- 2 Ağustos 2012
- 183
- 25
- 98
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.001
Eger bahsettıgın kısı ellfseker1 ıse 2 yıl once baktırmısım ve hıcbırseyı bılememıs.elifseker nasıl kızlar sitede onunla ilgilide bisey bulamadim baktirayim bi diyorum ama ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger bahsettıgın kısı ellfseker1 ıse 2 yıl once baktırmısım ve hıcbırseyı bılememıs.elifseker nasıl kızlar sitede onunla ilgilide bisey bulamadim baktirayim bi diyorum ama ne dersiniz?
2017 de baktirmisim ve aynen orta uzunlukta ama zirvalamis. Totalde bombos fos bir fal.elifseker benim fal dünyasında ilk girişimde attığım kişiydi 3 - 4 yıl önce. Sonra adını hatırlamadığım birine daha atmıştım yarısı bire bir aynı fal geldi. Aynı olduğunu bire bir cümlelerden harf hatalarından noktalamalardan ve fazla yazılmış harflerden belliydi. Nitekim çıkmadı boş zırvalamaydı. Yönetime bildirmiştim ama tınlamadılar ne iade ne çoklu falcı üyeliği. Merak ettim iki falı da bulmaya çalışacağım
Capellacım, ahh dediğin gibi keşke Allah beni islah etse, ama ne hikmetse etmiyor. :))AllAH SENI ISLAH ETSIN ınsallah AMINNN....Kız bu lıste ne? Sen bunlara fal gondermeden once sayfadakı yorumlara bakmadın mı,okumadın mı? Tamam bır dakıka bunlar senın promosyon falına bakan falcılar mı?. Sakın olaym once:)
Saydıgın lıstedekı telweye ait falcı botlar: Akıla, Enderun, Sabrina....Dur ana sayfaya bakayım , promosyon hıc gondermedgm halde, senelrın kurdu olarak ana sayfadakı falcıbotları da anlamak cok kolay,hepsının ortak ozellıklerı aynı cunku.: Merle, Alexir, flower25Ruhh, redquenn.....Dıgerlerınden de Mercury telwedekı ılk baktrdgm fallardan bırıdır o zaman bıle ıddıalı sozler soyler,en ust ucretı talep ederdı...Sonuc koca bır hıc... Falanıyethakkanıyet senelerdır telwede gıdım cekmedı benı, o ne bıcım profıl ısmı pazarlamacı gıbı belkı de ondandır..
Telwedekı 12.000 falcı lafı da hıkaye. Tellwe kuruldu kurulalı sısteme kayıt olan falcı sayısıdr o. Telwede en ustte falcı kayıt butonuna tıklayan herkes gereklı bılgılerı gırıp en az 5 fal bakınca sıstemde gorunebılıyor...Ama bu onları FALCI-GELECEKTEN HABER VEREN yapmıyor...Telwede yıllardır var olan,ısım yapmıs kac falcı var sız ona bakın bence. Yoksa 12.000 hıkayesı Türkıye'nın dunya devı olması gıbı bır sey... Ve aklıma gelmısken falcının, baktıgı falın ucte bırını alması durumu tum fal sıtelerınde var. Bınnazda fıyat 150 tl mı....Hah o paranın sadece 50 tlsını falcı alıyor...
Medusa390, elifsucan, Gullcanabla, Havadise, Xaaxaa bunlardan bırıne baktırdınız mı?Ben fal olayını 2 aydır abarttım, sorarsanız baktırdığım varsa yorumumu yaparım
havadiseyi bende çok merak ediyorum fal sırası çok falan hepMedusa390, elifsucan, Gullcanabla, Havadise, Xaaxaa bunlardan bırıne baktırdınız mı?
1 saat önce girdi de fal açmadıBen de binevsi bekliyorum iki falı vardı bende :) sevmiştim bir kısmı cıktı bir kısmı zamana yayıldı sanırım hemen olmaz vade var demişti 5 qy yazıyor ins olur ya :)
Medusa yı beğenmemştm iade etti, elifsucan eh, ama çıkar mı bilmiyorum daha çok yeniMedusa390, elifsucan, Gullcanabla, Havadise, Xaaxaa bunlardan bırıne baktırdınız mı?
Banada olumlu konuşmuştu ama çıkmadı esas konu sadece söylediği bir şey cıktıBu medyum çetin e baktıran var mı, çok olumsuz konuştu bana
Kendim için rahatladm şu an, çok olumsz çünküBanada olumlu konuşmuştu ama çıkmadı esas konu sadece söylediği bir şey cıktı
kız ben az ağlamadım ona baktirip çıkmasın diye dua ediyorum ilişkinin basından beri ki bugün senemiz doldu adamla sürekli evlilik isteyen adam için seni kullanıyor ailesi istemiyor seni sevmiyor askerden dönünce 2 aya ayrılık var dedi askerliği bitmesine on beş gün var aklıma geldikçe ecel teri döküyorum nasibim bundan bir yıl sonra çıkacakmış karşıma evlilik o zaman olacakmis..Çok olumsuz konuştu ya medyum çetin, takmıcam yav
kız ben az ağlamadım ona baktirip çıkmasın diye dua ediyorum ilişkinin basından beri ki bugün senemiz doldu adamla sürekli evlilik isteyen adam için seni kullanıyor ailesi istemiyor seni sevmiyor askerden dönünce 2 aya ayrılık var dedi askerliği bitmesine on beş gün var aklıma geldikçe ecel teri döküyorum nasibim bundan bir yıl sonra çıkacakmış karşıma evlilik o zaman olacakmis..
kız ben az ağlamadım ona baktirip çıkmasın diye dua ediyorum ilişkinin basından beri ki bugün senemiz doldu adamla sürekli evlilik isteyen adam için seni kullanıyor ailesi istemiyor seni sevmiyor askerden dönünce 2 aya ayrılık var dedi askerliği bitmesine on beş gün var aklıma geldikçe ecel teri döküyorum nasibim bundan bir yıl sonra çıkacakmış karşıma evlilik o zaman olacakmis..
Ne kadar kolay boyle seyler soylemesi, bir kere hisleri guclu olan falcilar olumsuzu boyle acimasizca soylemiyorlar hissetseler de kaldi ki Medyumcetin bana bir olumlu bir olumsuz bir olumlu yorum yapip, ikinci falda artik kesinlikle gormeyeceksin dedigine 3.falda simdi kartlar olumlu cikti iliski olacak ciddi bir sey 3 ay icinde demisti, kartlara gore kendince yorum yapiyor. O olumlu fali da cikmadi olumsuzu da ayrica, dedigi sekilde olmadi bende.İlişkinin başından beri EVLİLİK isteyen bir adam. Sürekli sevdiğini dile getiren bir kişi. (İstemeyen adamlar kaçıyor, duygusal bağ kurmuyor.), buna rağmen eline klavyeyi alıp caz yapan, hislerini değil ama erkeklik histeriklerini konuşturan bir adamın söylemlerini takıyorsun ve enerjini düşürüyorsun. Önce bir düşün adam beni kullandı mı? Sonra düşün; ailesi beni istemiyor mu ? Ama gerekçesi ne olabilir ki ? Aslında düşünsen ve duygularını arka plana atsan çok yol katedeceksin. Ha bunu da unutma varsayalım böyle biri, evlilik olmayıversin. Onla doğup, onla ölmeyeceksin.
Bana da dedikleri çıkmadı bu yüzden çok rahat konuştum. Ki benim falım olumluydu ama hissiyat yoktu. Saniyesinde falı sildim. Ve burada çoklu hesabı olduğuna dair durumları var. Olumsuzu güzel söylemek diye bi şey olmalı. Kimse morali bozulsun kendini üzmek için özgüveni zedelensin diye fal atmıyor.Ne kadar kolay boyle seyler soylemesi, bir kere hisleri guclu olan falcilar olumsuzu boyle acimasizca soylemiyorlar hissetseler de kaldi ki Medyumcetin bana bir olumlu bir olumsuz bir olumlu yorum yapip, ikinci falda artik kesinlikle gormeyeceksin dedigine 3.falda simdi kartlar olumlu cikti iliski olacak ciddi bir sey 3 ay icinde demisti, kartlara gore kendince yorum yapiyor. O olumlu fali da cikmadi olumsuzu da ayrica, dedigi sekilde olmadi bende.
Evet sanki bazi falcilar acimasizca konusunca karsisindakini uzunce bundan zevk aliyor gibiler, bu kadar sert yorum yapmalarini artik buna bagliyorum cunku karsiisinda iliskisini soran belli ki o kisiden hoslanan , seven kisiye bir daha asla olmayacak, bitmis, baskasinis eviyor siz umrunuzda degilsiniz vs gibi seyler soylemek acimsaizlik ve empati yoksunlugu oluyor. Olumsuz da gorseler boyle net ifadelerden kacinmalari lazim, gayet duzgun olumsuzu soyleyen kalp kirmayan yorumcular da var.Bana da dedikleri çıkmadı bu yüzden çok rahat konuştum. Ki benim falım olumluydu ama hissiyat yoktu. Saniyesinde falı sildim. Ve burada çoklu hesabı olduğuna dair durumları var. Olumsuzu güzel söylemek diye bi şey olmalı. Kimse morali bozulsun kendini üzmek için özgüveni zedelensin diye fal atmıyor.