tellwe.com'da bakılan fallar!

İkisine de baktırmadım ama okudugum kadarıyla Onlar daha iyi duruyor hatta denk gelirsem ben de baktırmayı dusunuyorum ona.
Ben baktirdim ama sürekli sayfayı kapatıyor iginç yani denk gelmesi gerekir ben de iyiydi nokta atışları çok vardı ama gelecek için zaman binnazdaki ozellikle yuksek puanlı olanlara on basar

Ben baktirdim ama sürekli sayfayı kapatıyor iginç yani denk gelmesi gerekir ben de iyiydi nokta atışları çok vardı ama gelecek için zaman binnazdaki ozellikle yuksek puanlı olanlara on basar
bilemedim simdi rezzane ablayi iptal.mi edip onlari mi.beklesem. Rezzaneden de guzel.enerji aldim aslinda. bir de neden surekli kapatiyor anlamis degilim. duvarini kapatanlar bana.pek samimi gelmiyor nedense.

Ben de gordugum an baktırmakta tereddut ettim keşke baktırsaymışım. Artık fal için kredi almamaya calısıyorum o yuzden baktırmadım ama begenen cok olmus bir denemek lazım o zaman.

Ben de gordugum an baktırmakta tereddut ettim keşke baktırsaymışım. Artık fal için kredi almamaya calısıyorum o yuzden baktırmadım ama begenen cok olmus bir denemek lazım o zaman.
Denk gelirsen at fiyatı 30 tl yüksek puanlı olsa iyi olsada önermem çünkü beğenmezsen kendimi sorumlu tutarim

Denk gelirsen at fiyatı 30 tl yüksek puanlı olsa iyi olsada önermem çünkü beğenmezsen kendimi sorumlu tutarim
Onerilenler uymuyor bazen çıkmayabiliyor, onemli degil benim icin tutmasa da, onerene neden onerdi demem. Elim gitti hatta katinasını sectim sonra gondermedim. Ama aklımda olsun gordugum an atarım artık.

bilemedim simdi rezzane ablayi iptal.mi edip onlari mi.beklesem. Rezzaneden de guzel.enerji aldim aslinda. bir de neden surekli kapatiyor anlamis degilim. duvarini kapatanlar bana.pek samimi gelmiyor nedense.
Rezzaneden baktirmadim sayfayı kapatıyor bence gün içinde kendine bakma limitti koyuyor belki böyle daha iyidir az ve öz

Fiyatları çok artmadan baktırmak için hem rezzaneabla'yı hem onlar'ı denedim. İkisi de ortalamaydı benim için. Hani öyle beni şok eden nokta atışları olmadı. Söyledikleri çıkarsa haber veririm. Ama her ikisi için de emek vererek baktıklarını söyleyebilirim.

Onlar falcıya soru soramıyorsun rezzanneye soru hakkı var mı?

ne kadar surede yorumladi Rezzane? benimkisi 24 saati gecti 1. sirada olmama ragmen. anlamadim yani.

Merhaba kızlar. Neredeyse 1 senedir fal baktırmıyorum buraya da bayadır girmedim o yüzden. O zamanlar büyük bi bağımlılık vardı atmadan duramıyordum sonradan dizginledim kendimi. Canım baktırmak istedi bu aralar bende rezzaneabla, yulee ve fal sepetindeki mısırlıyı denedim 3ü de hemen hemen aynı yorumlarda bulundu. Beğendim ben zaten çok büyük bi beklentim olmadan attım güzel yorumlamışlar. Sizin baktırıp memnun kaldıklarınınız oldu mu benim saydığım falcılarla ilgili merak ettim. Pembe tablo yoktu 3ünde de olanı söylemişler ben zaten toz pembe fallara inanmıyorum hiç biride olmuyor.

Mısırlı talia anda çok iyi... gelecekte çok tutarlı değil bence...

Mısırlı talia anda çok iyi... gelecekte çok tutarlı değil bence...
Nasıl yani canım sana dediği tutmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…