tellwe.com'da bakılan fallar!

O kadar iyi miydi sende? Anda falan iyi mi çetin?

O kadar iyiymiş. Tutturduğunu hiç anlamamıştım. Sonradan eski falları okurken bu yıl anladım. Aralık ayıydı baktırdığımda karşı taraf senin için böyle düşünüyor, şöyle yapmak isteyip yapamıyor demişti. Ex kişisi aylar sonra karşıma gelip aralık ayında çok istedim, cesaret edemedim demişti. Ve bahar ayında şöyle biriyle tanışacaksın deyip değişik bir son görmüştü. Aynı öyle oldu.

meltem çetine geçen hafta tekrar atmıştı ve kendiyle çelişmişti.
Bir arkadaşım da aşk ile ilgili konular için çetine gitti, dedikleri çıkmadı. Karşı taraf da etkiliyor bence. Sonuçta kariyer sana bağlı ama ikili ilişkiler de karşı taraf da önemli.

aşk dışında başka bir konu cıktı mı acaba ?

İşte çetin dışında kimsenin dediği kariyer noktasında çıkmıyor, diğerlerine kalsa 2019 da kariyer noktasinda dünya markasıydım..

Kariyer içinde atmıştım. Dedikleri çıkmadı. Ucundan kıyısından azıcık olmayacak bir işi görüp bilmiş sadece. Niye olmayacak işimi görürsün ki Medyumçetin O tutturduğu da vadesi gecikmeliydi. Hiç kariyer için atmayı düşünmedim tekrar. Bende mi atsam ya verdiği tarih tutar mı tutabilir. Baksana uç tarihler değil. Senin için gördükleri güzel şeylerse çıksın

Ayyy teşekkür ederim, umarim hepimiz bu fal batağından kurtuluruz ve çok mutlu oluruz benimde çok atasım geldi yahu, 40 da az değil şimdi.. kendini 2 3 sene de geliştirmiştir umarım. Bir de size twitter da tinsel diye bir kadını önereceğim. Geri dönüşlerini falan paylaşıyor uzunca fal bakıyormuş. Baktıran insanları tanıyorum. Ya o ya da çetine baktıracağım bir ara

meltem çetine geçen hafta tekrar atmıştı ve kendiyle çelişmişti.

Ne konuluydu attığı bilemiyorum ama... Bence aynı konudan aynı kişiye sürekli baktırmamak gerek. Zaten falcılar bir tarih, vade verip olacak, olmayacak diyorlar. İlk söylediği şeyin sonu gelmeden ikinciye, üçüncüye atmak olayı psikolojimizi yormak, paramızı boşa savurmak gibi geliyor bana.

evet haklısın. sık atınca veya vadesi dolmadan falcılar da sapıyor. ama o yanlış hatırlamıyosam 5 ay arayla attı. 5. ay biter demişti, ve 5. ay attığında olumluya bağladı

Bir iki yorumda denk gelmiştim, telwe uygulamasında falcılar sadece %30 kısmını alıyormuş fal ücretlerinin.. eger dogruysa bu o kadar ucuz fiyatlara falların cikmasini beklemek sacma olmaz mi

Adını yazdım ama bulamadım. Tam olarak ne yazmamız gerekiyor?
Evet az değil bende tereddütle atmıştım. Hatta burada sormuştum. Şu an nasıl bakıyor param boşa gitmesin diye kariyer için pek güvenemiyorum. Umarım ya hepimiz için her şey çok yolunda gitsin

Ay insallahh mikroplariat diye bir hesapmis arkadaşım baktirdi ve çok memnun kaldı, bende geri dönüşlerini okudum kadının , şoklara girdim. Kadının dediklerini arkadaşım yaşıyor şuan, bana da söyleniyor 1 paragraf yazıya 40 50 verme diye tinsel wpden ses kaydı ile bakıyormuş uzun uzun , tatmin edici diyor. Bende denemek istiyorum çetin mi o mu karar veremiyorum

bana böyle instagramdan bakanlar hiç inandırıcı gelmiyor.. bi de "şifalandırma" adı altında dolandıranlar da çok var. dikkatli olmak lazım. ben bir kere baktırmıştım öyle, bi daha tövbe.
Bende güvenmem öyle hesaplara reelde falcı kafeleri denedim hoş değiller, çetin dışında aklımda kalan isim olmadı uzun senelerdir fal baktıran biri olarak, elifsucan güzeldi son zaman içinde. Bir de arkadaşımın tinsele baktirdigi ve çıkmakta olan falına denk geldim. Fallara olan inancım hiç olmadı zaten takıntılı değilim ama, baktirma sebebim galiba terapi gibi algılıyor olmam

Ayy göz gezdirdim şimdi hesabına. Böyle tatlı, sempatik bir enerjisi var. Hemde yanı başında arkadaşın onun söylediklerini yaşıyor. Ya niye bunca zamandır denemedin kiii Ben çok merak ettim şimdi. Kaça bakıyor acaba?

aman bağımlı değilsen, bırak bence hiç bulaşma. ben de "ucuza terapi" diye kendimi kandırıp baktırıyodum, sonra bi baktım bağımlıyım. şu an da öyle. fal baktırma sebebim bile şu an umrumda değil aslında, dönse dönmese umrumda olmaz ama alışkanlık oldu atmadan duramıyorum.
keşke bu siteye de üye olmasaydım diye pişman oldum. fal başlıklarını takip edip, birisi önerilince merak ediyosun deneyesin geliyor. ya da sürekli fal sitelerinde sayfayı yenileyip kimler yeni deyip atasın geliyor falan.
bilmiyorum herkes böyle mi ama benim gibi olanlar varsa eğer Allah en kısa sürede kurtarsın bizi..

Dedikleri ancak çıkmaya başladı bende fal baktirmaya ara vermistim. Şimdi ikisinden birini düşünüyorum. 50 idi sanırım tarot ve kahve 50. Epey detaylı bakıyormuş, isim ve tip analizleri çok iyiymiş. Valla bataklık gibi giren çıkamıyor fala aklımda ama tinsel , şeytan diyor baktır ikisine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…