tellwe.com'da bakılan fallar!

her dönem bir falcı trend oluyor haliyle, eskiden nesibe ve maya vardı onlara baktırmışım şimdi okuyorum da bir tane mi dedikleri tutmaz hiçbiri çıkmamış sadece gizem sitare az çok tahmin etmiş diyebilirim onun dışında baktırdıklarım arasında çıkan olmamış. yesilcingene de malum bana bakmadı tersleyip duruyor beni hala telwedeki kredilerimin derdindeyim napacağım ben onları :)

bugün eski fallarımı analiz günüm benna küçüker varmış o da eh bir kaç şeyi bilmiş, bir de falsepeti buğraya baktırmışım ama söyledikleri için hala vakit var bakalım anlık analiz güzelmiş

yesilcingenede mi cıkmadı sana
Yok hep derim yazarım da bu şekil baktirdiklarim içinde çok kişi oldu baktirdigim hakkını yemiyim adam ıyi biliyor bana geçen sene ekim ayında baktığında kışın ne yaşayacağımı tek tek söyledi ondan önce de hep dediklerini hepsini değil tabi de önemli noktaları yaşadım benim şahsi fikrim onu tek geçerim

Birde ara ara firuze ahu tanyeli var fiyatı da uygun ona baktiriyorum onu da beğeniyorum belki daha önce bahsetmiş olabilirim karşı tarafı analizi düşünce yapısını davranışlarını güzel yorumluyor öyle sonunu iyiye bağlama derdi de yok kadının neyse onu söylüyor nacizane önerim bi de o en azından fiyatı uygun yoksa insan üzülüyor baktirdiktan sonra guen paraya

Fallarımda çok ilginç detaylar çıkıyor ya son baktirdigim fallardan birinde asker dönüşü 12 gün sonra görüşme olacak denmişti sanırım tamda öyle olacak perşembe 12 gün oluyor konuşulan gün o gün.. böyle küçük şeyler degilde keşke ciddi şeyler çıksa şu fallarımda artık

kızlar binnaz cemre yağmura baktirmistim geçen gün bahsetmiştim burada da bugün falı tekrar inceledim kopya fal göndermiş başlarken sevgili meltem diye başlıyor ardından öbür paragrafta sevgili fatma diyor arkadan tekrar meltem. yani fatmayı değiştirmeyi unutmuş hanım kızımız:) binnazda şikâyet mesajı attım kredim iade edildi ama baktircak kimse kalmadı var mı oneriniz

gizem sitare için geçen gün olumlu yorum yapılıyordu baktiran varmı başka çıkan eden yakın gelecek için en azından simdi gonderdim bekliyorum ne diyecek diye

Firuze geçmişi anı ve geleceği nasıl yorumluyor. Mesela sen de nasıldı.

Bende bildigi durumlar oluyor firuzenin karsi tarafının ruh halini davranışlarını neden öyle oldgunu ilk baktığında söylemişti 2 kez daha baktirdim üç ay içinde ben beğendim bilmiyorum bakış şeklini süslemeden direk anlatıyor tutan yerleri epey oldu bende bakalım ilerisi için çıkar mı ne olur bisey diyemem ama oyle 100 150 tl verene kadar arada ya ona yada yesilcingeneye gönderiyorum yetiyor bana

Bende baktıranlardanım.Pembe bir faldı. Hiç tutturamamıştı. Çok güzel deyip evlilik tarihi dahi verdiği ilişki 2 gün sonra bitti. Fal attığımda "Kafam çok karışık, kartlarım alakasızsa kendi kartlarınızla açılım yapar mısınız" yazmıştım. O da meğer attıklarımızla değil, kendi kartlarıyla yorum yapıyormuş. Katina attım, o tarot açtı. Ve komik bir şekilde onun seçtiği kartları değil, o gün kendi seçtiğim kartlardaki durumları yaşadım. Keşke onları yorumlasaymış, işte o zaman tutardı.

fal sepetinde eskiden baktırdığım falların ses kaydı neden açılmıyor nasıl dinlicem ben bunu bilen var mı? eskiden dediğimde martta baktırmıştım yönetime mi yazmam gerekiyor acaba

Sizinde yazdıklarınızı okudum bu fal olayı gerçekten ilginç oluyor ben bana ıyi biliyor derken siz de böyle kötü olan bir durum yaşıyorsunuz herkese farklı bir durumlar oluyor sanırım. Biz geçen sene kuzenim le yeşilköy de bir falcıya gittik aynı kadın bana tek kelime dahi bilemedi yaşamadım kuzenim tarihlere varana kadar yaşadı. Geçen müge aydın a kahve baktirdim kadın 8 dakika aynı cümleyi defalarca tekrar ederek falı bitirmiş yorumları okudum herkes çok iyi yazmış bende sizin gibi hayal kırıklığı yaşadım 60 tl de gitti tabi. Bu kafayla da gidersem çok gider böyle param

Kesinlikle katılıyorum. Fal enerjilerin uyum meselesi. Hani iyi denilen falcıların anlattıklarını güzel bir tabloysa insan içten içe inanmakta istiyor. Bende bu ay ipin ucunu kaçırdım. Gitti paralar.. Umarım fallarımızın olumlu kısımları çıkar ve değer.

Inşallah canım üzülüyor insan bir heves gönderiyorsun gelen fal aynı lafı farklı şekilde 10 dakika anlatmış beklentine mı yanasın giden parana mı o şekilde bende bakarım para kazanmaksa amaç. Biraz da sanırım oluruna bırakmak lazım bazı şeyleri ne oluyor bakmak gerek pek fallarla olacak şeyler değil ne diyim hayırlısı olsun hepimiz için

M
Canım bu 12 gün sonra görüşme olacak diye yorumlayan falcı kim acaba merak ettim az da olsa tutan şeyler var demek ki.

Gizem Sitarenin analizleri beni de şaşırttı hiç beklemiyordum

Binnaz da ki fiyat uygulamasını anlamadım ben dün falcı 150 den 1500 tl çıkardı fiyatını baktım 2 kişi baktırıyor o fiyata bugün bakarken denk geldim fiyatını 50 tl yapmış e şimdi dün 150 tl ye baktiranlara haksızlık değil mi ayıp yani bu şekilde uygulama yapmaları yanlışmıyım

Böyle şeyler hep dile getirin bende farkediyorum yeni falcılar 50 krediye bakıyor ilk 20 falı sonra fiyat artışı yapıyorlar pahalı falcılara biri düşük puan mı verdi hemen fiyat düşürüp yeni kayıt olana birine bakıp 5 yıldız istiyor düzelince puanı hop aynı fiyat

Çok saçma yani dün 150 tl ye 2 kişiye fal baktı bugün 50 tl olmuş fiyatı arada 100 tl fark var az para değil ayıp yani yaptıkları bu şekilde olmamalı fiyatlandırma ayrıca 150 tl nasıl istenir bir fal için allah aşkına 10 dakika evir çevir laflari fal diye anlat insanların parasını almaya kalk o kadar para istiyorsan bari hakkıyla bak değsin çoğu falcı da masal anlatıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…