tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende dün baktırdım memnun kalmadım özelde bastırdığım biri var o iyi birde astrocenterde Medyum Ebru Özkan iyi

Yulee fal alımını degiştirmiş. Sadece canlı fal yazıyor. Neden böyle yapıyor telwede falcılar? O sırada o falcı online mı demek?

biliyorsunuz epeydir girmiyorum siteye bana elifsucan 'ın baktığı fallar epey baktirmisim çoğu cikti sanırım beğenen de var begenmeyende var bana belki de denk geldi kadın ayrılık zamanını barışma zamanını vs bir çok şeyi dediklerinin yaşadım inşallah hiç gerek olmaz da fal baktirmayiz

Elifsucan ile ilgili düşüncelerim değişebilir.
Moral bozukluğu ile dün ona tekrar fal attım, en uygun o diye gerçekten mantıklı ve tutarlı şeyler söylemiş. Birkaç aylık bir süre vermiş, duruma göre buraya tekrar güncelleme bırakacağım.

Kızlar uyumsuzz iyi mi?
Yeşilçingeneye baktırdım
Beğendim açıkcası anlık şeyleri güzel bildi.hem olumlu hem olumsuz bir faldı
Umarım dedikleri olumlu şeyler çıkar
Bide niye şartlı fal yolluyor hepsi ya
Olumlu konuşanlar bile şartlı fal gönderiyor?

İlk defa fal attıysan eğer, fal tarzlarını beğenmez de düşük puan verirsin diye şartlı atıp kendilerini garantiye alıyorlar. Zaten falı beğenirsen 2. Gittiğinde birbirinizi bildiğiniz için daha iyi oluyor onlar için

Ben de tekrar gönderdim ama bu sefer geçmişle geleceği karıştırdı. Ve önce verdiği vadeyi unuttu

Ben de tekrar gönderdim ama bu sefer geçmişle geleceği karıştırdı. Ve önce verdiği vadeyi unuttu
Geçmişle gelecek hep karışıyor zaten onda Ama katılacağım 2 şey var, onları bilmiş. Orada bir şeyler olacağını söylemiş, ona göre güncelleme yapacağım ben de

Ya bazı insanlara aynı şeyleri söylemiş yoksa ben de tutarlı buluyordum kendisini
Bana da aynı şeyleri söylemişti aslında ama sanki bu falı daha bi özenli gibi geldi. Mesela pembe bir fal değildi. O yüzden bi şans daha vereyim dedim :)

Bana da aynı şeyleri söylemişti aslında ama sanki bu falı daha bi özenli gibi geldi. Mesela pembe bir fal değildi. O yüzden bi şans daha vereyim dedim :)
bana da pembe fal bakmıyor geçmiş gelecek bazen karışık oluyor ona bende katılıyorum. para iş ve para sorunu var dedi dün bugün anlattı dediği gibi sen merhametlisin para vermeye kalkabilirsin dedi ki yaparım bence yapma onun sorunu bırak kendi halletsin dedi

Evet, bu falında da olacak diye bahsettiği şeyleri yaşadım aslında. Size söylediklerini bana da söylemedi neyse ki, yoksa yine eleyecektim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…