tellwe.com'da bakılan fallar!

Banada o olumsuz olabilir ama ama başka iş olucak ordan geçiş olacam falan dedi . Yanı geçmişte yaşamıştım bu olayı. Kafam karıştı
Geçmiş gelecek karıştırıyor o. Çok takılmayın dediklerine. Bende denemek için emin olduğum bir konuyu sordum olumlu dedi. Aksine olumsuzdu benim düşüncelerim. Kötünün iyisi işte. Tellwe de bakabilen insan yok gibi bir şey..

Benimde geçen senelerden kredim kalmış bitsin diye atmıştım.Kafam karıştı. Mülakata gireceğim yer adaletli değil alınacaklar zaten belli demis. Düğünde benide biriyle tanıştırdı ama iş ortamında biriyle tanisicakmisim.

Akıl sır ermiyor kafa buluyor galiba bizimle

Benimle enerjisi tutmuyormuş.. arkadaşıma da dedikleri çıkmadı. Olumsuz konuşmuştu tam tersi oldu. O adam sana şu zamana gelmezse unut falan dedi. O zaman geçti adam kaç kere geldi..

Ben de ayni durumu daha once belirtmistim. Degisik bi kadin gercekten bilemedim.

Dayanamadım Elifsucan’a yine fal attım. Allah da benim belamı böyle veriyor işte
Merak ettiğim konuyla ilgili tutarlı şeyler yazmış, ancak ortak arkadaşlarınız var demiş, bir tane bile ortak tanıdığımız yok.
İş hayatında çalıştığın yer falan demiş ama ben daha çalışmıyorum. Ve yine kalabalık ortamda tanışacağın başka biri var demiş.
Yok ben anlam veremiyorum bu kadına.

Iade hakkin varsa ayni aciklamayla iade istesen? Hayir yani bu sefer hic olmamis. Bayram yogunlugunda karistirmis olabilir mi yoksa enerjisi yerlerde mi Ayni falcinin efsanevi bakip sonradan tamamen falso yorumladigi da oldu bende.

Iade hakkin varsa ayni aciklamayla iade istesen? Hayir yani bu sefer hic olmamis. Bayram yogunlugunda karistirmis olabilir mi yoksa enerjisi yerlerde mi Ayni falcinin efsanevi bakip sonradan tamamen falso yorumladigi da oldu bende.
Yanlışlıkla 5 yıldız verdiğim için iade de talep edemiyorum şu an
Gümbürtüye giden bir fal oldu resmen.

Baktırdım ona biraz fazla mı olumsuz genel karar veremedim
olumsuz durumlar gördüğü zaman evet öyle bende sorun yokken ilişkimde baktirdigim zaman ilerisi için olumsuz durumlar görürse uyarır dediklerini de yaşarım bana çıkıyor dedikleri beğeniyorum ben fal bakmasını sık baktırmamak kaydıyla ama yoksa faldan çok tavsiyeye dönüyor yoksa fal bakımı

Elifsucan ile ilgili bi guncelleme yapiyim bana demisti ki bu yaz is kapin acik tanidik birinin vesilesiyle buyuk kurumsal subeleri olan bi yere gireceksin gercekten 1 hafta once arkadaşımın aracılığı ile buyuk bi sirkette ise basladim turkiyede ve yurtdışında subeleri olan. Onun disinda bana demisti ki senin 2 diploman olur biri almak zorunda oldugun biri kendi isteginle. Suan uni ogrencisiyim bu is durumuda stajyer olarak girdim ki oyle istiyodum zaten bana olcak demisti. Üniverste diplomam almak zorunda oldugum heralde ilerde de yuksek lisans yapicam falan diye dusundum. Neyse gecen bi karar verdim aciktan 2.üniversiteyi okumaya ve on kayit yaptirdim ve bunu yaptirdiktan sonra aklima fal geldi. Eger okursam 2 diploma olmuş olcak. Yazin sonlarina doğru ask demisti ama suan bisey yok o konuda kimseyle tanismadim oyle bilgi veriyim dedim. Banuya baktirdigim fallarda da gecmis ve an cikti ama geleceklerin vadesi coktan gecti ama cikmadi gene bisey olursa editlerim burayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…