- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.561
nakta cikti mi sanaHerkese merhaba arkadaşlar yeni üye olan ben Nakta ile ilgili yazmış olduklarınızı okudum , çok hit yorumlarda vardı , çok çekinerek baktırdım , ama bu kadarını tahmin etmiyordum , 38 yaşındayım beni etkileyen 2 fal 2 bakım olmuş derdim hep , Nakta ile ilgili 3 e çıktı , Sitede ilk kez baktırdım , umarım verdiği tarihler çıkar ,vadeleri takip edeceğim , en mahrem konuları bildi o anlattığında çok utandım,hala kendime gelebilmiş değilim böyle bir yeteneğim olsun çok isterdim beni özel yetenek ile tanıştıran vesile olan arkadaşlara teşekkür ediyorum
zannetmiyorum akrepgöz yabancı uyruklu bir falcı zaten yazım tarzından da anlarsınız okurken yazdıklarını başa dönüp dönüp on kerede anca anlıyor insan . gizem sitare de sesli yorum yapıyor türkçesi gayet düzgündü ve uzun süredir binnazda zaten sanırım iki sitede birden üyelik bulunduramıyor falcılar yasak diye biliyorumGizem sitare tellwede ki akrepgöz olabilir mi?
Elifsucana baktıran var mı geçmiş gelecek karışık yorumluyor sanki. Geçmişte olanları olacak gibi anlatmış bende. Sizde de öyle mi?
binnaz hediye kredi olayını kaldırmış binnaz sayfası da kapandı benim içinbinnaz da 150 kredim var kimi önerirsiniz ya
Ay evet ona bu sabah bende baktım yoktu gerçekten ama müşteri kaybederler hediye kredi mevzusu çekiyordu zaten insanlarıbinnaz hediye kredi olayını kaldırmış binnaz sayfası da kapandı benim için
Aynı kişi olması lazım. Bu daha öncede konuşulmuştu. iki şiveyide konuşabilen biri olmalı. Ben ikisinede baktırmıştım yıllar önce. Hayatımdaki kişi için çok değişik bir terim kullanmıştı şuan hatırlayamadım ama ikisinden de duymuştum o kelimeyi. Kolay kolay günlük konuşma dilinde olmayan bir kelimeydi. Tekrar dinleme imkanım olursa bu mesajı alıntılar yazarım.Gizem sitare tellwede ki akrepgöz olabilir mi?
hiç düşünmemiştim ya şive farklı olunca da ihtimali çürüttüm kendi kafamda bide akrepgöz bana sesli bakmamıştı o yüzden ses analizi yapamıyorum ama yazdıklarını çok zor okumuştumAynı kişi olması lazım. Bu daha öncede konuşulmuştu. iki şiveyide konuşabilen biri olmalı. Ben ikisinede baktırmıştım yıllar önce. Hayatımdaki kişi için çok değişik bir terim kullanmıştı şuan hatırlayamadım ama ikisinden de duymuştum o kelimeyi. Kolay kolay günlük konuşma dilinde olmayan bir kelimeydi. Tekrar dinleme imkanım olursa bu mesajı alıntılar yazarım.
Ses tonu benziyor şive farkı vardı ama mesela benim tanıdığım azeriler var normal ben gibi düzgün de konuşabiliyor çok rahat şive de yapabiliyor. Böyle biri olabilir demiştim. Çünkü çok çok belirgin bir tanımlama yapmıştı bana ve emin olmak için bakmıştım iki falcı da hep aynı anda online oluyordu ve çıkıyordu. Bence aynılar ama tabiki yanılıyor da olabilirim.hiç düşünmemiştim ya şive farklı olunca da ihtimali çürüttüm kendi kafamda bide akrepgöz bana sesli bakmamıştı o yüzden ses analizi yapamıyorum ama yazdıklarını çok zor okumuştum
aynen öyle yanılıyor olabiliriz ama bence o. tellwede de baktırmıştım akrepgöze memnun kalmadım baktığı falı anlamadım binnazda da aynısı oldu bir şeyler anlatmış ama ne anlatmış sonuca bağlayamadım. Artık tanımadığım birisine fal atarken çekiniyorum geçmişte baktırdığım bir falcı çıkacak diye..Ses tonu benziyor şive farkı vardı ama mesela benim tanıdığım azeriler var normal ben gibi düzgün de konuşabiliyor çok rahat şive de yapabiliyor. Böyle biri olabilir demiştim. Çünkü çok çok belirgin bir tanımlama yapmıştı bana ve emin olmak için bakmıştım iki falcı da hep aynı anda online oluyordu ve çıkıyordu. Bence aynılar ama tabiki yanılıyor da olabilirim.
Ya da ben kötümserim :) özetle yeşilcingenenin falı çıkıyor mu :)Yeşilcingene için genelde biliyor denmiş , aksini düşünen var mı. Bana fazla olumlu geldi dedikleri bilemiyorum
Benim için tutarlı gidiyor. Olumsuz dedi ve öyle ilerliyor bir gelişme yok. Ama ayrıntıları bilemem teyit edemiyorum. Kimseye mavi boncuk dağıtacak bir insan değil gibi. Olumluysa senin için ne mutlu.Ya da ben kötümserim :) özetle yeşilcingenenin falı çıkıyor mu :)
valla benim favori falcim kendisi 4 senedir ne mutlu size olumlu konuşmuş bana daha öyle olumlu konuştuğu pek olmadı ne kötü ki olumsuz dediği çoğu şeyi de dedigi zamanlarda şaşmadan yaşadım ben beğenirim yorumlarını inşallah size dediği olumlu gelişmeleri yaşarsınız yabana atmayın derim dedikleriniYeşilcingene için genelde biliyor denmiş , aksini düşünen var mı. Bana fazla olumlu geldi dedikleri bilemiyorum
hangi falı baktırıyorsunuz çingeneye?valla benim favori falcim kendisi 4 senedir ne mutlu size olumlu konuşmuş bana daha öyle olumlu konuştuğu pek olmadı ne kötü ki olumsuz dediği çoğu şeyi de dedigi zamanlarda şaşmadan yaşadım ben beğenirim yorumlarını inşallah size dediği olumlu gelişmeleri yaşarsınız yabana atmayın derim dediklerini
tarot yada katına baktiriyorum ben ama kendi de açılım yapıyor anladığım bana öyle yazıyor çünkü biz artık 4 sene de arkadaş olduk sağolsun ilgilenir benimle derdimi dinler yol gösterirhangi falı baktırıyorsunuz çingeneye?
normalde de öyle insancıl bir yapısı var gerçekten ben kahve baktırmıştım işle ilgili vadesi geçti malesef ama bazı falcılar bazı fallarda daha iyi oluyor ya ondan sordum.tarot yada katına baktiriyorum ben ama kendi de açılım yapıyor anladığım bana öyle yazıyor çünkü biz artık 4 sene de arkadaş olduk sağolsun ilgilenir benimle derdimi dinler yol gösterir
kahve de ben binnaz da baran umut u beğeniyorum çok 90 tl yapmış fiyatını baktircaksam arada paraya kıyıp kahve de ona baktırırımnormalde de öyle insancıl bir yapısı var gerçekten ben kahve baktırmıştım işle ilgili vadesi geçti malesef ama bazı falcılar bazı fallarda daha iyi oluyor ya ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?