- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.221
Arkadaşım da attı elife kahve falı, çok karışık bir anlatımı var ama yüzeysel olarak doğru dedikleri, çıkar mı dedikleri bilemeyiz tabi. 10 liraya tutarlı şeyler demesi hoşben de su falını gördükten sonra katina ve kahvesini çok beğenmedim. baya nokta atışlıydı su falı.. ay bende kadına sponsor olmuşum gibi hissettim
enerji işi tabii bu..
Geldi mi mormelek’in sonucu?Attım hemen , teşekkür ederim
1. Sıradayım, çevrimiçi olmamış. Bende sonra 3 kisi daha birikmiş sırada. Yorum Gelince haber veririmGeldi mi mormelek’in sonucu?
Merakla bekliyoruz :)1. Sıradayım, çevrimiçi olmamış. Bende sonra 3 kisi daha birikmiş sırada. Yorum Gelince haber veririm
Geldi şimdi, eğitim kariyer adına çok genelde bir yorum yapmış, aşk için bir soru sordum ağustos başı iletişim demiş. Eğer çıkarsa size haber veririm. Tatmin etti mi beni bence hayır..Geldi mi mormelek’in sonucu?
Elifsucana yeni baktırdım ben, dedikleri tutarliydi 10 liraya güzel baktı. Uyumsuz 5 lira olduğu zamanlar denemiştim hiç beğenmemiştim.Uyumsuz elifsucan bu kisilerin fallaeindan yasadim dediginiz oldumu?
Sadece aşk konulu mu baktırdınız mormeleke?Mormelek'i ben de denedim hazır fiyatı uygunken. Özenli bir fal bakmış diyebilirim ama söyledikleri gelecek odaklı olduğu için net bir şey diyemiyorum. Dedikleri çıkarsa yazarım. Ama fiyatı uygunken denenebilir.
Elifsucan' a da aylar önce baktırmıştım. İş konusunda bahsettiği ufak bir şeyi yaşadım ama onun haricinde tutan bir şey olmadı falında henüz.
Sadece aşk konulu mu baktırdınız mormeleke?
Kahve yapmak için kalkıp yolda vazgeçip geri döndüm:) Cumartesi günü fal baktırdım çünkü yüz yüze, 2 gün geçmişken yeni bir fal baktırmalı mıyım bilemedim, sürekli bu çelişkiyi yaşıyorum. Farklı kişilere aynı konu için sık sık fal baktırınca sanki olacağı varsa da olmayacak gibi hissediyorum ya da öteliyorum gibi. Arada kaldım şu an:)kahve, katina ve 2 kere su falı baktırdım. favorilerim sırasıyla su, katina ve kahve. kahvede de denenebilir
Iş konusunda tutarlı miydi acabaAşk ve iş
Paralel şeyleri söyleyecektir elifsucan, bana çetinle aynı şeyleri söyledi. Baktirdigin faldan memnun kaldıysan hiç baktirma :))Kahve yapmak için kalkıp yolda vazgeçip geri döndüm:) Cumartesi günü fal baktırdım çünkü yüz yüze, 2 gün geçmişken yeni bir fal baktırmalı mıyım bilemedim, sürekli bu çelişkiyi yaşıyorum. Farklı kişilere aynı konu için sık sık fal baktırınca sanki olacağı varsa da olmayacak gibi hissediyorum ya da öteliyorum gibi. Arada kaldım şu an:)
kızlar, selam. burdan az çok muhabbetim olan, tanıdığım birine tellwedeki 26 kredimi kullanması için hesbaımı vereceğim. zaten baktırdığım falların hepsini sildim, ama kalan kredileri de isteyen biri kullansın ve hesabı sileceğim sonra. isteyen varsa buradan belirtsin, mesaj atıp şifre ve hesabı veririm.
Valla Bende alırım , talibimkızlar, selam. burdan az çok muhabbetim olan, tanıdığım birine tellwedeki 26 kredimi kullanması için hesbaımı vereceğim. zaten baktırdığım falların hepsini sildim, ama kalan kredileri de isteyen biri kullansın ve hesabı sileceğim sonra. isteyen varsa buradan belirtsin, mesaj atıp şifre ve hesabı veririm.
Bende son kez çetine baktirmak istiyordum :) üstünü ben tamamlarım, bana verirsen. Sonra da tellwe defterini kapatmak istiyorumkızlar, selam. burdan az çok muhabbetim olan, tanıdığım birine tellwedeki 26 kredimi kullanması için hesbaımı vereceğim. zaten baktırdığım falların hepsini sildim, ama kalan kredileri de isteyen biri kullansın ve hesabı sileceğim sonra. isteyen varsa buradan belirtsin, mesaj atıp şifre ve hesabı veririm.
Iş konusunda tutarlı miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?