tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende dün tekrar attım. Baktığı faldan kafamın karıştığını söyledim çünkü başı olumsuzken sonrası olumlu gibiydi ve geçmişteki iş yaşantımdanda bahsettim bi tık bilgi verdim. Nezaketli şekilde tekrar baktı ve ilk fal baktığım kişilerde geçmişten bakarım onu görmüşüm ben dedi. Tekrar baktı falıma bu seferki çok ayrıntılı ve açıklayıcıydı. Bakalım ocak'a kadar vadeler var.Çıkarsa yazıcam.

Ay vallahi deliricem. Bana da 2 diploma demişti. Geçen baktığı falda benimle alakası olmayan şeyleri söylemişti, onları söyledim cevap da gelmedi :)

Ay vallahi deliricem. Bana da 2 diploma demişti. Geçen baktığı falda benimle alakası olmayan şeyleri söylemişti, onları söyledim cevap da gelmedi :)
Bende ilk falda kafam allak bullak oldu.Diyorum ben bunları yaşadım ama tekrar mı yaşıyacağım. Başı olumsuz devamı olumlu gibi. Çözmeye çalışıyorum 2 gündür. Sonunda dayanamadım tekrar attım

Ya zaten yaşadığımız şeyleri de katıyo hatta yarısı geçmiş dediği şeylerin.

2 bölüm konusunu arkadaşıma da dedi .. ama olabilitesi vardı arkadaşım için, mutlu olmuştu
Açıkçası bana da uyuyo yani bende dusunuyorum okumayı benim icin yeni bi dusunce degil ama zaten bayadır aklimdaydi ama uzuldum suan demekki herkese ayni seyleri yaziyo üzdün be elif.. aşk konusunda da sosyal ortama giricekmisim de orda benden 3 4 yas buyuk esmer biri beni begenicekmis ortak arkadaslarimiz varmis bide onlardan da bana haberi gelicekmis ben istemicekmisim sonra isticekmisim bla bla.. ailesiyle baglantili bi işi varmis bu kisinin yaz sonu dedi de beklemicem bu aşka olan inancımı yitirdim ela.. shhshs

En azından tutturduğu şeyler var. Umarım istediğin gibi olur Her şey :) kötünün iyisi elifsucan. Olduğu kadar. Bende iki fal baktirdim uyan şeyler vardı ama hepsi birebir tutmadı

Selam kizlsr ben dün akşam bu Ebru'nun hislerine katına attım atan var mı daha önce Ebru'nun hislerine

Yani ben beğendim ne çok pembeci ne çok felaket tellalı aşırı olumsuz biri ne ise onu söyledi şu an için

ay tellwe ile ilgili bombastik bişey yaşadım:
promosyon fal atmıştım geçen hafta, treas diye biri bakmış, yorum mantıklı gelince soru sordum. ona da açıklayıcı bir cevap yazmıştı. buraya dek ok.
dün attığım promosyona lupus diye biri baktı. fal tutarsızdı çok, benimle alakasız bir sürü şey vardı. şeytan dürttü aynı soruyu sordum. ve treas soruma ne cevap yazmışsa 1e1i yani imla hatasına kadar 1e1 aynısını yazmış.

bedava diye insanı keklemek ne güzel ayakmış ya. muhtemelen içinizde yaşayan olmuştur bunu. gene de beklemiyodum :)

Promosyona bot falcılar bakıyor orda. Treas bot zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…