- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.521
O çıkıyor muTellwe'de artik hiç fal baktirmiyorum.Gecen yıl deli gibi fal baktiriyordum ama hiçbiri çıkmadı.Canim çok fal baktırmak istediği zaman Fal Deryası sitesinde ki Vusal Mammadov'a fal atıyorum arada.
Bir kaç kişiye önerdim kendisini ama sosyal medya hesabından yararlanıyor olabilir diye düşündüler.Benim hayatımın dönüm noktası olan bir konuyu bildi,yani gelecege dair olan birşey di o an için.Ama siz de nasıl olur bilemem.Daha doğrusu size önerip te mahçup olmak istemem.Fakat kredisi düşük olduğu için deneyebilirsiniz.O çıkıyor mu
Kaç kredi acaba ?Bir kaç kişiye önerdim kendisini ama sosyal medya hesabından yararlanıyor olabilir diye düşündüler.Benim hayatımın dönüm noktası olan bir konuyu bildi,yani gelecege dair olan birşey di o an için.Ama siz de nasıl olur bilemem.Daha doğrusu size önerip te mahçup olmak istemem.Fakat kredisi düşük olduğu için deneyebilirsiniz.
Gönderdim bekliyorum bakalım :)Bir kaç kişiye önerdim kendisini ama sosyal medya hesabından yararlanıyor olabilir diye düşündüler.Benim hayatımın dönüm noktası olan bir konuyu bildi,yani gelecege dair olan birşey di o an için.Ama siz de nasıl olur bilemem.Daha doğrusu size önerip te mahçup olmak istemem.Fakat kredisi düşük olduğu için deneyebilirsiniz.
Beş kredi,o sitede çark çevirip kredi kazanabiliyorsunuz.Ben o şekilde fal baktiriyorum.Kaç kredi acaba ?
İnşallah beğenirsiniz:)Gönderdim bekliyorum bakalım :)
5 krediKaç kredi acaba ?
Maalesef tamamen tavsiye vermişİnşallah beğenirsiniz:)
Off ya üzüldüm şimdi5 kredi
Maalesef tamamen tavsiye vermiş
Yakalayanlara bravo.onlar'ı bir türlü yakalayamadım pufff
Sağlık olsun :)Off ya üzüldüm şimdiİşte bu yüzden kimseyi tavsiye etmek istemiyorum
Fallar açıkonlar'ı bir türlü yakalayamadım pufff
yollayana kadar gittiFallar açık
Yorumları nasıl sizce?Aberavamambo var denediniz mi hiç, çok sevimli :)
baktirdiniz mi? nasil yorumlari, veya baktiranlar bir yorum yapabilir.mi?Aberavamambo var denediniz mi hiç, çok sevimli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?