- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.361
Yani günde 3 faldan fazlası bence çok ya. Her gün her gün.. Ben öyle olanlara atmıyorum. Mesela geçen binnaz'da birisine attım. 600 krediydi galiba, 2017'de üye olmuş baktığı fal sayısı 700. Bana bu kişiler daha inandırıcı geliyor.Ondan ziyafe siteye giriş tarihine bakmak lazım. Örneğin Yağmur Gönenç 7 mayısta geldi o gün gün içi 30 falı doldurdu fiyat arttırdı hemen 350 kredi şuan 64 fal bakmış. Reel de bir falcı fal bakınca enerjisi gittiğinden odaklanmak için iki fal arası dinleniyor cafede günlük maksimum 10 fal bakmalı cingene bile akşamları girer 4 5 fal bakıp çıkıyor. İyi hatırlıyorum geçen sene ayevii de 39 tam hatırlamıyorum tane fal bekliyor yazıyordu sonra hastamıymış neymiş
Yıldızlagelene baktirdim sakız falı ondan iyidir.hic iyi bakmadi.bes altı satir yazıyor.sallamasyondu.yildizlagelen ve Hare7 'ye baktıran var mı bunlarda genelde ne zaman girsem fal oluyor?
Ben de yorumlarda uzun ve detaylılığa önem veriyorum. Tellweyi bu yüzden tercih ediyorum. Ben kopyala yapıştır fal bile aldım.Yıldızlagelene baktirdim sakız falı ondan iyidir.hic iyi bakmadi.bes altı satir yazıyor.sallamasyondu.
Oooo bende aldım bire bir aynı fallari çoklu hesap var telwede canım.Ben de yorumlarda uzun ve detaylılığa önem veriyorum. Tellweyi bu yüzden tercih ediyorum. Ben kopyala yapıştır fal bile aldım.
Pardon tercih etmiyorum diyecektim canımOooo bende aldım bire bir aynı fallari çoklu hesap var telwede canım.
Ay yok artık o derece yapıyor olamazlar ya uckagit yapacaklar bari az dikkat etseler keşkePardon tercih etmiyorum diyecektim canımben de çok aldım hele ki biri kendine iyi bak Kazım bey demişti
Zaten 20 dakika da falım geldi canım. Bir de hep genel şeylerdi. Sonda ismi değiştirmeyi unutmuş.Ay yok artık o derece yapıyor olamazlar ya uckagit yapacaklar bari az dikkat etseler keşke
sakın diyorum yıldızlagelene bi kere fal attım o kadar alakasız sordugum soruyla bile alakası olmayan seyler yazmış ki iade rica ettim benle soru cevaptan kavga etti ve iade yapmadıyildizlagelen ve Hare7 'ye baktıran var mı bunlarda genelde ne zaman girsem fal oluyor?
Ben ona sufali Tarot kahve ve kelebek falı baktirmistim hiçbir dediği çıkmadı canım.Önceden telwe de medyumselena diye biri varmış bir ablam söyledi onun zamanında dediği şeyler hep çıkmış baktım siteye 3 yıldır girmemiş.
Ne zaman evlilik teklifi alıcam dye sormadm, ilişkmz hakkında ciddi düşünüyor mu diye sordumBen yuleyi beğenmiştim hayatımdaki spesifik detayları bilmişti. Ama bir falcıya ne zaman evlilik teklifi alacam demek de tuhaf geldiadam varken falcıya sormak valla parama acırdım
Boşuna abartıyorlar o zaman onuda duvarınada bir sürü yazmışalr nolur geri dön diye . Tülaaay geldi aklımaBen ona sufali Tarot kahve ve kelebek falı baktirmistim hiçbir dediği çıkmadı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?