tellwe.com'da bakılan fallar!

ben de su falını gördükten sonra katina ve kahvesini çok beğenmedim. baya nokta atışlıydı su falı.. ay bende kadına sponsor olmuşum gibi hissettim
enerji işi tabii bu..
Arkadaşım da attı elife kahve falı, çok karışık bir anlatımı var ama yüzeysel olarak doğru dedikleri, çıkar mı dedikleri bilemeyiz tabi. 10 liraya tutarlı şeyler demesi hoş

Mormelek'i ben de denedim hazır fiyatı uygunken. Özenli bir fal bakmış diyebilirim ama söyledikleri gelecek odaklı olduğu için net bir şey diyemiyorum. Dedikleri çıkarsa yazarım. Ama fiyatı uygunken denenebilir.

Elifsucan' a da aylar önce baktırmıştım. İş konusunda bahsettiği ufak bir şeyi yaşadım ama onun haricinde tutan bir şey olmadı falında henüz.

Sadece aşk konulu mu baktırdınız mormeleke?

kahve, katina ve 2 kere su falı baktırdım. favorilerim sırasıyla su, katina ve kahve. kahvede de denenebilir
Kahve yapmak için kalkıp yolda vazgeçip geri döndüm:) Cumartesi günü fal baktırdım çünkü yüz yüze, 2 gün geçmişken yeni bir fal baktırmalı mıyım bilemedim, sürekli bu çelişkiyi yaşıyorum. Farklı kişilere aynı konu için sık sık fal baktırınca sanki olacağı varsa da olmayacak gibi hissediyorum ya da öteliyorum gibi. Arada kaldım şu an:)

Paralel şeyleri söyleyecektir elifsucan, bana çetinle aynı şeyleri söyledi. Baktirdigin faldan memnun kaldıysan hiç baktirma :))

kızlar, selam. burdan az çok muhabbetim olan, tanıdığım birine tellwedeki 26 kredimi kullanması için hesbaımı vereceğim. zaten baktırdığım falların hepsini sildim, ama kalan kredileri de isteyen biri kullansın ve hesabı sileceğim sonra. isteyen varsa buradan belirtsin, mesaj atıp şifre ve hesabı veririm.

cnm ben alabilirim sakıncası yoksa

Valla Bende alırım , talibim

Bende son kez çetine baktirmak istiyordum :) üstünü ben tamamlarım, bana verirsen. Sonra da tellwe defterini kapatmak istiyorum

canlar verdim hesabı burdan birine..
ve böylece de fal olaylarını tamamen kapatıyorum.
geleceği de bilmek istemiyorum artık giden zaten gitmiştir. fallar yüzünden umutlanıyoruz. gerçekten seven insan zaten seni başta bırakmaz. bıraktıktan sonra da dönse bile hayır gelmez diye düşünüyorum, istisnalar hariç.
umarım hepinizin fal baktırma sebepleri gerçekleşir de bu kadar para ve umut boşa gitmez.
anı yaşayıp, akışına bırakmak lazım zamanı. geleceği bilmek için o kadar odaklanıp fallara kilitleniyoruz ki, etrafımızda olanları fark edemiyoruz. sonra da takıntı haline getiriyoruz eximizi ya da platoniğimizi.
ben ki bu fal işlerine binlerce lira dökmüş biriyim ama artık bıktım. bu cidden bağımlılık ve iradesiz olduğum için battıkça batıyorum bu batağa.
ama bu da fal başlıklarında son mesajımdır.. umarım benim gibileri varsa bir aydınlanma yaşar da bırakır bu işleri. çünkü cidden boş.
kendinize çok iyi bakın :)

Ruhfal burda önerilmişti sanırım .kalan son kredim olduğu için ben de atmıştım . Şartlı göndermişti bana . ben sevemedim fal yorumunu olumsuz değildi ama belki de enerjimiz uyuşmadı . Başka öneriniz var mı ? En fazla 5 ya da 10 kredi olan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…