tellwe'de 4-5 yıl önce baktırdığım falcıları aşağıya yazdım. Bu kişilerin bir kısmı artık yok ama belki bir gün yine fal bakmaya başlarlar diye, onları da yazdım.
Enderun: 4 ve 5 yıl önce 2 kez baktırmışım. Her bakımdan anlamsız, atmasyon fallarmış.
Akila: Promosyon 5 yıl önceki bir fal. Enderun'un anlattığı bebek ve adak var ifadelerini kopyalayıp benim fala yapıştırmış gibi. Hayatımda hiç bebek ve adak ile ilgili bir şeyler olmuş değil.
Sabrinaa: 5 yıl önce promosyon fal. Birkaç cümlelik saçmalıklar.
Shamanix: 5 yıl önce. Saçmalamakta Sabrina'dan daha iyi. :))
Jelizaroze: 4 yıl önce. Ivır zıvır. Desteksiz atmasyon.
Mercury: 5 yıl önce. Yukarıdaki isimlerle karşılaştırdığımda çok iyi. (Ama yukardakilerin kötü olduklarını dikkate alıyorum) Mercury'de yakın zamana dair bir sonuç tutmuş.
FalaNiyetHakkaniyet: 5 yıl önce. Anlatımı süslü ve abartılı (Ellerimde çiçekler, fincanımda sivrisinekler, canavarlar filan gibi) Ama Mercury gibi kısa vadeli bir sonucu bilmiş. Ayrıca bir "öküz gibi" benzetmesi yapmış ki, kaba bir tabir olmakla beraber, bu kadar cuk oturan bir benzetme olamazdı.
FalaNiyetHakkaniyet: 4 yıl önce tekrar baktırmışım. Bu kez iş konusunda. Hiç tutmadı. 2015 için ısrarla benim için er bakımdan yükselik yılı olacağın söylemiş; tam aksine 2015 benim her bakımdan dibe vuruş yılım oldu.
Medyum Selena: 5 yıl önce. Epeyce iyi. İleriye yönelik ve uzun vadeli bir ilişki olmayacağını bilmiş. Selena, kısa vadede olacağı da bilmiş.
KlothoYağmur: 5 yıl önce. İyi. Uzun vadeye değinmemiş ama kısa vade için tutturmuş. Ayrıca kişi analizleri de isabetliymiş.
Rehber: 5 yıl önce. Benim sorularımdan yola çıkarak anlatmış. Bunlara dair verdiği yanıtlardan kimi çıkmış, kimi çıkmamış. Herkese hitap edebilecek, yuvarlak ve tatlımsı ifadeler.
Fama: 4 yıl önce. İş ilgili sormuşum. Bu iş olacak demiş; olmadı.
Medyum Araf: 4 yıl önce. Yine iş konusunu sormuşum. Olacak demiş; olmadı.
Jelizaroze: 4 yıl önce. İş konusunu sormuşum. O bana iş konusu hariç, her tür atmasyonu sıralamış.
Medyum Hiper: 4 yıl önce. Net bir iş sorusu sormuşum. Hiç değinmemiş bile. Nabza göre ve saçma ifadeler sıralamış. Bu da, 2015 harika bir yıl olacak senin için demiş. 2015 hayatımın çöküş yılı olmuştu:)
Chloe: 5 yıl önce. Bu da nabza göre şerbet vermekte usta bir falcıymış. Saçma sapan.
Hydra: 5 yıl önce. Bol bol tavsiye. Belki attı tuttu ama kısa vadeli bir sonucu bilmiş.
Saraylı Hanım: 5 yıl önce. İyi sayılır. Selena gibi net anlatımları yok. Soyut anlatımları fazlaca. Kişi analizini epey iyi yapmış. Uzun vadede sonucun nasıl olacağına epey yaklaşmış. 2015'de bol bol seyahat etmek zorunda kalacağımı bilmiş.