tellwe.com'da bakılan fallar!

Sizi kastetmiyorum ama üzerinize alınıyorsanız sizin bileceğiniz iş. Bu yorum burada hep yapılıyor zaten çünkü bu forumda çok net yönlendirme yapılıyor. Buraya üye olan olmayan insan buradaki yorumları okuyup fal atıyor, parası boş yere gidiyor.

Hoşgeldiniz. Bu Peri abla kimdir nedir, adına ilk defa rastladım. Biraz anlatır kısınız, kaç defa baktırdınız vs ve en son ben zaman baktırdınız ?detaylı anlatım için de teşekkürler.

Yok walla H hissivkl gayet de G Gunlerinkopugu 'nu kastettin. Sımdı de üstüne alınıyorsan o senın bılecegın ıs deyıp pımı cekılmıs bombayı ortaya bırakıp gıdıyorsun.....

Şansıma bak yahu...Eskıden hangı falcıya fal gondersem dıye para kasınırdı bende sımdı armandıı mı alayım pillu mu,,,şu mu bu mu dıye agaclarnette donerken dur kk'ya bakayım dedım...Paratoner gıbıym resmen.....

Yukarıdakı uye uzuncaaaa bır lıste seklınde deneyımlerını yazmıs bunun neresınde manıpılasyon gorup de tek 1 falcıya yonlendırme gordunuz,war da ben mı goremedım,walla kafam karısmıs olabılır cok cıddıyım sevgılı H hissivkl nedır sızı boyle dusunmeye ıten sey?

Bu arada fala verılen para zaten yuzde doksan bes cope atılmıs demektır....Bugun kendıme ne kızdım...O havaya gıden paralarla sımdı bahcemde olurdu...Hem de kaç tane,hem de kımse benı manıpule etmemeden capcanlı ve gercek halı ama yıllar sonrakı halı...Fal ısı zaten boş....

Yazım ve anlatım tarzınızdan (Harika) o kadar belli ki falcı filan olmadığınız.
Falcıya benzetilmeniz karşısında gülmekten yerlere yattım:))

Bu arada fallarla ilgili verdiğiniz detaylı ve aydınlatıcı bilgi paylaşımınız için teşekkürler

Ruya demissiniz ben de ruya yorumundan uzun uzun bahsettigim icin ustume alinmam cok dogaldir. Hani sizin bileceginiz is olmaktan cikar artik o. Evet ben de burdan bakip cikti cikti diyip cok fal attim ve cok param gitti. zaten o yuzden ozellikle belirttim binnazdaki o isimleri. Daha ne yapabilirdim bilmiyorum ama susup takip etmek en iyisi sanirim :)

Besyuz tane falcidan detaylica hani vadesidir bilmemnesidir bahsedip nasil falci muamelesi gordugumu de anlayamadim. Acikcasi ya cok artniyetli olmak ya da cok aptal olmak lazim gelir. Ben de suan abuk cevap yazanlarin falci oldugunu dusunuyorum. Bu sanirim bole bi kisir dongu olur cikar. Sevgiler.

Size cevap verip konuyu uzatmak istemiyorum. Bu forumda herkes istediği düşünceyi yazar. Yazarken sizi de alıntılamadım. "Size de söylemiyorumdan" kasıt birisi yeni üye olup gelince ne kadar "ayrıntılı" da yazsa her iki cümlesinden birinde ama onun çıkmıştı o olmuştu deyince garibime gidiyor. Bu da çok doğal değil mi?

Bu arada ben de yeni üyeyim hiçbir falcıyı da övmedim falcı değilim merak etmeyin çünkü atacak birisini bulamıyorum. Neyse kırdıysam kusura bakmayın. Bu arada aptal ve artniyetli demişsiniz bir şey söylemiyorum aynen iade ediyorum

Hoşgeldiniz. Bu Peri abla kimdir nedir, adına ilk defa rastladım. Biraz anlatır kısınız, kaç defa baktırdınız vs ve en son ben zaman baktırdınız ?detaylı anlatım için de teşekkürler.

Ben 12 sene once baktiriyordum lise zamaninda. 5-6 kere baktirdim diye hatirliyorum (cunku en ufak bisey cikti mi gelecege dair ben dadaniyorum ) ama sayi yalan olmasin simdi cok vakit gecti ustunden. Su falinin yaninda kahve ve iskambil de aciyordu ama esas olan ilk falinda suda gordugu seylerdi. Ama o da boluk porcuk sahneler gibi oluyordu ama cikti mi cikti simdi. Ama ilk fali. Sonrakiler cikmayinca ben de saldim ve iletisim bilgilerini kaybettim. Kendisi yasli degildi hala bakmaya devam ediyor olabilir, belki burdan da biri biliyordur haberi vardir ulasilabilir diye yazdim.

Sözünü ettiğiniz Üsküdar-Peri, Üsküdar-Arzu'nun takma isimli hali olabilir mi acaba?

O kadar fal baktırdım ki üsluptan direkt hangi falcı anlıyorum. G Gunlerinkopugu için benim falcı düşüncem yok. Böyle bir etikette vurulması pek tabii saçma olur. Ama önerilerini okurken "yazım dilinden" etkilenmedim. Falcılar'ın (özellikle Binnaz falcıların) ağzı çok güzel laf yapıyor. Elfinin falından sonra o kadar büyülenmiştim ki... Sadece Saraylihanim için sırf falı bekledi diye iş ahlakı sıfır demek komik geldi. Hangi işten bahsediyoruz acaba? Ben buraya üye olduğum da Zümra sevdiğim biriydi. Ama bana kullandığı kelimeleri bir başkasına da kullanmış. Sonra ben zümrayı yerdikten sonra biri geldi Zümra'ya güzelleme yaptı ondan sonra o hesap hiçbir zaman efektif olmadı. Yine geçenlerde Zişan Işık geldi. Hani üslup diyoruz ya işte o zaman devreye girdi. Ben hala giden paralarım için üzülüyorum. Bu çıktı bu çıkmadı diye pozitiflik yapamıyorum.

Merhaba yukarıda dediğiniz çoğu falcıya baktırdım bende. Yeşilçingeneye çok attım hakkını yemiyim çok çıkan falları oldu ama sık atınca yorum yapıyor, art niyetli değil hiç çok tatlı biri ama yorum istemiyorum falımda ne çıktı istediğim için biraz bıraktım onu.
Mirzanın ilk falları bende de dediği tarihlerle tutardı ama sonra çıkmamaya başladı (abarttım belkide baktırmayı).
Bakırköyde mandal toprak bana çok iyi biliyor yaklaşık 1-1,5 yıldır gidiyorum. Siz baktırdınız mı hiç?
Bide binnazda peline baktırmadım hiç, yorumlardan ötürü buradaki ama doğa bende aşırı iyidir, olumsuzuda söyler. Zümra genel hatlarıyla bilmişti. Ares tutmamıştı bende de ama tarot baktırdım yaklaşık 1 ay olmuştur onda daha iyi gibi geldi.

Ha bide saraylıda çıkmamıştı bana ama anı bilmişti baya yıllaar önce:))

Yazdigim seyin hemen hemen her yerinde fallarin cogunun cikmadigi, bu nedenle ruyalarima daha cok onem verdigim, cikan fal da cikmayan fal da oldugu hatta ve hatta her dedigi cikan bir falci sorarsaniz oyle birine denk gelmedigimi de belirtmistim oysa ki. Yani baktirdigim binlerce fal icinde kendimce tespit edebildigim cikan seyleri soyledim sadece.

Dusunce ve ifade hurriyetinden haberdar olmaniz sahane ama sinirlarini da bilseniz tam super olur. Yani hayir, herkes “her istedigini” yazamaz demek olur bu. Hayir, ben sizin sahsiniza bir yakistirmada bulunmadim. Kendi yazdiklarima ve yazdiklarima dair sizin ithamlariniza nazaran cikarimda bulundum. Yani arada cok buyuk fark var. :)

Neyse belki de yorumlari onemsememek ve gecmek lazim ama benimki de meslek hastaligi.

Bilemedim ki simdi. Uskudar arzu iyi mi ona da gideyim Peri’nin bir oglu vardi o zaman. Kardesim (di sanirim) vefat etti ondan sonra ucuncu gozum acildi, bakmaya basladim falan diye de bir hikayesi vardi.
Arzu aranıyor ama bulunamadı henüz kadın kayıplarda ama efsaneymiş galiba:)

G Gunlerinkopugu tellwe’de tek Yeşilçingene’ mi? Başka yok mudur iyi diyeceğin biri?

Tellwe cok karisik bir ortam acikcasi ya. Yesilcingeneyi de burda bulup baktirdim. Acikcasi ben de cok ariyorum tellwede baska iyi kim var diye cunku fiyatlar iyi. Rezzaneye attim yani bildigi seyler oldu an ve gecmise dair ama gelecege iliskin dedigi sey beklemede. Isalah cikar tabi allahimm lutfenn Onlar i da hic yakalayamadim. Cocolu mocolu bisi vardi cherry miydi neydi burda cikti cikti demisler o tam fiyaskoydu bi de. Baska da bilmiyorum ordan ama varsa oneriler ben de istiyorum

Ama o çıkarımda bulunduğunuz kişi ben oluyorum. Bakın sizin şahsınıza söylemiyorum. Siz değil x kişisi de olsa aynı şeyi yazacaktım ve bu yazdığım genel çünkü burada çok oluyor sanki bu.

Yazdıklarınızda mesela yesilcingenenin falları çıkıyor deyip bitirseniz hiçbir şey yazmayacaktım. Ama fazla övülünce diğer falcıyı anlatırken onu övünce şüpheye düşebiliyorum. Bu çok doğal. O zaman sizin dediklerinize göre. Bütün forum toplansın o kişiye atsın çünkü hepsi çöp ki bence de çöp o ayrı. Neyse yanlış anlaşılma oldu. Demek istediğimi anladınız umarım.

Elfin hanimin diksiyonu cok duzgundur evet. Bunun konumuzla ne alakasi var? Zumra yi da anlayamadim? Zisan? Yani bahsettiklerinizin benim yazdiklarimla ne alakasi var?

E tamam. paralariniz icin mi uzuluyorsunuz? pozitiflik mi yapmiyorsunuz? Bunun benimle nalakasi var? Siz istemiyorsunuz diye negatif mi olmak zorundayim? O zaman okumayin benim yazdiklarimi, basitce parmaginizla veya fareyle asagi kaydirin sayfayi gecin. anlamiyorum ki yorumunuzu ve ne sonuca baglamaya calistiginizi.

Falim “sirf bekledi” diye “is ahlaki yok” yazmadim. Buradaki bazi arkadaslar okuduklarini anlamamak veyahut yanlis anlamak icin sanirim ozel bir gayret icindeler. Fal baya baya (yaklasik bir bucuk iki ay olmali yanlis olmasin) uzun bir sure bekledi, benden sonra sirada olan fallari aldi bitirdi falan (yani tabi bunu sirada bekleyen sayisindan anladim, kesin tespit degil). Hal boyle olunca bakilmayacak fali iade etmesini beklemez misiniz siz? Iyi al, param sende dursun mu diyorsunuz? Siz bu mantikla daha cok acirsiniz giden paralariniza benden soylemesi. Ayrica sizin is ahlaki anlayisiniz da cok degisikmis gercekten. :) son olarak size de sevgiler.

Mandal toprak i burada cikmadi diyen de cok var diye denemedim. Ama dedigin gibi tutarliysa onu da deneyeyim sonuclari paylasirim.

Bende doga, zumra ve ares anlik durumu dahi bilemediler iste o an duymak istediklerimi soylediler sadece. :/ pelin konusu da dedigim gibi bende soyle calisiyor Olmaz derse net olmuyor. Ama olacak olabilir dedigi seylerde de bazen oluyor bazen olmuyor. Ama anlik durumu biliyor karsi tarafin dusuncelerini vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…