piyasaya pesss çok dikkat edin 5 lik fallara
mümkündür.. 5-6 profilli falcılar vardı. Zaten telwe bana göre tamamen bir çöplük..
Kim kimdir belli değil.. yeni yeni profillerle önceki profillerinden devşirdikleri bilgileri satıyorlar..
Aaaa telweye yeni biri gelmiş bana bildi oluyoruz... Çoklu profil, bilgi paylaşımı, fal paslaşma anlamında SIFIR güvenlikte bir site..
çingene ve geysu dan başkasına güvenmem orada..

Bence de kesinlikle bir de Ecem23 var onu da ozenli ve iyi buluyorum.

Sana yazamyorum çoktan....Yazın kullandıgım insülin direnci için bır hap vardı,glifor....Ilk kullandıgımda gunde 1 adet gözümü açamıyordum uykudan...Sonra baktım tansiyonum yerde sürünuyor, ilacın prospektüsüne baktım hapın yan etkısı....Yarıya dusurdum.....Nedense ara verdım 1 haftadır yıne basladım, anam o da ne bu kez de yarım hap ıle kafa kalkmıyor,ben havalar yuzunden dıyordm, 2 gun önce annem tansıyonumu bır ölctü 5'e 3....ruhumu teslim etmeme ramak kalmış.....2 gundur hapı bıraktım ama hala kafam kalkmyor az önce annem yıne ölctu bu kez 6'ya 4.....Sistemden gunlerce atılmıyormu bu meret anlamadım,ara ara kendıme gelınce şöyle bır bakınyorum o ara yazabılıyorum......Bu arada sen ve philly aranızda kımden bahsedıyorsunuz? Bana da anlatın,bak bu kez de meraktan düşer tansıyonum:)

Telwede bir falcının aynı tiple iki profili vardı onları kapamış bu sefer saçıbaşı dağıtıp yan profilden resim çekip tekrar çıkmış piyasaya pesss çok dikkat edin 5 lik fallara

Kımden bahsettıgını merak ettim çunku benım öncekı mesajımda bahsettıgım Aryadora'nın dıger hesabındakı ısmı Aryamıra ıdı ve aynı tanıtım yazısı ve neredeyse aynı fotografını koymus yenı profılıne o nedenle ben onun bu tutumunu durustce buldum. Bır de eskıden burada yazan bır arkadasım falmabedı adlı sıtede genc 1 cocuga fal baktırmıstı gecmıs aylarda, Canberk mıydı neydı adı.....ben de merak etmıstm kım bu dıye....o zaman falmabedı sıtesıne gırdıgımde yıne aynı falcı aynı resım ıle ve aynı profıl ısmı ıle gorunuyordu Aryamıra olarak. Bence bu, cok durust bır tavır. Bır de tellwedekı aryamıra olan hesabında duvar yorumunda "keske vaktıyle bana da durumum ıcın fal baktırdıgımda durustce olmaz bu ıs deselerdı" dıye yazdıgı 1 söz hoşuma gıtmıstı.....Falını da begendım acıkcası,öncekı hesabında olumsuz yorumlar var ama bana gelen yorum gayet durust ve nokta atıslıydı.

AAA bu dedıgın Birsen67 mi, ben de nereden hatırlıyorum bunu dıyordum eskılerden....adını hatırlayamadım defnesen mıydı...bılmemne abla....hatta medyumaslı dıye 1 hesabı daha vardı.....

Fala bakılsın yazarız zaten burada.. Sisteme bile girmiyor kişi:))

ben telwede geysu haric bircok falciya attim keske cikan olsada onerebilsem birini bedava fallara yoneldim instagramda falciherkul ilk fali bedava bakiyor fakat sartlari var takip vs ... youtube falbakma kanalinda cekilis var kanala abone olup cekilise katilabiliyorsunuz yine youtube de tarot acilimi yapan kanallar var burca gore yorum yapiyolar mesela stephtarotfan i begenirim

falcı herkülle ilgili çok kötü şeyler duydum.2 arkadaşım baktırdı aynı gün ve birebir aynısını kopyalamış birebir! çok rezildi gerçekten sonra söylediler bu ne falan diye cevap falan yok

falcı herkülle ilgili çok kötü şeyler duydum.2 arkadaşım baktırdı aynı gün ve birebir aynısını kopyalamış birebir! çok rezildi gerçekten sonra söylediler bu ne falan diye cevap falan yok
Süreklide gönderi yapıyo iftira atıyolar diye halla hallah neyse bedava olduğu için kafayı takmıyorum :)

Defne Sen kaç tanr nicki var haberiniz yok. Daha öncede yazmıstım Bir adı daha var o fotoda yandan öekilmiş, türbanlı ve güneş gözlüğü var. Hep aşklı şeyler söyler , öyle falları sever. Kalıp hazırdır hemen yazar çünkü:) ya dönecektir ya da dönmeyecek:) yazı tura hesabı:)

Çok yaşayın kızlar ya,günlerdir bu birsen67 kime benziyor nereden tanıyorum diye düşünüp duruyordum, o kadar çok kişiye de gösterdim ki ben bu kadını nereden tanıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…