tellwe.com'da bakılan fallar!

Telwe'nin çalışma mantığını bilmiyorsunuz.Turuncu Pup da çalışan bir falcı tanıdığım vardı düzenli baktırdığım.Oranın sahibi ile arası bozulunca ayrıldı.Burdan bakıyordu para gelmiyor diyordu. Bahsedeyim.Şimdi Telwe Teller diye bir uygulama var oraya girip üyelik açıyorsunuz.Sonra 5 adet promosyon baktıktan sonra puanınız yüksek ise kayıtlı falcı oluyorsunuz.50 tl yi geçene kadar para yatırmıyorlar size.Sonra örneğin 1.ay 30 kazandınız para almıyorsunuz 2.ay 50 kazandınız toplam 80 oldu 3.ayın 15.inde bu 80 lira yatıyor.Ama 3.ayın başı ile 3.ayın sonundaki para yatmıyor. 4.ay falcıdaki para 49 tl 5.ay başı 50 oldu mesela 5.ayın 15inde para alamıyorsunuz 6.aya sarkıyor böyle dandik bir durum var.Telwe fallardan yüzde 30 kesiyor. 5 liralık faldan 1.5 kazanıyorlar

Telwe'nin çalışma mantığını bilmiyorsunuz.Turuncu Pup da çalışan bir falcı tanıdığım vardı düzenli baktırdığım.Oranın sahibi ile arası bozulunca ayrıldı.Burdan bakıyordu para gelmiyor diyordu. Bahsedeyim.Şimdi Telwe Teller diye bir uygulama var oraya girip üyelik açıyorsunuz.Sonra 5 adet promosyon baktıktan sonra puanınız yüksek ise kayıtlı falcı oluyorsunuz.50 tl yi geçene kadar para yatırmıyorlar size.Sonra örneğin 1.ay 30 kazandınız para almıyorsunuz 2.ay 50 kazandınız toplam 80 oldu 3.ayın 15.inde bu 80 lira yatıyor.Ama 3.ayın başı ile 3.ayın sonundaki para yatmıyor. 4.ay falcıdaki para 49 tl 5.ay başı 50 oldu mesela 5.ayın 15inde para alamıyorsunuz 6.aya sarkıyor böyle dandik bir durum var.Telwe fallardan yüzde 30 kesiyor. 5 liralık faldan 1.5 kazanıyorlar
Falcılar bile bu kadar detaylı bilmiyordur -.-

Yazıp, yazmamak sıkıntı değil. İtham da etmiyorum direkt. Yalnız cafe falcısının tellwe gibi yol hanı gibi bir yerde tutunmaya çalışmasına anlam veremedim. Binnaz sistemini de biliyor mu? Bak ben de onu çok merak ediyorum. Bu arada ben de çok fal baktırdım. Hatta bana kopyala yapıştır yapan da oldu. Ama bir falcıya "gerizekalı karı" demek hoş değil.
Medyumaxsaaa denen gerizekalı karı ya baktırdım dün burdaki bir kişinin yorumu üzerine sorumu okumuş direk yorumlamış yazmış yoldan geçen birine şöyle şöyle sıkıntım var napayım dersin ya aynen öyle okumuş kafasından yazmış duvarına yorum yapanlardan 1 kişi fal baktırmış zaten 5 lira oda övmüş duvarına yazmış sahte açıp kendini övdürtmüş 7 liram boşa gitti. Gözdenuru 2 hafta önce denedim ortalama ama üstü değil medyumaxsaa ya direk 1 verdim sizde 1 verin geçin ayrıca bakıyorum mesela yeni hesaplar açılıyo forum da yeni gelen bir falcıyım övüyor bakıyorum forum üyesi 3 4 mesajı var demekki kendini övmek için hesap açmış oluyor

tellwe'de 4-5 yıl önce baktırdığım falcıları aşağıya yazdım. Bu kişilerin bir kısmı artık yok ama belki bir gün yine fal bakmaya başlarlar diye, onları da yazdım.

Enderun: 4 ve 5 yıl önce 2 kez baktırmışım. Her bakımdan anlamsız, atmasyon fallarmış.
Akila: Promosyon 5 yıl önceki bir fal. Enderun'un anlattığı bebek ve adak var ifadelerini kopyalayıp benim fala yapıştırmış gibi. Hayatımda hiç bebek ve adak ile ilgili bir şeyler olmuş değil.
Sabrinaa: 5 yıl önce promosyon fal. Birkaç cümlelik saçmalıklar.
Shamanix: 5 yıl önce. Saçmalamakta Sabrina'dan daha iyi. :))
Jelizaroze: 4 yıl önce. Ivır zıvır. Desteksiz atmasyon.
Mercury: 5 yıl önce. Yukarıdaki isimlerle karşılaştırdığımda çok iyi. (Ama yukardakilerin kötü olduklarını dikkate alıyorum) Mercury'de yakın zamana dair bir sonuç tutmuş.
FalaNiyetHakkaniyet: 5 yıl önce. Anlatımı süslü ve abartılı (Ellerimde çiçekler, fincanımda sivrisinekler, canavarlar filan gibi) Ama Mercury gibi kısa vadeli bir sonucu bilmiş. Ayrıca bir "öküz gibi" benzetmesi yapmış ki, kaba bir tabir olmakla beraber, bu kadar cuk oturan bir benzetme olamazdı.
FalaNiyetHakkaniyet: 4 yıl önce tekrar baktırmışım. Bu kez iş konusunda. Hiç tutmadı. 2015 için ısrarla benim için er bakımdan yükselik yılı olacağın söylemiş; tam aksine 2015 benim her bakımdan dibe vuruş yılım oldu.
Medyum Selena: 5 yıl önce. Epeyce iyi. İleriye yönelik ve uzun vadeli bir ilişki olmayacağını bilmiş. Selena, kısa vadede olacağı da bilmiş.
KlothoYağmur: 5 yıl önce. İyi. Uzun vadeye değinmemiş ama kısa vade için tutturmuş. Ayrıca kişi analizleri de isabetliymiş.
Rehber: 5 yıl önce. Benim sorularımdan yola çıkarak anlatmış. Bunlara dair verdiği yanıtlardan kimi çıkmış, kimi çıkmamış. Herkese hitap edebilecek, yuvarlak ve tatlımsı ifadeler.
Fama: 4 yıl önce. İş ilgili sormuşum. Bu iş olacak demiş; olmadı.
Medyum Araf: 4 yıl önce. Yine iş konusunu sormuşum. Olacak demiş; olmadı.
Jelizaroze: 4 yıl önce. İş konusunu sormuşum. O bana iş konusu hariç, her tür atmasyonu sıralamış.
Medyum Hiper: 4 yıl önce. Net bir iş sorusu sormuşum. Hiç değinmemiş bile. Nabza göre ve saçma ifadeler sıralamış. Bu da, 2015 harika bir yıl olacak senin için demiş. 2015 hayatımın çöküş yılı olmuştu:)
Chloe: 5 yıl önce. Bu da nabza göre şerbet vermekte usta bir falcıymış. Saçma sapan.
Hydra: 5 yıl önce. Bol bol tavsiye. Belki attı tuttu ama kısa vadeli bir sonucu bilmiş.
Saraylı Hanım: 5 yıl önce. İyi sayılır. Selena gibi net anlatımları yok. Soyut anlatımları fazlaca. Kişi analizini epey iyi yapmış. Uzun vadede sonucun nasıl olacağına epey yaklaşmış. 2015'de bol bol seyahat etmek zorunda kalacağımı bilmiş.
AllAH SENI ISLAH ETSIN ınsallah AMINNN....Kız bu lıste ne? Sen bunlara fal gondermeden once sayfadakı yorumlara bakmadın mı,okumadın mı? Tamam bır dakıka bunlar senın promosyon falına bakan falcılar mı?. Sakın olaym once:)

Saydıgın lıstedekı telweye ait falcı botlar: Akıla, Enderun, Sabrina....Dur ana sayfaya bakayım , promosyon hıc gondermedgm halde, senelrın kurdu olarak ana sayfadakı falcıbotları da anlamak cok kolay,hepsının ortak ozellıklerı aynı cunku.: Merle, Alexir, flower25Ruhh, redquenn.....Dıgerlerınden de Mercury telwedekı ılk baktrdgm fallardan bırıdır o zaman bıle ıddıalı sozler soyler,en ust ucretı talep ederdı...Sonuc koca bır hıc... Falanıyethakkanıyet senelerdır telwede gıdım cekmedı benı, o ne bıcım profıl ısmı pazarlamacı gıbı belkı de ondandır..

Telwedekı 12.000 falcı lafı da hıkaye. Tellwe kuruldu kurulalı sısteme kayıt olan falcı sayısıdr o. Telwede en ustte falcı kayıt butonuna tıklayan herkes gereklı bılgılerı gırıp en az 5 fal bakınca sıstemde gorunebılıyor...Ama bu onları FALCI-GELECEKTEN HABER VEREN yapmıyor...Telwede yıllardır var olan,ısım yapmıs kac falcı var sız ona bakın bence. Yoksa 12.000 hıkayesı Türkıye'nın dunya devı olması gıbı bır sey... Ve aklıma gelmısken falcının, baktıgı falın ucte bırını alması durumu tum fal sıtelerınde var. Bınnazda fıyat 150 tl mı....Hah o paranın sadece 50 tlsını falcı alıyor...

Yazıp, yazmamak sıkıntı değil. İtham da etmiyorum direkt. Yalnız cafe falcısının tellwe gibi yol hanı gibi bir yerde tutunmaya çalışmasına anlam veremedim. Binnaz sistemini de biliyor mu? Bak ben de onu çok merak ediyorum. Bu arada ben de çok fal baktırdım. Hatta bana kopyala yapıştır yapan da oldu. Ama bir falcıya "gerizekalı karı" demek hoş değil.
Ankara'da bu falcıların sigortası olmuyormuş.Bir kaç mekan var meşrutiyette onlarda mafya vari insanlar yönetiyormuş.Şimdi ordan bir yerden çıkınca diğer yerlerede girdirmiyorlarmış.Birşey abla vardı ankarada meşhurdu mesela adını unuttum kadın kendi başına cafe açmıştı sonra kaçtı gitti.Dedim ya ordan telweden para kazanamadım dedi sonra instadan falan açtı olmadı en sonda turuncu puba geri döndü.Turuncuda Türk Kahvesinin uzuca alıyormuş patron ordan kar ediyorlarmış.Ordada falcıya falcı ile müşteri arasında liste tutan elemana patrona para bölünüyormuş

(Ama bir falcıya "gerizekalı karı" demek hoş değil.) Valla çok sinirlendim öyle bir söz sarfettim.Pişman mıyım değilim Kaba mı kaba ama büyük bi gazla baktırdım sonu foss olmuştu.Bilmiyorum bazılarınız çalışıyorda ben öğrenciyim aylık 50-60 civarı para veriyorum böyle şeylere boşa gidince zoruma gidiiyor.

Şu üslup konusuna ben de çok takılıyorum.
Fal baktırmanın hiçbir garantisi yok, baktıranlar çıkmama ihtimalini de dikkate alarak fal baktırmalı. Bizimle hiç alakası olmayan şeyler de duyabiliriz. Sonra kalkıp buraya ‘gerizekalı karı’ diye yazmak hiç hoş değil.

Birisi vardı, telefonda fal baktırmış beğenmeyince de ücretini ödemeyeceğim demişti ve bununla övünmüştü. Bunu da asla tasvip etmemiştim.

Dolandırılırsınız, paranızı alır bakmaz vs, o zaman gelin anlatın derdinizi ama falı beğenmeyip böyle ifadeler kullanmak da hoş değil.

Ayrıca mesela ben tellwe’nin sistemini bilmiyorum, burada bilenlerin olabileceğini de düşünmüyorum. Bu kadar detaylı anlatabilmek de biraz enteresan geldi.

(Ama bir falcıya "gerizekalı karı" demek hoş değil.) Valla çok sinirlendim öyle bir söz sarfettim.Pişman mıyım değilim Kaba mı kaba ama büyük bi gazla baktırdım sonu foss olmuştu.Bilmiyorum bazılarınız çalışıyorda ben öğrenciyim aylık 50-60 civarı para veriyorum böyle şeylere boşa gidince zoruma gidiiyor.
Siz binnazda bir dünya 49 kredilik falcı denemiyor musunuz?
Fal baktırmak gidip bir mağazadan kıyafet almak gibi bir şey değil ki.

Şu üslup konusuna ben de çok takılıyorum.
Fal baktırmanın hiçbir garantisi yok, baktıranlar çıkmama ihtimalini de dikkate alarak fal baktırmalı. Bizimle hiç alakası olmayan şeyler de duyabiliriz. Sonra kalkıp buraya ‘gerizekalı karı’ diye yazmak hiç hoş değil.

Birisi vardı, telefonda fal baktırmış beğenmeyince de ücretini ödemeyeceğim demişti ve bununla övünmüştü. Bunu da asla tasvip etmemiştim.

Dolandırılırsınız, paranızı alır bakmaz vs, o zaman gelin anlatın derdinizi ama falı beğenmeyip böyle ifadeler kullanmak da hoş değil.

Ayrıca mesela ben tellwe’nin sistemini bilmiyorum, burada bilenlerin olabileceğini de düşünmüyorum. Bu kadar detaylı anlatabilmek de biraz enteresan geldi.
Yahu beni geçen sene ramazanda sevgilim terketti Ankara'da bi 10 liralık fal denedim o tutunca 40 lık baktırdım sonra kartını numarasını aldım cocugun düzenli baktırıyordum.Sonra turuncudan ayrılınca bi süre işsiz kaldı.O ara iiyi arkadaşım olmuştu.Baktı telwe denedi olmayınca bıraktı.Sürekli oturup kalkıyordum adamla.Anlatıyordu ordayken şu kadar kazanıyordum burda bu kadar olmadı diye.Adam dedime bakma lgtbi iyi biriydi sonra kafeeye geri döndü bende okul için Konya'ya dönünce görüşmeyi kestim.

Tellwe falcılarıyla ılgılı lıste gıbı bırsey var mı? Iyı falcıların lıstelendıgı. Cok sayfa var okumak ımkansız :110: Dedıklerı cıkan falcı onerınız varsa paylaşırmısınız.
Ayrıca Medusa390, Akay35, Avis896365, Xaaxaa bu falcılardan bırıne fal baktıran var mı? Nasıllar?

hahahaha baya baya falcı hesabın var belli :D :D bari bu kadar yönetim içeriğini veripte belli etmeseydin :D

Bu suzanisin sembolden olduğuna inanmıyorum.Kendisi semboldeki Şahmeran'mış söylediğine göre. Eki Görüntüle 2263012
Ben baktırdım memnun kalmadım. Durumu ıyı yorumluyor ama genel yanı kıme soylesen az cok uyacagını tahmın edıyorum. Bır vakıt vermıyor, gelecege daır pek bır yorum yapamadı, ınandırıcılık goremedım ben. Bır de bısı farkettım maddı manevı kayıp demıstı bana, duvarındakı yorumlarda 1-2 kısının daha aynı seyı yazdıgını gordum.

elifseker nasıl kızlar sitede onunla ilgilide bisey bulamadim baktirayim bi diyorum ama ne dersiniz?
Adını yazdım ama yanlış mı yazdım bulamadım tellwede. Adı tanıdık geliyor, Profil resmi yere oturmuş beyaz pantolonlu bir kadınsa eğer ben baktıranlardanım. Genel geçer bir faldı, yazdıklarından tutan yoktu.

Back
X