tellwe.com'da bakılan fallar!

üzme kendini canım bir çoğumuz burada emin ol yaşadık bu durumları zamanla geçer unutursun.sen elifsucan i beğeniyordun çıkıyor diye yazıyordun o da mı patladı

Yalnız değilsin çoğumuz benzerlerini yaşadık, yaşıyoruz maalesef. Gözümün içine baka baka inkar ettiği kızla birkaç gün sonra fotolarını görmüştüm :) Çetinin falından sonra çok üzüldüğünü yazmıştın hatırlıyorum ama bilen oymuş demek ki. Falcıların 2 aya, 5aya, 8 aya döndü dönecek diye diye insanların yıllarını almaları çok acımasızca, o yüzden çok sık fal baktırmamaki herkese atmamak ve fala göre kesinlikle hayatı şekillendirmemek gerekiyor.

Daha yaşın çok genç önüne çok daha iyileri çıkacaktır , bu günleri hatırlamazsın bile inşallah

Evet elifsucan konusunu ben de merak ettim
bana mayıs sonu haziran sonu ayrılık da yaşarsınız demişti ilk falında bildi kadın geçen hafta yaşadık sonrası içinde iki kere daha baktirdim onlarda da çıkan durumları oldu ben beğendim o kadını o fiyata bana göre başarılı bakıyor bence

mayis sonu baktirdigim da yani düşük cümle olmuş

Seninki olabilir gibi geliyor bana kuzum yaa.

Elifsucan geçmiş gelecek karıştırıyor ama bana baktığı ilk falda -yaklasik 10 dakikalık bir ses kaydiydi- baya nokta atışları oldu ki enerji meselesi herkese tutmayabilir. Ben çetine , banuya ve daha bir çoklarına baktırdım zamaninda ve hic birinin dedikleri olmadı bana suan en iyi gelen elifsucan. İlk falında sana iş kapısı var dedi bu yaz birinin vesilesiyle falan açıkçası çok sallamadım ama bugun bir arkadaşımın aracılığı ile bir is gorusmesine gittim ve kabul ettiler yani cidden bilmiş oldu. Iliski konusunda yaz sonu vade verdi ama vadelere cok takilmam ben dedigi ozelliklerde bi insan cikacak mi bilmiyorum bence yaz sonu cikmaz ama daha sonra olabilir.

Yeşilçingeneye baktırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…