- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.121
evett kızlar, baktıranlar yorumlarını yazarsa biz de analiz etmiş oluruz iyiceDeneyip yorumlayın hadi bize :) bakalım siz de beğenecek misiniz?
UckagitciLouvre diye bir kıza da baktırmıştım, 10 satırlık falın 5inde whatsapp özellikleri, kalanında da sallamasyon yollamıştı. beğenmediğimi yorumda belirtince de, "hayırdır :d, umut dilenmeye devam et" tarzı bir yorum yapmıştı. bilginize..
Deneyelim bakalımevett kızlar, baktıranlar yorumlarını yazarsa biz de analiz etmiş oluruz iyice
Attın mı peki?Deneyelim bakalım
Yok daha atmadim kahve icmem lazımAttın mı peki?
Cumartesi gunu ictigim fincani yollasam olur mu
Valla ben de 2 haftalık fincanı yolladımCumartesi gunu ictigim fincani yollasam olur mu
Evettt. İnsallah bilir ya
Kendimi sorcam valla biri yok hayatımdaValla ben de 2 haftalık fincanı yolladım
Biri için baktıracaksan doğum tarihini de yazmayı unutma
Yolladım 3.sıradayımEvettt. İnsallah bilir ya
Geldi mi?Yolladım 3.sıradayım
GelmediGeldi mi?
Geldi ve beğenmedimGeldi mi?
Tühh üzüldüm. Olumsuz muydu fal?Geldi ve beğenmedim
Yok olumsuz değilde nasil desem bi tuhaf geldi yok lisede bana platonik biri varmis o bi daha gelcekmis ama platonikligi gecmis falan ben liseyi bitireli oldu 3 sene kim gelsin niye gelsin yani etrafimdakiler iki yuzluymus falan degisik bilemedim yaTühh üzüldüm. Olumsuz muydu fal?
Belki enerji uymamıştırYok olumsuz değilde nasil desem bi tuhaf geldi yok lisede bana platonik biri varmis o bi daha gelcekmis ama platonikligi gecmis falan ben liseyi bitireli oldu 3 sene kim gelsin niye gelsin yani etrafimdakiler iki yuzluymus falan degisik bilemedim ya
Ya benimle zaten çoğunun enerjisi uymuyo belki ondandırBelki enerji uymamıştırbende iyiydi. Bi de 5tl yani fiyat/performans güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?