- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.181
O kadar iyi miydi sende? Anda falan iyi mi çetin?
Bir arkadaşım da aşk ile ilgili konular için çetine gitti, dedikleri çıkmadı. Karşı taraf da etkiliyor bence. Sonuçta kariyer sana bağlı ama ikili ilişkiler de karşı taraf da önemli.meltem çetine geçen hafta tekrar atmıştı ve kendiyle çelişmişti.
aşk dışında başka bir konu cıktı mı acaba ?O kadar iyiymiş. Tutturduğunu hiç anlamamıştım. Sonradan eski falları okurken bu yıl anladım. Aralık ayıydı baktırdığımda karşı taraf senin için böyle düşünüyor, şöyle yapmak isteyip yapamıyor demişti. Ex kişisi aylar sonra karşıma gelip aralık ayında çok istedim, cesaret edemedim demişti. Ve bahar ayında şöyle biriyle tanışacaksın deyip değişik bir son görmüştü. Aynı öyle oldu.
İşte çetin dışında kimsenin dediği kariyer noktasında çıkmıyor, diğerlerine kalsa 2019 da kariyer noktasinda dünya markasıydım..
Ayyy teşekkür ederim, umarim hepimiz bu fal batağından kurtuluruz ve çok mutlu oluruzKariyer içinde atmıştım. Dedikleri çıkmadı. Ucundan kıyısından azıcık olmayacak bir işi görüp bilmiş sadece. Niye olmayacak işimi görürsün ki MedyumçetinO tutturduğu da vadesi gecikmeliydi. Hiç kariyer için atmayı düşünmedim tekrar. Bende mi atsam ya verdiği tarih tutar mı tutabilir. Baksana uç tarihler değil. Senin için gördükleri güzel şeylerse çıksın
2018 aralık gibi baktırdım, aşırı saçma epey kötü. Ve dedikleri asla çıkmadıtaraca'ya atan var mı hiç?
elifsucan benim de favorim.. özellikle su falı efsane. nokta atışları doluydu2018 aralık gibi baktırdım, aşırı saçma epey kötü. Ve dedikleri asla çıkmadıtellwe de çetin dışında elifsucan ı beğendim
meltem çetine geçen hafta tekrar atmıştı ve kendiyle çelişmişti.
Vadeleri yakın mı peki :) çıkarsa falı ona da giderizelifsucan benim de favorim.. özellikle su falı efsane. nokta atışları doluydu
evet haklısın. sık atınca veya vadesi dolmadan falcılar da sapıyor. ama o yanlış hatırlamıyosam 5 ay arayla attı. 5. ay biter demişti, ve 5. ay attığında olumluya bağladıNe konuluydu attığı bilemiyorum ama... Bence aynı konudan aynı kişiye sürekli baktırmamak gerek. Zaten falcılar bir tarih, vade verip olacak, olmayacak diyorlar. İlk söylediği şeyin sonu gelmeden ikinciye, üçüncüye atmak olayı psikolojimizi yormak, paramızı boşa savurmak gibi geliyor bana.
temmuz ayı içinde.. çıkar çıkmaz buraya yazarım zaten :)Vadeleri yakın mı peki :) çıkarsa falı ona da gideriz
Ayyy teşekkür ederim, umarim hepimiz bu fal batağından kurtuluruz ve çok mutlu oluruzbenimde çok atasım geldi yahu, 40 da az değil şimdi.. kendini 2 3 sene de geliştirmiştir umarım. Bir de size twitter da tinsel diye bir kadını önereceğim. Geri dönüşlerini falan paylaşıyor uzunca fal bakıyormuş. Baktıran insanları tanıyorum. Ya o ya da çetine baktıracağım bir ara
Ay insallahhAdını yazdım ama bulamadım. Tam olarak ne yazmamız gerekiyor?
Evet az değil bende tereddütle atmıştım. Hatta burada sormuştum. Şu an nasıl bakıyor param boşa gitmesin diyekariyer için pek güvenemiyorum. Umarım ya hepimiz için her şey çok yolunda gitsin
Bende güvenmem öyle hesaplara reelde falcı kafeleri denedim hoş değiller, çetin dışında aklımda kalan isim olmadı uzun senelerdir fal baktıran biri olarak, elifsucan güzeldi son zaman içinde. Bir de arkadaşımın tinsele baktirdigi ve çıkmakta olan falına denk geldim. Fallara olan inancım hiç olmadı zaten takıntılı değilim ama, baktirma sebebim galiba terapi gibi algılıyor olmambana böyle instagramdan bakanlar hiç inandırıcı gelmiyor.. bi de "şifalandırma" adı altında dolandıranlar da çok var. dikkatli olmak lazım. ben bir kere baktırmıştım öyle, bi daha tövbe.
Ayy göz gezdirdim şimdi hesabına. Böyle tatlı, sempatik bir enerjisi var. Hemde yanı başında arkadaşın onun söylediklerini yaşıyor. Ya niye bunca zamandır denemedin kiiiAy insallahhmikroplariat diye bir hesapmis arkadaşım baktirdi ve çok memnun kaldı, bende geri dönüşlerini okudum kadının , şoklara girdim. Kadının dediklerini arkadaşım yaşıyor şuan, bana da söyleniyor 1 paragraf yazıya 40 50 verme diye tinsel wpden ses kaydı ile bakıyormuş uzun uzun , tatmin edici diyor. Bende denemek istiyorum çetin mi o mu karar veremiyorum
aman bağımlı değilsen, bırak bence hiç bulaşma. ben de "ucuza terapi" diye kendimi kandırıp baktırıyodum, sonra bi baktım bağımlıyım. şu an da öyle. fal baktırma sebebim bile şu an umrumda değil aslında, dönse dönmese umrumda olmaz ama alışkanlık oldu atmadan duramıyorum.Bende güvenmem öyle hesaplara reelde falcı kafeleri denedim hoş değiller, çetin dışında aklımda kalan isim olmadı uzun senelerdir fal baktıran biri olarak, elifsucan güzeldi son zaman içinde. Bir de arkadaşımın tinsele baktirdigi ve çıkmakta olan falına denk geldim. Fallara olan inancım hiç olmadı zaten takıntılı değilim ama, baktirma sebebim galiba terapi gibi algılıyor olmam
Dedikleri ancak çıkmaya başladıAyy göz gezdirdim şimdi hesabına. Böyle tatlı, sempatik bir enerjisi var. Hemde yanı başında arkadaşın onun söylediklerini yaşıyor. Ya niye bunca zamandır denemedin kiiiBen çok merak ettim şimdi. Kaça bakıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?