tellwe.com'da bakılan fallar!

tellwede mi bu falcılar?

Öncelikle siteye yei üye olup da su falcı cok ıyı vs. dıyen cok ıyı olup da yuzde doksanbes reklam cıktıgı ıcın, sıtede aktıf olarak yazan uyelerın sıze bu sekılde yaklasmasına kızmayın lutfen. Tamamen ıyı nıyetle,tecrubelerınızı bızımle paylasmak ıcın gelmıs olabılırsınız ve sıtede olan bu tarz olayları bılmededıgınız ıcın buradakı uyelerın tavırlarını yadırgayıp,uzulebılırsınız. Gecmıste ve bıtmek bılmeden yasanan bu durumu bılmedıgınızı var sayarak bu acıklamayı yapmayı gereklı buldum ola kı kalan yuzde beslık kısımda olabılırsınız dıye....

Bahsettıgınız falcılardan Sezgıselgucler'e 6 ay önce baktırmısım. Çıkmadıgını bılıyordum ama sız bahsedınce tekrar baktm, ne gecmıstekıyle bır ıletsm oldu dedıgı tarıhte ne de yenı bırı cıktı karsıma.....Ne dedıgı para geldı ne de uzaktan bekledıgm kadın arkadasım gelıp aradakı dostluk bagımız pekıstı ve ılgnc bır anektod: hakıkaten o donem oyle bırı var ıdı (ah neremle gulsem, okuyorsa kı kesınlıkle okur....degıl dostlugu ınsanlıgı bıle bılmez o adhemdevanın vucut bulmus halıdır cunku) ancak degıl gelmek ben o dedıgı kısının bininci yalanını yakalayıp yuzune sıva ederek aradakı tum bagı koparıp attım...

Sezgiselgüçler'ın bana baktıgı o fal nedenı ile Medyum Çetin ile bir baglantısı olabılegınden suphelendım ama elımde kesın bır kanıt olmasa da burada baska baska uyelerden de aynı supheyı duyunca......bilemedim ne desem......oldukça ama oldukça ılgınc bır durum......

Cananay dedıgınız ıse sanırım falcananay tellwedekı.....Ona hıc baktırmadım, hıc merak etmedım...Neden mı....Tellwede bır falcının ona yakın kımlıgı oldugu bılınıyor....Eldekı tek done, o coklu hesaba aıt falcı profıllerının genelde aynı anda onlıne olup aynı anda offlıne olmaları....Fıyatlarının genelde 15-20 cıvarı olması...Tellwenın nasıl bır sıstemı var o konuda bılmesemde sıteye ılk gırısten sonra atyorm on fal mı onbes fal mı neyse ondan sonra anında tum fal seceneklerını ozel fal statusunde yapıp, fıyatlarını 15 cıvarına cekıp vıpplus olduktan sonra da o sekılde devam etmesı....leri.....Tum bu nedenlere uyması hasebıyle o bahsettgınız profılın de o gruba aıt oldugunu dusundum ben hep ve bu dusuncemın cok da önyargılı oldugunu dusunmuyorum......
gerçekten, fal almayacaksa ne diye online oluyor...ben çözemedim. ONLAR'a fal atma başarısını gösterebilen olursa, bir zahmet, hepimiz adına, kendisine neden böyle yaptığını da bir sorsa ne iyi olur.
Baktı ılgı cok......Kosun pesımden dıyor adam ıste.....Eskı taktık "göster ama elletme meraktan ölsün baktırmayanlar"

Aynen o malum taktik. Haklısın. "Göster ama verme" . ONLAR'ın tercihi böyle ise, benim tercihim de artık, kendisini görmemekten yana. Vermezse vermesin yaa..öff.

Hoş geldiniz Canan Hanım :)

Malesef Canan değilim keşke olabilsem de para harcamak zorunda kalmasam, buraya bakıp çoğu falciyi da denemis bir insanım hatta yesilcingeneye attım bugün enerjimiz tutmuyor diye iade etti, ama canan ablaya dediğim gibi 2 yıldır baktiriyorum belki daha fazla ve hiç sekmedi yorumları. Çok yakın bir arkadaşımın erkek arkadaşının ailesi istemiyor kızı, ayri olduklarında bir kizla konusmus cocuk bunlarin hepsini soyledi kiza. çok övmüştüm cananı merak ettiği için az önce attık ve kendisi söyledi kadın bildi resmen diye. Reklam yapmiyorum, ama telwede rahat 1000 tl ye yakın para harcamışımdır bu kadını bulana kadar. Çok paralar harcamaya gerek kalmadan denenebilir diyorum sadece, sevgiler.

Aynen o malum taktik. Haklısın. "Göster ama verme" . ONLAR'ın tercihi böyle ise, benim tercihim de artık, kendisini görmemekten yana. Vermezse vermesin yaa..öff.
Medyumcetin beni çok ağlattı daha iki gün önce, senle ayriyken başkası olmuş yürümemiş, ailesi seni istemiyor baktigim en kötü fal olabilir, askere gidip geldikten sonra 1.5 2 ay a tamamen biteceksiniz dedi. Erkek arkadaşım 24nisanda asker ve gidip geleyim oturup konuşalım ben seni kaybetmek istemiyorum dedi daha 2 hafta olmamıştır, ben bu adamın etkisinde kalıp baskıdan nefret eden adama baskı yaptım kimse oldu mu diye günlerdir bana buz gibi ona güvenmediğim için oysaki bundan bir gün önce canımlar bebegimler havada uçuşuyordu.. Ardından canana,kahinfevzi,aytence diye bir falcıya baktirdim olumsuzluk yok evet aile istemiyor karşı biraz ama askerden sonra toparlanacak dediler.. Yani evet haklısınız olabiliyor böyle durumlar bir kaç gündür acaba güvenilir başka dedikleri çıkan falcı var mıdır diye takip ediyorum en son bende üye olup paylaşım yapmak istedim dediğim gibi az para harcamadım çünkü..
Nakta vardı instagramdan bakıyormuş artık buradan öğrendim mesela onada baktirdim bugün cevabı geldi mailime sesli olarak.. Ani bildi, çocuğun düşüncelerini bildi vadeler verdi annem terzi bununla ilgili biseyler bildi ama dahası yok bekleyip göreceğiz..

Medyumcetin beni çok ağlattı daha iki gün önce, senle ayriyken başkası olmuş yürümemiş, ailesi seni istemiyor baktigim en kötü fal olabilir, askere gidip geldikten sonra 1.5 2 ay a tamamen biteceksiniz dedi. Erkek arkadaşım 24nisanda asker ve gidip geleyim oturup konuşalım ben seni kaybetmek istemiyorum dedi daha 2 hafta olmamıştır, ben bu adamın etkisinde kalıp baskıdan nefret eden adama baskı yaptım kimse oldu mu diye günlerdir bana buz gibi ona güvenmediğim için oysaki bundan bir gün önce canımlar bebegimler havada uçuşuyordu.. Ardından canana,kahinfevzi,aytence diye bir falcıya baktirdim olumsuzluk yok evet aile istemiyor karşı biraz ama askerden sonra toparlanacak dediler.. Yani evet haklısınız olabiliyor böyle durumlar bir kaç gündür acaba güvenilir başka dedikleri çıkan falcı var mıdır diye takip ediyorum en son bende üye olup paylaşım yapmak istedim dediğim gibi az para harcamadım çünkü..
Nakta vardı instagramdan bakıyormuş artık buradan öğrendim mesela onada baktirdim bugün cevabı geldi mailime sesli olarak.. Ani bildi, çocuğun düşüncelerini bildi vadeler verdi annem terzi bununla ilgili biseyler bildi ama dahası yok bekleyip göreceğiz..

Sakin moralini bozma, medyumcetin’i basta begendim dedim ama 3 fal bakti birbirinden tutarsızdı aynı zamanda bana da bitecek 2-3 gorusmeniz olacak dedi sonra asla haber almayacaksin bir daha dediği kisiyle gun asiri haberlesiyoruz. Gecen sene baktirmistim, hicbir seyi bilememiş zaten o yuzden hic kafana takma.

Icimi rahatlattin biliyor musun cidden etkisinde kaldım kaç gündür ya doğruysa diye gerçekten ta 1 yıl sonrasına vade verdi başkasıyla evleneceksin diye.. Bazı noktalarda şuan ki anı bildi yani ilişkim 1 yılı dolduracak mesela, 1 yıl olmuş ama yarısı neredeyse ayrı geçmiş dedi bu doğru gerçekten. Maddi olarak elinden kaybın olacak bu adama karşı dedi 2 3 hafta önce bi maddi desteğim olmuştu. Ama yinede çok olumsuz bir faldı, çok korkuttu..
Ah bu fal sevdamız ne diyeyim ki

Medyumcetin benim de moralimi cok bozmustu. Kendinden emin bir sekilde ve 1 sene sonra su olacak, 3 ay sonra kesinlikle su olacak diye konustugu iicn de etkiliyor insani. Bu kadar emin soyluyor demek ki hissediyor diyorsun ama soyledigi bir sey bile olmadi bende. Ilk falimda onceki kisiyi sormustum bitmisti iliskimiz zaten istemiyordum tamamen bitti degil mi diye sordum, siz isteseniz de ayrilamazsiniz bir muddet ayri kalacaksiniz ama yazin (gecen yaz) en gec tekrar bir araya geleceksiniz dedigi kisiyi ayrildiktan sonra bir daha gormedim biraraya gelmemiz mumkun degil zaten.

Diger sorduguma da olmayacak iste bir iki gorusme daha kalmis aranizda sonra ses duymayacaksin demisti, iste iki gunde bir konusuyoruz baya duydum yani sesini sonra :)

Doğru diyorsunuz kendinden çok emin konusuyor gerçekten zengin koca bulacakmışım bide falcıların klasik cümleleri

Doğru diyorsunuz kendinden çok emin konusuyor gerçekten zengin koca bulacakmışım bide falcıların klasik cümleleri
Sevgili M meltemgnlll hayatında biri varken fal baktırmanın bence bir anlamı yok. Yani ilişkine odaklan ne istediğine. Sen çaresiz değilsin. Kendini de yıpratma biz çıkan fal haberi göremiyoruz pek sitede ki sen olumsuz dediği için strestesin. Askerdeki insanın üstüne gidilmez. Ben senin yerinde olsam güzel anılar biriktirmeye çalışırım. Sevgiler.

hayatımda biri var inanın çokta seviyorum ama belirsizlik içindeyiz şuan yani 2.5 aydır ayrıydık yeni konuşup görüşüyoruz ama ilişki denemez yinede işte toparlanma evresi diyebiliyorum.. Ayrı olduğumuz dönemlerde baktirdim çok deli paralar harcadım her ay 450 500 tl fatura ödemişimdir.. Şuan sıkıntılarımız çözülecek mı diye merak işte ne yapsam düzelmiyor çünkü bazı seyler.. Ama haklısınız anı yaşamak gerekiyor falcılarda o anı yada geçmişi bilse de gelecek için yüzde doksani sınıfta kalıyor.. Sevgiler sizede :)

Meltem'cigim öncelikle hoşgeldin diyorum,ben forumda fazla etkin değilim ama uzaktan takip ediyorum arada.Oncelike yaklaşık bir sene boyunca hastalık derecesinde fal baktiran biri olarak söylüyorum bu belli bir süreçten sonra uyuşturucu,kumar vb. bir bağımlılık haline dönüşüyor ve daha yolun basindayken kaç kurtar kendini derim.Tellwe'ye gelince falcilarin büyük bir kısmının bir çete şeklinde çalıştığını düşünüyorum ve inan ki artık canım fal baktırmak dahi istemiyor.Ukalalik olarak algilamiyacaksan eğer yaşı kırka dayanmış bir abla tavsiyesi vereyim;hiç bir erkek için falcı falcı dolaşıp kkahretmeye değmez!Daha ne dertler göreceksin hayatta Gençsin gez,toz dolaş gençliğinin ve hayatının tadını çıkar:)

Banu yilmaz ilk falinda ufak tefek bildi diye trkrar atayim dedim atmaz olaydim kimi sorsam hayatinda biri var demis bu kadin nasildir kizlar cikarmi ilk falinda da sonuc cikinca tekrar attim ne dusunuykrsunuz cikan cikmayan yazskn gece gece durup dururken kendimi bunalttim.

Bir falcının dedikleriyle hayatını şekillendirmek çok fazla. İlişkini kendi kendine bozmuşsun. hem bir fala ağlamakta nedir. Fal yahu. Bu kadar etkilenmeyin fal sonuçta

Mrb, banu yılmaz ı asla beğenmedim, değmez o krediye, kısacık yazmış ne nokta atışı var ne de net bişey. Boşa. Bi de şartlı. Ah şartlı olmayaydı yazardım yazcağımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…