tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar daha once cok kez yazdim burada ama bu yil tekrar yazayim, tellwe de bazi gruplar var. Bunlardan bir grup buyuk harfle yaziyor ama tum buyuk harfle yazanlar ayni grupta olmayadabilir ama en az bir iki grup var. Bu tek kisi ya da bir grup tarafindan yonetiliyor olabilir. Coklu hesaplar ise zaten cok var. Bu benim defalarca yazdigim gruptaki piyonlardan bazen bir ikisi devre disi kalabiliyor ve yenileri eklenebiliyor ama emin oldugum su anki isimler:

Falcananay, Gizemliefsun, Efsunine, Fallarkralicesi, Sultanfalci, Sadecegercekler.

Bunlardan Efsunine yi denedigimde bana bir tarih tutturdu: su ayin su haftasi gibi ama ongorusu kismen gerceklesti. Ornegin dedigi tarihte barisacaksiniz dedi diyelim; barisma degil de gorusme oldu ve orada kaldi, devami gelmedi. Bunun gibi birsey. Atti tuttu ihtimali de var tabii her zaman. Cunku upuzun falda ne detaylar ne detaylar ve gelismeler icin tarihler yani bu kucuk tarih disinda hersey patladi. Diyecegim o ki, bu gruptan hisleri az cok kuvvetli biri veya birileri olabilir veya vardir ama bu isimlere dikkat edin. Yani herhangi birine onceden fal atmisliginiz var ise ve sorunuzda belirttiginiz bir bilgiyi digeri kendi gormus gibi bir sonraki falinizda kullanabilir. Gelecekle ilgili tutturdugu olursa da dedigim gibi hisleri az bucuk kuvvetli olabilir veya 50% lik olasilik cikmis olabilir soruya gore.

Son düzenleme:
falcananay'a 1 ay önce atmıştım. dönüş olacağını ama uzun süreli bir şey olmayacağını söylemişti.
sadecegercekler'de uzun, güzel bir ilişki olacak demiş ama ben olmayacağını biliyorum zaten.
ikisi de wow dediğim bir nokta atışı yapmamıştı, ama aynı grup veya kişi olduklarını düşünmüyorum..
geçen hafta yeni katılan birine atmıştım hurremsultan_26, sg ile aynı günü vade vermiş.. ilginç.

Kesinlikle ayni grup. Eminim. Istersen giris cikis saatlerini takip et ve falda olmalari haricinde surekli yanyana diziliyorlar sistemde. Farkli ongoru soylemeleri daha mantikli cunku iki olasilikta da yine donup ayni kisilere gidecegin icin tekrar ayni gruba danismis olacaksin. Hurremsultan'i bilmiyorum ama CananAy ve sg ayni grup.

böyle şeyler hep konuşulmuş önceden de. en iyisi tellweyi kullanmamak çünkü çok güven zedeleyici. zaten orda aman aman bir falcıya da denk gelmedim. teşekkürler bilgi için.

2016 sonunda basladi tellwe maceram ve cok baktirdigim siralarda olayi ogrendigimde gunlerce aklima geldikce meraktan takip ettim ve giris cikis dakikalari hep ayni. Bu uyariyi yazmadan az once baktigimda hepsi icin son giris 33 dak. once yaziyordu ve 'gunici aktif' ibaresi vardi; yaziyi yazdim bir sure sonra tekrar baktim hepsi 'cevrimici' idi, Cananay falda idi ve yine son giris hepsi icin 17 dak. once yaziyordu. Yillardir bu boyle yani. O nedenle ve de coklu hesap sahtekarlari ve kopyala yapistir fallardan biktigimdan tellwe yi birakip Binnaz'a yonelmistim ama hediye kredi olayi bitince artik orada da baktirmam zor. Yonetim de iyi degil, ilgisiz.

bu arada 5 kredilik yeni bir falcı keşfettim ama önerecek kadar emin olamıyorum. meltem ve janerizolli'ye de söyledim attılar. analizler güzel, meltemde olumsuz konuştu zaten ertesi gün o olayını öğrendikk. depresyon, kilo kaybı olabilir demişti. başka kızı söylemişti. vadesi gelince burda açıklarım..

Dayanamıyordu :) evet ben de beğendim falı. Benim de vade diğer falcılarla hemen hemen aynı. Bakalım bekleyelim ona göre söyleriz.

Kim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…