- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.201
bana böyle instagramdan bakanlar hiç inandırıcı gelmiyor.. bi de "şifalandırma" adı altında dolandıranlar da çok var. dikkatli olmak lazım. ben bir kere baktırmıştım öyle, bi daha tövbe.
Ahahaha amiiin, bende boş kalınca uğraşacak bir sey bulamayınca fala sardım bu ara. Falfilini denedim dün akşam burda görüp 25 temmuz dedi.. o kadar iddialı ki bir de bekle gör diyor. Benim türkçe matematik ile işim olmaz kadın bana işletme okuyabilirsin ileride diyoraman bağımlı değilsen, bırak bence hiç bulaşma. ben de "ucuza terapi" diye kendimi kandırıp baktırıyodum, sonra bi baktım bağımlıyım. şu an da öyle. fal baktırma sebebim bile şu an umrumda değil aslında, dönse dönmese umrumda olmaz ama alışkanlık oldu atmadan duramıyorum.
keşke bu siteye de üye olmasaydım diye pişman oldum. fal başlıklarını takip edip, birisi önerilince merak ediyosun deneyesin geliyor. ya da sürekli fal sitelerinde sayfayı yenileyip kimler yeni deyip atasın geliyor falan.
bilmiyorum herkes böyle mi ama benim gibi olanlar varsa eğer Allah en kısa sürede kurtarsın bizi..
ay bu 25 temmuz'da ne var acaba yaAhahaha amiiin, bende boş kalınca uğraşacak bir sey bulamayınca fala sardım bu ara. Falfilini denedim dün akşam burda görüp 25 temmuz dedi.. o kadar iddialı ki bir de bekle gör diyor. Benim türkçe matematik ile işim olmaz kadın bana işletme okuyabilirsin ileride diyor5 tl 5 tl diye diye gidiyor paralar
Temmuz ayında ne tutulmalar ne transitler olacakmiis, o kadar sıkıntılı bir ay ki.. astrolojiye çok kafam basmaz amaay bu 25 temmuz'da ne var acaba ya
retro metro falan mı olacak
bana da o tarihleri veriyolar hep
denemeye değer kesinlikle. 5 liraya çok iyi bakıyor, analizler doğruydu bende.Mormelek nasıldı bu arada? Ona da atmak istiyordum
Dedikleri ancak çıkmaya başladıbende fal baktirmaya ara vermistim. Şimdi ikisinden birini düşünüyorum. 50 idi sanırım tarot ve kahve 50. Epey detaylı bakıyormuş, isim ve tip analizleri çok iyiymiş. Valla bataklık gibi giren çıkamıyor fala aklımda ama tinsel , şeytan diyor baktır ikisine de
Attım hemen , teşekkür ederimdenemeye değer kesinlikle. 5 liraya çok iyi bakıyor, analizler doğruydu bende.
Bende tinselden randevu alıyorum ahahah dayanamıyordu bu kızzzŞeytan çok cezbedici şeyler söylüyorBende dün başka birine atmamış olsam atardım. Tüh. Biraz zaman geçsin, deneyeceğim.
Attım hemen , teşekkür ederim
Aynı kişi evet ahahha bataklığa hoşgeldin canımAy kızlar gaza geldimmmm ben bakıracağım kims baktırayım mikroplariat hesabına mi. Yoksa başkasını mi tavsiye edersiniz? Tinsel mikroplariat ayni kisi demi tam anlamadimsirf onun icin twitter hesabi açacağım
Tellwe de mormelek diye bir hesap, attım bakalım bekliyorumBu 5 liraya bakan kim ona da bir göz atayımya ben instagramda 50 TL'ye baktirdim hic memnun kalmadım sadece analiz yapti.
Selamlar, Elifsucan’ın kahvesini önerir misiniz?elifsucan benim de favorim.. özellikle su falı efsane. nokta atışları doluydu
kahve, katina ve 2 kere su falı baktırdım. favorilerim sırasıyla su, katina ve kahve. kahvede de denenebilirSelamlar, Elifsucan’ın kahvesini önerir misiniz?
Selamlar, Elifsucan’ın kahvesini önerir misiniz?
Bende aldım randevu karşılaştırırızşu tinseli bende deneyeceğim,merak ettim şimdi
Ben kahve attim, hic memnun kalmadim.kahve, katina ve 2 kere su falı baktırdım. favorilerim sırasıyla su, katina ve kahve. kahvede de denenebilir
ben de su falını gördükten sonra katina ve kahvesini çok beğenmedim. baya nokta atışlıydı su falı.. ay bende kadına sponsor olmuşum gibi hissettimBen kahve attim, hic memnun kalmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?