tellwe.com'da bakılan fallar!

Binnazda yapmıştım aynısını şimdi telwe için yapıyorum.

Asla Baktırmayın Dediğim Telwe Çöp Falcılar;
  1. medyumaxssa
  2. Seltelve
  3. medyumtugcee
  4. luckless
  5. Falcibilir
  6. HAYATMELEGI
  7. Medyumsiderya
  8. MeryemAbla
  9. DergahTakva
  10. medyume1
  11. iclal1fal2
  12. 41bakla
  13. Senamyfal
  14. FilizAbla
  15. medyumfiliz
  16. AKREPGOZ
  17. Falcezo
  18. Falbakarbeste
  19. Hllakkya
  20. Agnora
  21. DenizVenus
  22. PeraSmyrna
  23. geysu
  24. Elita
  25. EcemArat
  26. HevinGazel
  27. eflin4
  28. Bedrunnisa
  29. SihirliHatun
  30. Nerimanabla
  31. simyailmi
  32. FalciAsenam
  33. gamzesigulen
  34. merlin34
  35. falcibirce
  36. pirayesultan
  37. Livaecem
  38. YILMAZabiniz
  39. kalp_gozu
  40. Arya Mira Çöp Çöp
  41. medyumtugcee
  42. Gaiptensesler, kehanettin (Bu ikisinin aynı falcı olduğu söyleniyor)
Telwe Falcılar;
  1. ONLAR (Geçmiş ve Anı çok iyi bildi nokta atışı yaptı dediği şekilde devam ediyor)
  2. Yesilcingene (Bu adama maksimum 2 veya 3 fal atın 9 kere atmışım ilk 3 ü dışındakiler tutmamış)
  3. thellweci (Eskinin telwe falcılarından eskinin yesilcingesi diyebiliriz direk bildi dediği gibi oldu aşağı yukarı)
  4. Gozdenur_27 (Abı bildi gelecek ile ilgili dediği)
  5. KahinFevzi (Direk olmayacak demişti 2 sene önce bir olay için olmadı dediği gibi oldu)
  6. KirmiziKapson (7 krediye atmışım ortalama bir faldı bende olaydaki diğer kızları tarif etti dediği kişiler vardı, arkadaşım attı onda bilemedi)
Binnaz Abla için yaptığım liste;
Binnaz Abla Önerdiğim ve Önermediklerim

Geysuyu Belirtmenize şaşırdım açıkçası.Nedeni nedir Peki?Çünkü geysu oradaki en iyi falcılardan biridir anlatım tarzı kibarlığı yaklaşımı olsun.Belki gelecek tutmaz pembecidir ama diğerlerinden ayrı tutarım hep kendisini.Bende merak ettim sebebini

Geysu bana onu başka biri ile tanıştırmaya çalıştırıyorlar dedi. Eskisini kafaya takmıştı. Bütünlemede mezun olacaksın dedi.Finalde mezun oldum.Sana 2 haftaua yazacak dedi yazmadı.Sadece ilk baştaki kişilik analizleri doğruydu oda 3 4 satır olan anlatım tarzı kibarlığı yaklaşımı dediğin gibi iyi ama elde tutulur işime yarayan bir fal değildi.

Binnazda kimler çıktı canım?

Anladım elbette banada dediklerinin hepsi olmadı diğerlerinin ki gibi.:)Ama yeri yine ayrıdır ne kadar tutmasada falları:)Kibarlığı paragöz olmayışı en azından bizlere karşı davranışları yüzünden birkaç tık öndedir.

Bu arada birmedyum adlı falcıyı hiç beğenmedm kısa ve özensiz, doğru düzgün bişey yazmamış bile, tabi 1 yıldıza tepki geldi. Değmez 7 tl yıldızname bu arada.
Buradan bır arkadasım onermıstı onu. Bana tanıtım yazısı zaten cekıcı gelmemıstı,özel ofısı olan telweyı bılmez bıle. Neyse konu o degıl, ben fal ısını bıraktm baska 1 arkadasıma önerdm o attı. O da begenmemıs....Zaten tellwede bır profıl oturmadan,neyın ne oldugunu anlamadan fal gondermenızı onermem. Çogunlukla cok komık fallar gelebıyor

Arya Mira, medyume1, 41 bakla,medyumcetin..net çok kötüler..
Medyumenin vadeleri elimde patladı hep anı dahi bilememişti.. 41 bakla benim aldattığımi söylemişti ki gözüm sevdigim adamın dışında kimseyi görmüyor 1 yıl oluyor imkansız söyledigi şey vadeler verdi hepsi patladı.. Arya sesli yorumlamıştı ama çok uzun vadeler verdi hala beklemedeyim ama daha çok dertleşir gibi bakıyor..

KahinFevzi yı bende öneriyorum söyledikleri tutarliydi gerçekten. Vade verdi vadenin bitmesine de 2 ay kadar var ama dediği gibi ilerliyor. Ve gerçekten rahatlatıyor insanı iyi yada kötü gördüğünü söylüyor..

Kahinfevzi, FalCananAy, Aytence, Ruhfall, RuzgarBey.. elimde kalanlar bunlar benimde şuan..

Az önce bi taktik farkettim görünce hemen anlatayım dedim. Şimdi Gözdenur_27 sembolden geldim demişti ya. Şimdi bu kadın tutunca bazı falcıların duvarlarında da görüyorum.Örneğin Suzanis adlı falcının duvarına girelim. Geleli 1 ay olmuş ama dün sembolfal sitesinden bir falcının yorum sayfasınının ekran görüntüsünü atmış.Gözdenur'u neden örnek verdiğime gelince.Çünkü o sembolden geldim haksızlığa uğradım falan filan dedi.Fala bakıyor yalnız gıcık bir insan sorularıma cevap vermedi sonradan sorduğuma 50 lira yapmış şimdi. Suzanis'in günahını almayayım ama bana üçkağıt gibi geliyor. Nasıl olsa Gözdenur tuttu sembolden geldi bende sembol yorumları koyayım demiş olabilir.Dikkatli olalım derim kanmayalım.

Dün ayışığına fal attım yorumlara kanıp .. meğer kötü yorumları siliyorlarmış.. hiç beğenmedim başkası için çekmiş kaydı bana atmış sanki sıfır nokta atışı bi baktım yorumu yayınlamamış ya da silmişler.. resmen para tuzağı ya siteye mesaj attım ya mesajı tekrar yayınlayın ya da fal baktırmam baktırtmam diye biz de oo herkes iyi yazmış diye baktırıyoruz paramıza yazık yani çok sinirlendim resmen sallamış sallamış herkeste tutturabileceği şeyleri ben de tutmadı ama çıktı foyası

bilirablaya attım enerji tutmamış iade etti
Hestia ya attım anlık olarak iyi vadeleri bekliycez bakalim ama fena değildi yinede
karadede var onu merak ediyorum ama çok pahalı gereksiz geldi oda

Banu benim favorimdi gecen sene ona çok baktırdım ama ilk 3 falı iyiydi sonra o kadar kısa ve ozensiz bakmaya başladı ki toplasanız 3 satır yazıp gonderiyordu o yuzden en az 6 aydır atmadım ona.
bilirablaya attım enerji tutmamış iade etti
Hestia ya attım anlık olarak iyi vadeleri bekliycez bakalim ama fena değildi yinede
karadede var onu merak ediyorum ama çok pahalı gereksiz geldi oda
Karadede sorularına cevap veriyo ama ne biliyim nokta atışı yok, detay yok gibi, yüzeysel geldi bana, ben bi daha baktırmam

Ben kendisine farklı hesaplardan aynı konudan sordum ilginc bir sekilde tutarlı yorum yapmıstı bir tane falı ses kaydı 3 dk bir seydi ama cok spesifik bir seyi bildi ona cok sassırdım vadesi tutmadı ama Ben anlamadım ay sonu yazmıs eğer bu ay sonu cıkarsa yazarım bir de Ben beğenince arkadasıma attırdım ona da tutarlı bir fal yollaması beni birqz cezbetti su yönden beni eski ilişkimle ilgili cok mu olumlu pembe mi diye düşünürken onun sorduğu iki kişiyede olumsuz demesi beni cesaretlendirdi :) bir de falda sizi yanlıs yönlendirirsem uyku uyuyamıyorım zaman şaşsada barısma olacak yazmış ya evet fal cıkmadı ama ins cıkarsa en favorim olur :) yazmadan gecemedim Ben de durum böyle qksine Ben beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…