tellwe.com'da bakılan fallar!

bana böyle instagramdan bakanlar hiç inandırıcı gelmiyor.. bi de "şifalandırma" adı altında dolandıranlar da çok var. dikkatli olmak lazım. ben bir kere baktırmıştım öyle, bi daha tövbe.

Bende atmıştım bir instagram hesabına. Hiç çıkmadı tabi. Aman uzak kalsınlar.

Ahahaha amiiin, bende boş kalınca uğraşacak bir sey bulamayınca fala sardım bu ara. Falfilini denedim dün akşam burda görüp 25 temmuz dedi.. o kadar iddialı ki bir de bekle gör diyor. Benim türkçe matematik ile işim olmaz kadın bana işletme okuyabilirsin ileride diyor 5 tl 5 tl diye diye gidiyor paralar

ay bu 25 temmuz'da ne var acaba ya
retro metro falan mı olacak
bana da o tarihleri veriyolar hep

ay bu 25 temmuz'da ne var acaba ya
retro metro falan mı olacak
bana da o tarihleri veriyolar hep
Temmuz ayında ne tutulmalar ne transitler olacakmiis, o kadar sıkıntılı bir ay ki.. astrolojiye çok kafam basmaz ama yine de fazla iddialı konuşan falcılar tırt gibi geliyor bana.

Şeytan çok cezbedici şeyler söylüyor Bende dün başka birine atmamış olsam atardım. Tüh. Biraz zaman geçsin, deneyeceğim.

Ay kızlar gaza geldimmmm ben bakıracağım kims baktırayım mikroplariat hesabına mi. Yoksa başkasını mi tavsiye edersiniz? Tinsel mikroplariat ayni kisi demi tam anlamadim sirf onun icin twitter hesabi açacağım

Ay kızlar gaza geldimmmm ben bakıracağım kims baktırayım mikroplariat hesabına mi. Yoksa başkasını mi tavsiye edersiniz? Tinsel mikroplariat ayni kisi demi tam anlamadim sirf onun icin twitter hesabi açacağım
Aynı kişi evet ahahha bataklığa hoşgeldin canım bende aldım randevu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…