- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.581
Cok sevindim. Insallah fallara hic ihtiyacin kalmazBanu Yılmax
Elifsucan
Sadece gerçekler
Yeşilçingene
Gizemliefsun mu ne
Bu kadar
Fal sepetine girmedim oraya da bulaşmayayım :)
Fal defterini kapadım kendi adıma şu an
İkişkim var zaten sevgilimle barıştım .şimdilik sorunum yok çok şükür
Ben gelecek için baktırmıştım
Ne olucak diye vs
İnşş hiçbirimizin kalmazCok sevindim. Insallah fallara hic ihtiyacin kalmaz
Ben baktirmistim 7 krediydi o dönem, 3 4 hafta falan demiş geçti tabi vakit tutmadı. Pembeci biri o olacak bu olacak harika şahane demiş..Futuretense 'e baktıran oldu mu çok gerçekçi geldi bana yorumu
Ben baktirmistim 7 krediydi o dönem, 3 4 hafta falan demiş geçti tabi vakit tutmadı. Pembeci biri o olacak bu olacak harika şahane demiş..
Mistikli bir sey bakmıştı 15 krediydi. Ses kaydı atmıştı. Sadece tavsiye vermiş. Sorular üzerinden yorum yapmış. Memnun kalmadım.. çıkmamış vadelerMerhaba Aytenceye baktırıp falı çıkan memnun olan var mı?
Mistikli elli krediymiş şu an :)Mistikli bir sey bakmıştı 15 krediydi. Ses kaydı atmıştı. Sadece tavsiye vermiş. Sorular üzerinden yorum yapmış. Memnun kalmadım.. çıkmamış vadeler
Geçen yıl kasım-aralik civarıydı 15..Mistikli elli krediymiş şu an :)
Banada şehir ayrılığı dediAh elifsucan bana da aynı şeyleri söyledi.. Takıntılı kız.. Yeni biri çıkacakmış o daha netmiş benimki dengesizmiş arada kalacakmışım.. Yol girecekmiş aramıza kopukluk olacakmış sonra ilişki başlarmış vs vs.. Ne diyim kii anlık olarak bildiğini düşünmüştüm demekki cidden herkese aynı konuşuyormuş..
Ben almıştımkızlar merhaba,
tellwe de önceden telefon faturasına yansıtarak kredi alabiliyordum. şuan kredi kartı bilgisi istiyor , açıkçası biraz çekiniyorum. aranızda bu şekilde kredi alan var mı? bir sorun olur mu sizce?
alıyorum ben de ozmn inşallah bi sorun olmaz. zaten merkür retro dayız bu tarz işlere pek girmeye gönüllü değilim ama medyum çetin i duydum bi de onda şansımı deneyeceğim. telwe de gecen bi zaman elifsucan a baktırmıştım. kısaydı ama fena değildi anlık bildiği şeyler olmuştu. yeşil in karakter analizleri bombaydı. gelecekle ilgili çok bişey dememişti zaten. asla baktırma diyebileceğim ayevidir tavsiyeleri sıralamıştı gelecekle ilgili söyledikleri hiç tutmadı bi sene gecti.Ben almıştım
Sorun olmadı
Ama telwede adam akıllı biri yok sanki
Senin favorin var mı orda hiç?
Medyumçetin beni bir gömdü bir gömdü :) en olumsuz fal onundu galibaalıyorum ben de ozmn inşallah bi sorun olmaz. zaten merkür retro dayız bu tarz işlere pek girmeye gönüllü değilim ama medyum çetin i duydum bi de onda şansımı deneyeceğim. telwe de gecen bi zaman elifsucan a baktırmıştım. kısaydı ama fena değildi anlık bildiği şeyler olmuştu. yeşil in karakter analizleri bombaydı. gelecekle ilgili çok bişey dememişti zaten. asla baktırma diyebileceğim ayevidir tavsiyeleri sıralamıştı gelecekle ilgili söyledikleri hiç tutmadı bi sene gecti.
tamamdır kızlar vazgeçtim saolun boşa 40tl m gidecekti hahaMedyum çetin bende çıkmadı forumda onunla ilgili yorumları okumanı tavsiye ederim
Selamlar kahve falı mı tarot falı mı daha güvenilir sizce? Ben ayda bir baktırıyorum artık ve kahveciyim genelde. Tarot çok sık baktırılmaz, sürekli bakınca bir öncekinin enerjisi bozulur tarzı şeyler çok duyduğum için tarot istemiyorum açıkçası ama siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?