tellwe.com'da bakılan fallar!

Hahay ne komik olmuş o öyle :))
Şu falcıların kesin olumsuz deyişleri ardından ilişkilerin yeniden sürmesine bayılıyorum.

Evet ben kahve atmıştım.
Birde tellweye o sıra yeni gelmişti. Falını okuyunca aynı şekilde bende de bakmayı bilmiyor ama çabalamış hissi vermişti. O sıra aşkta dedikleri öyle ütopik görünüyordu ki gözüme. Galiba hiç çıkmadı hatırlamam ondan. Tutturduğu iki konunun 2 vade geç çıkmış olması komiğime gitti. Nasıl denk getirmişse

Kimdi o bilgi paylaştığı falcı kızlar? hatırlamak için aramaya yazdım ama bulamadım.
Ay yapmayın ya ağlarım o adamın fali çıkarsa bana herşey kötüydü çünkü baktığı gibi falı sildim elim ayağım titredi de tarot baktirmistim ben :(

Falaniyet mi yoksa firuzzee mi yoksa Rezzaneabla mı ?
Firuzze ve fala niyet hakkaniyet e ikisine de baktirdim iki defa firuzze üç defa hakkaniyet tavsiye etmiyorum ikiside çıkmadı nokta atışı da yoktu.firuzze nin cop pas yaptığını buldum oradaki arkadaşla telwe cafede yazisirken ikinci falda yönetime yazdım iade ettiler.rezzaneyi bilmiyorum cnm

Falaniyet mi yoksa firuzzee mi yoksa Rezzaneabla mı ?
Falaniyethakkaniyet deneme bile palavra cop fal. Artik forumda yazmayan bir arkadasa surekli kartlariniz demis kahve fali icin ve iade aldigini yazmisti ki kendi de zamaninda tellwe de cok kisi denemisti. Bana da dedigim gibi laf salatasi. Banuyilmaz ilk fallarinda bana iyiydi, ilk fal icin denenebilir. Yine de arastirip degerlendirin derim.

Yukarida sana bu sabahki mesajimdan alinti yaptim Falaniyet le ilgili olarak bir baska uyeye yazmistim.

Firuzzee ise asla Firuzzee yi tavsiye etmiyorum bana da upuzun fali 5 dak.da gonderdi ve copy paste idi. Benimle asla ilgisi olmayan bir faldi. Yazinca iade almistim. Rezzaneabla'yi denemedim.

Yesilcingene iade etmişti doğum tarihi isimden olumlu olumsuz bir şey bulamadım diye tekrar yollayayım mı tekrar

50FBA925-6A94-4DA7-861E-205FAA781BA5.webp

Yaseminabla nickli bir uckagitci. Bu adi gecen falcinin 2. hesabi miydi yoksa bilgi mi paylasiyordu ya da sifresi mi kirilmisti bilemeyecegim ama o olaydan sonra sogudum haliyle.
Ayyy Yasemin Abla dedin ya cinlerin tepeme çıktı, Tellwe yönetimi bu rezalete karşılık falimi iade etmemek için bin tane takla attı,hangisine sinirlenecegini şaşırıyor insan.Bir de şu Sezgisel güçler konusunda fikrim hala sabit Nilüfer'im çünkü ilk çıktığında iki kere fal attım ikisini de iade etti.

Ayyy Yasemin Abla dedin ya cinlerin tepeme çıktı, Tellwe yönetimi bu rezalete karşılık falimi iade etmemek için bin tane takla attı,hangisine sinirlenecegini şaşırıyor insan.Bir de şu Sezgisel güçler konusunda fikrim hala sabit Nilüfer'im çünkü ilk çıktığında iki kere fal attım ikisini de iade etti.
Hersey mumkun canim ya... Yonetim duyarsiz sadece keseyi doldurma odakli... Bir kere burada bir falci kanitlariyla ayan beyan ifsa oldu da ne oldu sayfasi sadece 3 gun kapandi ve su an hala sitede! Bir de cevap geliyor, falci bir daha yapmayacagina soz verdi vs... yaramaz cocugu affediyor sanki, danismanlarin volumu dusunuldugunde olay bildigin nitelikli dolandiricilik.

Sezgisel güçler e çok baktiriyordum çokta detay veriyordum anı bildiği oldu işte ev aldık taşınma durumu görüyorum demişti o falan doğru çıktı erkek arkadaşımla ayrılmadan önce kısa zamana ayrılık var uzun sürecek demişti ocakta ayrıldık daha bir ay oldu konuşuyoruz ama tam barışma henüz olmadi evet tutan kısımlar var gecende bi arkadaşımın falinda tutan yerleri oldu ama bende şüphe duyuyorum medyumcetinle bi bağlantı olduğunu söylemiş çoğu kişi bende öyle düşünüyorum açıkçası birde 15 20 tl ye baktirdigim olmuştu 30 a çekmiş tüm falları

Dediği gibi olmaz inşallah ya takma kafana. Baksana lizyaa'ya kart falında hiç tutturamamış.
insallah canim benim ya yani kimse olumsuz bisey söylemiyor ve gerçekten övülen falcıların hepsi 3 ayı bulur ağustos yada ağustos sonu barışma olur herşey toparlanma aşamasına girer işi gücü yerine oturacak önce diyor bir tek o olumsuz konuştu çünkü tedirgin oluyorum onu da çok öven var çünkü tuttu diyen var.. :/ Şuan falının çıkmasını istediğim akrepgöz nakta Cananay var çünkü an konusunu bilip ucude aynı tarihi verdi 2 yada 3 ay sonra ağustos yaz bitimi şeklinde..

Sezgisel güçler e çok baktiriyordum çokta detay veriyordum anı bildiği oldu işte ev aldık taşınma durumu görüyorum demişti o falan doğru çıktı erkek arkadaşımla ayrılmadan önce kısa zamana ayrılık var uzun sürecek demişti ocakta ayrıldık daha bir ay oldu konuşuyoruz ama tam barışma henüz olmadi evet tutan kısımlar var gecende bi arkadaşımın falinda tutan yerleri oldu ama bende şüphe duyuyorum medyumcetinle bi bağlantı olduğunu söylemiş çoğu kişi bende öyle düşünüyorum açıkçası birde 15 20 tl ye baktirdigim olmuştu 30 a çekmiş tüm falları
Geçen sene Yasemin Abla diye biri vardı Tellwe'de şöyle söyleyeyim;bana baktığı fal ile Medyum Çetin'in baktığı fal ile neredeyse harfiyen aynıydı falı,sonra biz bunu tespit edip Tellwe yönetimine bildirdik felan ondan sonra Yasemin Abla'nin hesabı birden kapandı ve sonrasında Sezgisel güçler çıktı ortaya.İlk çıktığı zamanlarda çok popüler di kendisi ve falkuyru felan oluyordu.Ben iki kez fal attım ama ikisini de iade etti.Kesin bir bulgu yok ortada ama bizim ki sadece şüphe.

Geçen sene Yasemin Abla diye biri vardı Tellwe'de şöyle söyleyeyim;bana baktığı fal ile Medyum Çetin'in baktığı fal ile neredeyse harfiyen aynıydı falı,sonra biz bunu tespit edip Tellwe yönetimine bildirdik felan ondan sonra Yasemin Abla'nin hesabı birden kapandı ve sonrasında Sezgisel güçler çıktı ortaya.İlk çıktığı zamanlarda çok popüler di kendisi ve falkuyru felan oluyordu.Ben iki kez fal attım ama ikisini de iade etti.Kesin bir bulgu yok ortada ama bizim ki sadece şüphe.
kime güvenip baktiracagiz bilmem falcı listesine bakıyorum elimde hiç kimse kalmamış öyle boş boş baktığımla kalıyorum.. yasadigim yerde 4 yıl önce bir cafede bir kıza tarot fali baktirmistim kız ne dediyse harfine çıkmıştı 45 tl vermiştim şimdi onuda bulamıyorum :( yani o parayı zaten veriyoruz bir şekilde ama keşke gerçekten değen birine gitse hiç icim acimaz

tellwe'de 4-5 yıl önce baktırdığım falcıları aşağıya yazdım. Bu kişilerin bir kısmı artık yok ama belki bir gün yine fal bakmaya başlarlar diye, onları da yazdım.

Enderun: 4 ve 5 yıl önce 2 kez baktırmışım. Her bakımdan anlamsız, atmasyon fallarmış.
Akila: Promosyon 5 yıl önceki bir fal. Enderun'un anlattığı bebek ve adak var ifadelerini kopyalayıp benim fala yapıştırmış gibi. Hayatımda hiç bebek ve adak ile ilgili bir şeyler olmuş değil.
Sabrinaa: 5 yıl önce promosyon fal. Birkaç cümlelik saçmalıklar.
Shamanix: 5 yıl önce. Saçmalamakta Sabrina'dan daha iyi. :))
Jelizaroze: 4 yıl önce. Ivır zıvır. Desteksiz atmasyon.
Mercury: 5 yıl önce. Yukarıdaki isimlerle karşılaştırdığımda çok iyi. (Ama yukardakilerin kötü olduklarını dikkate alıyorum) Mercury'de yakın zamana dair bir sonuç tutmuş.
FalaNiyetHakkaniyet: 5 yıl önce. Anlatımı süslü ve abartılı (Ellerimde çiçekler, fincanımda sivrisinekler, canavarlar filan gibi) Ama Mercury gibi kısa vadeli bir sonucu bilmiş. Ayrıca bir "öküz gibi" benzetmesi yapmış ki, kaba bir tabir olmakla beraber, bu kadar cuk oturan bir benzetme olamazdı.
FalaNiyetHakkaniyet: 4 yıl önce tekrar baktırmışım. Bu kez iş konusunda. Hiç tutmadı. 2015 için ısrarla benim için er bakımdan yükselik yılı olacağın söylemiş; tam aksine 2015 benim her bakımdan dibe vuruş yılım oldu.
Medyum Selena: 5 yıl önce. Epeyce iyi. İleriye yönelik ve uzun vadeli bir ilişki olmayacağını bilmiş. Selena, kısa vadede olacağı da bilmiş.
KlothoYağmur: 5 yıl önce. İyi. Uzun vadeye değinmemiş ama kısa vade için tutturmuş. Ayrıca kişi analizleri de isabetliymiş.
Rehber: 5 yıl önce. Benim sorularımdan yola çıkarak anlatmış. Bunlara dair verdiği yanıtlardan kimi çıkmış, kimi çıkmamış. Herkese hitap edebilecek, yuvarlak ve tatlımsı ifadeler.
Fama: 4 yıl önce. İş ilgili sormuşum. Bu iş olacak demiş; olmadı.
Medyum Araf: 4 yıl önce. Yine iş konusunu sormuşum. Olacak demiş; olmadı.
Jelizaroze: 4 yıl önce. İş konusunu sormuşum. O bana iş konusu hariç, her tür atmasyonu sıralamış.
Medyum Hiper: 4 yıl önce. Net bir iş sorusu sormuşum. Hiç değinmemiş bile. Nabza göre ve saçma ifadeler sıralamış. Bu da, 2015 harika bir yıl olacak senin için demiş. 2015 hayatımın çöküş yılı olmuştu:)
Chloe: 5 yıl önce. Bu da nabza göre şerbet vermekte usta bir falcıymış. Saçma sapan.
Hydra: 5 yıl önce. Bol bol tavsiye. Belki attı tuttu ama kısa vadeli bir sonucu bilmiş.
Saraylı Hanım: 5 yıl önce. İyi sayılır. Selena gibi net anlatımları yok. Soyut anlatımları fazlaca. Kişi analizini epey iyi yapmış. Uzun vadede sonucun nasıl olacağına epey yaklaşmış. 2015'de bol bol seyahat etmek zorunda kalacağımı bilmiş.

Bir de Rezzane Ablaya baktırdım, 4 ay önce. Gelecekle ilgili tahminlerinde isabetliliği için şimdiden bir şey diyemiyorum. Benim psikolojik durumu, isteklerimi ve isteksizliklerimi bilmiş. Buna karşılık arkamda bir başka kişi olduğuna da söylemiş ki, böyle bir kişi hiç yok. Karşı taraf analizi açısından...doğrusu kesin birşey söyleyemiyorum. sadece kısmen doğru olduğunu düşündüğüm şeyler söyledi, diyebilirim. Rezzane için, ayrıca, fala emek verdiğini, bazı başka falcılar gibi arka arkaya gevezelikler sıralamadığını söyleyebilirim. Ayrıca geleceğe dair tahmin ettiği bir konu, geçmişte yaşadığım bir konuya çok benziyor. Acaba geçmiş-gelecek karıştırması mı yaptı, diye düşünüyorum

Aşağıdakiler de, biraz önce Tellwe'ye, Medyum Selenayı sorduğum mesaj ve TellWe'den gelen yanıt;

cevaplandı 1 saat

Medyum Selena
Merhaba, Birkaç yıl önce sizde çalışan Medyum Selena vardı. Kendisi ile ilgili bilgi alabilir miyim; hala Tellwe'de ve bir başka isimle mi yorum yapmakta veya artık hiç bir yerde yorum yapmamakta mıdır? Teşekkürler,

Tellwe 1 saat
Falcıları organik, kişisel olarak takip etmiyoruz. Sistemimizde 12000 e yakın falcı olduğu için otomatik olarak çalışan bir falcı sistemimiz var.

Benim anladığıma göre, gerçekte fal bakma yeteneği olan ve HİÇ OLMAYAN şahıslar, Tellwe sistemine üye olabiliyorlar ve fal bakmaya soyunabiliyorlar. Allah aşkına 12.000 falcı ne demek!! Ve bu falcı adaylarının hiç birisinin de bir ön değerlendirmeden, bir elemeden geçtiğini hiç sanmıyorum. Zaten böyle bir şey fiziksel olarak bile mümkün değil. Kim, 12.000 kişiyle bir tanıma görüşmesi/yazışması vs yapabilir ve yapmış olabilir ki? İmkansız.

Kendimi, sokaktan geçen birisini çevirip fal baktırmış gibi hissediyorum.

Aşağıdakiler de, biraz önce Tellwe'ye, Medyum Selenayı sorduğum mesaj ve TellWe'den gelen yanıt;

cevaplandı 1 saat

Medyum Selena
Merhaba, Birkaç yıl önce sizde çalışan Medyum Selena vardı. Kendisi ile ilgili bilgi alabilir miyim; hala Tellwe'de ve bir başka isimle mi yorum yapmakta veya artık hiç bir yerde yorum yapmamakta mıdır? Teşekkürler,

Tellwe 1 saat
Falcıları organik, kişisel olarak takip etmiyoruz. Sistemimizde 12000 e yakın falcı olduğu için otomatik olarak çalışan bir falcı sistemimiz var.
Selenadan dört kere yorum almıştım telwede.mail adresinden baktığını duymuştum önceden canım.

tellwe'de 4-5 yıl önce baktırdığım falcıları aşağıya yazdım. Bu kişilerin bir kısmı artık yok ama belki bir gün yine fal bakmaya başlarlar diye, onları da yazdım.

Enderun: 4 ve 5 yıl önce 2 kez baktırmışım. Her bakımdan anlamsız, atmasyon fallarmış.
Akila: Promosyon 5 yıl önceki bir fal. Enderun'un anlattığı bebek ve adak var ifadelerini kopyalayıp benim fala yapıştırmış gibi. Hayatımda hiç bebek ve adak ile ilgili bir şeyler olmuş değil.
Sabrinaa: 5 yıl önce promosyon fal. Birkaç cümlelik saçmalıklar.
Shamanix: 5 yıl önce. Saçmalamakta Sabrina'dan daha iyi. :))
Jelizaroze: 4 yıl önce. Ivır zıvır. Desteksiz atmasyon.
Mercury: 5 yıl önce. Yukarıdaki isimlerle karşılaştırdığımda çok iyi. (Ama yukardakilerin kötü olduklarını dikkate alıyorum) Mercury'de yakın zamana dair bir sonuç tutmuş.
FalaNiyetHakkaniyet: 5 yıl önce. Anlatımı süslü ve abartılı (Ellerimde çiçekler, fincanımda sivrisinekler, canavarlar filan gibi) Ama Mercury gibi kısa vadeli bir sonucu bilmiş. Ayrıca bir "öküz gibi" benzetmesi yapmış ki, kaba bir tabir olmakla beraber, bu kadar cuk oturan bir benzetme olamazdı.
FalaNiyetHakkaniyet: 4 yıl önce tekrar baktırmışım. Bu kez iş konusunda. Hiç tutmadı. 2015 için ısrarla benim için er bakımdan yükselik yılı olacağın söylemiş; tam aksine 2015 benim her bakımdan dibe vuruş yılım oldu.
Medyum Selena: 5 yıl önce. Epeyce iyi. İleriye yönelik ve uzun vadeli bir ilişki olmayacağını bilmiş. Selena, kısa vadede olacağı da bilmiş.
KlothoYağmur: 5 yıl önce. İyi. Uzun vadeye değinmemiş ama kısa vade için tutturmuş. Ayrıca kişi analizleri de isabetliymiş.
Rehber: 5 yıl önce. Benim sorularımdan yola çıkarak anlatmış. Bunlara dair verdiği yanıtlardan kimi çıkmış, kimi çıkmamış. Herkese hitap edebilecek, yuvarlak ve tatlımsı ifadeler.
Fama: 4 yıl önce. İş ilgili sormuşum. Bu iş olacak demiş; olmadı.
Medyum Araf: 4 yıl önce. Yine iş konusunu sormuşum. Olacak demiş; olmadı.
Jelizaroze: 4 yıl önce. İş konusunu sormuşum. O bana iş konusu hariç, her tür atmasyonu sıralamış.
Medyum Hiper: 4 yıl önce. Net bir iş sorusu sormuşum. Hiç değinmemiş bile. Nabza göre ve saçma ifadeler sıralamış. Bu da, 2015 harika bir yıl olacak senin için demiş. 2015 hayatımın çöküş yılı olmuştu:)
Chloe: 5 yıl önce. Bu da nabza göre şerbet vermekte usta bir falcıymış. Saçma sapan.
Hydra: 5 yıl önce. Bol bol tavsiye. Belki attı tuttu ama kısa vadeli bir sonucu bilmiş.
Saraylı Hanım: 5 yıl önce. İyi sayılır. Selena gibi net anlatımları yok. Soyut anlatımları fazlaca. Kişi analizini epey iyi yapmış. Uzun vadede sonucun nasıl olacağına epey yaklaşmış. 2015'de bol bol seyahat etmek zorunda kalacağımı bilmiş.
Senin burdakileride alıp yayınladığım listeye ekleyeceğim

cevaplandı 1 saat

Medyum Selena

Tellwe 1 saat
Yalnız üslupları da hiç hoşuma gitmedi. Hiç profesyonel değillermiş gibi.

Back
X