tellwe.com'da bakılan fallar!

Cok sevindim. Insallah fallara hic ihtiyacin kalmaz

Ah elifsucan bana da aynı şeyleri söyledi.. Takıntılı kız.. Yeni biri çıkacakmış o daha netmiş benimki dengesizmiş arada kalacakmışım.. Yol girecekmiş aramıza kopukluk olacakmış sonra ilişki başlarmış vs vs.. Ne diyim kii anlık olarak bildiğini düşünmüştüm demekki cidden herkese aynı konuşuyormuş..

Banada şehir ayrılığı dedi
Yani benimkinin taşınma durumu yok
8 senedir aynı işte çalışıyor
İş için iki üç gün yurt içi bi yerlere gidiyor arada ama
Ciddi adam girecekmiş o zaman işte hayatıma
Aynı şeyler kızlar ya
Bare başka şeyler atsaymış
Sinir oldum ya

kızlar merhaba,
tellwe de önceden telefon faturasına yansıtarak kredi alabiliyordum. şuan kredi kartı bilgisi istiyor , açıkçası biraz çekiniyorum. aranızda bu şekilde kredi alan var mı? bir sorun olur mu sizce?

Ben almıştım
Sorun olmadı
Ama telwede adam akıllı biri yok sanki
Senin favorin var mı orda hiç?

Ben almıştım
Sorun olmadı
Ama telwede adam akıllı biri yok sanki
Senin favorin var mı orda hiç?
alıyorum ben de ozmn inşallah bi sorun olmaz. zaten merkür retro dayız bu tarz işlere pek girmeye gönüllü değilim ama medyum çetin i duydum bi de onda şansımı deneyeceğim. telwe de gecen bi zaman elifsucan a baktırmıştım. kısaydı ama fena değildi anlık bildiği şeyler olmuştu. yeşil in karakter analizleri bombaydı. gelecekle ilgili çok bişey dememişti zaten. asla baktırma diyebileceğim ayevidir tavsiyeleri sıralamıştı gelecekle ilgili söyledikleri hiç tutmadı bi sene gecti.

Medyumçetin beni bir gömdü bir gömdü :) en olumsuz fal onundu galiba

bugun gundüz tarot falı baktırdım you tube kanalında çok meshur bir sitede toplamda 13 dakıka için 150 tl para aldılar ya bu kadar mı kotu olur bir fal hiçbiri dogru degildi ayrıca sinirlerim bozuldu.bu toplamda 3.kez tarot falından yediğim kazık ya su falı ya ebced diğer adı yıldızname veya ateş falı son aylarda toplamda 4 kez kahvede baktırdım onlarda cok kotuydu ama saçma sapan tarot beni görmüyor bir tek ismle nasıl bir enerji aldı baktı ayrıca birde sorun ne ise mail atıp sorununu yazıp söylüyorsun sonra fal bakıyorlar güya kızlar bugun basiretim baglandı kazık yedim sitenin ismi tarotum net uzak durun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…