tellwe.com'da bakılan fallar!

gizem sitare beni şoka uğrattı an ve kişilik analizi mukemmeldi ve herkesle aynı şeyi oda söyledi gelecek içinde. artik su 2 3 aylık dönem geçse gitsede bi rahatlasam şu vadeler için bi kişi de farklı vade vermiyor yada farklı şey söylemiyor bi tek medyumcetin olumsuzdu onun vadesinin dolmasına da 1.5 ay fln var umarım çıkmaz hala tedirgin oluyorum

O parayı almıyorlar zaten yüzde 30-50 arası kesiliyor uygulama tarafından

O parayı almıyorlar zaten yüzde 30-50 arası kesiliyor uygulama tarafından
Yanı yine de çok fazla ne olursa olsun o kadar para vereceksem bana gerçekten değdi bu paraya demem lazım ki binnaz uygulamasında bana kalırsa öyle de bir falcı yok benim fikrim tabi bu baktiranlar için bisey diyemem

Yanı yine de çok fazla ne olursa olsun o kadar para vereceksem bana gerçekten değdi bu paraya demem lazım ki binnaz uygulamasında bana kalırsa öyle de bir falcı yok benim fikrim tabi bu baktiranlar için bisey diyemem
en son binnazda cemre yağmur dan kopya fal alınca ordan bende ümidimi kestim valla en son gizem sitareye baktirdim iade kredimi harcamak için değdi allahtan ama benim için binnaz defteri kopya olayından sonra bitti

boşuna kopya fal göndermiyorlar demek ki o paraya böyle fal mı diyorlar napiyorlar bilmem ama çok saçma bi sistem ve cidden paramıza yazık oluyo
Bu yüzden işte gidip 5 yıldız vermemek gerekiyor binnazda öyle değil ama telwe de zorbalık yapıyor falcılar resmen puan vereyim başkası ona bakmasın diyor. Her falcıya o hesaptan 1 kez fal atmak ve emeğe saygı diyip 5 yıldız vermemek gerekiyor

en son binnazda cemre yağmur dan kopya fal alınca ordan bende ümidimi kestim valla en son gizem sitareye baktirdim iade kredimi harcamak için değdi allahtan ama benim için binnaz defteri kopya olayından sonra bitti
Gizem iyi mi ben kredi biriktirip baktiriyorum artık çok nadir üstüne 5 10 tl ekleme yapıyorum baktirim mı kahve

Gizem iyi mi ben kredi biriktirip baktiriyorum artık çok nadir üstüne 5 10 tl ekleme yapıyorum baktirim mı kahve
Canım gayet iyiydi karşı tarafı analizi geçmiş ve an özellikle gerçekten o krediye gayet güzeldi ve sesli yorumdu ki sonra soru sordum üşenmeden uzun uzun cevapta vermiş. gelecek tutar mı bilmem ama olmayacak şeyler değil söyledikleri yani bütün falcılar aynı vadeyi veriyor bana bir iki aydır gizemde aynı şeyleri söyledi olacak diye ve vade olarak

Baktirim o zaman 300 kredi birikti o da öyle gitsin

Kizlar kaç haftadır kredi biriktirip sırf meraktan binnaz da 2 kişiye baktirdim. İkisi de duru görü. Ve ikisi de nerdeyse ayni vadelerle ayni olay sırasını verdi. Birinin tek farkı geçmişle alakali da konusmasiydi.
Fallarin tutarsız olmasının sebebi çok sık baktirmak. Enerji uyumsuzlugu. Her okunan söylenen falı cok içselleştirmek. Ne söylenirse tamamen dogruymus oyle olması lazımmis gibi yasamaya çalışmak. Kizlar enerjinizi sadece fallarla harcamayin. Herkese aninda fal atmayin. Biliyorum kendimizi tutmak çok zor. Özellikle zor zamanlar geçirirken. Size bir tavsiyem olacak. Youtube da olumlamalar yazın bakın dinleyin. İnanın cok iyi gelecek. Enerjinizi kafanızı toplayacaksiniz

Kızlar bakılmış kahve fincanı fotoğraflarını başka birine de atsam nolur ki? Ben bir kere bakılırsa daha bakılmaz biliyorum ama. Çok şekilliydi dün gelen yorum tatmin etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…