- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.761
5 kredi iken bn de denemiştim, beğenmiştm, beklemede şu anGozdenur27'yi deneyen var mı? Sembolden tellweye geçmiş. 5 krediyken baktırdım ve yorumu fena değil gibi geldi. Daha önce vadesi tutan var mı?
Ay hadi inşallah olur. Bende de beklemede. Yeşilçingene ve binnazdaki Emre İnal'la aynı zaman dilimini verdi.5 kredi iken bn de denemiştim, beğenmiştm, beklemede şu an
Banu'nun vadeleri elimde patladı. Oysaki çok inanmıştımEe peki bu kadar zamandır baktırıyorum elimde kimler kaldı derseniz; Yeşilçingene, Nakta ve Banu Yılmaz derim. Banu’ya bir faldan fazla atmayın ama sonrası kopabiliyor :)
Herra var birde tellwe’yi bıraktı ama bir yolun var’da devam ediyor. Ona yazın tellwe’deyken atmışım fal sizin daha çoook yolunuz var demiş Nakta gibi.
Vadede iyi değil Banu ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler geçmişi mesleğe kadar bildi. Sorunları, problemleride öyle. Hisli biri olduğunu düşünüyorum ben ama tabii bana uyan sana uymayabiliyor. O da Geysu gibi onunda geçmiş, kişi analizleri çok çok iyi ama vade tırt. Yinede ikiside vadeyi tutturamasada insanlıklarından öperim onları :) hiç değilse sinsi falcı kafilesinde değillerBanu'nun vadeleri elimde patladı. Oysaki çok inanmıştımBenimde elimde tek Yeşilçingene kaldı.
Vadede iyi değil Banu ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler geçmişi mesleğe kadar bildi. Sorunları, problemleride öyle. Hisli biri olduğunu düşünüyorum ben ama tabii bana uyan sana uymayabiliyor. O da Geysu gibi onunda geçmiş, kişi analizleri çok çok iyi ama vade tırt. Yinede ikiside vadeyi tutturamasada insanlıklarından öperim onları :) hiç değilse sinsi falcı kafilesinde değiller
İnşallah :)Ay hadi inşallah olur. Bende de beklemede. Yeşilçingene ve binnazdaki Emre İnal'la aynı zaman dilimini verdi.
bugün bende merak ettigi m için atmıştım bende genel olarak bakım yapmış yada ben iki üç tane soru sormuştum belki de onların üzerinden gitmis olabilir
Herkesle enerji de tutmuyor olabilir . bende beklemedeyim şuan söyledikleri dediğim gibi tüm falcılar aynı şeyi söylüyor bana şuan onlarla aynı bununkide bekleyip gorucem
telwegeysu olabilir diye anımsıyorumBayanlar geysu artık tellwede bakmıyor sosyal medyada adresini bilen var mı? Vade tutmuyor ama kişi analizinde iyi
Teşekkürler bir bakayimtelwegeysu olabilir diye anımsıyorum
Ben de iade istemiştim vermedi.Medyumaxsaaa denen gerizekalı karı ya baktırdım dün burdaki bir kişinin yorumu üzerine sorumu okumuş direk yorumlamış yazmış yoldan geçen birine şöyle şöyle sıkıntım var napayım dersin ya aynen öyle okumuş kafasından yazmış duvarına yorum yapanlardan 1 kişi fal baktırmış zaten 5 lira oda övmüş duvarına yazmış sahte açıp kendini övdürtmüş 7 liram boşa gitti. Gözdenuru 2 hafta önce denedim ortalama ama üstü değil medyumaxsaa ya direk 1 verdim sizde 1 verin geçin ayrıca bakıyorum mesela yeni hesaplar açılıyo forum da yeni gelen bir falcıyım övüyor bakıyorum forum üyesi 3 4 mesajı var demekki kendini övmek için hesap açmış oluyor
Medyumaxsaaa denen gerizekalı karı ya baktırdım dün burdaki bir kişinin yorumu üzerine sorumu okumuş direk yorumlamış yazmış yoldan geçen birine şöyle şöyle sıkıntım var napayım dersin ya aynen öyle okumuş kafasından yazmış duvarına yorum yapanlardan 1 kişi fal baktırmış zaten 5 lira oda övmüş duvarına yazmış sahte açıp kendini övdürtmüş 7 liram boşa gitti. Gözdenuru 2 hafta önce denedim ortalama ama üstü değil medyumaxsaa ya direk 1 verdim sizde 1 verin geçin ayrıca bakıyorum mesela yeni hesaplar açılıyo forum da yeni gelen bir falcıyım övüyor bakıyorum forum üyesi 3 4 mesajı var demekki kendini övmek için hesap açmış oluyor
Bilirabla ya baktırdın mıı?bilirabla var birde onu merak ediyorum oda yeni falcilardan sanirim da falcılara bayıla bayıla kredi bitti akıllanmayacağım sanırım
Ay bende merak ettim. Fiyatı da uygun fal atsammı diye düşünüyorumBilirabla ya baktırdın mıı?
Canım ben de dün fal attım. Kahve falı. Bana yazılı döndü sesli döndükleri var galiba bilmiyorum. Aslında biraz enerji işi galiba. Şöyle 2 tane soru sordum. Birinde tamamen kendi yorumunu yapmış. Çok inanmadım 2. Sindeki soru gün içinde yaşadım :) yani belki de sallamış tutmuştur %50 şik şandı vardı inan bilmiyorum yabıltmak istemem. 5 tl için fena değilMedyumaxsaaa denen gerizekalı karı ya baktırdım dün burdaki bir kişinin yorumu üzerine sorumu okumuş direk yorumlamış yazmış yoldan geçen birine şöyle şöyle sıkıntım var napayım dersin ya aynen öyle okumuş kafasından yazmış duvarına yorum yapanlardan 1 kişi fal baktırmış zaten 5 lira oda övmüş duvarına yazmış sahte açıp kendini övdürtmüş 7 liram boşa gitti. Gözdenuru 2 hafta önce denedim ortalama ama üstü değil medyumaxsaa ya direk 1 verdim sizde 1 verin geçin ayrıca bakıyorum mesela yeni hesaplar açılıyo forum da yeni gelen bir falcıyım övüyor bakıyorum forum üyesi 3 4 mesajı var demekki kendini övmek için hesap açmış oluyor
Bilirabla ya baktırdın mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?