- 9 Nisan 2019
- 319
- 313
- 53
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.781
Attınmı canım nasıl yorumu bende çok merak ediyorumAy bende merak ettim. Fiyatı da uygun fal atsammı diye düşünüyorum
Geysuyu Belirtmenize şaşırdım açıkçası.Nedeni nedir Peki?Çünkü geysu oradaki en iyi falcılardan biridir anlatım tarzı kibarlığı yaklaşımı olsun.Belki gelecek tutmaz pembecidir ama diğerlerinden ayrı tutarım hep kendisini.Bende merak ettim sebebiniBinnazda yapmıştım aynısını şimdi telwe için yapıyorum.
Asla Baktırmayın Dediğim Telwe Çöp Falcılar;
Telwe Falcılar;
- medyumaxssa
- Seltelve
- medyumtugcee
- luckless
- Falcibilir
- HAYATMELEGI
- Medyumsiderya
- MeryemAbla
- DergahTakva
- medyume1
- iclal1fal2
- 41bakla
- Senamyfal
- FilizAbla
- medyumfiliz
- AKREPGOZ
- Falcezo
- Falbakarbeste
- Hllakkya
- Agnora
- DenizVenus
- PeraSmyrna
- geysu
- Elita
- EcemArat
- HevinGazel
- eflin4
- Bedrunnisa
- SihirliHatun
- Nerimanabla
- simyailmi
- FalciAsenam
- gamzesigulen
- merlin34
- falcibirce
- pirayesultan
- Livaecem
- YILMAZabiniz
- kalp_gozu
- Arya Mira Çöp Çöp
- medyumtugcee
- Gaiptensesler, kehanettin (Bu ikisinin aynı falcı olduğu söyleniyor)
Binnaz Abla için yaptığım liste;
- ONLAR (Geçmiş ve Anı çok iyi bildi nokta atışı yaptı dediği şekilde devam ediyor)
- Yesilcingene (Bu adama maksimum 2 veya 3 fal atın 9 kere atmışım ilk 3 ü dışındakiler tutmamış)
- thellweci (Eskinin telwe falcılarından eskinin yesilcingesi diyebiliriz direk bildi dediği gibi oldu aşağı yukarı)
- Gozdenur_27 (Abı bildi gelecek ile ilgili dediği)
- KahinFevzi (Direk olmayacak demişti 2 sene önce bir olay için olmadı dediği gibi oldu)
- KirmiziKapson (7 krediye atmışım ortalama bir faldı bende olaydaki diğer kızları tarif etti dediği kişiler vardı, arkadaşım attı onda bilemedi)
Binnaz Abla Önerdiğim ve Önermediklerim
Geysu bana onu başka biri ile tanıştırmaya çalıştırıyorlar dedi. Eskisini kafaya takmıştı. Bütünlemede mezun olacaksın dedi.Finalde mezun oldum.Sana 2 haftaua yazacak dedi yazmadı.Sadece ilk baştaki kişilik analizleri doğruydu oda 3 4 satır olan anlatım tarzı kibarlığı yaklaşımı dediğin gibi iyi ama elde tutulur işime yarayan bir fal değildi.Geysuyu Belirtmenize şaşırdım açıkçası.Nedeni nedir Peki?Çünkü geysu oradaki en iyi falcılardan biridir anlatım tarzı kibarlığı yaklaşımı olsun.Belki gelecek tutmaz pembecidir ama diğerlerinden ayrı tutarım hep kendisini.Bende merak ettim sebebini
Binnazda kimler çıktı canım?Geysu bana onu başka biri ile tanıştırmaya çalıştırıyorlar dedi. Eskisini kafaya takmıştı. Bütünlemede mezun olacaksın dedi.Finalde mezun oldum.Sana 2 haftaua yazacak dedi yazmadı.Sadece ilk baştaki kişilik analizleri doğruydu oda 3 4 satır olan anlatım tarzı kibarlığı yaklaşımı dediğin gibi iyi ama elde tutulur işime yarayan bir fal değildi.
Binnaz Abla için yaptığım liste;Binnazda kimler çıktı canım?
Anladım elbette banada dediklerinin hepsi olmadı diğerlerinin ki gibi.:)Ama yeri yine ayrıdır ne kadar tutmasada falları:)Kibarlığı paragöz olmayışı en azından bizlere karşı davranışları yüzünden birkaç tık öndedir.Geysu bana onu başka biri ile tanıştırmaya çalıştırıyorlar dedi. Eskisini kafaya takmıştı. Bütünlemede mezun olacaksın dedi.Finalde mezun oldum.Sana 2 haftaua yazacak dedi yazmadı.Sadece ilk baştaki kişilik analizleri doğruydu oda 3 4 satır olan anlatım tarzı kibarlığı yaklaşımı dediğin gibi iyi ama elde tutulur işime yarayan bir fal değildi.
Yok canım atmadım dahaAttınmı canım nasıl yorumu bende çok merak ediyorum
Canım attım fal. Yorumlasın haber vercemAttınmı canım nasıl yorumu bende çok merak ediyorum
Buradan bır arkadasım onermıstı onu. Bana tanıtım yazısı zaten cekıcı gelmemıstı,özel ofısı olan telweyı bılmez bıle. Neyse konu o degıl, ben fal ısını bıraktm baska 1 arkadasıma önerdm o attı. O da begenmemıs....Zaten tellwede bır profıl oturmadan,neyın ne oldugunu anlamadan fal gondermenızı onermem. Çogunlukla cok komık fallar gelebıyorBu arada birmedyum adlı falcıyı hiç beğenmedm kısa ve özensiz, doğru düzgün bişey yazmamış bile, tabi 1 yıldıza tepki geldi. Değmez 7 tl yıldızname bu arada.
Binnazda yapmıştım aynısını şimdi telwe için yapıyorum.
Asla Baktırmayın Dediğim Telwe Çöp Falcılar;
Telwe Falcılar;
- medyumaxssa
- Seltelve
- medyumtugcee
- luckless
- Falcibilir
- HAYATMELEGI
- Medyumsiderya
- MeryemAbla
- DergahTakva
- medyume1
- iclal1fal2
- 41bakla
- Senamyfal
- FilizAbla
- medyumfiliz
- AKREPGOZ
- Falcezo
- Falbakarbeste
- Hllakkya
- Agnora
- DenizVenus
- PeraSmyrna
- geysu
- Elita
- EcemArat
- HevinGazel
- eflin4
- Bedrunnisa
- SihirliHatun
- Nerimanabla
- simyailmi
- FalciAsenam
- gamzesigulen
- merlin34
- falcibirce
- pirayesultan
- Livaecem
- YILMAZabiniz
- kalp_gozu
- Arya Mira Çöp Çöp
- medyumtugcee
- Gaiptensesler, kehanettin (Bu ikisinin aynı falcı olduğu söyleniyor)
Binnaz Abla için yaptığım liste;
- ONLAR (Geçmiş ve Anı çok iyi bildi nokta atışı yaptı dediği şekilde devam ediyor)
- Yesilcingene (Bu adama maksimum 2 veya 3 fal atın 9 kere atmışım ilk 3 ü dışındakiler tutmamış)
- thellweci (Eskinin telwe falcılarından eskinin yesilcingesi diyebiliriz direk bildi dediği gibi oldu aşağı yukarı)
- Gozdenur_27 (Abı bildi gelecek ile ilgili dediği)
- KahinFevzi (Direk olmayacak demişti 2 sene önce bir olay için olmadı dediği gibi oldu)
- KirmiziKapson (7 krediye atmışım ortalama bir faldı bende olaydaki diğer kızları tarif etti dediği kişiler vardı, arkadaşım attı onda bilemedi)
Binnaz Abla Önerdiğim ve Önermediklerim
Banu benim favorimdi gecen sene ona çok baktırdım ama ilk 3 falı iyiydi sonra o kadar kısa ve ozensiz bakmaya başladı ki toplasanız 3 satır yazıp gonderiyordu o yuzden en az 6 aydır atmadım ona.
Karadede sorularına cevap veriyo ama ne biliyim nokta atışı yok, detay yok gibi, yüzeysel geldi bana, ben bi daha baktırmambilirablaya attım enerji tutmamış iade etti
Hestia ya attım anlık olarak iyi vadeleri bekliycez bakalim ama fena değildi yinede
karadede var onu merak ediyorum ama çok pahalı gereksiz geldi oda
Banu kısaydı beğenmedim tabi göreceğizBanu benim favorimdi gecen sene ona çok baktırdım ama ilk 3 falı iyiydi sonra o kadar kısa ve ozensiz bakmaya başladı ki toplasanız 3 satır yazıp gonderiyordu o yuzden en az 6 aydır atmadım ona.
Ben kendisine farklı hesaplardan aynı konudan sordum ilginc bir sekilde tutarlı yorum yapmıstı bir tane falı ses kaydı 3 dk bir seydi ama cok spesifik bir seyi bildi ona cok sassırdım vadesi tutmadı ama Ben anlamadım ay sonu yazmıs eğer bu ay sonu cıkarsa yazarımMedyumaxsaaa denen gerizekalı karı ya baktırdım dün burdaki bir kişinin yorumu üzerine sorumu okumuş direk yorumlamış yazmış yoldan geçen birine şöyle şöyle sıkıntım var napayım dersin ya aynen öyle okumuş kafasından yazmış duvarına yorum yapanlardan 1 kişi fal baktırmış zaten 5 lira oda övmüş duvarına yazmış sahte açıp kendini övdürtmüş 7 liram boşa gitti. Gözdenuru 2 hafta önce denedim ortalama ama üstü değil medyumaxsaa ya direk 1 verdim sizde 1 verin geçin ayrıca bakıyorum mesela yeni hesaplar açılıyo forum da yeni gelen bir falcıyım övüyor bakıyorum forum üyesi 3 4 mesajı var demekki kendini övmek için hesap açmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?