- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.801
Bende iş kariyer konusunda sordum. Olumlu idi ama vadesi uzun çıkar mı bilemem..Kızlar merhaba elifsucan a fal batırıp çıkan oldu mu? Ozellikle iş konusunda. Bana baya olumsuz konuşmuşta bilemedim
Banada o olumsuz olabilir ama ama başka iş olucak ordan geçiş olacam falan dedi . Yanı geçmişte yaşamıştım bu olayı. Kafam karıştıBende iş kariyer konusunda sordum. Olumlu idi ama vadesi uzun çıkar mı bilemem..
Geçmiş gelecek karıştırıyor o. Çok takılmayın dediklerine. Bende denemek için emin olduğum bir konuyu sordum olumlu dedi. Aksine olumsuzdu benim düşüncelerim. Kötünün iyisi işte. Tellwe de bakabilen insan yok gibi bir şey..Banada o olumsuz olabilir ama ama başka iş olucak ordan geçiş olacam falan dedi . Yanı geçmişte yaşamıştım bu olayı. Kafam karıştı
Benimde geçen senelerden kredim kalmış bitsin diye atmıştım.Kafam karıştı. Mülakata gireceğim yer adaletli değil alınacaklar zaten belli demis. Düğünde benide biriyle tanıştırdı ama iş ortamında biriyle tanisicakmisim.Geçmiş gelecek karıştırıyor o. Çok takılmayın dediklerine. Bende denemek için emin olduğum bir konuyu sordum olumlu dedi. Aksine olumsuzdu benim düşüncelerim. Kötünün iyisi işte. Tellwe de bakabilen insan yok gibi bir şey..
elifsucan benim de kafamı karıştırıyor kadının dedikleri çıkıyor ama bana dediği bazı şeyleri başkalarına demiş çok ilginçBende de aynı şekilde ilerliyor dediği gibi jdjdjs
Akıl sır ermiyorBenimde geçen senelerden kredim kalmış bitsin diye atmıştım.Kafam karıştı. Mülakata gireceğim yer adaletli değil alınacaklar zaten belli demis. Düğünde benide biriyle tanıştırdı ama iş ortamında biriyle tanisicakmisim.
Benimle enerjisi tutmuyormuş.. arkadaşıma da dedikleri çıkmadı. Olumsuz konuşmuştu tam tersi oldu. O adam sana şu zamana gelmezse unut falan dedi. O zaman geçti adam kaç kere geldi..elifsucan benim de kafamı karıştırıyor kadının dedikleri çıkıyor ama bana dediği bazı şeyleri başkalarına demiş çok ilginçyesilcingenenjn falı cıktı bana geçen ay bakmıştı dün gece yaşadım
O kadin konusunda cok karisigim. Ilk falinda takintili lafi bende de vardi ve hemen sonra burada konusulmustu. Ben ilk falimi hic mi hic beğenmemiştim. Olumsuz oldugu icin degil dediği olumlu şeylerin de olası oldugunu hic düşünmediğim icin. Anlatımı da cok net değildi sanki düşük cumleler zaten büyük harflerle yazıyor bi de. Bir kac hafta icinde tekrar okuduğumda yakin gelecekte dedigi birkac spesifik olayın detaylariyla doğru oldugunu ve yaşadığım bir durumu da bildiğini fark ettim. Ben de bir fal daha attım baska hesaptan ve dedigi bir seyi ertesi gun yaşadım.
Iade hakkin varsa ayni aciklamayla iade istesen? Hayir yani bu sefer hic olmamis. Bayram yogunlugunda karistirmis olabilir mi yoksa enerjisi yerlerde miDayanamadım Elifsucan’a yine fal attım. Allah da benim belamı böyle veriyor işte
Merak ettiğim konuyla ilgili tutarlı şeyler yazmış, ancak ortak arkadaşlarınız var demiş, bir tane bile ortak tanıdığımız yok.
İş hayatında çalıştığın yer falan demiş ama ben daha çalışmıyorum. Ve yine kalabalık ortamda tanışacağın başka biri var demiş.
Yok ben anlam veremiyorum bu kadına.
Yanlışlıkla 5 yıldız verdiğim için iade de talep edemiyorum şu anIade hakkin varsa ayni aciklamayla iade istesen? Hayir yani bu sefer hic olmamis. Bayram yogunlugunda karistirmis olabilir mi yoksa enerjisi yerlerde miAyni falcinin efsanevi bakip sonradan tamamen falso yorumladigi da oldu bende.
Ben geçmişte 2 kere baktirmistim çıkmamıştı bana.Ama çıkanıda çok diye biliyorumBanu yılmaz a baktiran memnun kalan var mı acaba
yesilcingene telwe deBaşka önereceğiniz biri var mı fal atıcam da şimdi tekrar?
Baktırdım ona biraz fazla mı olumsuz genel karar veremedimyesilcingene telwe de
olumsuz durumlar gördüğü zaman evet öyle bende sorun yokken ilişkimde baktirdigim zaman ilerisi için olumsuz durumlar görürse uyarır dediklerini de yaşarım bana çıkıyor dedikleri beğeniyorum ben fal bakmasını sık baktırmamak kaydıyla ama yoksa faldan çok tavsiyeye dönüyor yoksa fal bakımıBaktırdım ona biraz fazla mı olumsuz genel karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?