- 4 Şubat 2022
- 3.720
- 8.835
- 108
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.941
Sana Baba Vanga baksa onunla bile uyumlanamazsinGerçekten wow dedirten bir falcınız yok mu ? Demet8888e de baktırdım çok uyumlanamadım onunla
Şubattan beri ilk defa baktırdım üst üste 4 kişiye ya önceden çok daha fazla baktırıyordumSana Baba Vanga baksa onunla bile uyumlanamazsin
aşırı fal baktirip enerjiyi allak bullak ediyorsun çünkü.
Bildiği şeyler de var bende ama ben biraz pembeci buldumLinda beğeniliyor mu genel olarak merak ettim bana bilemedi ama beğeneni de var galiba. Memnun kalmayan var mıydı?
Sonunu evet pempeye başladı bende de ama tespitleri yanlıştıBildiği şeyler de var bende ama ben biraz pembeci buldum
tespitlerinde bildiği şeyler vardı ama yanlış yorumlar yaptığı yerlerde vardı.Sonunu evet pempeye başladı bende de ama tespitleri yanlıştı
Anladım bende neredeyse hepsi yanlıştı uyumlanamadık herhaldetespitlerinde bildiği şeyler vardı ama yanlış yorumlar yaptığı yerlerde vardı.
evet olabilir.Anladım bende neredeyse hepsi yanlıştı uyumlanamadık herhalde
Ben genel olarak beğendim. Diğer falcıların bilemediği birkaç ayrıntıyı bildi.%100 deği tabiLinda beğeniliyor mu genel olarak merak ettim bana bilemedi ama beğeneni de var galiba. Memnun kalmayan var mıydı?
Bana cok pembeciydiLinda beğeniliyor mu genel olarak merak ettim bana bilemedi ama beğeneni de var galiba. Memnun kalmayan var mıydı?
Ben de merak ediyorumPsisikhatun deneyen varsa yazabilir mi
Bana ilk falı çıkmıştı diğer falları çıkmadıPsisikhatun deneyen varsa yazabilir mi
Sanki ona coklu hesap diyorlardi buradaDün demete atmıştım bugün baktı. Ben şoktayım hiç beklemiyordum abartıldığını düşünüyordum ama her kelimesi spesifik bilgilerle doluydu. Çok uzun zamandır ilk kez bir falı bu kadar beğendim helal olsun kadına valla. Ben hayatımda bir enesin falında ağladım korktum çat çat isim verince bir de Demet de korktum diyebilirim.
Aa oradan mı bildi diyorsun. Peki hangi hesaplar acaba biliyor musun?Sanki ona coklu hesap diyorlardi burada
Ben kahinabla diye hatirliyorum ama yanlis olabilir sadece bi ara konusuluyordu. Sen kahve mi baktirdin?Aa oradan mı bildi diyorsun. Peki hangi hesaplar acaba biliyor musun?
Evet kahve attım ama kahinablaya ben 2 yıldır falan atmadım eski fallarımdan çıkaramaz yani bu bildiklerini. Kahinabla olduğunu sanmıyorum ama Umarım başka birine ait çoklu hesap değildir yaBen kahinabla diye hatirliyorum ama yanlis olabilir sadece bi ara konusuluyordu. Sen kahve mi baktirdin?
Ben kahinabla diye hatirliyorum ama yanlis olabilir sadece bi ara konusuluyordu. Sen kahve mi baktirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?