- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.481
Yazılı bakmisti ozamanlar sesli bakmiyordu telwe uygulamasını silmiştim ama falları silmemistim falı bir kez daha gittim okudum dediği hır bir şey uyumlu değil pembe toblo çizmiş sadecesesli mi baktı acaba size? yazılı fal enerjisine inanmıyorum çünkü.
Yazılı bakmisti ozamanlar sesli bakmiyordu telwe uygulamasını silmiştim ama falları silmemistim falı bir kez daha gittim okudum dediği hır bir şey uyumlu değil pembe toblo çizmiş sadece
Çıkanda mı olmadı hiç?Eski bir fal yollayan olarak sadece şunu demek isterim sizlere hisleri kuvvetli olanlar geçmişi ve ani iyi yorumluyorlar ama bazılarımızın anı teyit etme şansı olmuyor bende gelecek hiç çıkmadı özellikle 2o17 sonu 2018 fallarim encok yorum telwe den aldım orda adı geçen geysu. birkerebir. ecem23. medyumcetin. havingazel medyumzangos chitra yule melisa fal betulunkehanetleri uyumsuz banu yılmaz daha birçok ama hiç birinin gelecek öngörüleri çıkmadı
Bunların bazılarından iki defa hatta üç defa yorum aldıklarım var sadece chitra nin ilk falında iletişim tarihi çıkmıştı oda sadece o kadar ve bu fallarin çoğu olumlu fal di yani ariyacak konuşacaksiniz vs ama malesef bilmiyorum belki benim enerjim uymamistirÇıkanda mı olmadı hiç?
Hemen çıktı ama diğer vadeleri merak ediyorumfalı hemen mi çıktı, çok merak ediyorum sürekli bakıyorum fal yollamak için
Chitra’nın bende de ilk falı daha çok başarılıydı diğerleri fos.Bunların bazılarından iki defa hatta üç defa yorum aldıklarım var sadece chitra nin ilk falında iletişim tarihi çıkmıştı oda sadece o kadar ve bu fallarin çoğu olumlu fal di yani ariyacak konuşacaksiniz vs ama malesef bilmiyorum belki benim enerjim uymamistir
Chitra bende de ilk falin da bildi iletişimi ikinci falı hiç çıkmadı banu yılmaz da iletişimi bilmisti aynı dönem atmıştım ikisine banu yılmaz yildiznameye çağırınca beni bir daha atmadımChitra’nın bende de ilk falı daha çok başarılıydı diğerleri fos.
Dediğim gibi Nakta, Yeşilçingene ve Banu bende yanılmadan ilerliyorlar. Banu’ya uzun zamandır atmıyorum ama çok nokta atışı yaptı hakkını yiyemem
Neredeydi canım ve ana konu muydu bildiğiKızlar rezzanabla'nın bir dediğini yaşadım şu an şoklardayım. Falı tekrar tekrar dinliyorum.
tellwede canımNeredeydi canım ve ana konu muydu bildiği
rezzaneabla yazan mı canımtellwede canım
evet canımrezzaneabla yazan mı canım
Banu yılmaza iki ayrı hesaptan attım birinde olumlu birinde olumsuz dedi anlamadım. Bir de Avis'e baktıran var mı?Chitra bende de ilk falin da bildi iletişimi ikinci falı hiç çıkmadı banu yılmaz da iletişimi bilmisti aynı dönem atmıştım ikisine banu yılmaz yildiznameye çağırınca beni bir daha atmadım
Benim çok eski fallarim yeni değil bir buçuk yıl geçti bu fallarin üstünden gelecek öngörüleri çıkmadı zaten sadece iletişim kısmıni bildilerB
Banu yılmaza iki ayrı hesaptan attım birinde olumlu birinde olumsuz dedi anlamadım. Bir de Avis'e baktıran var mı?
Burada onerilince Onlar’ın profilini inceledim Katina 30 tlydi ben gordugumde ama sonra kapamış.rezzaneye attim ama onlara mi atsydim? sizce iptal edip onlari mi bekliyim bilemedim.kredisi kac su an bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?