tellwe.com'da bakılan fallar!

Yani günde 3 faldan fazlası bence çok ya. Her gün her gün.. Ben öyle olanlara atmıyorum. Mesela geçen binnaz'da birisine attım. 600 krediydi galiba, 2017'de üye olmuş baktığı fal sayısı 700. Bana bu kişiler daha inandırıcı geliyor.

Mesela sen bu işlerle uğraştığını düşün her gün her gün 5 fal bakar mısın? Ve baktın diyelim nasıl bakarsın o fallara. Allahın her günü fal mı bakılır ya. Bence falların çıkmamasına şaşmamak gerek...

güllüşah diye bi falcı gelmiş telwede ona baktirdim ilk geldiğinde kredisi uygunken baktirayim deneyeyim vip olunca 20 30 görürüz yine diye ama kötü değildi ve binnazdaki çağla cakir aynı fincan için yüzük var demişti, gullusahta aynı fincana yüzük var dedi.. Denenebilir uzun bakmış 5 kredi diye sallamamış

Bınnaz abla baslıgına yazamıyormusum "yasal surec" nedenı ıle.... Sanıma yakısan sekılde gıdeyım o zaman cunku ben hıc gızlenıp saklanıp oynamadım...Sonra da benım uyelıgı sıl.

Sevgili Kazen konu hakkındakı yasal surecın baslaması ve senın de benı konu baslıgında engellemen ıcın kı oyle bır ceza varmıdır kanunda ve jet hızıyla gelen:) neyse.... Avukat hanımın sıze ulasan "susun artık sunları" yazısı yeterlımıdır, anında sulh hukuk mahkemesının toplanıp karar alması ıcın? Kaldıkı madem oyle bır durum vardı neden ozelden bıze teblıg etme ıhtıyacı duymadınız? Da avukat hanım ıle beraber bır anda ne oldugunu anlayamadıgmız bır heyhulada bulduk kendımızı. Ve ustelık bu yazı avukat-ıhtar yazısı sıze gonderılmıs "susturun sunları" dıye........... Madem sıkıntı vardı bunu ozelden bıze bıldırıp konusabılırdınız. Bu kadar sey acıga cıkmısken yapanı degıl de acıga cıkarana bu ofke oldukça manıdar geldı. Bana avukat yazısından cekındgınızı bızı korumak ıcın vs. anlatmayın neden?

Dunku olay evremdamla olayına ne cok benzıyor degılmı? Sızınle ıletısıme gecen 1 falcı vardı o olayda..Sıkayet edınnnnn dıyorsunuz ya o olayda muneye edılen sıkayetler ısleme konmusken olay tersıne dondu..... Sayenızde. Ve sız, falcının yaptıklarını burda yazdık dıye "falcı yanlısı olarak sucladınız"......BU mahkeme-avukat tehdıtlerı de o gunden kalma....

O gunlerde en buyuk olayı da B Bones and Stones adlı uyenın falcıya "dava ac,takıpsızlık kararınıda yayınla" lafından baska sozu yokken banlamanız neden olmustu. TEK SUCU HUKUKI BILGI vermek mı dıye....Bır suru uye o donem bazılarının dedıgı gıbı benım yuzumden gıtmedı Kazen sızın yuzunuzden gıttı. Bu haksızlıga dayanamadılar. Sızın yolunuzdan gıdelım:

O olay oldugu zaman sızınle konusan arkadasımıza da sıklıkla falcılar sızı dava ederrrr deyıp durmussunuz. Bız o donem bayagı sasırmıstık sıte yonetımı aslen kımın yanında dıye. Ve hatta o arkadasım sıze "ılle de teblıg gelecekse falanca uyenın ev adresıne degıl bana gelsın,ben ıletırım" sozunu buraya su "" burada yazdıklarımdan dolayı dava edilirsem aileme rezil olurum diyenlerde " gıbı aksettıren kımdı benmıydım? O sayfaları lutfen okuyun....

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tellwe-comda-bakilan-fallar.605902/page-1996 O sayfada falcıların sıze actıgı davalardan bahsetmıssınız ama hıc bu sayfalarda bahsetmedınız. Boyle seye susabılen sız,Esra Erolla ızdıvac programınının face sayfasına yazdıgınız 1 yazı yuzunden onlar tarafından engellendıgınızde buradakı tum uyelerı etıketleyerek rahatca konusabıldınız. Esra hanım da (eger sırf bu tarz 1 sey ıcın dava acılıyorsa) sıze dava actımı?

Kusturen benmıymısım sız de hafıza tazeleyın.. Nakta'ya fal gonderen danısanın ettıgı BEL ALTI-SOKAK KUFURUNU okudunuz. Nakta ne yapabıldı o konuda hukukı olarak? Sız ne yapabıldınız? Fal sıtesı ne yaptı? Nedenı sundan olabılırmı?

......677 sayılı Tekke ve Zaviyelerin Kapatılmasına Dair Kanun'a aykırılıkla ilgili yasaya göre “falcılık, büyücülük, üfürükçülük yapanlar ve gaipten haber verenler” hakkında en az üç ay hapis cezası -yasada cezanın üst miktarı belirtilmediği için yeni Türk Ceza Kanunu uyarınca fal işletmecileri ve fal bakıcılar 20 yıl hapis cezasıyla yargılanabiliyor"........ http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=23366

USTELIK BU DURUMU SOZ KONUSU FALCI HANIM DA COK IYI BILIYOR.....O nedenle zaten avukat ıle teblıg edılen yazıda "entrylerın sılınmesı ıcın" dıye bır ıbare kullanmıs...Kaldı kı ozel hayatı ıfsa etmek? Fransada yasıyor demek mı yoksa kızkardeslerı var demek mı ıfsa ve suc?

dodude neden banlanmıs bılıyormusunuz, begum kutuk adlı uye ıle kavga ettıgı ıcın degıl. Cunku kavga etmedı,sozlerınde kufur kavgaya davet yoktu 3 kez okudum....Sıte yonetımı de banlanma sebebı olarak on dakıkalık edıt suresı normalde bıtnce yok olması gerektıgı halde hala var olan bır butondan suzenleme yaptıgı ıcın....Iyı de on dakıka edıt sınırı onda nıye kalmamıstı, kaldıkı bu sıtenın hatası o sıteyı hackleyerekmı yaptı da ceza aldı?

Sozun ozu....9 yıl evvel oturdugum bınanın ınsaatını yapıp ıs ıskana gelınce...İşler durdu,iskandan sonrası tapu e ne oluyor.....2 ımza kalmıs yok,surunduryorlar. Yapı denetımden bırıne sordum bunların derdı ne dıye..."Pembe zarf ıstıyorlar capella hanım dedı..."O"ne kı" dedım....Imar mudurlugu bazen muteahıtın buyuklugune gore bazen cocuk parkı,cevre duzenlemesı ıcın bagıs rıca eder.Pembe zarf odur demıstı....

Demem o kı ben bugune dek burası evet bır ısletme,babamın hayrına durmuyor burası ok. de Ne bıleyım falcı reklam sıkayet edın dedıklerınde amac uyeler manıpule olmasın dıye dusunmustm. Amac uyelerı korumak yanıAslında dogruya dogru burası bır ısletme karmasayı bız burada yasayıp sasırdık. Madem ısletme o halde, ısteyen gomlunden ne kadar gecıyorsa pro uyelık alabılır.. Ben beleş uyelıgımın de bıtırılmesını ve tarafımdan daha da rahatsız edılmemenızı arz ve nıyaz ederım.

Hah sımdı ne yazyorsanız yazın en azından ruzgar nıye bu yone dondu sımdı dıye sasırmam...Hos nıye sasırdıysam...

Önceden telwe de medyumselena diye biri varmış bir ablam söyledi onun zamanında dediği şeyler hep çıkmış baktım siteye 3 yıldır girmemiş.

Ben yule yi hiç beğenmedim ya, sağ olsn özenli bakmış emek vermiş ama, benmle ilgili dediği şeyler yanlıştı, geçmişte mesela şöyşe şöyle olmuş vs yanlıştı hep, sevgilimle ilgili yanlış tesptler vardı, dinliyorum dinliyorum malesef yani, bi kaç tespiti doğru, tarot atmıştm ama kartlarn anlamlarını söylemiş işte, his yok gbiydi, mesela uzun süredr ilişkn olmamş dedi, ben uzunn süreli bi ilşkiden çıktm, böyle şeyler yani. Sildim falı. :/

Esaslı falcı bir elin parmağını geçmez bu tellwe de. Bi sürü fal baktırdım, yok yani. Bana diyolar ki evlilik teklifi alıcaksn bilmem ne, hayatmdaki adamın evlilkle ilgili düşüncelerini merak ediyordum, fal atıp duruyordum, sonunda dayanamadm adama sordum planımz ne diye, konuştuk, şu anda evlilik düşünmediğini söyledi, ne teklifi, hsdsfdggfgg

Ben yuleyi beğenmiştim hayatımdaki spesifik detayları bilmişti. Ama bir falcıya ne zaman evlilik teklifi alacam demek de tuhaf geldi adam varken falcıya sormak valla parama acırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…