- 9 Nisan 2019
- 319
- 313
- 53
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.521
O parayı almıyorlar zaten yüzde 30-50 arası kesiliyor uygulama tarafındanÇok saçma yani dün 150 tl ye 2 kişiye fal baktı bugün 50 tl olmuş fiyatı arada 100 tl fark var az para değil ayıp yani yaptıkları bu şekilde olmamalı fiyatlandırma ayrıca 150 tl nasıl istenir bir fal için allah aşkına 10 dakika evir çevir laflari fal diye anlat insanların parasını almaya kalk o kadar para istiyorsan bari hakkıyla bak değsin çoğu falcı da masal anlatıyor zaten
Yanı yine de çok fazla ne olursa olsun o kadar para vereceksem bana gerçekten değdi bu paraya demem lazım ki binnaz uygulamasında bana kalırsa öyle de bir falcı yok benim fikrim tabi bu baktiranlar için bisey diyememO parayı almıyorlar zaten yüzde 30-50 arası kesiliyor uygulama tarafından
en son binnazda cemre yağmur dan kopya fal alınca ordan bende ümidimi kestim valla en son gizem sitareye baktirdim iade kredimi harcamak için değdi allahtan ama benim için binnaz defteri kopya olayından sonra bittiYanı yine de çok fazla ne olursa olsun o kadar para vereceksem bana gerçekten değdi bu paraya demem lazım ki binnaz uygulamasında bana kalırsa öyle de bir falcı yok benim fikrim tabi bu baktiranlar için bisey diyemem
aytence var bubastis999 var benim baktiripta bildiğim ve iyi diyebileceğim seslidetelwede falı sesli olarak yorumlayan kimler var hiç sevmiyorum yazılı fal
boşuna kopya fal göndermiyorlar demek ki o paraya böyle fal mı diyorlar napiyorlar bilmem ama çok saçma bi sistem ve cidden paramıza yazık oluyoO parayı almıyorlar zaten yüzde 30-50 arası kesiliyor uygulama tarafından
Bu yüzden işte gidip 5 yıldız vermemek gerekiyor binnazda öyle değil ama telwe de zorbalık yapıyor falcılar resmen puan vereyim başkası ona bakmasın diyor. Her falcıya o hesaptan 1 kez fal atmak ve emeğe saygı diyip 5 yıldız vermemek gerekiyorboşuna kopya fal göndermiyorlar demek ki o paraya böyle fal mı diyorlar napiyorlar bilmem ama çok saçma bi sistem ve cidden paramıza yazık oluyo
Gizem iyi mi ben kredi biriktirip baktiriyorum artık çok nadir üstüne 5 10 tl ekleme yapıyorum baktirim mı kahveen son binnazda cemre yağmur dan kopya fal alınca ordan bende ümidimi kestim valla en son gizem sitareye baktirdim iade kredimi harcamak için değdi allahtan ama benim için binnaz defteri kopya olayından sonra bitti
Canım gayet iyiydi karşı tarafı analizi geçmiş ve an özellikle gerçekten o krediye gayet güzeldi ve sesli yorumdu ki sonra soru sordum üşenmeden uzun uzun cevapta vermiş. gelecek tutar mı bilmem ama olmayacak şeyler değil söyledikleri yani bütün falcılar aynı vadeyi veriyor bana bir iki aydır gizemde aynı şeyleri söyledi olacak diye ve vade olarakGizem iyi mi ben kredi biriktirip baktiriyorum artık çok nadir üstüne 5 10 tl ekleme yapıyorum baktirim mı kahve
Baktirim o zaman 300 kredi birikti o da öyle gitsinCanım gayet iyiydi karşı tarafı analizi geçmiş ve an özellikle gerçekten o krediye gayet güzeldi ve sesli yorumdu ki sonra soru sordum üşenmeden uzun uzun cevapta vermiş. gelecek tutar mı bilmem ama olmayacak şeyler değil söyledikleri yani bütün falcılar aynı vadeyi veriyor bana bir iki aydır gizemde aynı şeyleri söyledi olacak diye ve vade olarak
dene istersen canım ben 250 krediydi diye hatırlıyorum zatenBaktirim o zaman 300 kredi birikti o da öyle gitsin
Baktirdim bazı şeyleri doğru anlatmış neyse ki biriken kredilerle baktırınca cikmasada insan üzülmüyor bakalım kısmet diyim iyiler çıksın hepimizedene istersen canım ben 250 krediydi diye hatırlıyorum zaten
Binnaz abla uygulamasında hediye kredi veren bir çark var. Her gün bir defa çevirme hakkın var. 5 - 50 arası kredi hediye ediyor.kredi nasıl biriktiriyorsunuz
Binnaz abla uygulamasında hediye kredi veren bir çark var. Her gün bir defa çevirme hakkın var. 5 - 50 arası kredi hediye ediyor.
Kızlar bakılmış kahve fincanı fotoğraflarını başka birine de atsam nolur ki? Ben bir kere bakılırsa daha bakılmaz biliyorum ama. Çok şekilliydi dün gelen yorum tatmin etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?