- 29 Aralık 2016
- 357
- 390
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.921
Aynen benim içinde Nakta öyle.onbir dk lik foss bir fal patladı zaten.Lao’ya siteye ilk geldiği zamanlar baktırmıştım. Ve dediği birşey çıkmamıştı kızlar bilginiz olsun.Ve Naktaya ise geçen Temmuz’da baktırmıştım hiçbirşey çıkmamış 15 dklık ses kaydından benim için birşey yansıtmayan boş bir fal.
Naktaya bende temmuzun başında baktirmistim.adami tanımasam melek zannedecem.oyle olumlu bakmıştı.Lao’ya siteye ilk geldiği zamanlar baktırmıştım. Ve dediği birşey çıkmamıştı kızlar bilginiz olsun.Ve Naktaya ise geçen Temmuz’da baktırmıştım hiçbirşey çıkmamış 15 dklık ses kaydından benim için birşey yansıtmayan boş bir fal.
Lao’ya siteye ilk geldiği zamanlar baktırmıştım. Ve dediği birşey çıkmamıştı kızlar bilginiz olsun.Ve Naktaya ise geçen Temmuz’da baktırmıştım hiçbirşey çıkmamış 15 dklık ses kaydından benim için birşey yansıtmayan boş bir fal.
Niye açmıyor aceba uzun süredir bekliyorum.fal alımını açmasını inşallah açtığında denk gelebilirim.Onlar 4 hafta sonra ilk defa girmiş ama gene fal açmadan çıkmış.
Eki Görüntüle 2262906
İyiyim sağol Capella.12ist nasılsın tatlım benım? Bugra furyasında kaynattgımız ve senın benden daha erken akıllandıgn gunler geldı aklıma..
Nakta konusunda benım de hem cıkan hem cıkmayan 2 deneyımım var.Burada da yazdım hatta ona subatta son gonderdgm falda da o ılk falın krıtıgını yaptm. Cunku buradan benı paylamıstı. madem ılk falımı begenmedınız nıye yenıden gonderdınız dıye...
Ilk falımı gonderme nedenım,cok kısa gecersem 1 kıracı sorunu ıdı. Nakta bana ortak yapacagım bır ıs ongormustu sure sonunda. Ben nasıl kı "yenı bırı" ongoren falcı konusunda olumsuzsam ıs konusu ıcın de durum aynı. Sebep? Uzun hıkaye.... O yuzden falın cıkabılecegını daha o an dusunmedm bıle kı cıkmadı da AMA Nakta o falda bana oyle 2 sey soylemıstı kı sıradan hıcbr falcıdan duymayacagm seylr ve kesınlıkle bırebır benı tanıyan bırının soyleyevbılecegı seyler amma Nasılkı artk kımseyı ıstemem dıyorsam ıs mıs de ıstemem dedgm ıcın pesınen cıkmayacagnı bılyordm cıkmadı......
Ve hatta 2017 yılı aralık ayında eski uyelerden gelpisipisi Nakta'ya ilk fal baktrdgnda Nakta'nın ona "oo bizden bırı gelmıs" sozu uzerıne dedıklerı konusunda da aynı seylerı yazmıstım. Bende cıkmadı-olmadı ama hıslı bırı dıye..
Bu deneyımden sonra Nakta'ya bır daha fal gondermedım,aklıma bıle gelmedı ta kıtopukluyla180 burada ondan bahseden dek (bu arada bu kızcagız reklamcı felan degıl, topık dınazoru olarak eskı bılgılerı dallandırmamak adına bu kadar yazacagm).....O ara Nakta'ya daha once fal gonderıp de begenmeyen baska 1 uye daha bu yazılar uzerıne 2.yı gonderıp cok begenınce ben de atladım (benım basım kel mı?) Walla 2. falda efsaneydı, Nakta'ya olumsz vs. derler, adamı tanıdgm kadaryla bana yumusak bıle geldı o anlatım....
Burada soyleyecegım seyı Nakta'ya da dedım, bır arkadasıma daha demıstm. 2. falında Nakta ıcın "gecmısı gelecek gıbı goruyor" demıstm burada. Sonuc olarak "olmayacak" demstı,"kadın son kanına dek ugrassa da bıtecek tam 9 hafta sonra...." Fal ıcınde barısma enerjısı yakın vs de dedgnden herhalde gecmısle gelecegı karstrdı dedım....Cunku ılk barıs suresı de 9 hafta surmstu....Sonra adamla yenıden barısp yettın artık dedgm tarıh....Naktaya fal attgm tarıh...hakıkaten de arada 9 hafta varmıs.....
Sımdı bunları nıye anlattım? Nakta'nın avukatımıyım? dostumuym vs. vs...Bu saatten sonra ne aklı basında falcı bana yanasır ne de benNakta, gecen yıl benım yazdıgm yaazılara cvp verdıgnde buradan "madem ılk falımı begenmedınız neden 2.'ye yıne fal gonderdınız hanımefendı?" demıstı...Bu söze gercekten cok uzulmustum ve aslında bır tek de bu soze uzulmustum. Çunku ben ıyıkı 2.ye gondermısım dıye sevınıyordum... Ilk falı cıkmadıysa gıdın Nakta'ya yıne fal baktırın dıye mı yazıyorm bunları.. Yoo. ... .Ama fal gecmısıme bakınca sayfalarca çöp fal varken....
Bu da benım konu hakkındakı tecrubem. Kambersız dugun de olmazdı, kamber olarak tesrıf ettm vesselam, Ha bu arada aklıma gelmişken Binevs çıkmadı bana kızlar,merak edenlere duyurulur.Borellus80 hatun, o sana 1 bebek daha öngörmemısmıydı...de tövbeler tövbesi demıstık...Yoksa teyze mı oluyorm yıne...Sakın ha...bak terlık gelıyor
İyiyim sağol Capella.Yani bende de aynı şekilde keza.Hiçbir dediği olmadı olmazda zaten bundan sonra aslında buğranın dediği de olmadı her zaman ki gibi .Bu aralar Geysuya baktırmayı çok çok istiyorum ama tutuyorum kendimi.3 kez baktırmıştım ona yarı çıkan yarı çıkmayan şeyleri var hep.Ama onu seviyorum işte Sen ondan yorum aldıysan nasıldı sende?
Geysu ıcın GONUL RAHATLIGIYLA anı-aklınızdan gecenı bılır ama GELECEK asla tutmaz dıyebılırım kı tek bır fal gondermıslıgım yok. O donem konu hakkında beklentım olumlu ıken Geysudan gelen fallarım da olumlu olunca tek falda kalmadım, burada paylasıldıgı uzere byv Nurbanu Falalelm Gızem Hatun olan hesaplarına farklı zamanlarda fal gonderdm kı uyelıgm de olmadıgı halde o sıtelere aynı seylerı soyledı,bundan cok etkılendım...Sonuç......Sıfır...Gecmıs sayfaları aratırsanız Geysu ıcın genelde bu tarz yorm yapıldgnı gorursnz geleck konusundageysu da fal alımını kapatmış açsa yollayacağım ama yok
Yaaa kızım ağzını hayiira aç tövbe Bismillah:))İki tane velet neyime yetmiyor Allah olmayanlara versin12ist nasılsın tatlım benım? Bugra furyasında kaynattgımız ve senın benden daha erken akıllandıgn gunler geldı aklıma..
Nakta konusunda benım de hem cıkan hem cıkmayan 2 deneyımım var.Burada da yazdım hatta ona subatta son gonderdgm falda da o ılk falın krıtıgını yaptm. Cunku buradan benı paylamıstı. madem ılk falımı begenmedınız nıye yenıden gonderdınız dıye...
Ilk falımı gonderme nedenım,cok kısa gecersem 1 kıracı sorunu ıdı. Nakta bana ortak yapacagım bır ıs ongormustu sure sonunda. Ben nasıl kı "yenı bırı" ongoren falcı konusunda olumsuzsam ıs konusu ıcın de durum aynı. Sebep? Uzun hıkaye.... O yuzden falın cıkabılecegını daha o an dusunmedm bıle kı cıkmadı da AMA Nakta o falda bana oyle 2 sey soylemıstı kı sıradan hıcbr falcıdan duymayacagm seylr ve kesınlıkle bırebır benı tanıyan bırının soyleyevbılecegı seyler amma Nasılkı artk kımseyı ıstemem dıyorsam ıs mıs de ıstemem dedgm ıcın pesınen cıkmayacagnı bılyordm cıkmadı......
Ve hatta 2017 yılı aralık ayında eski uyelerden gelpisipisi Nakta'ya ilk fal baktrdgnda Nakta'nın ona "oo bizden bırı gelmıs" sozu uzerıne dedıklerı konusunda da aynı seylerı yazmıstım. Bende cıkmadı-olmadı ama hıslı bırı dıye..
Bu deneyımden sonra Nakta'ya bır daha fal gondermedım,aklıma bıle gelmedı ta kıtopukluyla180 burada ondan bahseden dek (bu arada bu kızcagız reklamcı felan degıl, topık dınazoru olarak eskı bılgılerı dallandırmamak adına bu kadar yazacagm).....O ara Nakta'ya daha once fal gonderıp de begenmeyen baska 1 uye daha bu yazılar uzerıne 2.yı gonderıp cok begenınce ben de atladım (benım basım kel mı?) Walla 2. falda efsaneydı, Nakta'ya olumsz vs. derler, adamı tanıdgm kadaryla bana yumusak bıle geldı o anlatım....
Burada soyleyecegım seyı Nakta'ya da dedım, bır arkadasıma daha demıstm. 2. falında Nakta ıcın "gecmısı gelecek gıbı goruyor" demıstm burada. Sonuc olarak "olmayacak" demstı,"kadın son kanına dek ugrassa da bıtecek tam 9 hafta sonra...." Fal ıcınde barısma enerjısı yakın vs de dedgnden herhalde gecmısle gelecegı karstrdı dedım....Cunku ılk barıs suresı de 9 hafta surmstu....Sonra adamla yenıden barısp yettın artık dedgm tarıh....Naktaya fal attgm tarıh...hakıkaten de arada 9 hafta varmıs.....
Sımdı bunları nıye anlattım? Nakta'nın avukatımıyım? dostumuym vs. vs...Bu saatten sonra ne aklı basında falcı bana yanasır ne de benNakta, gecen yıl benım yazdıgm yaazılara cvp verdıgnde buradan "madem ılk falımı begenmedınız neden 2.'ye yıne fal gonderdınız hanımefendı?" demıstı...Bu söze gercekten cok uzulmustum ve aslında bır tek de bu soze uzulmustum. Çunku ben ıyıkı 2.ye gondermısım dıye sevınıyordum... Ilk falı cıkmadıysa gıdın Nakta'ya yıne fal baktırın dıye mı yazıyorm bunları.. Yoo. ... .Ama fal gecmısıme bakınca sayfalarca çöp fal varken....
Bu da benım konu hakkındakı tecrubem. Kambersız dugun de olmazdı, kamber olarak tesrıf ettm vesselam, Ha bu arada aklıma gelmişken Binevs çıkmadı bana kızlar,merak edenlere duyurulur.Borellus80 hatun, o sana 1 bebek daha öngörmemısmıydı...de tövbeler tövbesi demıstık...Yoksa teyze mı oluyorm yıne...Sakın ha...bak terlık gelıyor
Geysu mailden bakıyor artık.kedican.3400@gmail.com 30 tl fiyatıgeysu da fal alımını kapatmış açsa yollayacağım ama yok
Bende Geysu hanımı çok merak ediyorum.facebook sayfasını buldum paylaşımları çok insancıl birine benziyor beğendim.facebook dan mi bakıyor canım.İyiyim sağol Capella.Yani bende de aynı şekilde keza.Hiçbir dediği olmadı olmazda zaten bundan sonra aslında buğranın dediği de olmadı her zaman ki gibi .Bu aralar Geysuya baktırmayı çok çok istiyorum ama tutuyorum kendimi.3 kez baktırmıştım ona yarı çıkan yarı çıkmayan şeyleri var hep.Ama onu seviyorum işte Sen ondan yorum aldıysan nasıldı sende?
Bende Facebook üzerinden buldum ama orda mail adresini paylaşmış hakkımda olan bölüm varya orda gördüm bende mail adresini Geysunun.An için tercih edebilirsiniz isterseniz 30 tl ücreti ben onun kibarlığını çok seviyorum çıkmasa da falları:)Narin bir bayanBende Geysu hanımı çok merak ediyorum.facebook sayfasını buldum paylaşımları çok insancıl birine benziyor beğendim.facebook dan mi bakıyor canım.
Bir şey daha belirteceğim Nakta ile ilgili olumsuzları toplamışsınız olumlu olanlar nerede? Tarafsızlıksa onlarında olması gerektiği kanaatindeyim
Nasil yani nakta size mesaj mi atti?Çıkmayan falları toplayınca sadece onları topladık , olumluları da falı çıkanlara bıraktık diyelim
Naktayla ilgili son yorumumu yapmak istiyorum , 2018 yılıydı telwede fark etmiştim sonra instgramdan baktığını buradan öğrenince yazdım beni geri çevirmedi ve falıma baktı ses kaydı yollamıştı dinledim sorularımın cevapları vardı ama evet doğru diyebileceğim şeyler değildi çünkü teyit etme şansım yoktu.
Geçen haftalarda yine bir nakta furyası olunca tekrardan baktırsam mı diye düşündüm ama eski falda ne dediğini hatırlamıyordum bile.. Kendisine tekrardan mesaj attım fiyat bilgisini öğrendim bana size fal bakmış mıydım diye sordu ? Bende evet geçen yıl baktınız ama mailimi bulamadım belki sizde duruyordum dedim (bunu derken ki amacım hani bakmadığı kişiye bakmıyorsa vs.. diye ) bana ses kaydı yollayıp tam olarak ne istiyorsunuz ben 1 haftalık mailleri bile saklamıyorum dedi, açıkçası bu tarz yaklaşınca daha da bir şey yazmadım falda atmadım..
Ve sonrasında geçmiş maillerimi tek tek kontrol edip attığı maili buldum ve dinledim , olacak diye öngördüğü şeyler olmamıştı (ileride olur belki bilemiyorum ) ki 1 yıl oldu...
O zaman teyit edemediğim şeyleri teyit etme şansım oldu çünkü dönmeyecek özür bekleme içinden özür diliyor sadece dediği eski sevgilim 2 yıl sonra döndü ve özür diledi.
Sonuç olarak kendisinin benle enerjisi tutmamış.... bir çok fal baktırdım şimdiye kadar tüm sitelerde üyeliğim var ama buraya yazdıklarım için hiç bir falcı bana instgramdan mesaj atmamıştı sırf burayı takip ediyor ve yorumları reklam olarak kullanıyor dediğim için nakta hanım dün bana mesaj attı sadece bana değil tabiki bi arkadaşa daha atmış o ayrı .. ve ben bu olayı hiç doğru bulmuyorum çok güzel bakıyor olabilir falı da çıkabilir ama yazdıklarımdan mesaj atması kime göre doğru orası da tartışılır ...
Nasil yani nakta size mesaj mi atti?
"Onlar" ne zamana vade vermisti sana? Bana 1 seneyi gececek zaman vermis biraz uzun bir vade oldugu icin merak ediyorum. Gecmis ve anda bende de iyiydi.herkese merhaba,
son zamanlarda gerçekten çok yorucu ve kötü zamanlar geçirdim . güzel şeyler duymak için fala sardım. dediklerinize katılıyorum . bağımlılık yapıyor. sadece bana yaptıkları yorumlardan yola çıkarak bikaç birşey yazıyorum.
-ONLAR: ses kaydı göndermişti.geçmişimi ve duygularımı bana olduğu gibi söyledi. tavsiyelerde bulundu.gelecek için daha zamanı var ama çok küçük o yönde ilerliyor gibi. ayrıca direk isimleri söyledi .ona çok şaşırdım . ve profil resmiyle ses tonu çok farklı geliyor. sanki beni çok iyi tanıyormuş gibi hissettirmişti.
-KUMRALKADIN: çok alakasız ve havada kalan, genel bir yorum yaptı . pek hislerinin kuvvetli olduğunu düşünmüyorum.
-FREYA1 : çok tatlı bir şekilde olumlu şekilde yorum yaptı. moraliniz çok bozuksa güzel şeyler duymak içn olabilir. vade olarak süre değil bu olaydan sonra şu olacak şeklinde söyledi. bir konuyla ilgili DERMANDERYA ın yaptığı yoruma yakın bir yorum yaptı.
-DERMANDERYA : geçmişle ilgili hiçbirşey söylemedi. tamamen gelecekle ilgili. hepsinin vadesi var daha. ONLAR ın yorumuna benzer yorumlarda bulundu. daha zamanları gelmediği için birsey diyemiyorum .
-AYTENCE : hislerinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum . konuşması net bence . aynı şekilde tavsiyerlerde bulundu. geçmişte de iyi . ONLAR ın yorumuna benzer şeyler söyledi. tabi gene daha zaman var.
-MEDYUMELENA: bir konuda hepsiyle zıt şeyler söyledi. geçmişle ilgili doğruydu . tutturdu değil hissetti diyebilirim. yeni gelmiş sanırım .
-VUSAL MAMMADOV : onun adını da burda gördüm . biri yazmıştı. karakter ve geçmiş çok şaşırttı beni. tabiki daha zamanı var ama onun adını buraya yazan kişiye teşekkür ediyorum.
-NEVRA AHVAZ: olumlu insanı iyi hissettiren yorumlar yapmıştı ve tavsiyelerde bulundu. vadesi var daha .
-FALCI TAN: hiçkimsenin bilmediği bir şeyi çat diye yazmış . yuvarlak bir yorum yapmış . değecegini düşünmüyorum .
kızlar kendi düşüncelerimi yazdım . şunu farkettim fal insanın beynini kemiriyor . kısa zamanda çok para harcadım . tecrübe oldu bana . hayat ne yaşayacağını bilmiyorken daha güzelmiş . yani dedikleri çıkacak mı çıkmayacak mı umursamamaya çalışıyorum. tek dikkat edeceğim konu verdikleri tavsiyeler . 150 defa aynı hatayı yapmanın alemi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?