- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.121
Ben geçen sene Bilgelifal diye birine atmışım. Hala 5 kredi, Fena değilmiş yorumu aslında o sıra olanları öngörebilmiş. Ay seçemedim ya ona mı atsam bende. Fincan kapalı duruyor hala.10 kredim var ama atacak kimseyi bulamadım
yeni falcılarda gelmiş biraz kurcaladım şimdi listeyi:)Ben geçen sene Bilgelifal diye birine atmışım. Hala 5 kredi, Fena değilmiş yorumu aslında o sıra olanları öngörebilmiş. Ay seçemedim ya ona mı atsam bende. Fincan kapalı duruyor hala.
Benimde dikkatimi çekti. Yazın Artinmkiteryan mıydı, yanlış hatırlıyor olabilirim ismini.. öyle birine fal atmıştım. Sonra ortalıktan kayboldu. Yüzü ona benziyor sanki. O olabilme ihtimaline karşı atmak istemedim. Deneyen varsa fikrini bende merak ediyorum.NoyanArtin diye biri var baktıran var mı?
Uzakta gözüküyor. Girmiyor galiba. Bilirabla nasıl acaba o da 5 kredi.Ben geçen sene Bilgelifal diye birine atmışım. Hala 5 kredi, Fena değilmiş yorumu aslında o sıra olanları öngörebilmiş. Ay seçemedim ya ona mı atsam bende. Fincan kapalı duruyor hala.
ona 2 kere attım uzun uzun yazıp gönderdi geçmişi bildi an konusunda iyiydi vade verdi oda temmuz ağustos gibi netleşecek diye zaten kime baktirsam aynı vadeyi veriyor :) onlar çok övüldü ya onu kovalamaya başladım bende ama uzakta diyor halaUzakta gözüküyor. Girmiyor galiba. Bilirabla nasıl acaba o da 5 kredi.
Uzakta gözüküyor. Girmiyor galiba. Bilirabla nasıl acaba o da 5 kredi.
ona 2 kere attım uzun uzun yazıp gönderdi geçmişi bildi an konusunda iyiydi vade verdi oda temmuz ağustos gibi netleşecek diye zaten kime baktirsam aynı vadeyi veriyor :) onlar çok övüldü ya onu kovalamaya başladım bende ama uzakta diyor hala
Ben burada Bilirimbilirsinin duvarındaki resimler Bilirablanın duvarında da var yazmıştım.Belki denk gelmişsinizdir. Ondan sonra Bilirabla duvarını kapattı. Aynı kişi, aynı gruptan olabileceklerini düşünüyorum. Tabi elimde kanıt yok, sadece his. Ben ondan da huylandım kızlar. O yüzden ona atasım gelmiyor.
Ya evet Onlar keşke açılsa direkt ona atardım. Bende o kadar yorumdan sonra merakta kaldım.
Ben meraktan gönderdim ama işte gelecek için nolur bilmiyorum temmuz ağustos için daha var merak diye diye atmadigim falcı kalmadı zaten gitti paralar yineBen burada Bilirimbilirsinin duvarındaki resimler Bilirablanın duvarında da var yazmıştım.Belki denk gelmişsinizdir. Ondan sonra Bilirabla duvarını kapattı. Aynı kişi, aynı gruptan olabileceklerini düşünüyorum. Tabi elimde kanıt yok, sadece his. Ben ondan da huylandım kızlar. O yüzden ona atasım gelmiyor.
Ya evet Onlar keşke açılsa direkt ona atardım. Bende o kadar yorumdan sonra merakta kaldım.
hangisinin Canım? onlar deme nolur ya çok merak ediyorum onu valla da girdiği de yok bi yandanBana dedikleri çıkmadı, önermem.
Geri döndüğünü fark edersen bizede haber ver olur mu?Asıl falcı "Keydehula " dene şahıs bu tellwe de, Ama adam üç aydır yok. Ben kendisine tam 4-5 sene önce başka nick ile tellwedeyken baktırmıştım , sonra siteden ayrıldı vs vs. O zaman gençti neyse, bu senenin basında rastladım profile fal attım ama girmeyi bırakmış siteye , ciddi kahroldum ama siteye dönerse aklınızda bulunsun fal baktırın. Zaman ayırır bakarsa dedıgı epey seyı yasama olasılığınız var. İki üç cümle yazardı eskiden , belki değişmiştir. Neyse ona baktıran bir kişinin yorumu gözüküyor " aysegül952" Aranızdan biri buysa bana mesaj atıp da, bu şahsa baktırdıgıı falı yorumlarsa çok sevınırım.
ama onlar :)))hangisinin Canım? onlar deme nolur ya çok merak ediyorum onu valla da girdiği de yok bi yandan
Arada kontrol ediyorum ama gırmıyor, hatta capella ile fal atıp bayağı bekledik, zaman aşımına uğradı fal.Geri döndüğünü fark edersen bizede haber ver olur mu?
aaa çok üzüldüm herkes o kadar çok övmüş ki insanda ister istemez merak oluşuyor :/ama onlar :)))
Arada kontrol ediyorum ama gırmıyor, hatta capella ile fal atıp bayağı bekledik, zaman aşımına uğradı fal.
Değişik versiyonlarda sitede gezer, es geç boşturKızlar birine karar verdiniz mi? Ben hala seçemedim. Dinozoryus nasıldır acaba?
Güzel şeyler dediyse tutar umarımBen meraktan gönderdim ama işte gelecek için nolur bilmiyorum temmuz ağustos için daha var merak diye diye atmadigim falcı kalmadı zaten gitti paralar yine
Onu bilmiyorum ama fena değil gibi duruyor. Benimde İrlinya ve Hare7 dikkatimi çekti şimdi. Sırada epey kişi var ikisinde de, yüzde yüz puanlılar. Haklarında fikri olan var mı kızlar?Maviyakamoz nasıl acaba atacak kimse bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?