tellwe.com'da bakılan fallar!

Gozdenur27'yi deneyen var mı? Sembolden tellweye geçmiş. 5 krediyken baktırdım ve yorumu fena değil gibi geldi. Daha önce vadesi tutan var mı?

Medyumhestia, 41bakla, Hevin Gazel, Havadise bunların hiçbirini önermem kızlar. 41bakla geçen indirim yapmış Katina’da kriz gelmişti banada şeytan bir dürttü bir tekrar dene diye. Kart seçimlerimi yaptım altada ekledim “internet açılımlarına güvenmiyorum, sizde kartlarınız ve hislerinizle desteklerseniz sevinirim.” çünkü elle seçilmeyen kartın enerjisine inanmıyorum. Bana indirimli falında kartları sadece yorumladığını yazdı olumlu, olumsuz neyse yazarım puan kırmazsan yorumlarım dedi. Ee hadi bunada tamam dedim eğer saçma bir şey söylemezseniz puan kırmam size bıraktım dedim. Sonra şartlı fal yolladı açıklamada “saçma olup olmadığına sen karar veremezsin. Alakalı şeylerde olabilir alakasızda olabilir.” Bu açıklamadan sonra kabul eder miyim ben?
Hestia ise çirkeftir. İade bile yapmaz benden söylemesi :)

Ee peki bu kadar zamandır baktırıyorum elimde kimler kaldı derseniz; Yeşilçingene, Nakta ve Banu Yılmaz derim. Banu’ya bir faldan fazla atmayın ama sonrası kopabiliyor :)
Herra var birde tellwe’yi bıraktı ama bir yolun var’da devam ediyor. Ona yazın tellwe’deyken atmışım fal sizin daha çoook yolunuz var demiş Nakta gibi.

Banu'nun vadeleri elimde patladı. Oysaki çok inanmıştım Benimde elimde tek Yeşilçingene kaldı.

Banu'nun vadeleri elimde patladı. Oysaki çok inanmıştım Benimde elimde tek Yeşilçingene kaldı.
Vadede iyi değil Banu ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler geçmişi mesleğe kadar bildi. Sorunları, problemleride öyle. Hisli biri olduğunu düşünüyorum ben ama tabii bana uyan sana uymayabiliyor. O da Geysu gibi onunda geçmiş, kişi analizleri çok çok iyi ama vade tırt. Yinede ikiside vadeyi tutturamasada insanlıklarından öperim onları :) hiç değilse sinsi falcı kafilesinde değiller

Dediklerine baştan aşağı kessinlikle katılıyorum. Vade hariç ikiside baya iyi

Bayanlar geysu artık tellwede bakmıyor sosyal medyada adresini bilen var mı? Vade tutmuyor ama kişi analizinde iyi

41 bakla gerçekten fos.. Bana 2 tane fal bakmıştı ne dediği dahi anlaşılmıyor zaten yazdıklarında karman çorman. bir dediğini on defa tekrarlıyor. bi aldatma durumu var siz aldatmışsınız flortunuz var demişti bana ki benim gözüm bi adamdan başkasını görmüyorken demişti bana bunu

Medyumaxsaaa denen gerizekalı karı ya baktırdım dün burdaki bir kişinin yorumu üzerine sorumu okumuş direk yorumlamış yazmış yoldan geçen birine şöyle şöyle sıkıntım var napayım dersin ya aynen öyle okumuş kafasından yazmış duvarına yorum yapanlardan 1 kişi fal baktırmış zaten 5 lira oda övmüş duvarına yazmış sahte açıp kendini övdürtmüş 7 liram boşa gitti. Gözdenuru 2 hafta önce denedim ortalama ama üstü değil medyumaxsaa ya direk 1 verdim sizde 1 verin geçin ayrıca bakıyorum mesela yeni hesaplar açılıyo forum da yeni gelen bir falcıyım övüyor bakıyorum forum üyesi 3 4 mesajı var demekki kendini övmek için hesap açmış oluyor

Ben de iade istemiştim vermedi.

Valla kimseyi övmek için hesap açıp yorum yapmıyorum burada hanfendi, aksine arkadaşlara bir çok sorum da oldu bu konularda önceki yorumları okusaydiniz görürdünüz diğer falcıların söyleşilerini söyledi bana bu falcı ve gerçekten içimden geçenleri de anlattı yaklaşık 4.5 dk ses kaydıyla beğendim şahsen yorum da yaptım duvarına ama mükemmel de demedim vadeler verdi bekleyeceğim dedim ki daha önceki yorumlarda da söylemiştim ben belki bin tl üzeri para harcamışımdır telwe programında ve az çok falcılari bende tanıdım. Her felcinin herkesle enerjisi tutacak diye bir kural yok.

Canım ben de dün fal attım. Kahve falı. Bana yazılı döndü sesli döndükleri var galiba bilmiyorum. Aslında biraz enerji işi galiba. Şöyle 2 tane soru sordum. Birinde tamamen kendi yorumunu yapmış. Çok inanmadım 2. Sindeki soru gün içinde yaşadım :) yani belki de sallamış tutmuştur %50 şik şandı vardı inan bilmiyorum yabıltmak istemem. 5 tl için fena değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…