- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.621
Kuzum gerek yokElifsucan’ın falını karşılaştırmak isteyen varsa benim falımı gönderebilirim.
Atsana bana :)Elifsucan’ın falını karşılaştırmak isteyen varsa benim falımı gönderebilirim.
Çok güldüm yaKuzum gerek yok
Nerdeyse herkese aynı kadın!
Şehir ayrılığı
Takıntılı kız
Ciddi niyetli adam
Arasında kalıcan
Bide bana en son hangisini seçeceğini zaman gösterecek dedi !!!
Yani onu bizde biliyoruz!!!
Bir sürü kişi girmek istiyor ayrıca hayatımıza tek bir kişi değil kapıları açık tutarsak!!!
Yani öyle çaresiz değiliz
Kadın fal attık diye bizi ne sandıysa!!!
Hayır buradan da haberi yok galibaKuzum gerek yok
Nerdeyse herkese aynı kadın!
Şehir ayrılığı
Takıntılı kız
Ciddi niyetli adam
Arasında kalıcan
Bide bana en son hangisini seçeceğini zaman gösterecek dedi !!!
Yani onu bizde biliyoruz!!!
Bir sürü kişi girmek istiyor ayrıca hayatımıza tek bir kişi değil kapıları açık tutarsak!!!
Yani öyle çaresiz değiliz
Kadın fal attık diye bizi ne sandıysa!!!
Atıyorum hemen :)Atsana bana :)
kızlaarr purring attı hemen hemen aynı ya inanamadımAtıyorum hemen :)
bende gönderebilirim bende kileri bir karşılaştıralım 7 8 tane fali vardır bendedeBu arada tellwe’den cevap geldi. Kopya olduğunu düşündüğünüz falın ekran görüntüsünü gönderin diyorlar. Aynı şeyi söylediğini düşünenler tellwe destek hesabına fallarının ekran görüntüsünü gönderirse daha hızlı çözülebilir. Elifsucan’ın hesabını da kontrol edeceklermiş.
Ben gönderdim siz de gönderin lütfenbende gönderebilirim bende kileri bir karşılaştıralım 7 8 tane fali vardır bendede
Destek hesabından gönderdim ben de. Ona göre inceleyeceklermiş. 10 lira alt tarafı ama umutlandırıp kul hakkına giriliyor böyle.bende gönderebilirim bende kileri bir karşılaştıralım 7 8 tane fali vardır bendede
Falı komple çıkmasa da büyük oranla çıktı bebişBiliyor mu medyum çetin?
Ya olumsuz konuşan genelde kazanıyor galiba
Destek hesabından gönderdim ben de. Ona göre inceleyeceklermiş. 10 lira alt tarafı ama umutlandırıp kul hakkına giriliyor böyle.
Bir de emek vermiş diye gidip 5 puan vermiştim. İnsanları kandırmak ne kolay.
Bir zamanlar da tellwe de Nazarr adlı falcı vardı o da kopya falları göndermişti detayları çok hatırlamıyorum. O zaman fal kredisi ekran görüntüsü atanlara iade edilmişti. Benim falım full kopya olmamasına rağmen bende almıştım iade. Eğer böyle durum varsa mutlaka atın ben atmadım o falcıya yoksa bende destek ekibine bildirirdim.Bu arada tellwe’den cevap geldi. Kopya olduğunu düşündüğünüz falın ekran görüntüsünü gönderin diyorlar. Aynı şeyi söylediğini düşünenler tellwe destek hesabına fallarının ekran görüntüsünü gönderirse daha hızlı çözülebilir. Elifsucan’ın hesabını da kontrol edeceklermiş.
Benden de falın numarasını istediler, ekran görüntüsünü istediler. İncelenecek dediler. Birkaç kişi daha attı sanırım.Bir zamanlar da tellwe de Nazarr adlı falcı vardı o da kopya falları göndermişti detayları çok hatırlamıyorum. O zaman fal kredisi ekran görüntüsü atanlara iade edilmişti. Benim falım full kopya olmamasına rağmen bende almıştım iade. Eğer böyle durum varsa mutlaka atın ben atmadım o falcıya yoksa bende destek ekibine bildirirdim.
İncelerler o zaman doğruluğu onaylanırsa falcı hesabı kapatılır ya da bir kere daha şans verirler. Benim yaşadığım olay 2,5 3 sene önce olunca tam hatırlayamıyorum.Benden de falın numarasını istediler, ekran görüntüsünü istediler. İncelenecek dediler. Birkaç kişi daha attı sanırım.
Öyle kolay kolay insanları kandıramayacaklarını öğrensinler.
bana da bir kız var geçmişte sen yokken görüşmüş kız arıyor bunu tek.tarafli bir durum demişti. hatta biri daha var kızla hissi bağı yok öylesine görüşüyor ama kız başka şeyler istiyor hatta hamile kalmaya da çalışabilir bağlamak için onu dedi size dedi mi böyle şeyler merak ettim şimdi okuyuncaBenden de falın numarasını istediler, ekran görüntüsünü istediler. İncelenecek dediler. Birkaç kişi daha attı sanırım.
Öyle kolay kolay insanları kandıramayacaklarını öğrensinler.
Bana böyle hamile kalmaya çalışabilir gibi şeyler demedi, ama kızın başka düşünceleri var gibi şeyler söyledi.bana da bir kız var geçmişte sen yokken görüşmüş kız arıyor bunu tek.tarafli bir durum demişti. hatta biri daha var kızla hissi bağı yok öylesine görüşüyor ama kız başka şeyler istiyor hatta hamile kalmaya da çalışabilir bağlamak için onu dedi size dedi mi böyle şeyler merak ettim şimdi okuyunca
e işte o da lafı biraz değiştirip göndermek oluyor. bana haziran sonu ayrılık temmuz barışma demişti ilk falında o kısmı cıktı hakkını yemiyim bildi hiç sorun yokken ayrıldık hemde. bana hiç seni kaybetme korkusu yaşamamış bunu yaşayacak fazla da uzatmadan seni kaybetmeden barışacak dedi onu bildi. işlerinin iyi olmadığını sıkıntısı olduğunu bildi doğru bildigi bazı durumlar var. demek takıntılı kız başka birilerini de her baktığı insana ekleme olarak yazıyor fal uzun gözüksün diye. yada klasik erkek milleti illa ki vardır böyle durumu diye de yazabilirBana böyle hamile kalmaya çalışabilir gibi şeyler demedi, ama kızın başka düşünceleri var gibi şeyler söyledi.
Sanirim bir tek bana takintili kiz dememis daha farkli sadece 2. Baska birini sormustum ben falda o adam icin yuzeysel konustugu bir var demis o kadar .e işte o da lafı biraz değiştirip göndermek oluyor. bana haziran sonu ayrılık temmuz barışma demişti ilk falında o kısmı cıktı hakkını yemiyim bildi hiç sorun yokken ayrıldık hemde. bana hiç seni kaybetme korkusu yaşamamış bunu yaşayacak fazla da uzatmadan seni kaybetmeden barışacak dedi onu bildi. işlerinin iyi olmadığını sıkıntısı olduğunu bildi doğru bildigi bazı durumlar var. demek takıntılı kız başka birilerini de her baktığı insana ekleme olarak yazıyor fal uzun gözüksün diye. yada klasik erkek milleti illa ki vardır böyle durumu diye de yazabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?