- 9 Nisan 2019
- 319
- 313
- 53
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.541
Ay benim aynı fincanı on kisiye atmışligim var ama benzer yorumlar geliyor canım yani benim öyle olmuştu farklı bisey söyleyen olmamıştıKızlar bakılmış kahve fincanı fotoğraflarını başka birine de atsam nolur ki? Ben bir kere bakılırsa daha bakılmaz biliyorum ama. Çok şekilliydi dün gelen yorum tatmin etmedi.
Uygulama ücretli mi canimBinnaz abla uygulamasında hediye kredi veren bir çark var. Her gün bir defa çevirme hakkın var. 5 - 50 arası kredi hediye ediyor.
Ay benim aynı fincanı on kisiye atmışligim var ama benzer yorumlar geliyor canım yani benim öyle olmuştu farklı bisey söyleyen olmamıştı
Evet tellwe gibi ücretli. Artı yönleri var ama İndirimli kredi alabilmek (kimi zaman %50 indirimli bile alıyorsun), kredi hediye etmeleri ve destek ekibinin ilgisi gibi. Eksisi iyi bakıyor denilenlerin fiyatı 150 tlye kadar çıkıyor. Oraya en fazla 50 lira ödemişimdir. Genelde üstünü hediye kredilerle tamamlıyorum.Uygulama ücretli mi canim
Teşekkürler canım.Evet tellwe gibi ücretli. Artı yönleri var ama İndirimli kredi alabilmek (kimi zaman %50 indirimli bile alıyorsun), kredi hediye etmeleri ve destek ekibinin ilgisi gibi. Eksisi iyi bakıyor denilenlerin fiyatı 150 tlye kadar çıkıyor. Oraya en fazla 50 lira ödemişimdir. Genelde üstünü hediye kredilerle tamamlıyorum.
çıkan şekiller aynı olduğu için çok degisik yorumlar yapmıyorlar yani bi iki cümle farklılık gösteriyor yada anlatım şekilleri farklı oluyorUuu ne kadar çok. Ben ikinciye baktırmaya tereddüt ederken.Attım bende öncekinin daha detaylı haliyle benzeri yorum geldi. Senden de bunu öğrenmem sağlaması olmuş oldu. Keşke bir tane detaylı bakan, iyi tutturan falcımız olsa da böyle arayışlara girmesek.
PatladıElifsucana baktıran var mı geçmiş gelecek karışık yorumluyor sanki. Geçmişte olanları olacak gibi anlatmış bende. Sizde de öyle mi?
EvetElifsucana baktıran var mı geçmiş gelecek karışık yorumluyor sanki. Geçmişte olanları olacak gibi anlatmış bende. Sizde de öyle mi?
Bende aynı falı iki farklı kişiye attım. Nil güneş ve Gizem Sitare. İkisi farklı şeyler söyledi. Gizem sitare çok daha iyiydi. Diğerini pek beğenmedim.çıkan şekiller aynı olduğu için çok degisik yorumlar yapmıyorlar yani bi iki cümle farklılık gösteriyor yada anlatım şekilleri farklı oluyorkeşke canım benim ya tutuyorum kendimi şuan baktırmamak için ama ne kadar dayanırım bilmiyorum
Çıktı mı peki size
ben murat koç diye birine baktirdim kahve telefonda 50 kredi idi süre bitti yetmedi ama bi kaç ilginç nokta söyledi bana benimle ilgili şaşırdım arada ihtiyaç duyarsam baktırırım ona yazdım bi kenara30 kredim köşede duruyor ama atacak kimse yok
Binnaz’da 460 kredim var birikince olabilir :)ben murat koç diye birine baktirdim kahve telefonda 50 kredi idi süre bitti yetmedi ama bi kaç ilginç nokta söyledi bana benimle ilgili şaşırdım arada ihtiyaç duyarsam baktırırım ona yazdım bi kenara
deneyin isterseniz belki size de iyi bilir hep diyoruz ya fal olayı herkese aynı olmuyor diyeBinnaz’da 460 kredim var birikince olabilir :)
gizem sitare beni de çok şaşırtmıştı ya ciddi anlamda nokta atışları var gerçekten gelecek vadesi için bişey diyemiyorum ama geçmiş ve an gayet iyiydiBende aynı falı iki farklı kişiye attım. Nil güneş ve Gizem Sitare. İkisi farklı şeyler söyledi. Gizem sitare çok daha iyiydi. Diğerini pek beğenmedim.
Falı mantıklı bulmadım. Açıkcası öylesine bir fal gibi geldi. Geçmişi anlatmıştı gelecek gibi bir karmaşa vardı. Çıkacağını sanmam.Çıktı mı peki size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?