- 19 Ağustos 2018
- 93
- 132
- 93
- 29
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.141
artinmikitaryen falan böyle bir hesaptaydı baktırdım masal gibi şiirsel bir dil hiç te cıkmadı tamamen sacmalık önermemNoyanArtin diye biri var baktıran var mı?
Ben irlinya nın özenli ve iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, tabi bilmiyorum çıkar mıOnu bilmiyorum ama fena değil gibi duruyor. Benimde İrlinya ve Hare7 dikkatimi çekti şimdi. Sırada epey kişi var ikisinde de, yüzde yüz puanlılar. Haklarında fikri olan var mı kızlar?
Ben irlinya nın özenli ve iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, tabi bilmiyorum çıkar mı
Irlinya anda eh diyim, bi iki şey var, an için çok bişey dememiş ama emek verdiği belli, samimi biri, geleceği çıkarsa söylerim, süresi var. Klotho çevrimiçi oluyo bekletiyo galiba, bakalm denersem görürüzPeki İrlinya anda nasıldı?
Klothoyağmur'a atmıştım. Yorumunu beklerken burada da aramada aratmıştım. İyi değil, çıkmadı tarzında yorumlar yazıyor genelde. Birde aramadan görüp anladığım: hakkında geçen yıl burada tartışma çıkmış ama sebebine tam inmedim. Üstüne çevrimiçi görünüp bekletince geri çektim. Ama kendim bilmiyorum tabi nasıldır.
Aslında beni de korkutmuyor değilagnoranin fotoğrafı beni çok korkutuyor yabot falcı diye biliyorum birde
Yanlışım varsa düzeltin ama geçen ay yesilcingenenin falı İĞRENÇTİ dememiş miydiniz?ya telwede cidden kim var? yesilcingene tarzı ne görüyosa söyleyen? yesilcingenenin falları bana cıkıyor
Bu da aylar öncesindeki yorumunuz...selam kızlar
uzun zamandır buraya girmiyorum fal da baktırmıyordum ama olan bir şey cok tepemi attırdı buraya yazmak istedim
Kimi zaman telwede fal baktırdığım icin erkek arkadasıma ben bi sitede fal baktırıyorum sen de baktırsana geyik olur demiştim, o da telwede yesilcingeneye baktırmıs en son baslıklarda yine adı gecince bana her falı patlamasına rağmen yesilcingeneye at falı dedim.
Gelen fal, benden anne figürü vs olamayacağı, evlilik yapısına uygun olmadığım, güvenilmez biri oldugum ve yakında arkadan cevirdiğim işlerin ifşa olacağını içeren cümleler.
O kadar şaşırdım ki bir falcı fal adı altında hic tanımadığı birine nasıl böyle ithamda bulunabiliyor.. Kişisel olarak tanısam gerçek hayatta şikayet edeceğim o kadar şaşırdım. Erkek arkadasımın da enerjisi düşmüş ister istemez, alt tarafı fal ben sana güveniyorum dedi negatif enerjiye odaklanmamak icin..
Daha önce böyle bir şey yasayan var mı? Birde ben islami usullerle bakıyorum falı demiş..
Onlar bir gir artık bir kere yakaladım daha da girmedi.uzakta görünüyor.hangisinin Canım? onlar deme nolur ya çok merak ediyorum onu valla da girdiği de yok bi yandan
Aynen Onlar bana da cikmadi ki daha once de belirttim yine burada.Bana dedikleri çıkmadı, önermem.
Ben de tekrar göndermeyi düşünüyordum. Yorumundan sonra emin olamadım :/ Bu arada aynı falcidan kesinlikle ikinci kez yorum almayan kişiler var ki çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Ilk falını beğendiğim ama sonraki fallarında sönen birçok yorumcu oldu bugüne kadar.Ecem23 onermistim ama yeni fali geldi bana cok ozensiz buldum, fiyati dusurunce ozenini de dusurmus galiba ek soruda sourlmuyor onerimi geri aliyorum :)
Kesinlikle ne uslubunu begendim ne de falını, tamamen başka biri bakmış gibiydi pişman oldum attığımaBen de tekrar göndermeyi düşünüyordum. Yorumundan sonra emin olamadım :/ Bu arada aynı falcidan kesinlikle ikinci kez yorum almayan kişiler var ki çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Ilk falını beğendiğim ama sonraki fallarında sönen birçok yorumcu oldu bugüne kadar.
Selam kizlar
Ben de bir fal sempatizani ve yeni uye olarak goruslerimi yazmak istedim. Bunca zaman tuzladaki suya bakan teyzeden tutun kurtulus ritasina, buyukbasparmak sokak dilegine, yumurtaci nazifesine, taksim, bakirkoy binnazdaki sanirim herkese fal baktirdim. (Anadolu yakasindakilere pek hakim olmasam da onlardan da baktirdiklarim oldu)
Cikmayanlar listesi inanilmaz uzun bu nedenle onlari tek tek yazmayacagimama merak ettikleriniz olursa isteyen ozelden sorabilir.
Cikanlara gelince oncelikle her dedigi cikar diyebilecegim kimse olmadi. Artik olabilecegini de dusunmuyorum ama bole birini bilen varsa ozelden yazsin lutfen
Hayatima girecek kisinin hemen hemen her ozelligini fiziksel ve ruhsal, daha karsima cikmadan evvel anlatabilen tek kisi Yesilcingene olmus. Gercekten ben falini unutmustum bile ama aylar sonra tekrar okudugumda resmen hemen hemen her soyledigine oha bu da dogru olmustum. Binnazdaki 1500 luklere nazaran hakkini teslim etmek isterim. Ben artik fiyat performans acisindan hep Yesilcingene yi tercih ediyorum. Ilaveten cok guzel de ruya yorumluyor. Bir tane atmistim aynen dedigi gibi oldu uzerine iki tane daha attim onlar beklemede. Ruyalar rahmani oldugu icin fallardan ziyade ruyalarimizin daha onemli oldugunu dusunuyorum ama internetten anlamlarina bakarak dogru yoruma ulasamadim ben hic. O yuzden yorumlatiyorum. Iyi ruya yorumlayan bildiginiz varsa LUTFEN bana yazin. Herkese de nacizane onerim ruyalarimizi iyi takip etmemiz gerektigidir.
Yalniz iliski durumunun vadesini kesin olarak bilen ise (kesin derken tabi tanisma ayi olarak) Saraylihanim olmus ama o cok detay verememisti yesilcingene gibi. Ayrica sarayli cok gec bakiyor ve biraz kanser ediyor ayrica aylarca beni 1. Sirada bekletmisligi de olmustu bakmadan (2. Fali) ve iade de etmemisti o nedenle kendisine pek isinamadim ve daha sonra hic atmadim. Ama saraylihanim, is ahlaki konusunda tartisilabilir biri de olsa, bence hissiyat olarak kesinlikle bos biri degil.
Bunun disinda binnazda onerebilecegim sadece bir isim var o da Pelin Bilge’dir. Evet ekseriyetle olumsuzdur ama onun, “bu is olmaz kuzum” dedigi bi seyin oldugunu da hic gormedim acikcasi. (Tabi olucaktir dedigi de kesin olur diyemem. Dediklerinden cikan da oldu cikmayan da ama bunda benim ona bi ara dadanip surekli fal atmamin da etkisi olabilir tabi) Bu bakimdan eger gercekleri duymak istiyorsaniz Pelin Bilge karsinizdaki kisinin o anlik duygu durumunu, hayatini, size bakisini vs cok isabetli bir sekilde bilebiliyor. Buradan hareketle size olumsuz diyorsa ihtimali yoktur olmasinin diyebilirim. Yani bende boyle oluyor. Yani kadin ne yapsin bizim bulduklarimiz adam degilse
Bunlarin disinda takdire deger bir diger isim ise symbol Mirza olmustur. Ilk falinda herseyi hatirlamiyorum tabi ama onemli konu cikmisti, beni hayatimdaki insanla tanistiracak arkadasimin burcuna kadar soylemisti. Ikinci falimda ise hem is hem ask konusunda iki vade vermisti ve ikisi de dedigi vadeler icinde gerceklesti (tabi bok sok! Hemen tekrar gittim durur muyum) En son ucuncuye gittim onu da beklemekteyim.
Sengul-Susu’dan da bahsetmek istiyorum. Kendisiyle ilgili cok fazla spekulasyon var o kisimlara girmeyecegim. Ama bana an ve gecmise dair o kadar spesifik detaylari dahi soylemisti ki agzim acik dinlemistim ve inanilmaz etkilenmistim. Gelecege dair ise cok az sey solemisti ama gercekten de dedigi profildeki insanla tanistim ve bi daha dikis tutmaz bu is dedigi de ayni oyle oldu.
Suan kendisi nerelerde bilemiyorum ama Uskudar-Peri ablanin su fali da cikmisti gordugu tum sahneler gerceklesmisti AMA sadece ilk baktiginda. O kadar ki bana lisede baktigi falda soyledigi birseyi 25 yasinda yasadim. Ama Sonraki fallarinin gercekle yakindan alakasi yoktu.
Cikmayanlari tek tek yazmiycam dedim ama bahsetmeden gecemeyecegim. Zumra, Doga, Elfin, Deva, Huma ve Ares’in cok konusuldugunu gordum ve cidden anlam veremiyorum. Bunlarin hepsi de çöp falcidir. Emin olabilirsiniz. Birakin gelecegi, ani dahi bilemiyorlar. Elfin sadece bikac gune arayacaksa falan onu bilebiliyor bikac kere. Tabi kisa vadeleri tutturdu diye ona da dadanmistim biara ama adamin megersem paralel hayati varmis ve Elfin sabret cok iyi olcak diyorduYani kisacasi çöp. Bu sayilanlara (ya da binnazda pelin haric birine -mayasidir, civanidir vs) guvenerek birini bekleyen varsa aranizda Allah kolaylik versin, isiniz zor derim.
Bu yazdiklarim tabi bende ise yarayanlar. Kimsenin hakkina girmek parasini da ziyan etmek istemem acikcasi. Ama yine de paylasmak istedim. Herkese sevgiler
Not: Allah hepimizi bu fal illetinden kurtarsin, Amin.
Ben bu saydıklarinizin uzun süredir bu başlığı takip ediyorum pek konuşulduğunu tartışıldığını görmedim hatta çoğumuzun bunların nerede hangi sitede yada hangi bölgede olduğunu bildiğimizi sanmıyorum :) ama yinede teşekkür ederiz paylaştığınız için olurda denk gelirse az çok bilgimiz olurSelam kizlar
Ben de bir fal sempatizani ve yeni uye olarak goruslerimi yazmak istedim. Bunca zaman tuzladaki suya bakan teyzeden tutun kurtulus ritasina, buyukbasparmak sokak dilegine, yumurtaci nazifesine, taksim, bakirkoy binnazdaki sanirim herkese fal baktirdim. (Anadolu yakasindakilere pek hakim olmasam da onlardan da baktirdiklarim oldu)
Cikmayanlar listesi inanilmaz uzun bu nedenle onlari tek tek yazmayacagimama merak ettikleriniz olursa isteyen ozelden sorabilir.
Cikanlara gelince oncelikle her dedigi cikar diyebilecegim kimse olmadi. Artik olabilecegini de dusunmuyorum ama bole birini bilen varsa ozelden yazsin lutfen
Hayatima girecek kisinin hemen hemen her ozelligini fiziksel ve ruhsal, daha karsima cikmadan evvel anlatabilen tek kisi Yesilcingene olmus. Gercekten ben falini unutmustum bile ama aylar sonra tekrar okudugumda resmen hemen hemen her soyledigine oha bu da dogru olmustum. Binnazdaki 1500 luklere nazaran hakkini teslim etmek isterim. Ben artik fiyat performans acisindan hep Yesilcingene yi tercih ediyorum. Ilaveten cok guzel de ruya yorumluyor. Bir tane atmistim aynen dedigi gibi oldu uzerine iki tane daha attim onlar beklemede. Ruyalar rahmani oldugu icin fallardan ziyade ruyalarimizin daha onemli oldugunu dusunuyorum ama internetten anlamlarina bakarak dogru yoruma ulasamadim ben hic. O yuzden yorumlatiyorum. Iyi ruya yorumlayan bildiginiz varsa LUTFEN bana yazin. Herkese de nacizane onerim ruyalarimizi iyi takip etmemiz gerektigidir.
Yalniz iliski durumunun vadesini kesin olarak bilen ise (kesin derken tabi tanisma ayi olarak) Saraylihanim olmus ama o cok detay verememisti yesilcingene gibi. Ayrica sarayli cok gec bakiyor ve biraz kanser ediyor ayrica aylarca beni 1. Sirada bekletmisligi de olmustu bakmadan (2. Fali) ve iade de etmemisti o nedenle kendisine pek isinamadim ve daha sonra hic atmadim. Ama saraylihanim, is ahlaki konusunda tartisilabilir biri de olsa, bence hissiyat olarak kesinlikle bos biri degil.
Bunun disinda binnazda onerebilecegim sadece bir isim var o da Pelin Bilge’dir. Evet ekseriyetle olumsuzdur ama onun, “bu is olmaz kuzum” dedigi bi seyin oldugunu da hic gormedim acikcasi. (Tabi olucaktir dedigi de kesin olur diyemem. Dediklerinden cikan da oldu cikmayan da ama bunda benim ona bi ara dadanip surekli fal atmamin da etkisi olabilir tabi) Bu bakimdan eger gercekleri duymak istiyorsaniz Pelin Bilge karsinizdaki kisinin o anlik duygu durumunu, hayatini, size bakisini vs cok isabetli bir sekilde bilebiliyor. Buradan hareketle size olumsuz diyorsa ihtimali yoktur olmasinin diyebilirim. Yani bende boyle oluyor. Yani kadin ne yapsin bizim bulduklarimiz adam degilse
Bunlarin disinda takdire deger bir diger isim ise symbol Mirza olmustur. Ilk falinda herseyi hatirlamiyorum tabi ama onemli konu cikmisti, beni hayatimdaki insanla tanistiracak arkadasimin burcuna kadar soylemisti. Ikinci falimda ise hem is hem ask konusunda iki vade vermisti ve ikisi de dedigi vadeler icinde gerceklesti (tabi bok sok! Hemen tekrar gittim durur muyum) En son ucuncuye gittim onu da beklemekteyim.
Sengul-Susu’dan da bahsetmek istiyorum. Kendisiyle ilgili cok fazla spekulasyon var o kisimlara girmeyecegim. Ama bana an ve gecmise dair o kadar spesifik detaylari dahi soylemisti ki agzim acik dinlemistim ve inanilmaz etkilenmistim. Gelecege dair ise cok az sey solemisti ama gercekten de dedigi profildeki insanla tanistim ve bi daha dikis tutmaz bu is dedigi de ayni oyle oldu.
Suan kendisi nerelerde bilemiyorum ama Uskudar-Peri ablanin su fali da cikmisti gordugu tum sahneler gerceklesmisti AMA sadece ilk baktiginda. O kadar ki bana lisede baktigi falda soyledigi birseyi 25 yasinda yasadim. Ama Sonraki fallarinin gercekle yakindan alakasi yoktu.
Cikmayanlari tek tek yazmiycam dedim ama bahsetmeden gecemeyecegim. Zumra, Doga, Elfin, Deva, Huma ve Ares’in cok konusuldugunu gordum ve cidden anlam veremiyorum. Bunlarin hepsi de çöp falcidir. Emin olabilirsiniz. Birakin gelecegi, ani dahi bilemiyorlar. Elfin sadece bikac gune arayacaksa falan onu bilebiliyor bikac kere. Tabi kisa vadeleri tutturdu diye ona da dadanmistim biara ama adamin megersem paralel hayati varmis ve Elfin sabret cok iyi olcak diyorduYani kisacasi çöp. Bu sayilanlara (ya da binnazda pelin haric birine -mayasidir, civanidir vs) guvenerek birini bekleyen varsa aranizda Allah kolaylik versin, isiniz zor derim.
Bu yazdiklarim tabi bende ise yarayanlar. Kimsenin hakkina girmek parasini da ziyan etmek istemem acikcasi. Ama yine de paylasmak istedim. Herkese sevgiler
Not: Allah hepimizi bu fal illetinden kurtarsin, Amin.
Ben bu saydıklarinizin uzun süredir bu başlığı takip ediyorum pek konuşulduğunu tartışıldığını görmedim hatta çoğumuzun bunların nerede hangi sitede yada hangi bölgede olduğunu bildiğimizi sanmıyorum :) ama yinede teşekkür ederiz paylaştığınız için olurda denk gelirse az çok bilgimiz olur
Beni kastediyorsaniz ben avukatimTellwedeki falcılar buraya gelip yazmaya başlamış yine. Bir de bu rüya yorumu yapan falcılar bana çok garip geliyor. Şüphe uyandırıyor bende
Hemen darılma lütfen, bazen bazı kısıler, kendılerını pek ıyı ıfade edemıyorlar olarak dusun bunu. Yoksa uzun ve detaylıca ne guzel yazmıssın. Kaldı kı yazdıklarından, fal konusunda derınn arayıs ıcınde oldugun bellı ve yardım etme nıyetı tasıdıgın.....Tam sana bu mesajı yazarken baktım da baska bır uye de ufaktan sana cıngene olabılırmısın ıması yapmıs ama, hıc sanmıyorum:) Ama bu ıthamı yapan uye sanırım buralarda yenı o bellı:)Heh alintiyi da ogrendim simdi. Sayilanlardan bikaci haric hepsi bilinen isimler. Peri ve dilek (bunlar cok eskiden bakiyorlardi) haric hepsi fal basliklarinda bahsi gecen, konusulmus kisiler. Basit bi aramayla sayfalarca bulabilirsiniz. Ayrica hepsinin nerde bakim yaptigini da yazdim ama yani bilemiyorum nasil bisey arzu ederdiniz. Yukarida da belirttigim gibi yesilcingene en favorim ondan bu baslik altina yazdim. Bu kadar antipatik bi cevabi hakedicek ne yazdigimi da bilemiyorum ama tarz meselesi. Ben fal baktirirken burdaki yorumlari cok okuyorum ve sadece falci takibi icin burayi kullaniyorum acikcasi.rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?