tellwe.com'da bakılan fallar!

Gerçekten mi ya iş konusunda gördüğü olursa havalara uçarım, yeşilçingeneyle aynı şeyi öngördüler. Aşk kısmında verdiği vade herkesten başka onu kestiremiyorum şu an. O vakte kadar muhtemelen vadesini unuturum :KK70:
Kizlar insallah herşey istediğiniz gibi olur 🙏

Bana vade vermemiş şimdi tekrar okudum.cok genel geçer bir fal yatırım iş değişikliği evlilik demiş bir buçuk ay önce baktirmisim canım.
Pek anlamam ama tarotla bakınca kartlar zaman göstermez diyorlar. Soru yada yorum yaptin mi dönüş yapardı canim

Ya birde gerçekten sürekli fal baktiriyoruz çoğumuz hani kart fallarında özellikle bir gün düz çeksek ikinci gün ters gelebiliyor kartlar durumunuza uygunluğundan çok rastgele çekilmiş oluyor bu durumdada tabi falcı da ne gelirse ona gore yorum yapıyor.. fal aralıklarını en 4 yada 5 gün yaptım artık ve kart fali kesinlikle göndermiyorum çünkü enerjisine doğruluğuna artık inanmıyorum anlattığım nedenden. kahve falının enerjisi çok daha farklı öyle düşünüyorum rastgele çıkma şansı yok ve karşıda ki düzgün bir falciysa rastgele yorumlama şansı kalmıyor:) kart fallarini anca karşılıklı oturup baktirdigimda baktirmayi düşünüyorum.. sanalda bugün aşıklar kartı ters geliyorsa örnek veriyorum ertesi gün başka falcıya baktiriyorum düz geliyor olumlu yorum yapıyor..

m anlattığım nedenden. kahve falının enerjisi çok daha farklı öyle düşünüyorum rastgele çıkma şansı yok ve karşıda ki düzgün bir falciysa rastgele yorumlama şansı kalmıyor:) kart fallarini anca karşılıklı oturup baktirdigimda baktirmayi düşünüyoru
Bundan yaklaşık 2 yıl önce manyak gibi fal baktırırken aynı şeyi düşünüp kart falı atmıyordum. Zaten hep kötü kartlar geliyordu (ne hikmetse pespembe yorumlanıyordu) kartlarla alakalı bir sürü şey okumuştum. En az 2 hafta arayla baktırılması gerekiyormuş. Çünkü sık sık baktırınca kart "ben sana bu sorunun cevabını geçen gün verdim bana güvenmiyor musun da yine soruyorsun" deyip saçmalıyormuş. O zaman işte ters açıklar mı doğru düz aşıklar mı ? Kart falı binde bir atmaya başlamıştım daha düzgün çıkıyordu. Onun dışında bana çıkan falların çoğu zaten kahve ve kahveye ek Nakta'nın kendi kart okuması.

Bundan yaklaşık 2 yıl önce manyak gibi fal baktırırken aynı şeyi düşünüp kart falı atmıyordum. Zaten hep kötü kartlar geliyordu (ne hikmetse pespembe yorumlanıyordu) kartlarla alakalı bir sürü şey okumuştum. En az 2 hafta arayla baktırılması gerekiyormuş. Çünkü sık sık baktırınca kart "ben sana bu sorunun cevabını geçen gün verdim bana güvenmiyor musun da yine soruyorsun" deyip saçmalıyormuş. O zaman işte ters açıklar mı doğru düz aşıklar mı ? Kart falı binde bir atmaya başlamıştım daha düzgün çıkıyordu. Onun dışında bana çıkan falların çoğu zaten kahve ve kahveye ek Nakta'nın kendi kart okuması.
O kadar doğru ki.. Yanı bir gün önce baktirdim öyle güzel sonuç verdi ki yani zaten tahmin ettigim sonuç buydu gelecek için karşımdaki insanı tanıyordum. Ertesi gün sırf merak ettigim için medyumcetine baktirdim yine kart faliydi ve tüm kartlarım ters çıkmıştı adamda olumsuz yorumladı hatta senin için kendi destemdende çektim o da ters geldi dedi. Yanı ara vererek baktırmak en doğrusu gerçekten.. Yoksa dediğin gibi kartlarda saçmalıyor ve zaten rastgele sırf fal bakılsın diye çekilmiş oluyor enerjimizi yansıtmıyor..

Merhaba uzun süredir burayı okuyup tellwe'de fal baktırıyorum. dün gece banu yılmaz'a attım ve çok olumsuz zehir zemberek bir faldı. çok moralim bozuldu zaten şartlı göndermişti.. sizce banu yılmaz'ın dedikleri çıkıyor mu? çünkü herkes banu yılmaz iyi diyordu.. sırf bunu yazmak için üye oldum. görenler cevaplarsa sevinirim.... ayrıca burada bazı kişilerin falcı hesapları olup, kişileri yönlendirdiğini düşünüyorum

:dua:
Merhaba uzun süredir burayı okuyup tellwe'de fal baktırıyorum. dün gece banu yılmaz'a attım ve çok olumsuz zehir zemberek bir faldı. çok moralim bozuldu zaten şartlı göndermişti.. sizce banu yılmaz'ın dedikleri çıkıyor mu? çünkü herkes banu yılmaz iyi diyordu.. sırf bunu yazmak için üye oldum. görenler cevaplarsa sevinirim.... ayrıca burada bazı kişilerin falcı hesapları olup, kişileri yönlendirdiğini düşünüyorum

Falcı hesapları gerçekten var bazıları kendini belli etti bazılarını biz hala anlamaya çalışıyoruz ama kendilerini illaki ele veriyorlar canım benim anladigim kadariyla eninde sonunda :KK64: banuyilmaza hiç atmadım önerileri dikkate alarak yapmadim bunuda çünkü an ve geçmiş konusunda iyi dendi fakat gelecek vadelerinde herkeste az çok patlamış

Bana banu yılmaz geçmiş ve şu anla ilgili karşı taraf hakkında çok olumsuz şeyler söyledi. moralim çok bozuldu acaba çıkıyor mu dedikleri. gelecek konusu pek tamıyorum ben anlık atmıştım

Bana banu yılmaz geçmiş ve şu anla ilgili karşı taraf hakkında çok olumsuz şeyler söyledi. moralim çok bozuldu acaba çıkıyor mu dedikleri. gelecek konusu pek tamıyorum ben anlık atmıştım
Falcıların dediği olumsuz şeylere hiç takma o kadar saçmalayan boş kişiler var ki. Ben ilk fal baktırdığımda 3 4 yıl önce adını ile hatırlamıyorum facebooktan birine baktırmıştım evinden genç bir bayanın ölüsü çıkacak demişti. 1 - 2 ay psikolojim bozuk gezmiştim sürekli annemi kardeşimi falan arıyordum biri gecikince panik oluyordum.

Düşüncene katılıyorum çok iyi gözlemlemişin canım.banuya baktirdim daha önce bana da olumlu olumsuz konuşmuştu.ama nokta atışı yaptığı çok önemli şeyleri yaşadım.kader değişkendir zehir zemberek de olsa çıkmayabilir canım.enerjini olumluya ver canım.

Düşüncene katılıyorum çok iyi gözlemlemişin canım.banuya baktirdim daha önce bana da olumlu olumsuz konuşmuştu.ama nokta atışı yaptığı çok önemli şeyleri yaşadım.kader değişkendir zehir zemberek de olsa çıkmayabilir canım.enerjini olumluya ver canım.
Aynen. Aslinda sadece kisilik analizinde tavsiyeleri dinleyebilirsin. Bana da biri cok yakinda evden biri ameliyat olacak dedi insan etkileniyor. Olumlu düşün olumlu olsun

Ya birde gerçekten sürekli fal baktiriyoruz çoğumuz hani kart fallarında özellikle bir gün düz çeksek ikinci gün ters gelebiliyor kartlar durumunuza uygunluğundan çok rastgele çekilmiş oluyor bu durumdada tabi falcı da ne gelirse ona gore yorum yapıyor.. fal aralıklarını en 4 yada 5 gün yaptım artık ve kart fali kesinlikle göndermiyorum çünkü enerjisine doğruluğuna artık inanmıyorum anlattığım nedenden. kahve falının enerjisi çok daha farklı öyle düşünüyorum rastgele çıkma şansı yok ve karşıda ki düzgün bir falciysa rastgele yorumlama şansı kalmıyor:) kart fallarini anca karşılıklı oturup baktirdigimda baktirmayi düşünüyorum.. sanalda bugün aşıklar kartı ters geliyorsa örnek veriyorum ertesi gün başka falcıya baktiriyorum düz geliyor olumlu yorum yapıyor..
YouTube da bir kadın vardi. Tarot icin demişti ki sürekli sürekli baktirilmaz. Ayni günde 10 kez baktirsan bile ayni kartlar gelir. Yılda 3-4 kez baktirmaniz yeterli diyordu

Baktıranlardanım. Geçmiş, an tutmuştu bende ama vadesi tutmadı. Birde zor geliyor bazen ama fala takılı kalmamaya çalışmalıyız. Falcıların asla olmayacak diye belirttiği şeyleri gün geldi yaşadığımı gördüm.

Bana geçmiş ve şu anla ilgili şeyler söyledi. Ve ben bunların doğru olup olmadığını bilmiyorum. Burada herkes geçmişi iyi biliyor deyince moralim bozuldu

Baktıranlardanım. Geçmiş, an tutmuştu bende ama vadesi tutmadı. Birde zor geliyor bazen ama fala takılı kalmamaya çalışmalıyız. Falcıların asla olmayacak diye belirttiği şeyleri gün geldi yaşadığımı gördüm.

Bana geçmiş ve şu anla ilgili şeyler söyledi. Ve ben bunların doğru olup olmadığını bilmiyorum. Çünkü bahsettiği kişi başka biriydi onunla ilgili sormuştum. Hayal kırıklığı yaşadım. Burada herkes geçmişi iyi biliyor deyince moralim bozuldu

Ben de toplam 15 cümlelik bi şey yazmış ve hissiyat göremedim. Geçmişi en iyi sen bilirsin tutuyor mu yoksa basmakalıp şeyler mi söylemiş?

Back
X