- 19 Ağustos 2018
- 93
- 132
- 93
- 29
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.801
Geçen sene tellwrde çok fal baktırmış ve bu topici de takip etmiş biri olarak söyleyebilirim Karadede iyi değildi diye hatırlıyorum paranı çar çur etmebilirablaya attım enerji tutmamış iade etti
Hestia ya attım anlık olarak iyi vadeleri bekliycez bakalim ama fena değildi yinede
karadede var onu merak ediyorum ama çok pahalı gereksiz geldi oda
Bu kim? biri banada aylar önce öyle sayı tut, sayı şu filan yazmıştı.Cok popülerdi bir sürü sıra varken atmıştm bana falı cıkmamıstı bir sayı tutun tuttuğunuz sayı 3 falan yazmıstı sonuna dileğin kabul olqcak falan diye eklemişti 3 ü tutmamıstım fal da zaten cıkmadı bir daha atmam
Ben 2014 sonlarında 1 kez baktırmışım kendisine. Yorumunu tekrar okudum şimdi. Gayet iyiymiş. Tekrar bir araya gelme ilgili soruma verdiği yanıt, isabet etmiş. Karşı tarafın sıkıntılarını, kişiliğini aile ilişkisini vs doğru anlatmış.Klothoyağmur u denediniz mi?
ben denedim iyi gibi ama yazılı olduğu için anlaşılmıyor bi demiş ki sana adım atacak desem seni kandırmış olurum sonra demiş ki görüşmeler çıkmış,uyumlu olacaksınız soru gönderdim dedim e ben adım attım bi daha asla atmam o da atmayacaksa nasıl görüşeceğiz 7 gündür cevap yok cevaplamıyor sinir oldum ona daKlothoyağmur u denediniz mi?
cevap vermiş az önce kadın hakkını yemişim sorryben denedim iyi gibi ama yazılı olduğu için anlaşılmıyor bi demiş ki sana adım atacak desem seni kandırmış olurum sonra demiş ki görüşmeler çıkmış,uyumlu olacaksınız soru gönderdim dedim e ben adım attım bi daha asla atmam o da atmayacaksa nasıl görüşeceğiz 7 gündür cevap yok cevaplamıyor sinir oldum ona da
BilirablaBu kim? biri banada aylar önce öyle sayı tut, sayı şu filan yazmıştı.
Bana kim bakmış diye tellweye girdim şimdi. Bana da BilirimBilirsin bakmış. Ve bana da tuttuğun sayı 3 demiş. Ay aynı hareketler ve bunlardaki isim benzerliğine ne demeli? Bunların arasında bir ilişki var gibi.Bilirabla
Bana kim bakmış diye tellweye girdim şimdi. Bana da BilirimBilirsin bakmış. Ve bana da tuttuğun sayı 3 demiş. Ay aynı hareketler ve bunlardaki isim benzerliğine ne demeli? Bunların arasında bir ilişki var gibi.
Bilirabla
Bana Bilirabla bakmadı, bakan kişinin adı BilirimBilirsin. Çok benzer geldiler bana sayı tutturnaları filan o ve isim benzerliği dikkatimi çekti. Bana bakılan falda kötü değildi. Tutan yerleri vardı.Bilirablaya dün tekrar fal attım ve falda geçmişi bildi anı da aynı şekilde vadeleri var ama bekleyeceğim yine tabi ne olur gerceklesirmi bilemiyorum bütün falcılar aynı şeyi söylüyor askerlik dönüşü konuşmanız olacak diye bilirablada aynı seyi söylemiş birde bu falcı 49 fal bakmış henüz ve 2 ila 3 haftadır aktif sadece yeni falcı statüsünde henüz yani aylar önce böyle birşey yazmış olması size çok zor bence tekrar kontrol edin isim olarak bakan falciyi derim..
Onun dışında şahmeran da fos arkadaşlar deneyecekler varsa tavsiye etmiyorum 50 tl çöpe atmış gibi oldum
binnazda sezgi vardı ama mailden ulaşamıyorumHerkese Merhaba ;
uzun zamandır faldan uzak kaldım diyebiliriz geçenlerde sadece geysuya fal yolladım oda facebook üzerinden ama bana yetmedi , anlık olarak karşı tarafı iyi yorumlayan kim var acaba ?
yardımınızı rica ediyorum
Nakta ve banu bende farkliydi.Nakta gayet basarili bence.Nakta bence bu konuda çok iyi bir de uzun uzun yorumluyor senin yerine sorular soruyor falan. Ama uygun fiyatlı ben alrisha abelz ve banu yılmazı cok beğeniyorum. Kısa ama naktayla paralel şeyler söylemişlerdi. Bir de en son medyumcetine baktirdim o da iyiydi
Bana Bilirabla bakmadı, bakan kişinin adı BilirimBilirsin. Çok benzer geldiler bana sayı tutturnaları filan o ve isim benzerliği dikkatimi çekti. Bana bakılan falda kötü değildi. Tutan yerleri vardı.
Merhabalar, geysuya bende tekrar atmayı düşünüyorum siz nasıl buldunuz yorumunu?Herkese Merhaba ;
uzun zamandır faldan uzak kaldım diyebiliriz geçenlerde sadece geysuya fal yolladım oda facebook üzerinden ama bana yetmedi , anlık olarak karşı tarafı iyi yorumlayan kim var acaba ?
yardımınızı rica ediyorum
Pardon bilirimbilirsin yanlıs kqlmıs aklımda kontrol ettimBana Bilirabla bakmadı, bakan kişinin adı BilirimBilirsin. Çok benzer geldiler bana sayı tutturnaları filan o ve isim benzerliği dikkatimi çekti. Bana bakılan falda kötü değildi. Tutan yerleri vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?