- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.941
Bende sayfasına baktığımda paylasimlarini çok beğendim tatlı bir insanBende Facebook üzerinden buldum ama orda mail adresini paylaşmış hakkımda olan bölüm varya orda gördüm bende mail adresini Geysunun.An için tercih edebilirsiniz isterseniz 30 tl ücreti ben onun kibarlığını çok seviyorum çıkmasa da falları:)Narin bir bayan
Geysu da bana ne anda ne de gelecekte bilmisti. Anlik olarak soyledigi hicbir sey de uymamisti. Bu ilginc cunku Nurbanu ve Gizem Hatun ayni kisiler deniyor, onlar az da anlik ve bir kac gelecek bilmislerdi.Bende sayfasına baktığımda paylasimlarini çok beğendim tatlı bir insan
Üçünü de denemedim canım olabilirdi olmayabilir de.ama telwede çoklu hesaplar var.bana bir falcı aynı falı iki farklı hesaptan atmıştı zamanında yönetime yazdım sadece kredimi iade etmişler yorumcular duruyordu.Geysu da bana ne anda ne de gelecekte bilmisti. Anlik olarak soyledigi hicbir sey de uymamisti. Bu ilginc cunku Nurbanu ve Gizem Hatun ayni kisiler deniyor, onlar az da anlik ve bir kac gelecek bilmislerdi.
Aaaa nasıl sizin özel Instagraminiza nasıl mesaj atıyor sizin olduğunuz kanısına nasıl varıyor.boyle bir şey hiç hoş değil.Çıkmayan falları toplayınca sadece onları topladık , olumluları da falı çıkanlara bıraktık diyelim
Naktayla ilgili son yorumumu yapmak istiyorum , 2018 yılıydı telwede fark etmiştim sonra instgramdan baktığını buradan öğrenince yazdım beni geri çevirmedi ve falıma baktı ses kaydı yollamıştı dinledim sorularımın cevapları vardı ama evet doğru diyebileceğim şeyler değildi çünkü teyit etme şansım yoktu.
Geçen haftalarda yine bir nakta furyası olunca tekrardan baktırsam mı diye düşündüm ama eski falda ne dediğini hatırlamıyordum bile.. Kendisine tekrardan mesaj attım fiyat bilgisini öğrendim bana size fal bakmış mıydım diye sordu ? Bende evet geçen yıl baktınız ama mailimi bulamadım belki sizde duruyordum dedim (bunu derken ki amacım hani bakmadığı kişiye bakmıyorsa vs.. diye ) bana ses kaydı yollayıp tam olarak ne istiyorsunuz ben 1 haftalık mailleri bile saklamıyorum dedi, açıkçası bu tarz yaklaşınca daha da bir şey yazmadım falda atmadım..
Ve sonrasında geçmiş maillerimi tek tek kontrol edip attığı maili buldum ve dinledim , olacak diye öngördüğü şeyler olmamıştı (ileride olur belki bilemiyorum ) ki 1 yıl oldu...
O zaman teyit edemediğim şeyleri teyit etme şansım oldu çünkü dönmeyecek özür bekleme içinden özür diliyor sadece dediği eski sevgilim 2 yıl sonra döndü ve özür diledi.
Sonuç olarak kendisinin benle enerjisi tutmamış.... bir çok fal baktırdım şimdiye kadar tüm sitelerde üyeliğim var ama buraya yazdıklarım için hiç bir falcı bana instgramdan mesaj atmamıştı sırf burayı takip ediyor ve yorumları reklam olarak kullanıyor dediğim için nakta hanım dün bana mesaj attı sadece bana değil tabiki bi arkadaşa daha atmış o ayrı .. ve ben bu olayı hiç doğru bulmuyorum çok güzel bakıyor olabilir falı da çıkabilir ama yazdıklarımdan mesaj atması kime göre doğru orası da tartışılır ...
Nakta burayi okudugun icin yaziyorum, ben herkes icin sozu gecince cikti ya da cikmadi diye her defasinda da yeni uyeler sordugu icin yaziyorum ozellikle sana ozel bir sey degil yani. Hatta yazdigim mesajlarimda, acaba baktirsam mi diye soran birkac kisiye, "bazilarina Nakta cok guzel cikiyor, enerji ile alakali istersen bir dene sadece bana uymadi" diye ekliyorum. Zaten ben de buna inaniyorum bazisina cok iyi bilebilirsiniz, enerji uyumu diye bir sey var. Burasi da forum oldugu icin bize cikan cikmayan fallari yaziyoruz. Keske enerjimiz uysaydi o zaman daimi baktirirdim bu sekilde devamli yorum aldigim yorumcular var. Ben 1-2 defa deniyorum bazen ilkinde hicbir sey tutmuyor bazen ilkinde biraz da olsa begenip ikinciye deniyorum baktim gercekten tutan bir sey yok olmayinca bir daha yorum almiyorum zaten. Size hayirli fallar ve musteriler dilerim.
Falaniyethakkaniyet deneme bile palavra cop fal. Artik forumda yazmayan bir arkadasa surekli kartlariniz demis kahve fali icin ve iade aldigini yazmisti ki kendi de zamaninda tellwe de cok kisi denemisti. Bana da dedigim gibi laf salatasi. Banuyilmaz ilk fallarinda bana iyiydi, ilk fal icin denenebilir. Yine de arastirip degerlendirin derim.ben şu gaiptensesleri kehanettini banuyilmazi birde lao ve falaniyethakkaniyeti çok merak ediyorum içlerinde baktirdiklariniz var mı nasıllar bunlar?
Havuza dussun secenegini isaretlerseniz (ticklerseniz) herhangi bir falci yorumlayabiliyor. Ben hic tercih etmem. Ornegin 20TL lik bir fali yeni gelen 5TL lik bir falci atlayip yorumlayabiliyor.Benim ilk tellwe deneyimlerinden birinde fal iptali yapmaya calisirken yeni biri yorumlayivermisti de iade almistim zar zor tellweden.Aynen uyum meselesidir belki biraz da. Kendisinden memnun kalan çok kişiyi burada okuyup iletmiştim ben de falımı. Kişilik analizleri, karakter tahlilleri çok iyi kendisinin. Ayrıca kibar ve güzel üsluplu bir insan. Gelecek ile ilgili birşey diyemiyorum tabii. Hayırlısı olsun
Ben konuyu değiştireyim:) Tellwe'de zaman aşımına uğrayınca fal havuzuna yolla gibi bir seçenek çıkıyor. Deneyen oldu mu? Tam olarak nedir, tüm falcıların görebileceği herkesin okuyabileceği bir yere mi düşüyor?
Aman ha, sakın O HATAYA dusme. Dogru anlamıssın falın havuza dustugu an ılk alıp yorumlayan falcının elınde kalır kı genelde bu falcı kımsenın pek de fal gondermedıgı bırı olur. O secenegı tıklama...Onun yerıne gıt falcı botlardan yorum al en azından kredın sende kalır,sınırlerın de zıplamamıs olur...Aynen uyum meselesidir belki biraz da. Kendisinden memnun kalan çok kişiyi burada okuyup iletmiştim ben de falımı. Kişilik analizleri, karakter tahlilleri çok iyi kendisinin. Ayrıca kibar ve güzel üsluplu bir insan. Gelecek ile ilgili birşey diyemiyorum tabii. Hayırlısı olsun
Ben konuyu değiştireyim:) Tellwe'de zaman aşımına uğrayınca fal havuzuna yolla gibi bir seçenek çıkıyor. Deneyen oldu mu? Tam olarak nedir, tüm falcıların görebileceği herkesin okuyabileceği bir yere mi düşüyor?
Sımdı baktım belkı yanlıslıkla tıklemısımdır dıye Nıluferım....Yok, özel mesajım kapalı degıl,hıc kapatmadım kı zaten...Hadi hadi sen yazmak istememişsindircapella79 Cappy sana ozelden yazmak istedim ama kapali. Son zamanlarda tavsiyen var mi? Ozelden de yazabilirsin istersen :)
Cappy mmmm sagolasin, ya ne yazmak istememesi olur mu hic oyle sey. Son zamanlarda bir takim yazismalar oldu bazi falcilarla ilgili o yazismalarda etkisiz eleman olarak kaldim ki ne bugunden once konu olan falciya ne de bugun tekrar gundeme gelen falciya fal gondermedigim icin diyecek sozum de yok. Bir de burayi uzun sure takip edemedim dun oku oku yuz sayfa geriden geliyorum son birkac haftalik yazismalari. Bu arada ara ara kaybolmadim degil cok eski uyelerden olmadigima anlayamadigim, kacirdigim trend topic ler var.Sımdı baktım belkı yanlıslıkla tıklemısımdır dıye Nıluferım....Yok, özel mesajım kapalı degıl,hıc kapatmadım kı zaten...Hadi hadi sen yazmak istememişsindirAklıma gelmişken Binevs sana da cıkmadı degıl mı? Sen o ara begenmemıstn dıye hatrlıyorm,ne bıleyım su an Tc. de isen çıkmamıstır demek vesselam...
Son zamanlarda önerim yok Nilufer'ım. Bayagıdır fal baktırmıyorum, ıhtıyac da duymuyorum. Fala konu olanı coktan gömdüm...Ihtıyac yoksa merak da yok....Sonuc ıtıbarıyle fal da yok...Ha dersen kı cappy buralarda ısın ne? Ne hıkmetse bır buradan kopamadım
Medyumcetin bende o kadar corba yapmıstı. Kafasına gore kart yorumluyor bence bilmiyor Katina kartlarının anlamlarını pek. Basta olacak dedi sonra bir daha gorusmeyeceksiniz dedi son baktı ciddi bir sey olacak dedi, en son falınızda bir daha gorusmeyeceksiniz demistiniz deyince de fal kartların simdi olumlu cıktı demişti. Ve hic de bilemedi bu arada, iyi olacaksınız, ciddi iliski baslayacak dediği donemde 3 ay neredeyse konusmadık, bir daha gorusmeyeceksiniz dediği donemden bugune hala gorusuyoruz:)) Ama surecler de durumlar da desigi gibi olmadı. belki kahvede iyidir bilemem ben hep katina attım ona.Kızlar bir düzeltme yapmak istiyorum. Medyumçetin bana çıkmamıştı yazmıştım. Az önce eski fallarımı karıştırırken denk geldim. Normalde hiç çıkmayan fallarımı silerim, onuda çıkmadı hatırladığım için şaşırdım görünce. Falı okuduğumda ise:
Medyumçetin eski ilişkim hakkında o sıradaki anı en doğru açıklayan kişiymiş, sonucu dahi doğru bilmiş. Eminim çünkü ex kişisinden o ayı barışınca teyit etmiştim. Sadece vadesini 3 demiş 5 ay sonra çıkmış. Başka biri de görünüyor demiş. O da fiziksel özellikleriyle ve sonucuyla doğru.
Ama iş konusunda bilememiş. Ucundan kıyısından, aynı şekilde vadesinden 2 ay gecikmeli yurt dışı bağlantılı iş olacak demiş. Eh o da tam öyle açıkladığı gibi olmamıştı ama sonucunu bilmiş.
Yani kısaca çok uzattım sıkılmadınız inşallah :) bu adam aşk konusunda iyiymiş ya. Niye tamamen çıkmamış diye hatırladım ki, yanlış yönlendirmeden özür dilerim.
Sen kahve mi atmistin? Ben kendisine kahve gondermistim bir kac defa ve bana da yorumladigi ilk fallardan birinde askla ilgili dediklerine o an icin hic olasilik vermemistim ardindan birkac hafta sonra baktim dedigi seyler olmus ve tekrar gonderdim ama isle ilgili dedikleri cikmadi bende de. Ve de ardindan bir ara yeni gelen bir falci Medyumcetin'in fallarindan aldigi bilgilerle danisanlarina yorum yapiyordu. Daha sonra o falci profili tellweden kalkti sikayeler nedeniyle.Kızlar bir düzeltme yapmak istiyorum. Medyumçetin bana çıkmamıştı yazmıştım. Az önce eski fallarımı karıştırırken denk geldim. Normalde hiç çıkmayan fallarımı silerim, onuda çıkmadı hatırladığım için şaşırdım görünce. Falı okuduğumda ise:
Medyumçetin eski ilişkim hakkında o sıradaki anı en doğru açıklayan kişiymiş, sonucu dahi doğru bilmiş. Eminim çünkü ex kişisinden o ayı barışınca teyit etmiştim. Sadece vadesini 3 demiş 5 ay sonra çıkmış. Başka biri de görünüyor demiş. O da fiziksel özellikleriyle ve sonucuyla doğru.
Ama iş konusunda bilememiş. Ucundan kıyısından, aynı şekilde vadesinden 2 ay gecikmeli yurt dışı bağlantılı iş olacak demiş. Eh o da tam öyle açıkladığı gibi olmamıştı ama sonucunu bilmiş.
Yani kısaca çok uzattım sıkılmadınız inşallah :) bu adam aşk konusunda iyiymiş ya. Niye tamamen çıkmamış diye hatırladım ki, yanlış yönlendirmeden özür dilerim.
Sen kahve mi atmistin? Ben kendisine kahve gondermistim bir kac defa ve bana da yorumladigi ilk fallardan birinde askla ilgili dediklerine o an icin hic olasilik vermemistim ardindan birkac hafta sonra baktim dedigi seyler olmus ve tekrar gonderdim ama isle ilgili dedikleri cikmadi bende de
, ciddi iliski baslayacak dediği donemde 3 ay neredeyse konusmadık, bir daha gorusmeyeceksiniz dediği donemden bugune hala gorusuyoruz:))
Yaseminabla nickli bir uckagitci. Bu adi gecen falcinin 2. hesabi miydi yoksa bilgi mi paylasiyordu ya da sifresi mi kirilmisti bilemeyecegim ama o olaydan sonra sogudum haliyle.Hahay ne komik olmuş o öyle :))
Şu falcıların kesin olumsuz deyişleri ardından ilişkilerin yeniden sürmesine bayılıyorum.
Evet ben kahve atmıştım.
Birde tellweye o sıra yeni gelmişti. Falını okuyunca aynı şekilde bende de bakmayı bilmiyor ama çabalamış hissi vermişti. O sıra aşkta dedikleri öyle ütopik görünüyordu ki gözüme. Galiba hiç çıkmadı hatırlamam ondan. Tutturduğu iki konunun 2 vade geç çıkmış olması komiğime gitti. Nasıl denk getirmişse
Kimdi o bilgi paylaştığı falcı kızlar? hatırlamak için aramaya yazdım ama bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?